Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 45 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    המכשפה אומרת לך:"קוראים לי לילי,רק שאתה אתה מאוד נחמד,קח את זה" היא מושיטה לך קלף טבע נוסף "קיסוס רעיל" "זה לחש ברמה אחת,הוא יעזור לך אם אתה מותקף,ליריב מתחילה לצמוח פריחה מגרדת ביותר".
    והיא נעלמת.
    קיבלת קלף כישוף חדש-קיסוס רעיל!
    "מעולה! עכשיו, בואו נחפש יצורים ללכוד. אני מת כבר לנסות את קלפי הלכידה האלה." אני אומר בחיוך ומתחיל להסתובב ביער.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Sakurai Tomoki
    אתה ממשיך לכיוון היער,אתה רואה שד קרח קטן,מקפיא את העצים מסביב,אתה רואה מכשף חשמל צעיר משתמש בלחשי חשמל שמפספסים את שד הקרח הוא מצידו מגיב באגרוף קרח שמקפיא את קוסם החשמל.
    'טוב, מכיוון שאני שולט בקרח, זה אמור להיות קל' אני חושב.
    (אם צריך) אני מוציא קלף ומשתשמש בו כדי להפעיל את יכולת השליטה שלי בקרח, עם היכולת הזאת אני גורם לשד לעוף אחורה על אחד העצים.
    (אם לא) אני מפעיל את יכולת השליטה שלי בקרח, עם היכולת הזאת אני גורם לשד לעוף אחורה על אחד העצים.
    חמוף

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    אתה מסתובב באזור ורואה צל מסתורי ללא גוף מסתובב לו ברחובות היער,אתה רואה שהוא מוביל אותך למדבר מוזר,אתה מסתובב לחזור ליער אך אתה רואה שהיער נעלם,אתה רואה שהצל מתקרב אליך ואומר לך:"אם אתה רוצה לצאת מפה,תצטרך להילחם בצל אופל".

Sakurai Tomoki
    אתה שולף קלף לשליטה במים ובקרח אתה מפעיל אותו על השד אך אתה מרגיש הדף קל,אתה רואה שהשד גדל טיפה,אתה שולף עוד קלף,קלף מחסום הקרח,אתה רואה שהשד מתעכב קצת.
    אתה מרגיש שאחרי כול זה אתה מרגיש טיפה חלש.

4. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה מסתובב באזור ורואה צל מסתורי ללא גוף מסתובב לו ברחובות היער,אתה רואה שהוא מוביל אותך למדבר מוזר,אתה מסתובב לחזור ליער אך אתה רואה שהיער נעלם,אתה רואה שהצל מתקרב אליך ואומר לך:"אם אתה רוצה לצאת מפה,תצטרך להילחם בצל אופל".

Sakurai Tomoki
    אתה שולף קלף לשליטה במים ובקרח אתה מפעיל אותו על השד אך אתה מרגיש הדף קל,אתה רואה שהשד גדל טיפה,אתה שולף עוד קלף,קלף מחסום הקרח,אתה רואה שהשד מתעכב קצת.
    "אתה עומד למות." אני אומר לו בחיוך עקום ושולף קלף מהחפיסה שלי,ולאחריו עוד קלף. אם הוא מאוד נחלש אני מנסה לתפוס אותו עם קלף לכידה.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-02-2011 בשעה 06:41 PM

5. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף קלף אתה רואה שזהו הקלף שלילי הביאה לך,"קיסוס רעיל" אתה משתמש בו אתה רואה שבמקום פצעים צל האופל מתחיל להתפוגג אך לא לגמרי,הוא משתמש בלחש משלו "גל אפל" שמתקרב אליך,הקלף השני שאתה שולף הוא מחסום טבע אתה רואה ששורשים למרות שפה מדבר צחיח מצליחים להתקיים פה וחוסמים את המתקפה.
    צל האופל משתמש שוב בלחש אפל הפעם ב"עולם אפל" אתה רואה שהשמיים הכחולים נעשים שחורים,האדמה החומה החמה הופכת להיות שחורה וקרה,צל האופל אומר לך:"עכשיו אני בשיא כוחי".

6. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף קלף אתה רואה שזהו הקלף שלילי הביאה לך,"קיסוס רעיל" אתה משתמש בו אתה רואה שבמקום פצעים צל האופל מתחיל להתפוגג אך לא לגמרי,הוא משתמש בלחש משלו "גל אפל" שמתקרב אליך,הקלף השני שאתה שולף הוא מחסום טבע אתה רואה ששורשים למרות שפה מדבר צחיח מצליחים להתקיים פה וחוסמים את המתקפה.
    צל האופל משתמש שוב בלחש אפל הפעם ב"עולם אפל" אתה רואה שהשמיים הכחולים נעשים שחורים,האדמה החומה החמה הופכת להיות שחורה וקרה,צל האופל אומר לך:"עכשיו אני בשיא כוחי".
    "אוקיי,אבל עכשיו תורי!" אני אומר בחיוך ושולף עוד קלף.כאשר אני מצליח להשתמש בו אני משתמש בקלף אחר ומקווה שזה יסיים את הקרב. אם זה מסיים, אני זורק עליו קלף לכידה.

7. אבל הופיר יותר
    Mashine-X

Sakurai Tomoki
    'לעזאזל, אני חושב שהוא שואב ממני את הכוח' אני מתחיל לחשוב.
    אני שולף קלף של סילון ימי ומשתמש בו, מקווה שזה לפחות יסיח את דעתו כדי שאני אוכל לחמוק מאחורי אחד העצים ולחשוב.
    חמוף

8. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    *לא זורקים קלפי לכידה XD
    אתה משתמש בלחש כבלי טבע שפוגע בצל האופל ומחסל אותו,העולם האפל מתפוגג אתה משתמש בקלף הלכידה אך לפני שאתה מספיק להשתמש בקלף הצל גם הוא מתפוגג,אתה רואה שהמדבר נעלם והופך להיות היער המכושף.

Sakurai Tomoki
    אתה משתמש בלחש סילון המים אך שד הקרח מצליח להקפיא את סילון הקרח שלך ושובר אותו,שד הקרח מתקרב אליך והוא משתמש בלחש משלו "חרב קרח" 'אני חייב להשיג את הלחש הזה' אתה חושב לעצמך בזמן שהחרב הקפואה מתקרבת אליך.

9. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    *לא זורקים קלפי לכידה XD
    אתה משתמש בלחש כבלי טבע שפוגע בצל האופל ומחסל אותו,העולם האפל מתפוגג אתה משתמש בקלף הלכידה אך לפני שאתה מספיק להשתמש בקלף הצל גם הוא מתפוגג,אתה רואה שהמדבר נעלם והופך להיות היער המכושף.

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    'אוקיי,זה היה מוזר.' אני חושב לעצמי, ואחר כך ממשיך בחיפושים אחרי יצורים שאני יכול ללכוד.

10. אבל הופיר יותר
    Mashine-X
    *לא זורקים קלפי לכידה XD

Sakurai Tomoki
    אתה משתמש בלחש סילון המים אך שד הקרח מצליח להקפיא את סילון הקרח שלך ושובר אותו,שד הקרח מתקרב אליך והוא משתמש בלחש משלו "חרב קרח" 'אני חייב להשיג את הלחש הזה' אתה חושב לעצמך בזמן שהחרב הקפואה מתקרבת אליך.
    אני מוציא קלף שליטה בקרח במהירות ומנסה לשבור עם הכוח שלו את חרב הקרח שלו.
    אחרי זה, אני מוציא קלף לכידה ומנסה ללכוד את השד ההוא, למרות שאני לא יודע איך.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה רואה מכשף בעל גלימה שחורה,לעומת לילי הוא לא נראה נחמד כול כך הוא אומר לך:"תזכור את זה,רק אחד יכול לשלוט בכוחות הצללים,אם תנסה ללכוד או לשלוט בלחש צללים תהרוס הרבה יותר ממה שאתה מתכנן,אפילו את עצמך,תזכור את זה".

Sakurai Tomoki
    אתה משתמש בשליטה בקרח על החרב ומשמיד אותה,אתה משתמש בקלף לכידה על השד אך הוא בורח,אתה מצליח ללכוד את החרב,אתה רואה שהקלף הלבן הולך להיות כחול ובתוכו תמונה של חרב קרח.
    השתלטת על חרב הקרח!הבסת שד קרח!בזבזת קלף לכידה אחד!

12. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה רואה מכשף בעל גלימה שחורה,לעומת לילי הוא לא נראה נחמד כול כך הוא אומר לך:"תזכור את זה,רק אחד יכול לשלוט בכוחות הצללים,אם תנסה ללכוד או לשלוט בלחש צללים תהרוס הרבה יותר ממה שאתה מתכנן,אפילו את עצמך,תזכור את זה".

[/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
    "אין בעיה, אני אזכור את זה." אני אומר לו וממשיך בחיפושים אחרי יצורים ללכידה,מקווה למצוא יצור לכידה טוב.

13. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    המכשף המסתורי נעלם בצללים,אתה מחפש יריב חדש,אתה רואה קלף כישוף מונח על הרצפה,אתה רואה שהוא עם הפנים קלפי מטה,אתה מסתכל לידו חוט מוזר,אתה רואה שהוא מוביל לרשת צייד.

14. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    המכשף המסתורי נעלם בצללים,אתה מחפש יריב חדש,אתה רואה קלף כישוף מונח על הרצפה,אתה רואה שהוא עם הפנים קלפי מטה,אתה מסתכל לידו חוט מוזר,אתה רואה שהוא מוביל לרשת צייד.
    אבל אני לא מחפש יריב! אני מחפש משהו ללכוד!

"חה! הם באמת חושבים שאני אפול לזה?" אני אומר בחיוך ועוקף את זה, מחפש יצורים ללכוד.

15. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    אתה משתמש בשליטה בקרח על החרב ומשמיד אותה,אתה משתמש בקלף לכידה על השד אך הוא בורח,אתה מצליח ללכוד את החרב,אתה רואה שהקלף הלבן הולך להיות כחול ובתוכו תמונה של חרב קרח.
    השתלטת על חרב הקרח!הבסת שד קרח!בזבזת קלף לכידה אחד!
    אני יכול להשתמש בקלף כמה שבא לי?
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    'מזל שזה נגמר, עוד שנייה אחת והייתי מרוח על הרצפה כמו פיתה' אני חושב ושם את הקלף החדש במקום בטוח אצלי, עם האחרים.
    אני מתקרב על מכשף החשמל שניצב שם קפוא, בוחן את המצב שלו ומנסה גם להשתמש בקלף השליטה בקרח כדי לשבור את הקרח שמכסה את כולו.
    חמוף

עמוד 3 מתוך 45 ראשוןראשון 1234513 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •