Pokemon GO
עמוד 34 מתוך 45 ראשוןראשון ... 24323334353644 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 496 עד 510 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    ווילאם אומר לך:"אתה תחזור ליער המכושף,תלך לעיר העננים תילחם ותביס את אלקטרה חפש בממלכת הכאוס החשמלית את אלקטריק ותגיד לו שהבנתי שטעיתי זו הייתה טעות לשלוח את אקויוס למצודת המכשף האפל,תוכל לעשות זאת בשבילי?".

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "באסה,עד שהגעתי לפה,כבר לחזור...טוב,איך אני חוזר?" אני שואל אותו בטון מעט מאוכזב כי קיוויתי להתאמן פה קצת.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    ווילאם אומר לך:"פשוט תלך לעץ הכי גבוה ביער,הוא פתח המעבר חזרה" אתה מסתובב ואתה רואה שהעץ הגבוה ביותר הוא די רחוק,אתה הולך לשם אתה רואה שלושה דבורי ענק עם סימן גולגולת על הראש,אתה רואה שדבורי הגולגולת מסתכלות עליך ומכינות את העוקץ להתקפה [ווילאם ושאר הסיירים לא נמצאים באזור כדי לעזור].

3. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    ווילאם אומר לך:"פשוט תלך לעץ הכי גבוה ביער,הוא פתח המעבר חזרה" אתה מסתובב ואתה רואה שהעץ הגבוה ביותר הוא די רחוק,אתה הולך לשם אתה רואה שלושה דבורי ענק עם סימן גולגולת על הראש,אתה רואה שדבורי הגולגולת מסתכלות עליך ומכינות את העוקץ להתקפה [ווילאם ושאר הסיירים לא נמצאים באזור כדי לעזור].
    "לזכור לעתיד-לא לבקש אימונים." אני אורמ לעצמי בטון ציני ושולף קלף אחד,מקווה לשלוף קלף טוב ואולי גם ללכוד דבורה אחת.

4. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה כבלי טבע שמצליח ללכוד ולהשמיד שני דבורי גולגולת,אתה רואה שהשלישית מתעופפת ויורדת עוקץ,העוקץ פוגע ליד הרגל שלך אבל לא פוגע בך,אתה רואה שהעוקץ מתפוצץ ומעיף אותך אחורה אתה רואה שדבורת הגולגולת האחרונה מתכוננת להתקפה ישירה.

5. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה כבלי טבע שמצליח ללכוד ולהשמיד שני דבורי גולגולת,אתה רואה שהשלישית מתעופפת ויורדת עוקץ,העוקץ פוגע ליד הרגל שלך אבל לא פוגע בך,אתה רואה שהעוקץ מתפוצץ ומעיף אותך אחורה אתה רואה שדבורת הגולגולת האחרונה מתכוננת להתקפה ישירה.
    אני מקבל ניסיון על הריגת מפלצות?

~~~

"אוקיי,זה הזמן לעוד קלף." אני אומר בחיוך ושולף במעין שעמום עוד קלף אחד מהחפיסה,ואם הדבורה סתם נחלשת מאוד אני משתמש בקלף לכידה.

6. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    *כן אתה תקבל 4 נקודות אחרי שתביס את הדבורה האחרונה [האחרונה היא המלכה והיא שווה 2,כמובן שאם תפסיד למלכה תקבל רק 2 נקודות].
    אתה שולף קלף נוסף אתה רואה שזה קלף קיסוס רעיל,אתה רואה שסימן הגולגולת מתחיל להאדים,אתה רואה שמלכת דבורי הגולגולת מתחילה להשתגע ומתחילה לעקוץ את עצמה,כעבור כמה דקות אתה עומד ליד גופת מלכת הדבורים.
    הבסת שני דבורי גולגולת רגילות ומלכת דבורי גולגולת אחת,מה שמעניק לך קלף אחד 'עוקץ מפוצץ' ומביא לך עוד 4 נקודות ניסיון!

7. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    *כן אתה תקבל 4 נקודות אחרי שתביס את הדבורה האחרונה [האחרונה היא המלכה והיא שווה 2,כמובן שאם תפסיד למלכה תקבל רק 2 נקודות].
    אתה שולף קלף נוסף אתה רואה שזה קלף קיסוס רעיל,אתה רואה שסימן הגולגולת מתחיל להאדים,אתה רואה שמלכת דבורי הגולגולת מתחילה להשתגע ומתחילה לעקוץ את עצמה,כעבור כמה דקות אתה עומד ליד גופת מלכת הדבורים.
    הבסת שני דבורי גולגולת רגילות ומלכת דבורי גולגולת אחת,מה שמעניק לך קלף אחד 'עוקץ מפוצץ' ומביא לך עוד 4 נקודות ניסיון!
    "גדול.עוקץ מפוצץ זה נשמע אחלה קלף." אני אורמ בחיוך וממשיך ללכת לעבר העץ הגדול,בסתר ליבי מקווה למצוא עוד מפלצות כדי להתאמן איתם.

8. NYO HO HO
    שם: עמית.
    TheJedi
    הלנה אומרת לך:"אני עפתי לצד המערבי של ממלכת הכאוס החשמלית אתה לא מאמין אין מקום שהמכשף האפל הרס בממלכה הזו,ואתה עפת לצד המזרחי,תגיד היית בעיירה שבה נולדתי,בטח לא ראית אף אחד,ואם אתה רואה להשיג ציפור חשמלית תצטרך להביס אותי".
    "הייתי, ויש לי בשורה רעה מאוד.פגשתי את אימך.והיא מתה." אומר להלנה בעצבות.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה מסתובב ביער ומחפש עוד מפלצות,אתה רואה שאתה מגיע לסוף היער ואתה רואה שאתה נכנס למערה,אתה שומע שאגות מגיעות מתוך המערה,אתה מתכונן לשליפת קלף למקרה שמשהו יתקיף אותך.

TheJedi
    הלנה אומרת לך קצת מדוכאת:"הייתה לי הרגשה כזו,המכשף האפל לא מרחם על אף אחד,לא על גברים,לא על תינוקות,לא על ילדים,לא על נשים וגם לא על זקנים,מעניין אם הוא מצא את אוצר החשמל של המשפחה אם הוא ימצא אותו הכוחות שלי ילכו לקיבינימט,אבל אם כול המשפחה שלי מתה הכוחות שלהם עברו לאוצר,אם הוא יהיה אצלי אקבל את כול הכוחות שלהם,קדימה אנחנו צריכים לחזור לכפר למצוא את שרשרת הטופז החשמלית!".

10. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה מסתובב ביער ומחפש עוד מפלצות,אתה רואה שאתה מגיע לסוף היער ואתה רואה שאתה נכנס למערה,אתה שומע שאגות מגיעות מתוך המערה,אתה מתכונן לשליפת קלף למקרה שמשהו יתקיף אותך.
    .[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "קדימה,נכנסים." אני אורמ בטון חושש ונכנס למערה,מקווה שמה שאני אראה שמה לא ישאיר לי סיוטים.

11. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man
    אתה שולף קלף,אתה רואה שזה קלף כדור אש,אתה יורה כדור אש,ג'ון שולף חרב אש,אביר הצללים הראשון משתמש בלחש 'עולם אפל' והשני משתמש ב'חרב אופל' אחרי זה האביר צללים הראשון שולף עוד קלף,אתה רואה שאתה מולו וג'ון והאביר השני נלחמים ראש בראש עם החרבות שלהם,אתה יורה את כדור האש אך הוא הודף אותו בעזרת הלחש 'מגן האפלה' שמעלים את כדור האש שלך.
    אשלוף בהיסוס שלושה קלפים ביחד על האביר שג'ון נלחם נגדו, ושככה יפגע קשות כי הוא באמצע קרב.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף קלף וממשיך להתקדם בתוך המערה,אתה רואה יצור שיש לו ראש של אריה,גוף של עז וזנב של דרקון,אתה רואה כימרה אתה רואה שהכימרה מוציאה שיניים ומסתכלת עליך בתיאבון רב.

Druddigon Man
    *אתה רוצה מקום שמור במ''ת ההמשך של המ''ת הזה?
    אתה רואה שהאביר האפל משתמש בחרב אופל,אתה משתמש בשריון אש ובשוט אש וגם בנחש אש,אתה יוצא לקרב ישיר נגד אביר האופל,הוא אומר לך:"הרבה זמן אפס" אתה שומע קול מוכר,מוכר מדי,אתה מזהה את אביר האופל בתור ווילי,מכשף האש שנלחמת מולו בממלכת הלהבות הצולבות.

13. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף קלף וממשיך להתקדם בתוך המערה,אתה רואה יצור שיש לו ראש של אריה,גוף של עז וזנב של דרקון,אתה רואה כימרה אתה רואה שהכימרה מוציאה שיניים ומסתכלת עליך בתיאבון רב.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "אוקיי,אני חושב שזה זמן מעולה להשתמש בקלף." אני אורמ בטון ציני ומעט לחוץ,ושולף קלף אחד,מקווה שהוא טוב.

14. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף קלף ואתה רואה שזה 'קיסוס רעיל' אתה משלב אותו יחד עם 'עוקץ מתפוצץ' שעדיין ביד שלך מה שיוצר 'עוקץ רעיל מתפוצץ' שנתקע בליבה של הכימרה ומתפוצצת ומפזרת רעל אתה בורח מהמערה,אתה מגיע לעץ הכי גבוה ויש לך אפשרות להישאר פה או ללכת ליער המכושף.

15. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף קלף ואתה רואה שזה 'קיסוס רעיל' אתה משלב אותו יחד עם 'עוקץ מתפוצץ' שעדיין ביד שלך מה שיוצר 'עוקץ רעיל מתפוצץ' שנתקע בליבה של הכימרה ומתפוצצת ומפזרת רעל אתה בורח מהמערה,אתה מגיע לעץ הכי גבוה ויש לך אפשרות להישאר פה או ללכת ליער המכושף.
    "אוקיי,אני אשאר פה עוד קצת.אני ממש רוצה להתאמן טיפה." אני אורמ בטון מהורהר וממשיך טיפה ביער,מקווה שאני אמצא אימונים.

עמוד 34 מתוך 45 ראשוןראשון ... 24323334353644 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •