Pokemon GO
עמוד 33 מתוך 45 ראשוןראשון ... 23313233343543 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 481 עד 495 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    המכשף אומר לך:"אני חושב שזה צריך לחזור לבעלים המקוריים שלו" הוא לוקח ממך את הקלף הוא מסתכל שוב על הקלף ואומר לך:"אבל מי אמר שאני צודק,אם לילי שלי חשבה שאתה מתאים להחזיק את הקלף הזה,קח אותו" הוא מחזיר לך את הקלף ואומר לך:"סליחה שלא הצגתי את עצמי,קוראים לי ווילאם ואתה?".

מי שברמה 1 או 2 שיתאמן באזורי הקרב המתאימים לו [מכשפי טבע-היער המכושף,מכשפי האש-הר הגעש וכו'].
    מי שברמה שלוש שילך למאסטר הסביבה שלו ינסה להביס אותו ויגיע לממלכת הכאוס שלו.
    מי שברמה 4 שיתאמן בממלכת הכאוס.
    מי שברמה חמש שיצא לכיוון הממלכה האפלה\שחורה.

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    המכשף אומר לך:"אני חושב שזה צריך לחזור לבעלים המקוריים שלו" הוא לוקח ממך את הקלף הוא מסתכל שוב על הקלף ואומר לך:"אבל מי אמר שאני צודק,אם לילי שלי חשבה שאתה מתאים להחזיק את הקלף הזה,קח אותו" הוא מחזיר לך את הקלף ואומר לך:"סליחה שלא הצגתי את עצמי,קוראים לי ווילאם ואתה?".
    "מייקל.מייקל סטארסאן. אני מנחש שאתה מכשף טבע?" אני שואל בסקרנות ומקווה שהוא מכשף אור או משהו,כדי שאם אני אמצא חן בעיניו הוא ייתן לי את אחד הקלפים שלו.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    ווילאם אומר לך:"באת להתאמן פה לקראת המלחמה האחרונה נכון?" אתה רואה שקבוצת המכשפים מתקרבת אל ווילאם השני הבוגר [ווילאם הוא הראשון] אומר לו:"נו מאסטר ווילאם,ממשיכים בסיור שלנו?".

4. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    ווילאם אומר לך:"באת להתאמן פה לקראת המלחמה האחרונה נכון?" אתה רואה שקבוצת המכשפים מתקרבת אל ווילאם השני הבוגר [ווילאם הוא הראשון] אומר לו:"נו מאסטר ווילאם,ממשיכים בסיור שלנו?".
    "נכון מאוד. להביוס ואלקטריק הלכו כל אחד לממלכה של היסוד שלו. אני מקווה להתחזק פה." אני אומר בחיוך וממשיך איתם מעט בסיור שלהם.

5. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    ווילאם אומר לך:"להביוס,אלקטריק חבר שלו?,אתה יודע,פעם זה היה רק שלושתנו,אני,להביוס ואלקטריק מול כול העולם ואז היה ריב גדול,נלחמתי נגד להביוס ואלקטריק לא ידע במי לבחור,הוא ברח להביוס נעלם ואני חזרתי לפה,כנראה דרכי הגורל הפגישו בין להביוס ואלקטריק שוב ודרכי הגורל הביאו את לילי,אחותי,להתאהב באלקטריק אבל היא לא חזרה לפה,אבל אז אתה הגעת,ועכשיו יש לי הזדמנות לפגוש אותם שוב".

6. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    ווילאם אומר לך:"להביוס,אלקטריק חבר שלו?,אתה יודע,פעם זה היה רק שלושתנו,אני,להביוס ואלקטריק מול כול העולם ואז היה ריב גדול,נלחמתי נגד להביוס ואלקטריק לא ידע במי לבחור,הוא ברח להביוס נעלם ואני חזרתי לפה,כנראה דרכי הגורל הפגישו בין להביוס ואלקטריק שוב ודרכי הגורל הביאו את לילי,אחותי,להתאהב באלקטריק אבל היא לא חזרה לפה,אבל אז אתה הגעת,ועכשיו יש לי הזדמנות לפגוש אותם שוב".
    "לפי מה שסיפרת,אני לא בטוח שזה רעיון הכי טוב." אני אומר בחיוך קל ואז חוזר לטון רציני:"אני הצטרפתי אליהם,פחות או יותר.אני נשלחתי לפה כדי לגייס את מכשפי הטבע,ולאחר מכן נלך כולנו לגייס את מכשפי הרוח והחשמל." אני אומר בחיוך.

7. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Mashine-X
    מכשף הטבע המטורף אומר לך:"איך הכרת את לילי,היא מבוגרת ממך בכמה שנים,חבל לי עליה,היא הייתה מכשפה חכמה,חזקה ונחמדה במיוחד,אתה בטוח שרצחת כול אחד ואחד מהגובלינים האלה,רגע,לא היה לה חבר,אלקטריק?אני לא מאמין שהוא נתן לה למות".

Druddigon Man
    ג'נט נכנסת פנימה היא אומרת לך:"אל תעקבו אחריי",אתה רואה שהיא נכנסת לתוך הטירה,אתה שומע מאחוריך צעדים,אתה רואה שני אבירי צללים,אתה רואה ששניהם שולפים קלפים,אתה רואה שגם ג'ון שולף הוא אומר לך:"עכשיו גם ליצורי הצללים יש כבוד,הם רוצים שכולם יהיו שווי כוחות,שולף גם אתה אחד,אם תשלוף שניים הם יתקיפו בלי היסוס אם מאות כשפים,תאמין לי הכוח של המכשף האפל נורא ואיום אומנם,אבל גם מדהים".

SnoopyDisco
    אתה מתקרב אל הדמות,אתה רואה שזו אלקטרה היא אומרת לך:"אני מצטערת שהבאתי אותך לממלכה הזו,היא נהרסה ואני לא ידעתי את זה,רגע לא הייתה איתך עוד מכשפת חשמל זאתי שהפחדתי בטעות,איפה היא?".

Scizor-X
    הראש הקטן האחרון שנשאר מפיל אותך והראש הגדול מפיל את העמוד שתומך בגשר ומפיל אותו יחד איתך,אתה צף על המים,אתה מכניס את הראש שלך למים ואתה רואה שהמים מאוד עמוקים,אתה רואה כול מיני חיות שוחות להן במים.

Anubis
    אתה משוטט ברחבי האגם במטרה למצוא מפלצות מים,אתה רואה את הקרח נסדק ויוצא ממנו דרקון קרח קטן,אתה רואה שזנבו לבן גופו בצבע תכלת ועיניו כחול בוהק,אתה רואה שהוא די חמוד,אתה מלטף אותו הוא נושך אותך אבל אתה רואה שאין לו שיניים והנשיכה לא כואבת לך בכלל.
    אשלוף קלף אחד ואחכה לתוצאות, אנסה להביט ולראות איפה ג'נט.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

8. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    ווילאם אומר לך:"אני אצטרף אליך,כולם מכירים אותי פה,ממני הם ישתכנעו ממך אני לא בטוח" הצעיר ביותר אומר לווילאם:"אנחנו נלך איתך באש ובמים,טוב אולי לא באש,למה זה ישרוף את כול היער הזה,אבל בכול זאת אנחנו נהיה איתך בכול מצב!".

Druddigon Man
    אתה שולף קלף,אתה רואה שזה קלף כדור אש,אתה יורה כדור אש,ג'ון שולף חרב אש,אביר הצללים הראשון משתמש בלחש 'עולם אפל' והשני משתמש ב'חרב אופל' אחרי זה האביר צללים הראשון שולף עוד קלף,אתה רואה שאתה מולו וג'ון והאביר השני נלחמים ראש בראש עם החרבות שלהם,אתה יורה את כדור האש אך הוא הודף אותו בעזרת הלחש 'מגן האפלה' שמעלים את כדור האש שלך.

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    SnoopyDisco
    אתה מתקרב אל הדמות,אתה רואה שזו אלקטרה היא אומרת לך:"אני מצטערת שהבאתי אותך לממלכה הזו,היא נהרסה ואני לא ידעתי את זה,רגע לא הייתה איתך עוד מכשפת חשמל זאתי שהפחדתי בטעות,איפה היא?".
    "אני לא יודע, אני מנסה למצוא אותה פה אבל אין לי מושג.תוכלי להחזיר אותנו למקום שהיינו בו מלכתחילה?יש לי משהו לספר לה שדחוף מאוד." אומר לאלקטרה.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    TheJedi
    אלקטרה אומרת לך:"לצערי שערי המעבר לא קבועים עכשיו הם בפסגת ההר אחרי שנייה הם ליד עיירה,אם הברק האדום העיף גם אותך הוא העיף גם אותה רק לכיוון השני,לדעתי כדי לך ללכת לכיוון הנגדי מזה של הלנה,היא בטח מכירה את כול פינה בממלכת הכאוס הזו,בהצלחה בחיפוש" והיא נעלמת,אתה רואה שלוש ציפורי חשמל יורדות מהשמיים ומסתכלות עליך.

11. NYO HO HO
    TheJedi
    אלקטרה אומרת לך:"לצערי שערי המעבר לא קבועים עכשיו הם בפסגת ההר אחרי שנייה הם ליד עיירה,אם הברק האדום העיף גם אותך הוא העיף גם אותה רק לכיוון השני,לדעתי כדי לך ללכת לכיוון הנגדי מזה של הלנה,היא בטח מכירה את כול פינה בממלכת הכאוס הזו,בהצלחה בחיפוש" והיא נעלמת,אתה רואה שלוש ציפורי חשמל יורדות מהשמיים ומסתכלות עליך.
    "על מה אתן מסתכלות?" אומר לציפורים ואלך לדרכי לחפש את הלנה.
    NYO HO HO BITCH

12. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    ווילאם אומר לך:"אני אצטרף אליך,כולם מכירים אותי פה,ממני הם ישתכנעו ממך אני לא בטוח" הצעיר ביותר אומר לווילאם:"אנחנו נלך איתך באש ובמים,טוב אולי לא באש,למה זה ישרוף את כול היער הזה,אבל בכול זאת אנחנו נהיה איתך בכול מצב!".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "תודה לכם." אני אורמ בחיוך ואז שואל אותם:"אז...לאם אנחנו הולכים?זאת אומרת,אחרי שגומרים לסייר פה." אני שואל בטון סקרני.

13. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    ווילאם אומר לך:"אתה תחזור ליער המכושף,תלך לעיר העננים תילחם ותביס את אלקטרה חפש בממלכת הכאוס החשמלית את אלקטריק ותגיד לו שהבנתי שטעיתי זו הייתה טעות לשלוח את אקויוס למצודת המכשף האפל,תוכל לעשות זאת בשבילי?".

TheJedi
    אתה רואה שהציפורים לא נותנות לך לעבור,אתה רואה שהאמצעית שהיא כנראה המנהיגה יורה לשמיים ברק,אתה רואה עוד ציפור ברקים אך עליה רוכבת דמות אנושית,הדמות קופצת מהציפור ואתה רואה את הלנה,היא מחזירה את הציפורים לקלפים שלהן,היא אומרת לך:"אני מאסטרית בשליטה על ציפורי ברקים,מה קורה?".

14. NYO HO HO
    TheJedi
    אתה רואה שהציפורים לא נותנות לך לעבור,אתה רואה שהאמצעית שהיא כנראה המנהיגה יורה לשמיים ברק,אתה רואה עוד ציפור ברקים אך עליה רוכבת דמות אנושית,הדמות קופצת מהציפור ואתה רואה את הלנה,היא מחזירה את הציפורים לקלפים שלהן,היא אומרת לך:"אני מאסטרית בשליטה על ציפורי ברקים,מה קורה?".
    "טוב לראות אותך הלנה!" אומר להלנה בשמחה "איפה היית?ותגידי, יש מצב שאת מביאה לי ציפור אחת?"
    NYO HO HO BITCH

15. משתמש מנוסה
    TheJedi
    הלנה אומרת לך:"אני עפתי לצד המערבי של ממלכת הכאוס החשמלית אתה לא מאמין אין מקום שהמכשף האפל הרס בממלכה הזו,ואתה עפת לצד המזרחי,תגיד היית בעיירה שבה נולדתי,בטח לא ראית אף אחד,ואם אתה רואה להשיג ציפור חשמלית תצטרך להביס אותי".

עמוד 33 מתוך 45 ראשוןראשון ... 23313233343543 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •