Pokemon GO
עמוד 44 מתוך 45 ראשוןראשון ... 3442434445 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 646 עד 660 מתוך 664
  1. היכל התהילה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Aporia צפה בהודעה
    Tigraro
    מכשף הטבע אומר לך:"אני לא יודע,זה פשוט קורה,אבל כזה יקרה כולם ידעו,האדמה תרעד העננים יהפכו להיות שחורים ואז לבנים,ובסוף מכשף הכאוס האולטימטיבי יהיה בשמיים וישמיד את האפלה שמכסה את עולמנו".
    אהנהן ואז אחשוב לכמה שניות.
    "החלטתי לוותר על ההתעללות בדבורים" אחליט לבסוף

2. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Yuseifudo
    הלנה אומרת לך:"מאסטר הברק שגר פה הצליח ללכוד את דרקון החשמל האגדי ולכד אותו במקום שבו שיא הכוחות שלו מנוטרלים,המבוך הזה מכונה 'מבוך הדרקון' יש שלוש אופציות,או לצאת,או להיתקע פה או למות על ידי הדרקון או אחת החיות שגרות פה".

Scizor-X
    אתה מתרחק מאזור הקרב ומוצא את הקלף שלך,אתה שומע את שאגת הדרקון,אתה רואה קול כאב לא ברור ועוד קול קריעה,אתה רץ ורואה את ראש ההידרה מונח על הרצפה,אתה רואה את הדרקון מתעופף בשמיים,אתה רואה שאתה נכנס לסוג של אגם נוסף אך לעומת הקודם יש עץ אדיר מימדים באמצע האגם.

Tigraro
    מכשף הטבע אומר לך:"רק שתדע שאם הן לא היו בשליטתי הם מזמן היו מתקיפות את שנינו,ואם המלכה בשטח במאה אחוז היא הייתה הורגת אותנו,עכשיו אתה בטוח שאתה לא רוצה לחסל את הדבורים המסוכנות האלו?".

3. היכל התהילה
    Tigraro
    מכשף הטבע אומר לך:"רק שתדע שאם הן לא היו בשליטתי הם מזמן היו מתקיפות את שנינו,ואם המלכה בשטח במאה אחוז היא הייתה הורגת אותנו,עכשיו אתה בטוח שאתה לא רוצה לחסל את הדבורים המסוכנות האלו?".
    "לחסל אני מוכן" אחייך ואשלוף את כבלי הטבע כדי לכבול דבורה, ואז אחפש חיה קטלנית [מוחעחעחע] ואשתמש עליה בשליטת טבע כדי להשמיד איתה את הדבורה

4. משתמש מנוסה
    Tigraro
    אתה משתמש בכבלי טבע אך המכשף השני מפעיל לחש נגד הוא אומר לך:"אם אתה רוצה לחסל אותן,תשתמש בהן,מי שתשרוד תמות על ידי המלכה שהמפסיד ישלוט בה,אחרי זה מי ששולט במלכה יחסל אותה,זה בסדר מבחינתך או שאתה מפחד להיות מכשף אכזרי כלפיי החרקים הקטלניים ביותר בטבע".

5. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה משתמש בכבלי טבע אך המכשף השני מפעיל לחש נגד הוא אומר לך:"אם אתה רוצה לחסל אותן,תשתמש בהן,מי שתשרוד תמות על ידי המלכה שהמפסיד ישלוט בה,אחרי זה מי ששולט במלכה יחסל אותה,זה בסדר מבחינתך או שאתה מפחד להיות מכשף אכזרי כלפיי החרקים הקטלניים ביותר בטבע".
    "בסדר גמור, למרות שלא הבנתי למה התכוונת עם מה שאמרת על המלכה" אענה בבלבול.

6. משתמש מנוסה
    Tigraro
    המכשף אומר לך:"מה לא ברור,מי שמפסיד ראשון מקבל את המלכה,ומי שינצח בקרב עם המלכה נגיד אתה עם המלכה ואני עם הרגיל ואתה מבין אותי,אתה הוא זה שיחסל אותה,עכשיו הבנת את העניין או שאני צריך להסביר שוב?".

7. היכל התהילה
    Tigraro
    המכשף אומר לך:"מה לא ברור,מי שמפסיד ראשון מקבל את המלכה,ומי שינצח בקרב עם המלכה נגיד אתה עם המלכה ואני עם הרגיל ואתה מבין אותי,אתה הוא זה שיחסל אותה,עכשיו הבנת את העניין או שאני צריך להסביר שוב?".
    "טוב" אשתמש בשליטה בטבע על הדבורה, טיפה לא מרוצה מהרעיון "תתחיל".

8. משתמש מנוסה
    Tigraro
    אתה שולט בדבורה אחת,המכשף השני לוכד את המלכה בכבלי טבע ושם את קלף באדמה,הוא אומר לך:"שמתי את הקלף באדמה בשביל שהכוח שלי לא יתבזבז על הכישוף אלא הכוח של הטבע,הבנת" הוא משתלט על הדבורה השנייה,אתה רואה את הגולגולת של הדבורה שלך הופכת לכחולה ושל היריב לאדומה.

9. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Yuseifudo
    הלנה אומרת לך:"מאסטר הברק שגר פה הצליח ללכוד את דרקון החשמל האגדי ולכד אותו במקום שבו שיא הכוחות שלו מנוטרלים,המבוך הזה מכונה 'מבוך הדרקון' יש שלוש אופציות,או לצאת,או להיתקע פה או למות על ידי הדרקון או אחת החיות שגרות פה".
    "הוא בצד שלנו הדרקון?" אשאל את הלנה בזמן שאוציא עוד קלף מהחפיסה שלי.
    NYO HO HO BITCH

10. משתמש מנוסה
    Yuseifudo
    הלנה אומרת לך:"הדרקון שייך למאסטר לייטסטורם [שכחתי את השם האמיתי אבל תזרום עם לייטסטורם טוב?] אז הוא בצד של כול מי שהוא רוצה חוץ ממאסטר לייטסטורם שהוא חייב להישמע לו,כנראה שאחרי שהוא יחסל את הכימרה הוא ירצה לחסל אותנו,אז אנחנו חייבים לברוח!" אתה רואה שהוא מחסל את הכימרה והוא מסתכל על שניכם במבט צמא דם וקטלני.

11. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה שולט בדבורה אחת,המכשף השני לוכד את המלכה בכבלי טבע ושם את קלף באדמה,הוא אומר לך:"שמתי את הקלף באדמה בשביל שהכוח שלי לא יתבזבז על הכישוף אלא הכוח של הטבע,הבנת" הוא משתלט על הדבורה השנייה,אתה רואה את הגולגולת של הדבורה שלך הופכת לכחולה ושל היריב לאדומה.
    אנסה לגרום לדבורה לעופף לאוויר ולעקוץ את הדבורה היריבה בראשה

12. משתמש מנוסה
    Tigraro
    אתה מצליח בקלות רבה לשלוט בדבורה שלך,אתה רואה שהדבורה שלך מפספסת את הדבורה היריבה ופוגעת באחד העצים,אתה רואה שהעץ הופך להיות מת לאט לאט,מכשף הטבע שאתה מתמודד מולו אומר לך:"הרעל שלהן מאוד מסוכן,אם הוא פוגע לך אפילו באצבע קטנה אתה יכול למות תוך כמה שניות".

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    Yuseifudo
    הלנה אומרת לך:"הדרקון שייך למאסטר לייטסטורם [שכחתי את השם האמיתי אבל תזרום עם לייטסטורם טוב?] אז הוא בצד של כול מי שהוא רוצה חוץ ממאסטר לייטסטורם שהוא חייב להישמע לו,כנראה שאחרי שהוא יחסל את הכימרה הוא ירצה לחסל אותנו,אז אנחנו חייבים לברוח!" אתה רואה שהוא מחסל את הכימרה והוא מסתכל על שניכם במבט צמא דם וקטלני.
    "אוי לא!" אומר ואששאל את הלנה:"מה כדאי שנעשה?"
    NYO HO HO BITCH

14. משתמש מנוסה
    Yuseifudo
    אתה רואה שיש שלוש דלתות,אחת שאתה באת ממנה,אחת שהלנה באה ממנה ואחת שהלנה נעלמה איתה,אתה רואה שעכשיו זה רק אתה מול הדרקון בחדר עם שלוש דלתות,אתה בורח מהדלת שהלנה ברחה,אתה רואה שיש חמישה מסדרונות ארוכים ושונים,אתה לא יודע לאיפה הלנה הלכה.

15. היכל התהילה
    Tigraro
    אתה מצליח בקלות רבה לשלוט בדבורה שלך,אתה רואה שהדבורה שלך מפספסת את הדבורה היריבה ופוגעת באחד העצים,אתה רואה שהעץ הופך להיות מת לאט לאט,מכשף הטבע שאתה מתמודד מולו אומר לך:"הרעל שלהן מאוד מסוכן,אם הוא פוגע לך אפילו באצבע קטנה אתה יכול למות תוך כמה שניות".
    "תעשה את הצעד שלך" אחייך בהתגרות ואנתק את הדבורה מהעץ, אגרום לה להרים את העוקץ שלה באיום לכיוון הדבורה היריבה.

עמוד 44 מתוך 45 ראשוןראשון ... 3442434445 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •