Pokemon GO
עמוד 38 מתוך 45 ראשוןראשון ... 283637383940 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 556 עד 570 מתוך 664
  1. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Druddigon Man
    אתה מנסה לשלוף קלפים אבל אתה לא מצליח,ג'ון מחייך ואומר לך:"ניסיון יפה ילד אבל יש לי משהו להראות לך,את זה" הוא שולף שישה קלפים ומשתמש עליהם על דמיון ג'ון אומר לך:"לא באמת הייתי שייך למסדר הצללים רק העמדתי פנים,אני מצטער שפגעתי בכם" אתה רואה שהילה שחורה יוצאת מגופו של דמיון,אתה שומע אותו אומר:"מה לעזאזל קורה כאן?".

Anubis
    *בטעות היה לי בראש את ההמשך של עמית התכוונתי קרח סודק את הקרח.
    אתה שולף שני קלפים 'שליטה ברוחות' ו'סילון רוחות' שהופכים להיות מפלצת רוחות קטנה,הדרקון והמפלצת נאבקים זה בזה,הדרקון משתמש בנשיפת קרח שהופכת את המפלצת שלך ליצור קרח.
    אביט עליו בחשד אבל לבסוף אחייך "יופי שחזרת.." אומר לו.
    אביט על דמיון "בוא נסביר לו.." מלמלתי וביקשתי מג'ון שישחרר את הקשירה שעשה לי ולג'נט.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Druddigon Man
    ג'ון משחרר אותך ואת ג'נט נראה שג'נט עדיין לא סולחת לו,דמיון ג'ון אומר לדמיון:"המכשף האפל השתמש בלחש שליטה מוחית עליך ומאז שרתת אותו ולא נתת לאף אחד לעבור במעבר,שברת את חוקת שומרי השער למרות שעשרות הביסו אותך אף אחד מהם לא עבר לממלכה האפלה העליונה,אני,אחותי והשלישי יצאו למשימה לשחרר אותך מהכישוף וליצור מחדש את החותם המכושף" דמיון אומר:"אתה יודע שבשביל ליצור את החותם המכושף כול שומר צריך להיות במקום עליו הוא אחראי כנראה אחד מהשבעה האחרים או יותר לא נמצאים במקום המיועד".

3. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    Druddigon Man
    אתה מנסה לשלוף קלפים אבל אתה לא מצליח,ג'ון מחייך ואומר לך:"ניסיון יפה ילד אבל יש לי משהו להראות לך,את זה" הוא שולף שישה קלפים ומשתמש עליהם על דמיון ג'ון אומר לך:"לא באמת הייתי שייך למסדר הצללים רק העמדתי פנים,אני מצטער שפגעתי בכם" אתה רואה שהילה שחורה יוצאת מגופו של דמיון,אתה שומע אותו אומר:"מה לעזאזל קורה כאן?".

Anubis
    *בטעות היה לי בראש את ההמשך של עמית התכוונתי קרח סודק את הקרח.
    אתה שולף שני קלפים 'שליטה ברוחות' ו'סילון רוחות' שהופכים להיות מפלצת רוחות קטנה,הדרקון והמפלצת נאבקים זה בזה,הדרקון משתמש בנשיפת קרח שהופכת את המפלצת שלך ליצור קרח.
    "מגניב!"אני אומר ואמשיך לחפש קלף לכידה להשתמש בו

4. Hail Hydra
    Druddigon Man
    ג'ון משחרר אותך ואת ג'נט נראה שג'נט עדיין לא סולחת לו,דמיון ג'ון אומר לדמיון:"המכשף האפל השתמש בלחש שליטה מוחית עליך ומאז שרתת אותו ולא נתת לאף אחד לעבור במעבר,שברת את חוקת שומרי השער למרות שעשרות הביסו אותך אף אחד מהם לא עבר לממלכה האפלה העליונה,אני,אחותי והשלישי יצאו למשימה לשחרר אותך מהכישוף וליצור מחדש את החותם המכושף" דמיון אומר:"אתה יודע שבשביל ליצור את החותם המכושף כול שומר צריך להיות במקום עליו הוא אחראי כנראה אחד מהשבעה האחרים או יותר לא נמצאים במקום המיועד".
    "יש לי שם.. לוק.." ארטן קצת על ג'ון. "רגע... אז איך נצליח לגרום להם להיות במקום המתאים עליהם?" אשאל את דמיון.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    TheJedi
    אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה 'כלא חשמלי' שלוכד את 'הברק השחור' אך 'הברק השחור' מחייך חיוך קר ואומר לך:"זה כול מה שאתה יכול?" אתה שולף עוד קלף 'חרב חשמלית',אתה יוצר חרב חשמלית משום מקום ותוקף את 'הברק השחור' שמצליח להתחמק מהחרב שלך.
    "אוף!" אומר ואשלוף עוד קלף, ואתקוף גם את הברק השחור בחרב שלי.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    Mashine-X
    מכשף הטבע המטורף אומר לך:"איך הכרת את לילי,היא מבוגרת ממך בכמה שנים,חבל לי עליה,היא הייתה מכשפה חכמה,חזקה ונחמדה במיוחד,אתה בטוח שרצחת כול אחד ואחד מהגובלינים האלה,רגע,לא היה לה חבר,אלקטריק?אני לא מאמין שהוא נתן לה למות".

Druddigon Man
    ג'נט נכנסת פנימה היא אומרת לך:"אל תעקבו אחריי",אתה רואה שהיא נכנסת לתוך הטירה,אתה שומע מאחוריך צעדים,אתה רואה שני אבירי צללים,אתה רואה ששניהם שולפים קלפים,אתה רואה שגם ג'ון שולף הוא אומר לך:"עכשיו גם ליצורי הצללים יש כבוד,הם רוצים שכולם יהיו שווי כוחות,שולף גם אתה אחד,אם תשלוף שניים הם יתקיפו בלי היסוס אם מאות כשפים,תאמין לי הכוח של המכשף האפל נורא ואיום אומנם,אבל גם מדהים".

SnoopyDisco
    אתה מתקרב אל הדמות,אתה רואה שזו אלקטרה היא אומרת לך:"אני מצטערת שהבאתי אותך לממלכה הזו,היא נהרסה ואני לא ידעתי את זה,רגע לא הייתה איתך עוד מכשפת חשמל זאתי שהפחדתי בטעות,איפה היא?".

Scizor-X
    הראש הקטן האחרון שנשאר מפיל אותך והראש הגדול מפיל את העמוד שתומך בגשר ומפיל אותו יחד איתך,אתה צף על המים,אתה מכניס את הראש שלך למים ואתה רואה שהמים מאוד עמוקים,אתה רואה כול מיני חיות שוחות להן במים.

Anubis
    אתה משוטט ברחבי האגם במטרה למצוא מפלצות מים,אתה רואה את הקרח נסדק ויוצא ממנו דרקון קרח קטן,אתה רואה שזנבו לבן גופו בצבע תכלת ועיניו כחול בוהק,אתה רואה שהוא די חמוד,אתה מלטף אותו הוא נושך אותך אבל אתה רואה שאין לו שיניים והנשיכה לא כואבת לך בכלל.
    אעלה מעל המים כדי נשום ואז אצלול ואחפש חיה ללכוד.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

7. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    דמיון אומר לך:"פשוט תגידו להם שמעגל הקסמים יכול להתחרש מחדש,הם כבר ירוצו למקומות המתאימים ואז..."ג'ון אומר:"אנחנו יודעים,העננים השחורים ילבינו,הסופות יירגעו,הימים ישקיטו עד בואו של שליט הקסם".

TheJedi
    אתה משתמש בחרב שלך בשביל לפגוע ב'ברק השחור' אך הוא בועט לך ביד ומעיף לך את החרב בעזרת החרב הוא מצליח לחתוך את כלא החשמל שכלא אותו,לקחת לך את החרב,הוא אומר לך:"יש לך מילים אחרונות?".

Scizor-X
    *אתה רוצה מקום שמור במ''ת ההמשך?
    אתה רואה שאתה מסוגל ללכת על המים האלה,אתה רואה שהראש הקטן של ההידרה לא מוותר הוא מתקיף אותך בעזרת שיניו החדות אך אתה רואה נותן לו אגרוף בפנים והוא נופל,אתה רואה שנהר לאט לאט נעלם,אתה רואה שאתה בעצם עומד ליפול למפל,אתה מסתכל למטה ורואה שאתה בעצם לא הולך על המים אלא בעצם עמדת כול הזמן הזה על רפסודה קטנה.

Anubis
    *בשביל מה במילא יצור הרוח-קרח שייך לך.
    שתי המפלצות נלחמות זו בזו,נראה שזה ייקח נצח אך דרקון הקרח משתמש בלהבת קרח והורס את יצור הרוחות,אתה רואה את הקרח נשבר עוד יותר ואתה רואה דרקון זקן וכחול,אביו של הדרקון.

8. Hail Hydra
    Druddigon Man
    דמיון אומר לך:"פשוט תגידו להם שמעגל הקסמים יכול להתחרש מחדש,הם כבר ירוצו למקומות המתאימים ואז..."ג'ון אומר:"אנחנו יודעים,העננים השחורים ילבינו,הסופות יירגעו,הימים ישקיטו עד בואו של שליט הקסם".

TheJedi
    אתה משתמש בחרב שלך בשביל לפגוע ב'ברק השחור' אך הוא בועט לך ביד ומעיף לך את החרב בעזרת החרב הוא מצליח לחתוך את כלא החשמל שכלא אותו,לקחת לך את החרב,הוא אומר לך:"יש לך מילים אחרונות?".

Scizor-X
    אתה רואה שאתה מסוגל ללכת על המים האלה,אתה רואה שהראש הקטן של ההידרה לא מוותר הוא מתקיף אותך בעזרת שיניו החדות אך אתה רואה נותן לו אגרוף בפנים והוא נופל,אתה רואה שנהר לאט לאט נעלם,אתה רואה שאתה בעצם עומד ליפול למפל,אתה מסתכל למטה ורואה שאתה בעצם לא הולך על המים אלא בעצם עמדת כול הזמן הזה על רפסודה קטנה.

Anubis
    שתי המפלצות נלחמות זו בזו,נראה שזה ייקח נצח אך דרקון הקרח משתמש בלהבת קרח והורס את יצור הרוחות,אתה רואה את הקרח נשבר עוד יותר ואתה רואה דרקון זקן וכחול,אביו של הדרקון.
    "אז למישהו יש רעיון איך לספר לכולם ביחד?"
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Druddigon Man

TheJedi

Scizor-X

Anubis
    לא בשביל הקרח בשביל הדרקון מים
    ---------------------
    "או או"אני אומר ומחפש בקדחנות קלף לכידה וקלף קסם להשתמש בהם מהר ולברוח לפני שהדרקון הזקן יחליט לתקוף אותי

10. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"אנחנו שלושה,יחד עם דמיון ארבעה,נשארו עוד שישה בערך,אתה יודע מה דמיון,אתה תישאר כאן,האוס במילא לא יוצא מהמקום המיועד,אני אלך לנובה ומגמיוס,ג'נט את תלכי לאקווס וגראסיוס ולוק אתה תלך לאלקטרה וטייפון,אוקיי?".
    דמיון אומר לג'ון:"לא צריך,אני יכול לתקשר טלפתית עם האחרים" דמיון עוצם עיניים אתה רואה שלאט לאט מעגל אור מתחיל להיווצר מסביב לדמיון,ג'ון אומר לכם:"בואו נברח אני לא רוצה להיות פה שזה קורה".

Anubis
    *אוקיי וזה דרקון מים-קרח כול יצור מים בערך הוא גם קרח.
    דרקון הקרח הבוגר משתמש בלהבת קרח שפוגעת בך,אתה אתה שאתה לכוד בקרח,אתה רואה ששני הדרקונים מתעופפים להם לשמיים,אתה רואה מכשף אש משתמש בלחש אש על הקרח שלוכד אותך ומשחרר אותך.

11. Hail Hydra
    Druddigon Man
    ג'ון אומר לך:"אנחנו שלושה,יחד עם דמיון ארבעה,נשארו עוד שישה בערך,אתה יודע מה דמיון,אתה תישאר כאן,האוס במילא לא יוצא מהמקום המיועד,אני אלך לנובה ומגמיוס,ג'נט את תלכי לאקווס וגראסיוס ולוק אתה תלך לאלקטרה וטייפון,אוקיי?".
    דמיון אומר לג'ון:"לא צריך,אני יכול לתקשר טלפתית עם האחרים" דמיון עוצם עיניים אתה רואה שלאט לאט מעגל אור מתחיל להיווצר מסביב לדמיון,ג'ון אומר לכם:"בואו נברח אני לא רוצה להיות פה שזה קורה".

Anubis
    דרקון הקרח הבוגר משתמש בלהבת קרח שפוגעת בך,אתה אתה שאתה לכוד בקרח,אתה רואה ששני הדרקונים מתעופפים להם לשמיים,אתה רואה מכשף אש משתמש בלחש אש על הקרח שלוכד אותך ומשחרר אותך.
    אתה צריך לתת לי 2 נקודות על זה שניצחתי את ווילי פעמיים לא..?
    ~~~

אצא משם עם ג'ון וג'נט "אני לא מאמין שזה קורה.." אמלמל בהתלהבות ואביט על כל המתרחש בתוך הטירה.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

12. NYO HO HO
    TheJedi
    "תשחרר את שאר האנשים, אך אני לא אצטרף אליך." אומר לברק השחור בזמן שאוציא קלף מהחפיסה שלי בתקווה שזה כדור חשמלי על מנת לתקוף את הברק השחור בהפתעה.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    *לא הבסת אותו בדיוק וכבר קיבלת נקודות על הפעם הראשונה.
    אתה רואה קרן אור שחורה יוצאת מהטירה האפלה,קרן אור אדומה מהר הגעש,קרני אור אפורות וצהובות מממלכת השמיים,קרן אור לבנה ממלכת האור,כחולה ממלכת המים,ירוקה ממלכת הטבע ואחת אחרונה חומה מהמדבר.
    אתה רואה ששמונה הקרניים משתלבות ויוצרות סוג של מכשף עם גלימה בעלת שמונה צבעים,אתה רואה שהמכשף המסתורי מתקרב אל הטירה האפלה ואומר:"דארקיוס מוכן לקרב האחרון?".
    אתה רואה מכשף בעל גלימה שחורה הוא אומר:"כן,אבל קודם לפני הקרב האחרון ישנה מלחמה" אתה רואה אלפי אבירים אפלים,מפלצות מפחידות ועוד כמה דברים לא נעימים יוצאים מהטירה האפלה.

TheJedi
    הברק השחור משתמש בלחש חשמלי מוזר שפוגע בך,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר,אתה רואה את הלנה יושבת לידך,אתה רואה שאתה שוכב על מיטה,הלנה אומרת לך:"בוקר טוב,תגיד מול מי נלחמת?".

מעכשיו יש תחרות,הראשון שבעלילה שלו יושמד את המכשף האפל ויגרום למשחק להיגמר יתחיל במשחק השני ברמה 2 והוא מקבל תוספת של עוד שני לחשים,בהצלחה לכולם.

14. משתמש מנוסה
    Druddigon Man

Anubis
    "תודה רבה"אני אומר במהירות ומנסה לתקוף את הדרקון הקטן בקלף לכידה לפני שיסתלק

15. NYO HO HO
    TheJedi
    הברק השחור משתמש בלחש חשמלי מוזר שפוגע בך,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר,אתה רואה את הלנה יושבת לידך,אתה רואה שאתה שוכב על מיטה,הלנה אומרת לך:"בוקר טוב,תגיד מול מי נלחמת?".
    "נלחמתי נגד מישהו בשם הברק השחור.אבל הפסדתי." אומר להלנה "יש סיכוי שתאמני אותי להיות יותר חזק?כי אני פשוט חלש מדי."
    NYO HO HO BITCH

עמוד 38 מתוך 45 ראשוןראשון ... 283637383940 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •