Pokemon GO
עמוד 37 מתוך 45 ראשוןראשון ... 273536373839 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 541 עד 555 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    אלקטרה אומרת לך:"כן אני זוכרת אותו,אך זה לא משנה אם אתה חבר או לא,רק מי שיביא לי את יהלום הברק שכבר אצלי יוכל לעבור בלי קרב עכשיו תצטרך להביס אותי,אתן לך שלושה מהלכים לנסות להביס אותי אחרי זה אני אתקיף,אבל קודם" היא מפעילה לחש זירה 'ענן סוער' הרצפה הופכת להיות עשויה עננים הקירות והתקרה נעלמים,אלקטרה אומרת לך:"עכשיו הקרב מתחיל".
    "או,באסה." אני אורמ לעצמי,נושם עמוקות,ושולף קלף,לאחריו עוד קלף,ולאחריו עוד קלף בחשש.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    אתה שולף קלף אחד יוצא 'כבלי טבע' שלוכדים את אלקטרה,אלקטרה לא מגיבה.
    אתה שולף קלף נוסף 'עוקץ מתפוצץ' שפוגע בראשה של אלקטרה שפוגע בה בצורה חמורה.
    אתה שולף קלף אחד אחרון 'קיסוס רעיל' שגורם לאלקטרה סימנים אדומים צורבים,אחרי זה היא משמידה את 'כבלי טבע' ויוצאת להתקפה ישירה עם 'אגרוף חשמלי'.

3. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף קלף אחד יוצא 'כבלי טבע' שלוכדים את אלקטרה,אלקטרה לא מגיבה.
    אתה שולף קלף נוסף 'עוקץ מתפוצץ' שפוגע בראשה של אלקטרה שפוגע בה בצורה חמורה.
    אתה שולף קלף אחד אחרון 'קיסוס רעיל' שגורם לאלקטרה סימנים אדומים צורבים,אחרי זה היא משמידה את 'כבלי טבע' ויוצאת להתקפה ישירה עם 'אגרוף חשמלי'.
    "וזה הזמן לעוד קלף." אני אורמ בחיוך עקום ושולף קלף,מקווה שהוא יהיה קלף טוב.

4. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף עוד קלף אך הוא מיותר בגלל שזה 'תחיית הצמחים' אתה נפגע מאגרוף החשמל של אלקטרה,אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזו 'הידרת טבע' אתה רואה שאלקטרה מנסה להתמזג איתה אך לא מצליחה,היא מצליחה אבל להשתלב עם הזירה והופכת להיות יצור ענן סוער ענקי בצורתה של אלקטרה,אתה עולה על 'הידרת הטבע' ואתה רואה שגם אתה משתלב איתה.

5. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה שולף עוד קלף אך הוא מיותר בגלל שזה 'תחיית הצמחים' אתה נפגע מאגרוף החשמל של אלקטרה,אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזו 'הידרת טבע' אתה רואה שאלקטרה מנסה להתמזג איתה אך לא מצליחה,היא מצליחה אבל להשתלב עם הזירה והופכת להיות יצור ענן סוער ענקי בצורתה של אלקטרה,אתה עולה על 'הידרת הטבע' ואתה רואה שגם אתה משתלב איתה.
    "הממ,זה חדש." אני אורמ לעצמי בחיוך,ויורה פיצוץ מים ביחד עם ההידרה, ומנסה לנשוך את הענן אבל נזכר שזה ענן ואי אפשר לנשוך עננים.

6. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה רואה שהמים הופכים להיות מים ירוקים רעילים שפוגעים בענן וממיסים אותו וגם מקטינים את אלקטרה-ענן אתה נושך את הרגל של אלקטרה-ענן אתה רואה שהיא שוב פעם מתכווצת אתה רואה שהזנב של ההידרה שאתה בתוכה הופך להיות סוג של ענן.

7. NYO HO HO
    שם: עמית.
    TheJedi
    אתה רואה מכשף ברק עם גלימה צהובה עם ברק שחור רקום עליו,המכשף בעל הברק השחור משתק את כול משפחתה של הלנה כולל אותה הוא אומר לך:"למה לך להיות עם המשפחה הזו,תצטרך אליי ועם תלמד את שיטותיי תהיה מכשף הברק החזק ביותר".
    "לא.אני מעדיף להתאמן עם הלנה." אומר למכשף.
    NYO HO HO BITCH

8. משתמש מנוסה
    TheJedi
    המכשף בעל הברק השחור אומר לך:"תביס אותי ואני אשחרר את כול מכשפי הברק המסכנים האלה,אבל אם תפסיד לי אתה תצטרך אליי ברור?"הוא פותח קלף זירה 'סופת ברקים' שהופך את השמיים הכחולים לשחורים עם ענני סערה מבשרי רעות.

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    TheJedi
    המכשף בעל הברק השחור אומר לך:"תביס אותי ואני אשחרר את כול מכשפי הברק המסכנים האלה,אבל אם תפסיד לי אתה תצטרך אליי ברור?"הוא פותח קלף זירה 'סופת ברקים' שהופך את השמיים הכחולים לשחורים עם ענני סערה מבשרי רעות.
    "שיט." אומר ואוציא שני קלפים מהחפיסה שלי, בתקווה שזו החרב החשמלית והשליטה בברקים על מנת להרחיב את החרב שלי.
    NYO HO HO BITCH

10. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man
    אתה רואה שג'ון הצליח לבד להוריד את שני השריונות,אתה מתקרב אליו אתה רואה שהוא הודף אותך,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר אתה רואה שאתה קשור יחד עם ג'נט,אתה רואה את דמיון ולידו נמצא אביר צללים,דמיון אומר למשרתו:"עשית עבודה טובה אדון האופל יכיר במעשיך" אתה שומע את האביר אומר בקול מוכר:"תודה מאסטר דמיון" אתה מבין שאביר הצללים הוא ג'ון!

TheJedi
    הלנה אומרת לך:"אני לא יודעת למה אתה נחלש [כי אתה לא] אבל אני נלחשת בגלל שהתליון עכשיו מחזיר את הכוחות לבעלים שלהם,ההורים שלי,שני האחים שלי והאחות שלי,זאת אומרת שבעל הגלימה הלבנה הציל לא רק אותנו אלא את כול ממלכת הברק!" אתם נוחתים ואתה רואה שהציפור חוזרת לבעליה אתה רואה שני תאומים רץ לכיוונכם ומחבקים את הלנה.
    פאקינג איך לעזעזאל אני מנצח את שניהם?!
    ~~~
    אעמיד פנים שאני עדיין מעולף ואציץ לראות את המשך השיחה שלהם.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Mashine-X
    מכשף הטבע המטורף אומר לך:"איך הכרת את לילי,היא מבוגרת ממך בכמה שנים,חבל לי עליה,היא הייתה מכשפה חכמה,חזקה ונחמדה במיוחד,אתה בטוח שרצחת כול אחד ואחד מהגובלינים האלה,רגע,לא היה לה חבר,אלקטריק?אני לא מאמין שהוא נתן לה למות".

Druddigon Man
    ג'נט נכנסת פנימה היא אומרת לך:"אל תעקבו אחריי",אתה רואה שהיא נכנסת לתוך הטירה,אתה שומע מאחוריך צעדים,אתה רואה שני אבירי צללים,אתה רואה ששניהם שולפים קלפים,אתה רואה שגם ג'ון שולף הוא אומר לך:"עכשיו גם ליצורי הצללים יש כבוד,הם רוצים שכולם יהיו שווי כוחות,שולף גם אתה אחד,אם תשלוף שניים הם יתקיפו בלי היסוס אם מאות כשפים,תאמין לי הכוח של המכשף האפל נורא ואיום אומנם,אבל גם מדהים".

SnoopyDisco
    אתה מתקרב אל הדמות,אתה רואה שזו אלקטרה היא אומרת לך:"אני מצטערת שהבאתי אותך לממלכה הזו,היא נהרסה ואני לא ידעתי את זה,רגע לא הייתה איתך עוד מכשפת חשמל זאתי שהפחדתי בטעות,איפה היא?".

Scizor-X
    הראש הקטן האחרון שנשאר מפיל אותך והראש הגדול מפיל את העמוד שתומך בגשר ומפיל אותו יחד איתך,אתה צף על המים,אתה מכניס את הראש שלך למים ואתה רואה שהמים מאוד עמוקים,אתה רואה כול מיני חיות שוחות להן במים.

Anubis
    אתה משוטט ברחבי האגם במטרה למצוא מפלצות מים,אתה רואה את הקרח נסדק ויוצא ממנו דרקון קרח קטן,אתה רואה שזנבו לבן גופו בצבע תכלת ועיניו כחול בוהק,אתה רואה שהוא די חמוד,אתה מלטף אותו הוא נושך אותך אבל אתה רואה שאין לו שיניים והנשיכה לא כואבת לך בכלל.
    'הוא נחמד'אני חושב לעצמי 'אולי יועיל לי מפלצת מים בעוד אני מכשף מסוג אוויר'אני אשלוף קלף קסם ואחליט 'לאחר שאלכוד אותו אלך לממלכת האויר להתאמן שם יותר מתאים למכשף אוויר להתאמן בממלכה שלו'

12. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    ג'ון שמתגלה כאביר צללים אומר לאדונו דמיון:"היה קל להפיל את הנער,הוא לא קלט שמהחדירה הראשונה שלנו לכאן אני כבר אביר צללים,את אחותי היקרה [הוא אומר בזלזול] לא היה קל,היא נלחמה כמו גדולה חבל שנצטרך להרוג אותה" אתה שומע את ג'נט צועקת על ג'ון:"איך יכולת לעשות לנו את זה!" ג'ון אומר:"נמאס לי שאני צריך לשמור על מכשף אש עלוב ומכשפת מים תינוקת".

TheJedi
    אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה 'כלא חשמלי' שלוכד את 'הברק השחור' אך 'הברק השחור' מחייך חיוך קר ואומר לך:"זה כול מה שאתה יכול?" אתה שולף עוד קלף 'חרב חשמלית',אתה יוצר חרב חשמלית משום מקום ותוקף את 'הברק השחור' שמצליח להתחמק מהחרב שלך.

Anubis
    אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה 'סילון רוחות' שפוגע בדרקון המים הצעיר,דרקון המים יורה אליך כדור מים אתה שולף קלף נוסף 'הדף רוח' שהופך את המים הקרים לגוש קרח שפוגע ברצפה וסודק את החרב.

13. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Druddigon Man
    ג'ון שמתגלה כאביר צללים אומר לאדונו דמיון:"היה קל להפיל את הנער,הוא לא קלט שמהחדירה הראשונה שלנו לכאן אני כבר אביר צללים,את אחותי היקרה [הוא אומר בזלזול] לא היה קל,היא נלחמה כמו גדולה חבל שנצטרך להרוג אותה" אתה שומע את ג'נט צועקת על ג'ון:"איך יכולת לעשות לנו את זה!" ג'ון אומר:"נמאס לי שאני צריך לשמור על מכשף אש עלוב ומכשפת מים תינוקת".

TheJedi
    אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה 'כלא חשמלי' שלוכד את 'הברק השחור' אך 'הברק השחור' מחייך חיוך קר ואומר לך:"זה כול מה שאתה יכול?" אתה שולף עוד קלף 'חרב חשמלית',אתה יוצר חרב חשמלית משום מקום ותוקף את 'הברק השחור' שמצליח להתחמק מהחרב שלך.

Anubis
    אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה 'סילון רוחות' שפוגע בדרקון המים הצעיר,דרקון המים יורה אליך כדור מים אתה שולף קלף נוסף 'הדף רוח' שהופך את המים הקרים לגוש קרח שפוגע ברצפה וסודק את החרב.
    איזה חרב??
    ---------------------------
    אני מוציא עוד שני קלפים אחד לכידה ואחד קסם אני מתחיל עם הקלף לכידה ומתכונן עם הקלף קסם למקרה שאני לא אצליח בלכידה

14. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Druddigon Man

TheJedi

Anubis
    אשלוף בכעס חמישה קלפים עליו בתקווה שזה יעשה לו נזק רציני "ג'נט תעזרי לי!" אצעק ואביט על ג'ון " אתה חתיכת אידיוט... עאלק בחנת אותי בנאמנות שלי כשעזבתי אותכם, קלוט אותך!" אומר לו בזלזול ואומר עוד קללות.
    (שאסור לי לומר כי ייתנו לי באן.. )
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה מנסה לשלוף קלפים אבל אתה לא מצליח,ג'ון מחייך ואומר לך:"ניסיון יפה ילד אבל יש לי משהו להראות לך,את זה" הוא שולף שישה קלפים ומשתמש עליהם על דמיון ג'ון אומר לך:"לא באמת הייתי שייך למסדר הצללים רק העמדתי פנים,אני מצטער שפגעתי בכם" אתה רואה שהילה שחורה יוצאת מגופו של דמיון,אתה שומע אותו אומר:"מה לעזאזל קורה כאן?".

Anubis
    *בטעות היה לי בראש את ההמשך של עמית התכוונתי קרח סודק את הקרח.
    אתה שולף שני קלפים 'שליטה ברוחות' ו'סילון רוחות' שהופכים להיות מפלצת רוחות קטנה,הדרקון והמפלצת נאבקים זה בזה,הדרקון משתמש בנשיפת קרח שהופכת את המפלצת שלך ליצור קרח.

עמוד 37 מתוך 45 ראשוןראשון ... 273536373839 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •