פורסם במקור על ידי
Primo
Mashine-X
מכשף הטבע המטורף אומר לך:"איך הכרת את לילי,היא מבוגרת ממך בכמה שנים,חבל לי עליה,היא הייתה מכשפה חכמה,חזקה ונחמדה במיוחד,אתה בטוח שרצחת כול אחד ואחד מהגובלינים האלה,רגע,לא היה לה חבר,אלקטריק?אני לא מאמין שהוא נתן לה למות".
Druddigon Man
ג'נט נכנסת פנימה היא אומרת לך:"אל תעקבו אחריי",אתה רואה שהיא נכנסת לתוך הטירה,אתה שומע מאחוריך צעדים,אתה רואה שני אבירי צללים,אתה רואה ששניהם שולפים קלפים,אתה רואה שגם ג'ון שולף הוא אומר לך:"עכשיו גם ליצורי הצללים יש כבוד,הם רוצים שכולם יהיו שווי כוחות,שולף גם אתה אחד,אם תשלוף שניים הם יתקיפו בלי היסוס אם מאות כשפים,תאמין לי הכוח של המכשף האפל נורא ואיום אומנם,אבל גם מדהים".
SnoopyDisco
אתה מתקרב אל הדמות,אתה רואה שזו אלקטרה היא אומרת לך:"אני מצטערת שהבאתי אותך לממלכה הזו,היא נהרסה ואני לא ידעתי את זה,רגע לא הייתה איתך עוד מכשפת חשמל זאתי שהפחדתי בטעות,איפה היא?".
Scizor-X
הראש הקטן האחרון שנשאר מפיל אותך והראש הגדול מפיל את העמוד שתומך בגשר ומפיל אותו יחד איתך,אתה צף על המים,אתה מכניס את הראש שלך למים ואתה רואה שהמים מאוד עמוקים,אתה רואה כול מיני חיות שוחות להן במים.
Anubis
אתה משוטט ברחבי האגם במטרה למצוא מפלצות מים,אתה רואה את הקרח נסדק ויוצא ממנו דרקון קרח קטן,אתה רואה שזנבו לבן גופו בצבע תכלת ועיניו כחול בוהק,אתה רואה שהוא די חמוד,אתה מלטף אותו הוא נושך אותך אבל אתה רואה שאין לו שיניים והנשיכה לא כואבת לך בכלל.