Druddigon Man
*כן.
אתה נכנס לטירה ואתה רואה את ג'נט ועוד שלושה אבירים בעלי שריון לבן,אבירי אור נלחמים נגד דמיון,אתה רואה שג'נט משתמשת בלחשי מים חזקים במיוחד בשביל להביס את דמיון אך הוא לא נכנע,אתה רואה אביר אופל בעל חרב מתגנב מאחורי ג'נט ומתכונן להתקיף.
"לא, אני רואה רק מישהו עם גלימה." אומר להלנה ואשלוף קלף מהחפיסה בתקווה שזה יהיה שליטה בחשמל כך שאוכל להגביר את העוצמה של הציפור שלי.TheJedi
אתה והלנה עפים שניכם על ציפורי חשמל היא מצליחה להתחמק מכול מתקפה שלך ואתה משלה,אתה רואה ציפור חשמל נוספת ועליה דמות בעלת גלימה היא אומרת לך:"תגיד אתה רואה מי רוכב על הציפור השלישית?".
NYO HO HO BITCH
Druddigon Man
אתה שולף שלושה קלפים אך אף אחד מהם לא פועל,אתה מבין שהכוח הכישוף שלך די גמור,אתה מסתער על אביר האופל הסכין שלו עף באוויר ופוגע לך ביד שחונקת אותו שזה אומר שאומנם אתה נפצע ביד אבל לאביר הצללים תקוע חרב בגרון.
TheJedi
אתה רואה שהרוכב בעל הגלימה שולף קלף,אתה רואה שהשמיים מתבהרים,חורבות העיר נבנות מחדש,אתה רואה שהאנשים המתים מתעוררים לתחייה,אתה רואה שהציפור שלך טיפה נחלשת,הלנה אומרת לך:"אני מרגישה חלשה יותר!" אבל היא אומרת לך שמחה היא מוסיפה:"זה אומר שהמשפחה שלי חייה!אבל אנחנו הולכים למות!" אתה רואה שהציפורים נעלמות חוץ מזו האיש בעל הגלימה,הוא תופס את שניכם אחרי זה הוא אומר:"מפה תסדרו לבד" הוא קופץ מהציפור.
"מה קורה פה?" אומר להלנה "למה אנחנו נחלשים?"TheJedi
אתה רואה שהרוכב בעל הגלימה שולף קלף,אתה רואה שהשמיים מתבהרים,חורבות העיר נבנות מחדש,אתה רואה שהאנשים המתים מתעוררים לתחייה,אתה רואה שהציפור שלך טיפה נחלשת,הלנה אומרת לך:"אני מרגישה חלשה יותר!" אבל היא אומרת לך שמחה היא מוסיפה:"זה אומר שהמשפחה שלי חייה!אבל אנחנו הולכים למות!" אתה רואה שהציפורים נעלמות חוץ מזו האיש בעל הגלימה,הוא תופס את שניכם אחרי זה הוא אומר:"מפה תסדרו לבד" הוא קופץ מהציפור.
NYO HO HO BITCH
Druddigon Man
אתה רואה שג'ון הצליח לבד להוריד את שני השריונות,אתה מתקרב אליו אתה רואה שהוא הודף אותך,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר אתה רואה שאתה קשור יחד עם ג'נט,אתה רואה את דמיון ולידו נמצא אביר צללים,דמיון אומר למשרתו:"עשית עבודה טובה אדון האופל יכיר במעשיך" אתה שומע את האביר אומר בקול מוכר:"תודה מאסטר דמיון" אתה מבין שאביר הצללים הוא ג'ון!
TheJedi
הלנה אומרת לך:"אני לא יודעת למה אתה נחלש [כי אתה לא] אבל אני נלחשת בגלל שהתליון עכשיו מחזיר את הכוחות לבעלים שלהם,ההורים שלי,שני האחים שלי והאחות שלי,זאת אומרת שבעל הגלימה הלבנה הציל לא רק אותנו אלא את כול ממלכת הברק!" אתם נוחתים ואתה רואה שהציפור חוזרת לבעליה אתה רואה שני תאומים רץ לכיוונכם ומחבקים את הלנה.
אתה לא אמרת שאני לא נחלש XDTheJedi
הלנה אומרת לך:"אני לא יודעת למה אתה נחלש [כי אתה לא] אבל אני נלחשת בגלל שהתליון עכשיו מחזיר את הכוחות לבעלים שלהם,ההורים שלי,שני האחים שלי והאחות שלי,זאת אומרת שבעל הגלימה הלבנה הציל לא רק אותנו אלא את כול ממלכת הברק!" אתם נוחתים ואתה רואה שהציפור חוזרת לבעליה אתה רואה שני תאומים רץ לכיוונכם ומחבקים את הלנה.
-----------------------------------------------
"אני מבין שאלו האחים שלך הלנה..." אומר להלנה.
NYO HO HO BITCH
TheJedi
*כנראה שכחתי.
אתה רואה ששני האחים של התאומים של הלנה עוזבים אותה ואומרים לך:"כן אנחנו האחים הגדולים" הימני אומר:"אני הלן" והשני אומר:"אני לני" והלנה מוסיפה:"ההורים שלנו לא בדיוק מקוריים בנוגע לשמות,לאחות הקטנה שלי קוראים לנה".
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
Mashine-X
אתה נכנס לדוג'ו החשמל ואתה רואה דמות שדומה מאוד לגראסיוס,אך לעומתו הדמות עשויה ברקים,הדמות אומרת לך:"אני היא אלקטרה,שליטת הברקים העליונה,ברצונך לעבור לממלכת הכאוס הקדומה של החשמל או שאתה רוצה להתאמן בכישורי הברק של.. רגע אתה מכשף טבע מה אתה עושה פה בכלל?".
TheJedi
אתה רואה מכשף ברק עם גלימה צהובה עם ברק שחור רקום עליו,המכשף בעל הברק השחור משתק את כול משפחתה של הלנה כולל אותה הוא אומר לך:"למה לך להיות עם המשפחה הזו,תצטרך אליי ועם תלמד את שיטותיי תהיה מכשף הברק החזק ביותר".
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
Mashine-X
אלקטרה אומרת לך:"כן אני זוכרת אותו,אך זה לא משנה אם אתה חבר או לא,רק מי שיביא לי את יהלום הברק שכבר אצלי יוכל לעבור בלי קרב עכשיו תצטרך להביס אותי,אתן לך שלושה מהלכים לנסות להביס אותי אחרי זה אני אתקיף,אבל קודם" היא מפעילה לחש זירה 'ענן סוער' הרצפה הופכת להיות עשויה עננים הקירות והתקרה נעלמים,אלקטרה אומרת לך:"עכשיו הקרב מתחיל".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)