Mashine-X
אתה מחליט להישאר,אתה שומע שאגות חזקות מאוד אתה רואה שזו הכימרה ממקודם,אתה מבין שלא חיסלת אותה,אתה רואה שניביה מורעלים ומסוכנים,אתה מבין שיש לך שתי ברירות או לברוח או לחזור ליער המכושף.
Mashine-X
אתה מחליט להישאר,אתה שומע שאגות חזקות מאוד אתה רואה שזו הכימרה ממקודם,אתה מבין שלא חיסלת אותה,אתה רואה שניביה מורעלים ומסוכנים,אתה מבין שיש לך שתי ברירות או לברוח או לחזור ליער המכושף.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
Mashine-X
אתה עובר בשער חזרה,הדבר האחרון שאתה רואה זה את הכימרה פותחת את פיה ומתכוננת להתקיף,אתה בורח מהר,אתה רואה את גראסיוס עומד מולך,הוא אומר לך:"שחררת את הכימרה הקטלנית מהמערה שלה?".
Mashine-X
גראסיוס אומר לך:"נכנסת למערה נלחמת מולה והיא הצליחה להימלט,עכשיו יש לנו כימרה שאפילו אני לא הצלחתי להביס רק ללכוד אותה במערה,זה לא משנה,רק שאלה,אם היית בממלכת הכאוס למה לך לחזור?".
"את מתכוונת לזו?" אומר להלנה בחיוך ואביא לה את השרשרת "אימך נתנה לי אותה לפני שמתה.היא אמרה לי להביא אותה לך."TheJedi
הלנה אומרת לך קצת מדוכאת:"הייתה לי הרגשה כזו,המכשף האפל לא מרחם על אף אחד,לא על גברים,לא על תינוקות,לא על ילדים,לא על נשים וגם לא על זקנים,מעניין אם הוא מצא את אוצר החשמל של המשפחה אם הוא ימצא אותו הכוחות שלי ילכו לקיבינימט,אבל אם כול המשפחה שלי מתה הכוחות שלהם עברו לאוצר,אם הוא יהיה אצלי אקבל את כול הכוחות שלהם,קדימה אנחנו צריכים לחזור לכפר למצוא את שרשרת הטופז החשמלית!".
NYO HO HO BITCH
Mashine-X
גראסיוס אומר לך:"מועצת הטבע ששולטת בממלכת הכאוס של הטבע תטפל במצב אל תדאג,לא אמרת שאתה צריך ללכת לאלקטריק" אתה רץ לכיוון ממלכת השמיים ואתה רואה דוג'ו קטן עם שתי דלתות באחת כתוב 'לממלכת הרוח' ובשנייה כתוב 'לממלכת החשמל'.
TheJedi
הלנה מסתכלת על שרשרת הטופז היא לוקחת את השרשרת ומחבקת אותך היא אומרת לך בוכה:"תודה רבה,אתה לא יודע כמה זמן רציתי שהדבר הזה יהיה בידיים שלי,אם אימא שלי נתנה לך את זה,זה אומר שאחי הבוגר הרולד גם מת או שהוא לא היה באזור הממלכה שהמכשף האפל פגע,אתה יודע מה אני הולכת לנסות את השרשרת הזו,מוכן לקרב?".
"קדימה, בואי" אומר להלנה, ובמהירות אשלוף את קלף כדור החשמל שלי ואזרוק אותו עליה.TheJedi
הלנה מסתכלת על שרשרת הטופז היא לוקחת את השרשרת ומחבקת אותך היא אומרת לך בוכה:"תודה רבה,אתה לא יודע כמה זמן רציתי שהדבר הזה יהיה בידיים שלי,אם אימא שלי נתנה לך את זה,זה אומר שאחי הבוגר הרולד גם מת או שהוא לא היה באזור הממלכה שהמכשף האפל פגע,אתה יודע מה אני הולכת לנסות את השרשרת הזו,מוכן לקרב?".
NYO HO HO BITCH
TheJedi
*לא דיברנו על זה שאתה שולף קלף אקראי?
אתה שולף קלף ואתה רואה שזה כדור חשמלי,הלנה מצליחה להתחמק והיא משתמש בקלף יצור 'ציפור חשמלית' היא עולה על הציפור ומתחילה לשלוח עליך סילוני ברק קטנים מפיה של הציפור,אתה רואה שהלנה מזמנת עוד ציפור אבל בשבילך היא אומרת לך:"קרב אווירי,בוא נראה מי שולט בשמיים".
Druddigon Man
*זה היה לפני הה''פ.
ווילי אביר האופל אומר לך:"הייתי חלש,לא ידעתי מה זה כוח אמיתי,האדון החדש שלי הראה לי ועכשיו אני אראה לך מי יותר חזק" הוא שולף גם הוא שני קלפים קלף אופל 'המעגל האפל' ולחש אש 'נחשול אש' מה שיוצר טבעת של להבה סגולה שלוכדת אותך,הוא מוציא חרב ואומר:"בשביל הנקמה" הוא מניף את חברו אבל הלהבות הסגולות הודפות אותו,מכשף בעל גלימה לבנה עומד על ראש גג הטירה,הוא אומר לך:"קח את זה,זה קלף שיצליח להוציא את האפלה מליבו של אביר הצללים הזה,תאמין לי הוא לא באמת כזה,הוא תחת כישוף שליטה מוחית כבר זמן רב ואחרי שהוא יצא מזה,הוא עדיין לא יציב".
TheJedi
אתה והלנה עפים שניכם על ציפורי חשמל היא מצליחה להתחמק מכול מתקפה שלך ואתה משלה,אתה רואה ציפור חשמל נוספת ועליה דמות בעלת גלימה היא אומרת לך:"תגיד אתה רואה מי רוכב על הציפור השלישית?".
Druddigon Man
האיש בעל הגלימה הלבנה אומר לך:"אני אף אחד".
אתה משתמש בקלף אתה רואה שהשריון של ווילי לאט לאט מתחיל להתפרק אתה רואה הילה שחורה יוצאת מגופו של ווילי ונכנסת לתוך השריון,אתה רואה שעכשיו השריון מתפקד בלי גוף,ווילי אומר לך:"אני מצטער" אתה רואה שהוא מפסיק לנשום.
השריון ללא הגוף מוציא חרב,האיש בעל הגלימה הלבנה נכנס לקרב ואומר לך:"כנס לטירה אחרי החברה שלך,היא צריכה אותך".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)