Anubis
אתה רואה שטייפון יותר חומת מגן שלא נותנת לך לעבור,אתה רואה שטייפון מדבר עם אחותו:"אקווס,אני יודע את חומרת המצב,דמיון נמצא תחת שליטה מוחית ועד שלא נהרוס את השער דמיון יהיה בצד של המכשף האפל,למרות שדמיון טבעו אופל הוא בפנים טוב לב ואת יותר מכול השבעה אמורה לדעת את זה!".
Scizor-X
*אתה לא יודע איזה קלף אתה עומד לשלוף ברגע שאתה שולף הכישוף מופעל אוטומטית,הבנת?
אתה מסתובב בממלכת הכאוס של המים,אתה רואה גשר אתה עובר בגשר אבל בדיוק שאתה מגיע לאמצע הגשר יצור מים ענק בעל ראש אחד גדול ושניים קטנים מופיע מולך,אתה רואה הידרת מים.
Scizor-X
*ההידרה מולך,שים לב על כול ראש תקבל נקודת ניסיון אחת,אם תהרוג את הראש הגדול השניים האחרים יפלו ותקבל 3 נקודות,אבל לא תוכל ללכוד את ההידרה.
אתה שולף קלף אתה רואה שזה שריון המים 'הגנה נחמדה' אתה חושב לעצמך,אתה רואה שההידרה הגדולה יורדת עליך כדור מים חזק אתה מתחמק אבל מקום הפגיעה בגשר מתפרק,אתה רואה ששני הראשים הקטנים יוצאים להתקפה ישירה עליך,ראש אחד אתה מצליח להוריד באגרוף אבל השני זריז יותר והוא מתחמק.
Anubis
טייפון אומר לך:"אקווס ודמיון הם האחים שלי,אקווס היא שליטת המים והקרח וגם השליטה של המקום שאנחנו נמצאים בו,דמיון הוא שליט האופל,שניהם גם חלק ממסדר השמונה ששופטים את כול הקוסמים,המכשף האפל הוא המכשף הכי רע בעולם,העולם הזה בסכנה אבל אם אתה רוצה להמשיך בקרב ולשמור רק על עצמך ולא אכפת לך מהעולם אז שלום" אתה רואה שאקווס וטייפון נעלמים.
"מה קורה פה?" אשאל את עצמי ואלך אל עבר הדמות.SnoopyDisco
אתה בורח מהמקום,מחזיק חזק את שרשרת אבן הטופז,אתה רואה דמות משונה מתקרבת אליך,אתה רואה שברק אדום פוגע בדמות אבל היא לא מרגישה אותו.
NYO HO HO BITCH
Mashine-X
מכשף הטבע המטורף אומר לך:"איך הכרת את לילי,היא מבוגרת ממך בכמה שנים,חבל לי עליה,היא הייתה מכשפה חכמה,חזקה ונחמדה במיוחד,אתה בטוח שרצחת כול אחד ואחד מהגובלינים האלה,רגע,לא היה לה חבר,אלקטריק?אני לא מאמין שהוא נתן לה למות".
Druddigon Man
ג'נט נכנסת פנימה היא אומרת לך:"אל תעקבו אחריי",אתה רואה שהיא נכנסת לתוך הטירה,אתה שומע מאחוריך צעדים,אתה רואה שני אבירי צללים,אתה רואה ששניהם שולפים קלפים,אתה רואה שגם ג'ון שולף הוא אומר לך:"עכשיו גם ליצורי הצללים יש כבוד,הם רוצים שכולם יהיו שווי כוחות,שולף גם אתה אחד,אם תשלוף שניים הם יתקיפו בלי היסוס אם מאות כשפים,תאמין לי הכוח של המכשף האפל נורא ואיום אומנם,אבל גם מדהים".
SnoopyDisco
אתה מתקרב אל הדמות,אתה רואה שזו אלקטרה היא אומרת לך:"אני מצטערת שהבאתי אותך לממלכה הזו,היא נהרסה ואני לא ידעתי את זה,רגע לא הייתה איתך עוד מכשפת חשמל זאתי שהפחדתי בטעות,איפה היא?".
Scizor-X
הראש הקטן האחרון שנשאר מפיל אותך והראש הגדול מפיל את העמוד שתומך בגשר ומפיל אותו יחד איתך,אתה צף על המים,אתה מכניס את הראש שלך למים ואתה רואה שהמים מאוד עמוקים,אתה רואה כול מיני חיות שוחות להן במים.
Anubis
אתה משוטט ברחבי האגם במטרה למצוא מפלצות מים,אתה רואה את הקרח נסדק ויוצא ממנו דרקון קרח קטן,אתה רואה שזנבו לבן גופו בצבע תכלת ועיניו כחול בוהק,אתה רואה שהוא די חמוד,אתה מלטף אותו הוא נושך אותך אבל אתה רואה שאין לו שיניים והנשיכה לא כואבת לך בכלל.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)