Druddigon Man
ג'ון אומר לך:"דווקא האפשרות של להוציא,חשבתי שגם אתה כמוני תרצה להרוס את השער,תראה אם המכשף האפל שולט ככה ברוב הנתינים שלו,בעזרת השער נשחרר מאות מכשפים ויצורים ועוד כול מיני דברים" ג'נט אומרת לך:"כן אבל אם נהרוס את השער המכשף יחזור ואז בכלל אנחנו וכול העולם יהיה בסכנה" ג'ון אומר לך:"אז במה אתה בוחר בהרס או בחוכמה?אם לא הבנת,אני האפשרות שלי היא ההרס ושל ג'נט היא החוכמה".
Druddigon Man
*נסה.
ג'נט קצת נפגעת אבל היא אומרת:"בסדר,נהרוס את השער,אבל אם המכשף האפל מגיע,אני אומרת 'אמרתי לכם' אוקיי?" ג'ון אומר:"שיהיה" ושלושתכם יוצאים לכיוון משער המעבר.
אחרי שאתם יוצאים מהשער:
אתם נמצאים בהר הגעש,אתה רואה את מגמיוס,אתה רואה שהוא אומר לך:"מה אתה עושה פה,אתה צריך להיות רחוק מפה כול המקום הזה הולך להתפוצץ,המכשף האפל יצא למתקפה".
Druddigon Man
ג'ון אומר לך:"אנחנו לא הולכים לברוח,אנחנו צריכים להכין את מעגל הקסמים,גם אם נמות!" ג'נט אומרת:"נכון" שלושתכם יורדים מהר הגעש ומגיעים למדבר,מהמדבר אתם מגיעים לאגם הקפוא ומשם לארמון האופל.
SnoopyDisco
אמה של הלנה אומרת לך:"רק שתדע אתה דורך בדיוק איפה שהלנה שלי נולדה לפני שנים לא כל כך רבות,פה היה הבית שלה,הבית שבו גדלה,בו התאמנה ועכשיו הוא הרס אותו" אתה רואה שהיא מתחילה לבכות,אתה רואה שהיא מתמוטטת,אתה שם לב שהיא הפסיקה לנשום,היא מתה.
"אוי לא..היא מתה בגללי.." אומר לעצמי ואנסה לברוח מהמקום הזה.SnoopyDisco
אמה של הלנה אומרת לך:"רק שתדע אתה דורך בדיוק איפה שהלנה שלי נולדה לפני שנים לא כל כך רבות,פה היה הבית שלה,הבית שבו גדלה,בו התאמנה ועכשיו הוא הרס אותו" אתה רואה שהיא מתחילה לבכות,אתה רואה שהיא מתמוטטת,אתה שם לב שהיא הפסיקה לנשום,היא מתה.
NYO HO HO BITCH
"טוב, קדימה!" אצעק ואשלוף ארבעה קלפים בוא זמנית, במטרה שהתוצאה תהיה קטלנית לגמרי.Druddigon Man
ג'ון אומר לך:"אנחנו לא הולכים לברוח,אנחנו צריכים להכין את מעגל הקסמים,גם אם נמות!" ג'נט אומרת:"נכון" שלושתכם יורדים מהר הגעש ומגיעים למדבר,מהמדבר אתם מגיעים לאגם הקפוא ומשם לארמון האופל.
Druddigon Man
אתה שולף 'שריון אש' 'כדור אש' 'נחשול אש' ו'שליטה בלהבות' ויוצר להבה אחת גדולה שפוגעת בשער אך לא שורטת אפילו,אתה רואה שג'ון מעט נלחץ,הוא אומר לך:"המצב גרוע".
SnoopyDisco
אתה בורח מהמקום,מחזיק חזק את שרשרת אבן הטופז,אתה רואה דמות משונה מתקרבת אליך,אתה רואה שברק אדום פוגע בדמות אבל היא לא מרגישה אותו.
Scizor-X
ברגע שאתה מתכנן להתקיף את ראשה של אקווס אך היא מצליחה להתחמק,היא שוברת קצת קרח ומתחילה לשתות מים,אתה רואה שהיא גדלה ומתחזקת.
אשלוף עוד שני קלפים בניסיון נואש "תעזרו לי! בוא ננסה כולנו יחד!" אצעק לג'ון ולג'נט.Druddigon Man
אתה שולף 'שריון אש' 'כדור אש' 'נחשול אש' ו'שליטה בלהבות' ויוצר להבה אחת גדולה שפוגעת בשער אך לא שורטת אפילו,אתה רואה שג'ון מעט נלחץ,הוא אומר לך:"המצב גרוע".
Druddigon Man
ג'נט אומרת לך:"זה חסר כול טעם,אם ארבעה כשפים לא הצליחו אין סיכוי שנצליח,נצטרך ללכת עם התוכנית שלי,להוציא את דמיון החוצה,עכשיו אנחנו צריכים את היהלום האפל שיוציא את דמיון החוצה".
Scizor-X
האגרוף המשוריין שלך פוגע בגופה של אקווס,אתה רואה שהשריון שלך מתפוגג והופך להיות חזרה למים,אתה נופל למים,אתה רואה מערבולת ששואבת אותך,כשאתה יוצא אתה רואה שאתה יבש לגמרי ואתה נמצא במקום אחר,אתה נמצא במקום עם הרבה אגמים,הגעת לממלכת הכאוס של המים,הגעת לאטלנטיס,אתה רואה שקלף שריון המים אצלך.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)