Mashine-X
אתה שולף קלף אחד יוצא 'כבלי טבע' שלוכדים את אלקטרה,אלקטרה לא מגיבה.
אתה שולף קלף נוסף 'עוקץ מתפוצץ' שפוגע בראשה של אלקטרה שפוגע בה בצורה חמורה.
אתה שולף קלף אחד אחרון 'קיסוס רעיל' שגורם לאלקטרה סימנים אדומים צורבים,אחרי זה היא משמידה את 'כבלי טבע' ויוצאת להתקפה ישירה עם 'אגרוף חשמלי'.
Mashine-X
אתה שולף עוד קלף אך הוא מיותר בגלל שזה 'תחיית הצמחים' אתה נפגע מאגרוף החשמל של אלקטרה,אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזו 'הידרת טבע' אתה רואה שאלקטרה מנסה להתמזג איתה אך לא מצליחה,היא מצליחה אבל להשתלב עם הזירה והופכת להיות יצור ענן סוער ענקי בצורתה של אלקטרה,אתה עולה על 'הידרת הטבע' ואתה רואה שגם אתה משתלב איתה.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
Mashine-X
אתה רואה שהמים הופכים להיות מים ירוקים רעילים שפוגעים בענן וממיסים אותו וגם מקטינים את אלקטרה-ענן אתה נושך את הרגל של אלקטרה-ענן אתה רואה שהיא שוב פעם מתכווצת אתה רואה שהזנב של ההידרה שאתה בתוכה הופך להיות סוג של ענן.
"לא.אני מעדיף להתאמן עם הלנה." אומר למכשף.TheJedi
אתה רואה מכשף ברק עם גלימה צהובה עם ברק שחור רקום עליו,המכשף בעל הברק השחור משתק את כול משפחתה של הלנה כולל אותה הוא אומר לך:"למה לך להיות עם המשפחה הזו,תצטרך אליי ועם תלמד את שיטותיי תהיה מכשף הברק החזק ביותר".
NYO HO HO BITCH
TheJedi
המכשף בעל הברק השחור אומר לך:"תביס אותי ואני אשחרר את כול מכשפי הברק המסכנים האלה,אבל אם תפסיד לי אתה תצטרך אליי ברור?"הוא פותח קלף זירה 'סופת ברקים' שהופך את השמיים הכחולים לשחורים עם ענני סערה מבשרי רעות.
Druddigon Man
ג'ון שמתגלה כאביר צללים אומר לאדונו דמיון:"היה קל להפיל את הנער,הוא לא קלט שמהחדירה הראשונה שלנו לכאן אני כבר אביר צללים,את אחותי היקרה [הוא אומר בזלזול] לא היה קל,היא נלחמה כמו גדולה חבל שנצטרך להרוג אותה" אתה שומע את ג'נט צועקת על ג'ון:"איך יכולת לעשות לנו את זה!" ג'ון אומר:"נמאס לי שאני צריך לשמור על מכשף אש עלוב ומכשפת מים תינוקת".
TheJedi
אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה 'כלא חשמלי' שלוכד את 'הברק השחור' אך 'הברק השחור' מחייך חיוך קר ואומר לך:"זה כול מה שאתה יכול?" אתה שולף עוד קלף 'חרב חשמלית',אתה יוצר חרב חשמלית משום מקום ותוקף את 'הברק השחור' שמצליח להתחמק מהחרב שלך.
Anubis
אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה 'סילון רוחות' שפוגע בדרקון המים הצעיר,דרקון המים יורה אליך כדור מים אתה שולף קלף נוסף 'הדף רוח' שהופך את המים הקרים לגוש קרח שפוגע ברצפה וסודק את החרב.
Druddigon Man
אתה מנסה לשלוף קלפים אבל אתה לא מצליח,ג'ון מחייך ואומר לך:"ניסיון יפה ילד אבל יש לי משהו להראות לך,את זה" הוא שולף שישה קלפים ומשתמש עליהם על דמיון ג'ון אומר לך:"לא באמת הייתי שייך למסדר הצללים רק העמדתי פנים,אני מצטער שפגעתי בכם" אתה רואה שהילה שחורה יוצאת מגופו של דמיון,אתה שומע אותו אומר:"מה לעזאזל קורה כאן?".
Anubis
*בטעות היה לי בראש את ההמשך של עמית התכוונתי קרח סודק את הקרח.
אתה שולף שני קלפים 'שליטה ברוחות' ו'סילון רוחות' שהופכים להיות מפלצת רוחות קטנה,הדרקון והמפלצת נאבקים זה בזה,הדרקון משתמש בנשיפת קרח שהופכת את המפלצת שלך ליצור קרח.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)