Pokemon GO
עמוד 35 מתוך 45 ראשוןראשון ... 253334353637 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 511 עד 525 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    אתה מחליט להישאר,אתה שומע שאגות חזקות מאוד אתה רואה שזו הכימרה ממקודם,אתה מבין שלא חיסלת אותה,אתה רואה שניביה מורעלים ומסוכנים,אתה מבין שיש לך שתי ברירות או לברוח או לחזור ליער המכושף.

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    אתה מחליט להישאר,אתה שומע שאגות חזקות מאוד אתה רואה שזו הכימרה ממקודם,אתה מבין שלא חיסלת אותה,אתה רואה שניביה מורעלים ומסוכנים,אתה מבין שיש לך שתי ברירות או לברוח או לחזור ליער המכושף.
    "ביי ביי כימרה.שמחתי להכיר אותך." אני אומר בלחץ והולך דרך העץ חזרה ליער המכושף,מקווה שאני אצליח לעבור בלי שהכימרה תרדוף אחריי.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה עובר בשער חזרה,הדבר האחרון שאתה רואה זה את הכימרה פותחת את פיה ומתכוננת להתקיף,אתה בורח מהר,אתה רואה את גראסיוס עומד מולך,הוא אומר לך:"שחררת את הכימרה הקטלנית מהמערה שלה?".

4. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה עובר בשער חזרה,הדבר האחרון שאתה רואה זה את הכימרה פותחת את פיה ומתכוננת להתקיף,אתה בורח מהר,אתה רואה את גראסיוס עומד מולך,הוא אומר לך:"שחררת את הכימרה הקטלנית מהמערה שלה?".
    "שחררת זה לא מדויק,היא יותר השתחררה מהעצמה." אני אורמ בטון מושפל ומקווה שהתגובה שלו לא תהיה יותר מדי גרועה.

5. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    גראסיוס אומר לך:"נכנסת למערה נלחמת מולה והיא הצליחה להימלט,עכשיו יש לנו כימרה שאפילו אני לא הצלחתי להביס רק ללכוד אותה במערה,זה לא משנה,רק שאלה,אם היית בממלכת הכאוס למה לך לחזור?".

6. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    גראסיוס אומר לך:"נכנסת למערה נלחמת מולה והיא הצליחה להימלט,עכשיו יש לנו כימרה שאפילו אני לא הצלחתי להביס רק ללכוד אותה במערה,זה לא משנה,רק שאלה,אם היית בממלכת הכאוס למה לך לחזור?".
    "אני צריך עכשיו למצוא בחזרה את אלקטריק,כדי להגיד לו שלשלוח איזה מכשף מים לאנשהו היה טעות.לפעמים נדמה שאני יותר שליח מאשר מכשף." אני אורמ בטון עצבני ומנקה את בגדיי,ואז אומר לגראסיוס:"אוקיי,אולי אתה לבד אל הצלחת,אבל אני רוצה לעזור לך הפעם לחסל את הכימרה." אני אורמ בחיוך עקום.

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    TheJedi
    הלנה אומרת לך קצת מדוכאת:"הייתה לי הרגשה כזו,המכשף האפל לא מרחם על אף אחד,לא על גברים,לא על תינוקות,לא על ילדים,לא על נשים וגם לא על זקנים,מעניין אם הוא מצא את אוצר החשמל של המשפחה אם הוא ימצא אותו הכוחות שלי ילכו לקיבינימט,אבל אם כול המשפחה שלי מתה הכוחות שלהם עברו לאוצר,אם הוא יהיה אצלי אקבל את כול הכוחות שלהם,קדימה אנחנו צריכים לחזור לכפר למצוא את שרשרת הטופז החשמלית!".
    "את מתכוונת לזו?" אומר להלנה בחיוך ואביא לה את השרשרת "אימך נתנה לי אותה לפני שמתה.היא אמרה לי להביא אותה לך."
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    גראסיוס אומר לך:"מועצת הטבע ששולטת בממלכת הכאוס של הטבע תטפל במצב אל תדאג,לא אמרת שאתה צריך ללכת לאלקטריק" אתה רץ לכיוון ממלכת השמיים ואתה רואה דוג'ו קטן עם שתי דלתות באחת כתוב 'לממלכת הרוח' ובשנייה כתוב 'לממלכת החשמל'.

TheJedi
    הלנה מסתכלת על שרשרת הטופז היא לוקחת את השרשרת ומחבקת אותך היא אומרת לך בוכה:"תודה רבה,אתה לא יודע כמה זמן רציתי שהדבר הזה יהיה בידיים שלי,אם אימא שלי נתנה לך את זה,זה אומר שאחי הבוגר הרולד גם מת או שהוא לא היה באזור הממלכה שהמכשף האפל פגע,אתה יודע מה אני הולכת לנסות את השרשרת הזו,מוכן לקרב?".

9. NYO HO HO
    TheJedi
    הלנה מסתכלת על שרשרת הטופז היא לוקחת את השרשרת ומחבקת אותך היא אומרת לך בוכה:"תודה רבה,אתה לא יודע כמה זמן רציתי שהדבר הזה יהיה בידיים שלי,אם אימא שלי נתנה לך את זה,זה אומר שאחי הבוגר הרולד גם מת או שהוא לא היה באזור הממלכה שהמכשף האפל פגע,אתה יודע מה אני הולכת לנסות את השרשרת הזו,מוכן לקרב?".
    "קדימה, בואי" אומר להלנה, ובמהירות אשלוף את קלף כדור החשמל שלי ואזרוק אותו עליה.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    TheJedi
    *לא דיברנו על זה שאתה שולף קלף אקראי?
    אתה שולף קלף ואתה רואה שזה כדור חשמלי,הלנה מצליחה להתחמק והיא משתמש בקלף יצור 'ציפור חשמלית' היא עולה על הציפור ומתחילה לשלוח עליך סילוני ברק קטנים מפיה של הציפור,אתה רואה שהלנה מזמנת עוד ציפור אבל בשבילך היא אומרת לך:"קרב אווירי,בוא נראה מי שולט בשמיים".

11. NYO HO HO
    TheJedi
    *לא דיברנו על זה שאתה שולף קלף אקראי?
    אתה שולף קלף ואתה רואה שזה כדור חשמלי,הלנה מצליחה להתחמק והיא משתמש בקלף יצור 'ציפור חשמלית' היא עולה על הציפור ומתחילה לשלוח עליך סילוני ברק קטנים מפיה של הציפור,אתה רואה שהלנה מזמנת עוד ציפור אבל בשבילך היא אומרת לך:"קרב אווירי,בוא נראה מי שולט בשמיים".
    "קדימה!" אומר ואעלה על הציפור.לאחר מכן אשלח סילוני ברק גדולים מפיה של הציפור.
    NYO HO HO BITCH

12. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Mashine-X
    אתה שולף קלף וממשיך להתקדם בתוך המערה,אתה רואה יצור שיש לו ראש של אריה,גוף של עז וזנב של דרקון,אתה רואה כימרה אתה רואה שהכימרה מוציאה שיניים ומסתכלת עליך בתיאבון רב.

Druddigon Man
    *אתה רוצה מקום שמור במ''ת ההמשך של המ''ת הזה?
    אתה רואה שהאביר האפל משתמש בחרב אופל,אתה משתמש בשריון אש ובשוט אש וגם בנחש אש,אתה יוצא לקרב ישיר נגד אביר האופל,הוא אומר לך:"הרבה זמן אפס" אתה שומע קול מוכר,מוכר מדי,אתה מזהה את אביר האופל בתור ווילי,מכשף האש שנלחמת מולו בממלכת הלהבות הצולבות.
    עניתי לך לעל זה בה"פ.. D:
    ~~~
    "כזה צפוי.." מלמלתי והשתמשתי שני קלפים ביחד. "אפס שכיסח אותך... מה תגיד על זה?" אומר לו ואשלף עוד קלף ביחד עם השניים האחרים.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    *זה היה לפני הה''פ.
    ווילי אביר האופל אומר לך:"הייתי חלש,לא ידעתי מה זה כוח אמיתי,האדון החדש שלי הראה לי ועכשיו אני אראה לך מי יותר חזק" הוא שולף גם הוא שני קלפים קלף אופל 'המעגל האפל' ולחש אש 'נחשול אש' מה שיוצר טבעת של להבה סגולה שלוכדת אותך,הוא מוציא חרב ואומר:"בשביל הנקמה" הוא מניף את חברו אבל הלהבות הסגולות הודפות אותו,מכשף בעל גלימה לבנה עומד על ראש גג הטירה,הוא אומר לך:"קח את זה,זה קלף שיצליח להוציא את האפלה מליבו של אביר הצללים הזה,תאמין לי הוא לא באמת כזה,הוא תחת כישוף שליטה מוחית כבר זמן רב ואחרי שהוא יצא מזה,הוא עדיין לא יציב".

TheJedi
    אתה והלנה עפים שניכם על ציפורי חשמל היא מצליחה להתחמק מכול מתקפה שלך ואתה משלה,אתה רואה ציפור חשמל נוספת ועליה דמות בעלת גלימה היא אומרת לך:"תגיד אתה רואה מי רוכב על הציפור השלישית?".

14. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man
    *זה היה לפני הה''פ.
    ווילי אביר האופל אומר לך:"הייתי חלש,לא ידעתי מה זה כוח אמיתי,האדון החדש שלי הראה לי ועכשיו אני אראה לך מי יותר חזק" הוא שולף גם הוא שני קלפים קלף אופל 'המעגל האפל' ולחש אש 'נחשול אש' מה שיוצר טבעת של להבה סגולה שלוכדת אותך,הוא מוציא חרב ואומר:"בשביל הנקמה" הוא מניף את חברו אבל הלהבות הסגולות הודפות אותו,מכשף בעל גלימה לבנה עומד על ראש גג הטירה,הוא אומר לך:"קח את זה,זה קלף שיצליח להוציא את האפלה מליבו של אביר הצללים הזה,תאמין לי הוא לא באמת כזה,הוא תחת כישוף שליטה מוחית כבר זמן רב ואחרי שהוא יצא מזה,הוא עדיין לא יציב".

TheJedi
    אתה והלנה עפים שניכם על ציפורי חשמל היא מצליחה להתחמק מכול מתקפה שלך ואתה משלה,אתה רואה ציפור חשמל נוספת ועליה דמות בעלת גלימה היא אומרת לך:"תגיד אתה רואה מי רוכב על הציפור השלישית?".
    אה אוקיי.. XD
    ~~~
    אקח את הקלף ואשתמש בו על ווילי בתקווה שזה יעזוור להוציא אותו מהשליטה המוחית. "תודה.. מי אתה?" אשאל את המכשף בעל הגלימה הלבנה.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    האיש בעל הגלימה הלבנה אומר לך:"אני אף אחד".
    אתה משתמש בקלף אתה רואה שהשריון של ווילי לאט לאט מתחיל להתפרק אתה רואה הילה שחורה יוצאת מגופו של ווילי ונכנסת לתוך השריון,אתה רואה שעכשיו השריון מתפקד בלי גוף,ווילי אומר לך:"אני מצטער" אתה רואה שהוא מפסיק לנשום.
    השריון ללא הגוף מוציא חרב,האיש בעל הגלימה הלבנה נכנס לקרב ואומר לך:"כנס לטירה אחרי החברה שלך,היא צריכה אותך".

עמוד 35 מתוך 45 ראשוןראשון ... 253334353637 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •