Pokemon GO
עמוד 30 מתוך 45 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 436 עד 450 מתוך 664
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    אתה רואה שהלנה מתעוררת,אחרי כמה שניות אלקטרה אומרת לך:"היהלום?" הלנה קמה ואומרת:"כן גברת אלקטרה,הבאנו לך את אחד משני היהלומים,הבאנו את יהלום הברק" היא מוציאה את יהלום הברק,אתה רואה שאלקטרה לוקחת את האבן ומתמזגת איתה,אתה רואה שהיא הופכת להיות גדולה יותר וחזקה יותר,היא אומרת לכם:"הפרס שלכם" היא פותחת שער בקיר,היא אומרת לכם:"השער לממלכת הברק,בבקשה".
    "תודה רבה אלקטרה!" אומר לאלקטרה ועם הלנה אלך אל ממלכת הברק.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    SnoopyDisco
    *פתחת את ע''מ 30,קיבלת אבן יסוד!
    אתה והלנה עוברים בשער,אתה רואה שאתה נמצא בפסגת הר,אתה רואה שהשמיים שחורים ויוצרים ברקים,אבל לא ברקים כמו שאתה או הלנה יוצרים,אלא ברקים אדומים,ברקים מוזרים,הלנה אומרת לך:"כנראה הגענו מאוחר מדי,הקוסם האפל היה פה".
    *פתאום קלטתי הקוסם האפל הוא מפלצת מיוגי הו XD

3. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    אתה רואה שקבוצת הסיירים צוחקת,והמבוגר מביניהם אומר לך בחשד:"אתה?איפה לילי?"אתה מספר למבוגר מביניהם על הרצח של לילי,אתה רואה שהוא מתמוטט,אתה רואה שיש לו דמעות בעיניים,הוא מלמל:"אני לא מאמין,אחותי הקטנה!" הוא תופס אותך,ואומר לך בהתקפת טירוף:"מי רצח אותה!".

Druddigon Man
    *"אקשיב לו בכיליון עיניים"?
    ג'ון אומר לך:"המכשף האפל השתמש בלחש שליטה מוחית על דמיון,דמיון הוא אחיו התאום של האוס,שליט האור ובגלל זה הוא שליט האופל,צריך איכשהו לשבור את הכישוף ואז מעגל הקסמים יתחיל".

SnoopyDisco
    אתה רואה שהלנה מתעוררת,אחרי כמה שניות אלקטרה אומרת לך:"היהלום?" הלנה קמה ואומרת:"כן גברת אלקטרה,הבאנו לך את אחד משני היהלומים,הבאנו את יהלום הברק" היא מוציאה את יהלום הברק,אתה רואה שאלקטרה לוקחת את האבן ומתמזגת איתה,אתה רואה שהיא הופכת להיות גדולה יותר וחזקה יותר,היא אומרת לכם:"הפרס שלכם" היא פותחת שער בקיר,היא אומרת לכם:"השער לממלכת הברק,בבקשה".

Scizor-X
    אקווס אומרת לך:"כול חבר מסדר,זאת אומרת כול אחד שלא נמצא תחת שליטת המכשף האפל,כמו אחי,דמיון,שליט האופל,בכול מקרה,כול אחד חייב להתאים את עצמו ואת הכשפים שלו למכשף שאיתו הוא נלחם,הבנת,אם אתה מכשף בדרגה אחד או שתיים אני אהיה בדרגה אחת עם קסמים של דרגה אחת".

Anubis
    *אם לא ידעת יש לך כמה עותקים מאותו קלף וכול קלף שאתה אוסף העותקים יורדים,לדוגמא בהתחלה יש לך שלושה קלפים,חמישה עותקים,ארבעה קלפים,ארבע עותקים,הבנת?
    אתה שולף קלף נוסף ואתה רואה שזה שליטה ברוחות בדיוק בזמן,אתה רואה שטייפון משתמש בלחש חזק ביותר 'הוריקן' ובזכות השליטה שלך ה'הוריקן' הורסת את הקרח,אתה רואה יצור שדומה לטייפון,אך לעומתו היצור עשוי מים.
    "אז נילחם" אומר "אחד על אחד"

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

4. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    אקווס אומרת לך:"אתה מכשף דרגה ראשונה,ולכן אני אשתמש בלחשים מדרגה ראשונה,ולחשי מגן מדרגה שנייה אוקיי,בגלל שאני אשתמש בלחשי הגנה חזקים יחסית אליך,אתה תוכל להתקיף שלוש פעמים רצופות בלי שאני אתקיף גם" אתה רואה שהיא משתמשת בקלף זירה שהופך את הקרח למים,אבל אתה יכול לעמוד בלי ליפול למים,אקווס אומרת לך:"אם תנצח אתה תיפול למים ותגיע לאטלנטיס,אם תפסיד תיפול למים,המים יחזרו להיות מצופים בקרח ותצטרך להיחלץ משם לבד".

5. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    אקווס אומרת לך:"אתה מכשף דרגה ראשונה,ולכן אני אשתמש בלחשים מדרגה ראשונה,ולחשי מגן מדרגה שנייה אוקיי,בגלל שאני אשתמש בלחשי הגנה חזקים יחסית אליך,אתה תוכל להתקיף שלוש פעמים רצופות בלי שאני אתקיף גם" אתה רואה שהיא משתמשת בקלף זירה שהופך את הקרח למים,אבל אתה יכול לעמוד בלי ליפול למים,אקווס אומרת לך:"אם תנצח אתה תיפול למים ותגיע לאטלנטיס,אם תפסיד תיפול למים,המים יחזרו להיות מצופים בקרח ותצטרך להיחלץ משם לבד".
    אני מפעיל סילון ימי וכשהיא מוסחת אני מתגנב ואז מעלה מים מלמעלה וכשהם שוטפים אותה אני מקפיא את המים וכולא אותה.

6. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    אקווס מצליחה להדוף את מתקפת המים שלך,אתה רואה שמקרח מושלם היא הופכת להיות יצור מים מושלם,אתה רואה שהיא מתמזגת עם הזירה והופכת להיות יצור מים חזק ביותר,היא אומרת לך:"נשארו לך שתי קלפים,ואז אני אתקיף".

7. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    אקווס מצליחה להדוף את מתקפת המים שלך,אתה רואה שמקרח מושלם היא הופכת להיות יצור מים מושלם,אתה רואה שהיא מתמזגת עם הזירה והופכת להיות יצור מים חזק ביותר,היא אומרת לך:"נשארו לך שתי קלפים,ואז אני אתקיף".
    אני מפעיל הדף קרח. אם הוא פוגע אז שניה אחרי שהוא מתרסק עליה אני הופך אותו למים ומתקיף אותה מאחור עם שליטה במים וקרח.

8. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    *פתחת את ע''מ 30,קיבלת אבן יסוד!
    אתה והלנה עוברים בשער,אתה רואה שאתה נמצא בפסגת הר,אתה רואה שהשמיים שחורים ויוצרים ברקים,אבל לא ברקים כמו שאתה או הלנה יוצרים,אלא ברקים אדומים,ברקים מוזרים,הלנה אומרת לך:"כנראה הגענו מאוחר מדי,הקוסם האפל היה פה".
    *פתאום קלטתי הקוסם האפל הוא מפלצת מיוגי הו XD
    חח וואלה..
    אתה יודע שיש לי את הקוסם האפל?
    --------------------------------------------
    "אוי לא.." אומר להלנה "הגענו מאוחר מדי.קדימה, בואי לפחות ננצל את השהות שלנו כאן."
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    SnoopyDisco
    *לי יש את כחול העיניים.
    אתה רואה שברק אדום אחד פוגע לידכם ומעיף אתכם,אתה תוך כדי תעופה מאבד את ההכרה,כשאתה מתעורר אתה רואה שאתה לבד,באמצע חורבות,אתה רואה שפעם החורבות האלה היו פעם עיר קטנה,אתה מחפש את הלנה ואתה לא מוצא אותה.

Scizor-X
    *לא דיברנו על זה שאתה שולף רק קלפים אקראיים?
    אתה שולף קלף ואתה רואה שזה הדף קרח אתה רואה שגם אותו אקווס הודפת ביד שמאל,אתה רואה שידה השמאלית הופכת להיות עשויה קרח,אקווס אומרת לך:"רק עוד קלף אחד",אתה שולף אותו ואתה רואה שזה שליטה במים ובקרח וקלף הזירה הופך להיות שריון ואתה מתמזג איתו.

10. משתמש מנוסה
    SnoopyDisco
    *לי יש את כחול העיניים.
    אתה רואה שברק אדום אחד פוגע לידכם ומעיף אתכם,אתה תוך כדי תעופה מאבד את ההכרה,כשאתה מתעורר אתה רואה שאתה לבד,באמצע חורבות,אתה רואה שפעם החורבות האלה היו פעם עיר קטנה,אתה מחפש את הלנה ואתה לא מוצא אותה.

Scizor-X
    *לא דיברנו על זה שאתה שולף רק קלפים אקראיים?
    אתה שולף קלף ואתה רואה שזה הדף קרח אתה רואה שגם אותו אקווס הודפת ביד שמאל,אתה רואה שידה השמאלית הופכת להיות עשויה קרח,אקווס אומרת לך:"רק עוד קלף אחד",אתה שולף אותו ואתה רואה שזה שליטה במים ובקרח וקלף הזירה הופך להיות שריון ואתה מתמזג איתו.
    מה אני אמור לעשות עכשיו? כאילו... אני מפעיל עוד קלפים אבל מה אני אמור לעשות?

11. משתמש מנוסה
    Scizor-X
    אתה ממוזג עם שריון,אקווס עם אגרוף עשוי קרח עומדים על אגם קפוא,אתה רואה שגם הרגליים שלה מתחילות להיות קפואות,ואז אתה מבין כול פעם שאקווס נוגעת במים או בקרח האיבר שנוגע בזה משתנה בהתאם.
    אתה משתמש באגרוף המשוריין שלך בפניה של אקווס שמאבדת אותו,אתה רואה שהיא קטנה ומגדלת ראש חדש.

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man
    *"אקשיב לו בכיליון עיניים"?

ג'ון אומר לך:"המכשף האפל השתמש בלחש שליטה מוחית על דמיון,דמיון הוא אחיו התאום של האוס,שליט האור ובגלל זה הוא שליט האופל,צריך איכשהו לשבור את הכישוף ואז מעגל הקסמים יתחיל
    ".

XD
    ~~~
    "טוב, אבל איך...?" אשאל את ג'ון בהבנה מה קורה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"מעגל הקסמים ייווצר לבד,כול מה שצריך זה להרחיק את דמיון מהטירה,שמת לב שהוא הפסיק לרדוף אחרינו ברגע שעזבנו את השער החלוד" ג'נט אומרת לך ולאחיה:"הכישוף נמצא בשער,יש לנו שתי אופציות או להרוס את השער או להוציא את דמיון משם" ג'ון אומר לך:"קדימה יוצאים" אתה שואל:"לאן?" ג'ון אומר לך:"לטירת האופל".

14. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    *לי יש את כחול העיניים.
    מניאק.תענה לה"פ.
    --------------------------
    "הלנה!" אצעק בתקווה שהיא תשמע את הצעקה שלי.בינתיים אסתובב במקום.
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    SnoopyDisco
    *איזה ה''פ?
    אתה קורא בשמה של הלנה שוב ושוב,אתה רואה אישה מבוגרת,דומה מאוד להלנה,היא אומרת לך:"אתה מכיר את הבת שלי,אתה מכיר את הלנה,תגיד לה שניסינו לעצור אותו אך הוא הצליח להרוס הכול,ותיתן לה את זה" היא נותנת לך שרשרת שמשובצת בה אבן טופז.

עמוד 30 מתוך 45 ראשוןראשון ... 20282930313240 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •