Pokemon GO
עמוד 5 מתוך 45 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 61 עד 75 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    הקלף שקיבלת הוא קלף כבלי טבע שלוכדים את הציידת המרושעת,אתה רואה קלף עשב נוסף על הרצפה,אתה רואה שהציידת משחררת את הרגל שלה ומצליחה לתפוס את הקלף ההוא לפני שאתה לוקח אותו.

[/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "הא! את ממילא לא יכולה לשלוט בו!" אני אומר בזלזול ושולף עוד קלף.אם הקלף הזה מביס אותה אני יוצא משם.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    [
    SIZE=2]Druddigon Man[/SIZE]
    המכשפה משתמשת בלחש מים "חרב מים" החרב פוגעת בך אתה שולף את שליטה בלהבות אך הקסם הזה לא יעזור לך עכשיו,החרב שוב מונפת הפעם אתה שולף את "נחשול אש" שהודף את חרב המים ואת המכשפה.
    נכנסת לקרב מול מכשפת מים!
    אחייך "את כשפית טובה..." אמלמל 'אם הוצאתי את שני הקלפים האלה הבא הוא כדורי אש! מעולה!' אסיק לעצמי ואשלוף את הקלף הבא.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    *פתחת את ע''מ 5 קיבלת את קלף הכישוף "תחיית צמחים".
    אתה שולף עוד קלף אתה רואה שזה קלף לכידה,אתה רואה שהיא סובלת מספיק,מאיזו שהיא סיבה אתה מחליט לרחם אליה ועוזב את המקום,אתה פותח את הדלת ואתה רואה שאתה נמצא בממלכת העננים.

Druddigon Man
    אתה שולף ולמזלך זה קלף לכידה,אתה שולף עוד קלף אתה רואה שזה כדור אש אתה יורה כדור אש אך המכשפת מים שולחת קסם סופת מים חזקה במיוחד שהורסת את נחשול האש וכדור האש.

Sakurai Tomoki
    הזקן מסביר לך:"אחרי שהקוסם החשמל-אפל שיתק אותך נפלת על הקרח והחלקת עד לפה,שדי הקרח שלי מצאו אותך והביאו אותי אליך,כשהגעתי בדיוק התעוררת ודרשת לדעת האם השדים שלי רעים,ואיך הגעת לפה".

4. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    אתה שולף עוד קלף אתה רואה שזה קלף לכידה,אתה רואה שהיא סובלת מספיק,מאיזו שהיא סיבה אתה מחליט לרחם אליה ועוזב את המקום,אתה פותח את הדלת ואתה רואה שאתה נמצא בממלכת העננים.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "קטע מוזר..." אני אומר לעצמי,אבל מנסה ללכת בממלכת הנענים,מתרגל לתחושה המשונה של ללכת על ענן,ומחפש סוף סוף יצור ללכוד.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

5. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Mashine-X

Druddigon Man
    אתה שולף ולמזלך זה קלף לכידה,אתה שולף עוד קלף אתה רואה שזה כדור אש אתה יורה כדור אש אך המכשפת מים שולחת קסם סופת מים חזקה במיוחד שהורסת את נחשול האש וכדור האש.

Sakurai Tomoki
    הזקן מסביר לך:"אחרי שהקוסם החשמל-אפל שיתק אותך נפלת על הקרח והחלקת עד לפה,שדי הקרח שלי מצאו אותך והביאו אותי אליך,כשהגעתי בדיוק התעוררת ודרשת לדעת האם השדים שלי רעים,ואיך הגעת לפה".
    "אוקיי, מובן, אבל לא אמרת לי מי אתה" אני אומר לו.
    "אני רוצה לדעת הכל, תתחיל מההתחלה, אתה טוב או רע? מכוער או כוסון? טיפש או חכם? גדלת ברחוב של עניים או בסוויטת פאר? הכל" אני יוצא אליו בדרישה מוחלטת ומחכה.
    חמוף

6. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה מסתובב בממלכת העננים,אתה רואה כמה ציפורים בשמיים,אתה רואה נשר אחד די גדול,עם אבן ספיר גדולה משובצת לו בבטן,אתה רואה מכשף רוח מתקרב אליך ושואל אותך:"גם אתה נפלת בטריקים של ציידת הרוחות?".

Sakurai Tomoki
    האיש הזקן אומר לך:"אני המאסטר המים והקרח איסיוס,אני הייתי שייך למסדר האור אך אני כבר זקן ותשוש מדי למלחמות,אני לא יודע אם אני יפה או לא,אבל אם אני מאסטר של יסוד הקרח סימן שאני יודע דבר או שניים נכון,אני גדלתי ביער,הורי נטשו אותי כשהייתי קטן,גידלו אותי חיות פרא,אם הזמן למדתי לשלוט ביסוד הקרח והמים,רוצה שאני אלמד אותך את כול מה שאני יודע?".

Multikill
    תגיב להתחלה.

7. אבל הופיר יותר
    Mashine-X
    אתה מסתובב בממלכת העננים,אתה רואה כמה ציפורים בשמיים,אתה רואה נשר אחד די גדול,עם אבן ספיר גדולה משובצת לו בבטן,אתה רואה מכשף רוח מתקרב אליך ושואל אותך:"גם אתה נפלת בטריקים של ציידת הרוחות?".

Sakurai Tomoki
    האיש הזקן אומר לך:"אני המאסטר המים והקרח איסיוס,אני הייתי שייך למסדר האור אך אני כבר זקן ותשוש מדי למלחמות,אני לא יודע אם אני יפה או לא,אבל אם אני מאסטר של יסוד הקרח סימן שאני יודע דבר או שניים נכון,אני גדלתי ביער,הורי נטשו אותי כשהייתי קטן,גידלו אותי חיות פרא,אם הזמן למדתי לשלוט ביסוד הקרח והמים,רוצה שאני אלמד אותך את כול מה שאני יודע?".

Multikill
    תגיב להתחלה.
    "בוודאי שאני רוצה, תודה מראש" אני אומר לו עם חיוך קטן.
    "אני לא מתכוון להשתמש בזה לרעה, אז איפה מתחילים?" אני אומר לו ושואל.
    חמוף

8. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    מאסטר איסיוס אומר לך בחיוך:"ראשית כול,בוא נפתח בארוחה קלה" שדי הקרח מביאים לך ולמאסטר איסיוס תפוחים,סוגים שונים של בשר [בקר,עוף וכו']ואחרי המנה הראשונה הם מביאים לך גלידה,אחרי כול זה המאסטר אומר לך:"כול עכשיו דבר שני,כשאתה פונה אליי אתה תצטרך לקרוא לי 'מאסטר' או 'מאסטר איסיוס' אוקיי?" והוא ממשיך:"ודבר שלישי אתה תצטרך לסמוך רק על עצמך ועל החושים שלך,גם כשאני בסביבתך,לך תדע אולי זה שד אופל בתחפושת".

9. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    מאסטר איסיוס אומר לך בחיוך:"ראשית כול,בוא נפתח בארוחה קלה" שדי הקרח מביאים לך ולמאסטר איסיוס תפוחים,סוגים שונים של בשר [בקר,עוף וכו']ואחרי המנה הראשונה הם מביאים לך גלידה,אחרי כול זה המאסטר אומר לך:"כול עכשיו דבר שני,כשאתה פונה אליי אתה תצטרך לקרוא לי 'מאסטר' או 'מאסטר איסיוס' אוקיי?" והוא ממשיך:"ודבר שלישי אתה תצטרך לסמוך רק על עצמך ועל החושים שלך,גם כשאני בסביבתך,לך תדע אולי זה שד אופל בתחפושת".
    "אני לא קורא לאף אחד מאסטר, אני מעדיף לא ללמוד וזהו" אני אומר לו בפיהוק גדול.
    "ואני סומך על החושים שלי, אל תדאג" אני מוסיף אחר כך.
    "שנתחיל, זקנצ'יק?" אני אומר לו בחיוך מתלוצץ.
    חמוף

10. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    איסיוס מחייך ושולף קלף אחד אתה רואה שיוצא שד קרח נוסף,איסיוס אומר לך:"אתה עוד תלמד לכבד אותי מכשף צעיר,שלב אימונים ראשון,הבס את שד הקרח שלי בעזרת לחש אחד בלבד,אתה יכול להשתמש בו כמה פעמים שתרצה אבל תוכל להשתמש רק בשליפה אחת" אתה שולף ורואה שזה שליטה במים ובקרח.

11. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    איסיוס מחייך ושולף קלף אחד אתה רואה שיוצא שד קרח נוסף,איסיוס אומר לך:"אתה עוד תלמד לכבד אותי מכשף צעיר,שלב אימונים ראשון,הבס את שד הקרח שלי בעזרת לחש אחד בלבד,אתה יכול להשתמש בו כמה פעמים שתרצה אבל תוכל להשתמש רק בשליפה אחת" אתה שולף ורואה שזה שליטה במים ובקרח.
    "אין בעיה, קלף לבבי" אני אומר בצחוק.
    אני משתמש בקלף כדי להדוף את השד אחורה במהירות עם השליטה בקרח.
    כשהוא לא מוכן/על הרצפה/סתם שדעתו מוסחת, אני מנסה להשתמש בשליטה כדי לפרק אותו לגורמים.
    חמוף

12. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    הקלף עובד על לא בצורה שלה ציפתה,הלחש פוגע בקרח שעליו שד הקרח עומד,הקרח נסדק ומפיל את שד הקרח,איסיוס משתמש בקלף שמרפא את הקרח ומחזיר אליו את שד הקרח,הוא מוציא קלף חדש ויוצר אביר קפוא.
    איסיוס אומר לך:"תשתמש בחרב הקרח שלך בשביל להביס את אביר הקרח".
    אתה מרגיש חזק יותר אך אם זאת יותר מרוקן.

13. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    הקלף עובד על לא בצורה שלה ציפתה,הלחש פוגע בקרח שעליו שד הקרח עומד,הקרח נסדק ומפיל את שד הקרח,איסיוס משתמש בקלף שמרפא את הקרח ומחזיר אליו את שד הקרח,הוא מוציא קלף חדש ויוצר אביר קפוא.
    איסיוס אומר לך:"תשתמש בחרב הקרח שלך בשביל להביס את אביר הקרח".
    אתה מרגיש חזק יותר אך אם זאת יותר מרוקן.
    "איזו מין רמאות זאת?! זקן מעצבן!" אני קורא בזמן שאני שולף את קלף חרב הקרח.
    אני משתמש בקלף כדי לזמן את החרב ותוקף איתה את האביר במהירות, מתחמק מההתקפות שלו ותוקף במקומות חשופים.
    חמוף

14. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    אתה משתמש בחרב הקפואה ומתקיף את האביר הוא לעומת זאת אינו מתקיף,אתה מוריד לו חלקים רבים מין גופו,אחרי שאתה מפסיק גופו מתחדש,איסיוס אומר לך:"כוח זה נשק טוב אבל נסה להפעיל את המוח".

15. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    אתה משתמש בחרב הקפואה ומתקיף את האביר הוא לעומת זאת אינו מתקיף,אתה מוריד לו חלקים רבים מין גופו,אחרי שאתה מפסיק גופו מתחדש,איסיוס אומר לך:"כוח זה נשק טוב אבל נסה להפעיל את המוח".
    'טוב, הוא לא מתקיף, זה ייתן לי שתי שניות של מחשבה' אני חושב לכמה שניות.
    אני רץ אל האביר במהירות מכוון את החרב אליו, מתכונן לתקוף ואז בשנייה האחורנה תוקע את החרב באגם הקפוא, מנסה ליצור חורו שלתוכו ייפול האביר.
    חמוף

עמוד 5 מתוך 45 ראשוןראשון ... 3456715 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •