למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
[אחייך "את כשפית טובה..." אמלמל 'אם הוצאתי את שני הקלפים האלה הבא הוא כדורי אש! מעולה!' אסיק לעצמי ואשלוף את הקלף הבא.SIZE=2]Druddigon Man[/SIZE]
המכשפה משתמשת בלחש מים "חרב מים" החרב פוגעת בך אתה שולף את שליטה בלהבות אך הקסם הזה לא יעזור לך עכשיו,החרב שוב מונפת הפעם אתה שולף את "נחשול אש" שהודף את חרב המים ואת המכשפה.
נכנסת לקרב מול מכשפת מים!
Mashine-X
*פתחת את ע''מ 5 קיבלת את קלף הכישוף "תחיית צמחים".
אתה שולף עוד קלף אתה רואה שזה קלף לכידה,אתה רואה שהיא סובלת מספיק,מאיזו שהיא סיבה אתה מחליט לרחם אליה ועוזב את המקום,אתה פותח את הדלת ואתה רואה שאתה נמצא בממלכת העננים.
Druddigon Man
אתה שולף ולמזלך זה קלף לכידה,אתה שולף עוד קלף אתה רואה שזה כדור אש אתה יורה כדור אש אך המכשפת מים שולחת קסם סופת מים חזקה במיוחד שהורסת את נחשול האש וכדור האש.
Sakurai Tomoki
הזקן מסביר לך:"אחרי שהקוסם החשמל-אפל שיתק אותך נפלת על הקרח והחלקת עד לפה,שדי הקרח שלי מצאו אותך והביאו אותי אליך,כשהגעתי בדיוק התעוררת ודרשת לדעת האם השדים שלי רעים,ואיך הגעת לפה".
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
Mashine-X
אתה מסתובב בממלכת העננים,אתה רואה כמה ציפורים בשמיים,אתה רואה נשר אחד די גדול,עם אבן ספיר גדולה משובצת לו בבטן,אתה רואה מכשף רוח מתקרב אליך ושואל אותך:"גם אתה נפלת בטריקים של ציידת הרוחות?".
Sakurai Tomoki
האיש הזקן אומר לך:"אני המאסטר המים והקרח איסיוס,אני הייתי שייך למסדר האור אך אני כבר זקן ותשוש מדי למלחמות,אני לא יודע אם אני יפה או לא,אבל אם אני מאסטר של יסוד הקרח סימן שאני יודע דבר או שניים נכון,אני גדלתי ביער,הורי נטשו אותי כשהייתי קטן,גידלו אותי חיות פרא,אם הזמן למדתי לשלוט ביסוד הקרח והמים,רוצה שאני אלמד אותך את כול מה שאני יודע?".
Multikill
תגיב להתחלה.
Sakurai Tomoki
מאסטר איסיוס אומר לך בחיוך:"ראשית כול,בוא נפתח בארוחה קלה" שדי הקרח מביאים לך ולמאסטר איסיוס תפוחים,סוגים שונים של בשר [בקר,עוף וכו']ואחרי המנה הראשונה הם מביאים לך גלידה,אחרי כול זה המאסטר אומר לך:"כול עכשיו דבר שני,כשאתה פונה אליי אתה תצטרך לקרוא לי 'מאסטר' או 'מאסטר איסיוס' אוקיי?" והוא ממשיך:"ודבר שלישי אתה תצטרך לסמוך רק על עצמך ועל החושים שלך,גם כשאני בסביבתך,לך תדע אולי זה שד אופל בתחפושת".
Sakurai Tomoki
איסיוס מחייך ושולף קלף אחד אתה רואה שיוצא שד קרח נוסף,איסיוס אומר לך:"אתה עוד תלמד לכבד אותי מכשף צעיר,שלב אימונים ראשון,הבס את שד הקרח שלי בעזרת לחש אחד בלבד,אתה יכול להשתמש בו כמה פעמים שתרצה אבל תוכל להשתמש רק בשליפה אחת" אתה שולף ורואה שזה שליטה במים ובקרח.
Sakurai Tomoki
הקלף עובד על לא בצורה שלה ציפתה,הלחש פוגע בקרח שעליו שד הקרח עומד,הקרח נסדק ומפיל את שד הקרח,איסיוס משתמש בקלף שמרפא את הקרח ומחזיר אליו את שד הקרח,הוא מוציא קלף חדש ויוצר אביר קפוא.
איסיוס אומר לך:"תשתמש בחרב הקרח שלך בשביל להביס את אביר הקרח".
אתה מרגיש חזק יותר אך אם זאת יותר מרוקן.
Sakurai Tomoki
אתה משתמש בחרב הקפואה ומתקיף את האביר הוא לעומת זאת אינו מתקיף,אתה מוריד לו חלקים רבים מין גופו,אחרי שאתה מפסיק גופו מתחדש,איסיוס אומר לך:"כוח זה נשק טוב אבל נסה להפעיל את המוח".
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)