Druddigon Man
ג'ון משחרר אותך ואת ג'נט נראה שג'נט עדיין לא סולחת לו,דמיון ג'ון אומר לדמיון:"המכשף האפל השתמש בלחש שליטה מוחית עליך ומאז שרתת אותו ולא נתת לאף אחד לעבור במעבר,שברת את חוקת שומרי השער למרות שעשרות הביסו אותך אף אחד מהם לא עבר לממלכה האפלה העליונה,אני,אחותי והשלישי יצאו למשימה לשחרר אותך מהכישוף וליצור מחדש את החותם המכושף" דמיון אומר:"אתה יודע שבשביל ליצור את החותם המכושף כול שומר צריך להיות במקום עליו הוא אחראי כנראה אחד מהשבעה האחרים או יותר לא נמצאים במקום המיועד".
"אוף!" אומר ואשלוף עוד קלף, ואתקוף גם את הברק השחור בחרב שלי.TheJedi
אתה שולף קלף אחד אתה רואה שזה 'כלא חשמלי' שלוכד את 'הברק השחור' אך 'הברק השחור' מחייך חיוך קר ואומר לך:"זה כול מה שאתה יכול?" אתה שולף עוד קלף 'חרב חשמלית',אתה יוצר חרב חשמלית משום מקום ותוקף את 'הברק השחור' שמצליח להתחמק מהחרב שלך.
NYO HO HO BITCH
Druddigon Man
דמיון אומר לך:"פשוט תגידו להם שמעגל הקסמים יכול להתחרש מחדש,הם כבר ירוצו למקומות המתאימים ואז..."ג'ון אומר:"אנחנו יודעים,העננים השחורים ילבינו,הסופות יירגעו,הימים ישקיטו עד בואו של שליט הקסם".
TheJedi
אתה משתמש בחרב שלך בשביל לפגוע ב'ברק השחור' אך הוא בועט לך ביד ומעיף לך את החרב בעזרת החרב הוא מצליח לחתוך את כלא החשמל שכלא אותו,לקחת לך את החרב,הוא אומר לך:"יש לך מילים אחרונות?".
Scizor-X
*אתה רוצה מקום שמור במ''ת ההמשך?
אתה רואה שאתה מסוגל ללכת על המים האלה,אתה רואה שהראש הקטן של ההידרה לא מוותר הוא מתקיף אותך בעזרת שיניו החדות אך אתה רואה נותן לו אגרוף בפנים והוא נופל,אתה רואה שנהר לאט לאט נעלם,אתה רואה שאתה בעצם עומד ליפול למפל,אתה מסתכל למטה ורואה שאתה בעצם לא הולך על המים אלא בעצם עמדת כול הזמן הזה על רפסודה קטנה.
Anubis
*בשביל מה במילא יצור הרוח-קרח שייך לך.
שתי המפלצות נלחמות זו בזו,נראה שזה ייקח נצח אך דרקון הקרח משתמש בלהבת קרח והורס את יצור הרוחות,אתה רואה את הקרח נשבר עוד יותר ואתה רואה דרקון זקן וכחול,אביו של הדרקון.
Druddigon Man
ג'ון אומר לך:"אנחנו שלושה,יחד עם דמיון ארבעה,נשארו עוד שישה בערך,אתה יודע מה דמיון,אתה תישאר כאן,האוס במילא לא יוצא מהמקום המיועד,אני אלך לנובה ומגמיוס,ג'נט את תלכי לאקווס וגראסיוס ולוק אתה תלך לאלקטרה וטייפון,אוקיי?".
דמיון אומר לג'ון:"לא צריך,אני יכול לתקשר טלפתית עם האחרים" דמיון עוצם עיניים אתה רואה שלאט לאט מעגל אור מתחיל להיווצר מסביב לדמיון,ג'ון אומר לכם:"בואו נברח אני לא רוצה להיות פה שזה קורה".
Anubis
*אוקיי וזה דרקון מים-קרח כול יצור מים בערך הוא גם קרח.
דרקון הקרח הבוגר משתמש בלהבת קרח שפוגעת בך,אתה אתה שאתה לכוד בקרח,אתה רואה ששני הדרקונים מתעופפים להם לשמיים,אתה רואה מכשף אש משתמש בלחש אש על הקרח שלוכד אותך ומשחרר אותך.
"תשחרר את שאר האנשים, אך אני לא אצטרף אליך." אומר לברק השחור בזמן שאוציא קלף מהחפיסה שלי בתקווה שזה כדור חשמלי על מנת לתקוף את הברק השחור בהפתעה.TheJedi
אתה משתמש בחרב שלך בשביל לפגוע ב'ברק השחור' אך הוא בועט לך ביד ומעיף לך את החרב בעזרת החרב הוא מצליח לחתוך את כלא החשמל שכלא אותו,לקחת לך את החרב,הוא אומר לך:"יש לך מילים אחרונות?".
NYO HO HO BITCH
Druddigon Man
*לא הבסת אותו בדיוק וכבר קיבלת נקודות על הפעם הראשונה.
אתה רואה קרן אור שחורה יוצאת מהטירה האפלה,קרן אור אדומה מהר הגעש,קרני אור אפורות וצהובות מממלכת השמיים,קרן אור לבנה ממלכת האור,כחולה ממלכת המים,ירוקה ממלכת הטבע ואחת אחרונה חומה מהמדבר.
אתה רואה ששמונה הקרניים משתלבות ויוצרות סוג של מכשף עם גלימה בעלת שמונה צבעים,אתה רואה שהמכשף המסתורי מתקרב אל הטירה האפלה ואומר:"דארקיוס מוכן לקרב האחרון?".
אתה רואה מכשף בעל גלימה שחורה הוא אומר:"כן,אבל קודם לפני הקרב האחרון ישנה מלחמה" אתה רואה אלפי אבירים אפלים,מפלצות מפחידות ועוד כמה דברים לא נעימים יוצאים מהטירה האפלה.
TheJedi
הברק השחור משתמש בלחש חשמלי מוזר שפוגע בך,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר,אתה רואה את הלנה יושבת לידך,אתה רואה שאתה שוכב על מיטה,הלנה אומרת לך:"בוקר טוב,תגיד מול מי נלחמת?".
מעכשיו יש תחרות,הראשון שבעלילה שלו יושמד את המכשף האפל ויגרום למשחק להיגמר יתחיל במשחק השני ברמה 2 והוא מקבל תוספת של עוד שני לחשים,בהצלחה לכולם.
"נלחמתי נגד מישהו בשם הברק השחור.אבל הפסדתי." אומר להלנה "יש סיכוי שתאמני אותי להיות יותר חזק?כי אני פשוט חלש מדי."TheJedi
הברק השחור משתמש בלחש חשמלי מוזר שפוגע בך,אתה מאבד את ההכרה וכשאתה מתעורר,אתה רואה את הלנה יושבת לידך,אתה רואה שאתה שוכב על מיטה,הלנה אומרת לך:"בוקר טוב,תגיד מול מי נלחמת?".
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)