Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 45 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Sakurai Tomoki
    אתה תוקע את החרב בקרח,הקרח נשבר אך האביר מצליח לברוח בזמן,אך לצערך החרב שוקעת במים הקרים,אתה מצליח ליצור עוד חרב,אתה שומע את איסיוס אומר לך:"נקודת התורפה של אביר הקרח הוא הראש".

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Sakurai Tomoki
    אתה תוקע את החרב בקרח,הקרח נשבר אך האביר מצליח לברוח בזמן,אך לצערך החרב שוקעת במים הקרים,אתה מצליח ליצור עוד חרב,אתה שומע את איסיוס אומר לך:"נקודת התורפה של אביר הקרח הוא הראש".
    "יופי שגילית לי, אלה אמורים להיות אימונים, אני רואה שלא לימדת אף אחד עדיין" אני אומר לו בחוצפה רבה ורץ אל האביר, הפעם מכוון לראש ותוקע בו את החרב.
    חמוף

3. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    ברגע שהחרב מתקרבת אל ראשו של אביר הקרח,אביר הקרח מוציא את חרב הקרח שלו ושובר את שלך,אתה רואה שעיניו הכחולות מהבהבות באור אדום ואז שוב הופכות להיות כחולות,אתה רואה שהאביר מתקרב אליך עם חברו ומתכונן להתקפה,אתה שולף קלף ורואה שזה שליטה בקרח אך הקלף אינו עובד.

4. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    ברגע שהחרב מתקרבת אל ראשו של אביר הקרח,אביר הקרח מוציא את חרב הקרח שלו ושובר את שלך,אתה רואה שעיניו הכחולות מהבהבות באור אדום ואז שוב הופכות להיות כחולות,אתה רואה שהאביר מתקרב אליך עם חברו ומתכונן להתקפה,אתה שולף קלף ורואה שזה שליטה בקרח אך הקלף אינו עובד.
    "האביר שלך לא נחמד, העיניים שלו היו אדומות!!!" אני צועק לזקן.
    "לא אכפת לי מהחוקים שלך, אני שולף קלפים!" אני אומר בחוזק לזקן שוב ושולף קלפים, מנסה להשתמש בהם, לא משנה איך.
    חמוף

5. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    אתה שולף שוב ושוב קלפים ומשתמש בהם אך הם לא פועלים,הקלף הרביעי הוא שוב חרב קרח,בה אתה מצליח להשתמש אתה משתמש בחרב כדי להגן על עצמך מפני חברו של חרב הקרח של האביר.
    איסיוס אומר לך:"השתמשתי בלחש משתק על שאר הקלפים שלך,עיני האביר נהפכו אדומות בגלל שממצב מגן הוא הפך להיות במצב לוחם,עכשיו הוא מתקיף".

6. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    אתה שולף שוב ושוב קלפים ומשתמש בהם אך הם לא פועלים,הקלף הרביעי הוא שוב חרב קרח,בה אתה מצליח להשתמש אתה משתמש בחרב כדי להגן על עצמך מפני חברו של חרב הקרח של האביר.
    איסיוס אומר לך:"השתמשתי בלחש משתק על שאר הקלפים שלך,עיני האביר נהפכו אדומות בגלל שממצב מגן הוא הפך להיות במצב לוחם,עכשיו הוא מתקיף".
    "תחסוך ממני את זיבולי השכל שלך" אני אומר לזקן ובועט באביר כדי להרחיק אותו ממני.
    אני מחכה שהוא יעשה משהו, ברגע שהוא תוקף, אני מנסה להתחמק ומכוון את החרב למעלה, תוקף את הראש שלו.
    חמוף

7. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    "זיבולי מוח,זקנצ'יק,זלזול,אתה יכול לשכוח מהאימונים שלך" איסיוס אומר לך בזעם,אביר הקרח נעלם וכך גם הכישוף מהקלפים שלך,איסיוס ממשיך בדרכו וכך גם שדי הקרח,הוא אומר לך:"אם תרצה לחדש את האימונים שלך אצלי,תצטרך לעבוד קשה מאוד".

8. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    "זיבולי מוח,זקנצ'יק,זלזול,אתה יכול לשכוח מהאימונים שלך" איסיוס אומר לך בזעם,אביר הקרח נעלם וכך גם הכישוף מהקלפים שלך,איסיוס ממשיך בדרכו וכך גם שדי הקרח,הוא אומר לך:"אם תרצה לחדש את האימונים שלך אצלי,תצטרך לעבוד קשה מאוד".
    "לא נורא, יהיה לי יותר זמן לנוח" אני אומר ומתחיל ללכת, סתם, בלי כיוון מיוחד.
    חמוף

9. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    אתה הולך לקצה האגם אתה רואה שלאט לאט הקרח מתחיל להישבר אתה רואה בקצה שני של האגם,את "ידידיך" הוותיק מכשף החשמל המרושע,הוא משתמש בלחש מוזר שגורם לקרח להישבר,אתה רואה את שדי הקרח ויצורי המים נלחמים נגד מכשף החשמל האפל אך הוא מגיב בלחשים חזקים ופוגע בכולם.

10. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    אתה הולך לקצה האגם אתה רואה שלאט לאט הקרח מתחיל להישבר אתה רואה בקצה שני של האגם,את "ידידיך" הוותיק מכשף החשמל המרושע,הוא משתמש בלחש מוזר שגורם לקרח להישבר,אתה רואה את שדי הקרח ויצורי המים נלחמים נגד מכשף החשמל האפל אך הוא מגיב בלחשים חזקים ופוגע בכולם.
    אני קופץ מהר למקום בטוח לפני שאני אפול לאגם.
    אני שולף קלף במהירות, מקווה שזה יהיה סילון מים.
    אם זה סילון מים אני יורה סילון עליו ומעיף אותו.
    אם זה שליטה בקרח אני שולט בשלג או קרח שהוא עומד עליו ומקפיא לו את הרגליים והידיים, או את כולו.
    אם זה המגן קרח הזה אני פשוט רץ עליו וגורם לו להתקיף אותי כדי שהוא יקפא.
    אם זה החרב אני תוקף אותו איתה.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    אתה מסתובב בממלכת העננים,אתה רואה כמה ציפורים בשמיים,אתה רואה נשר אחד די גדול,עם אבן ספיר גדולה משובצת לו בבטן,אתה רואה מכשף רוח מתקרב אליך ושואל אותך:"גם אתה נפלת בטריקים של ציידת הרוחות?".
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "זה מה שהיא?" אני אשאל אותו בתימהון ואז אשאל אותו לשמו,ואגיד לו את שלי.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

12. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    המכשף אומר לך:"שמי הוא ווינגד מאסטר הרוח,אתה מכשף טבע לא,אתה לא יודע שאם אתה נלחם באזורי שמיים אתה עלול להפסיד,בשמיים אין צמחים וזה עלול להקשות עליך מאוד".

Sakurai Tomoki
    אתה שולף את קלף השליטה במים ובקרח אתה משתמש בו אבל כמו תמיד הקסם לא יוצא כפי שתכננת,הקסם פוגע במים והופך אותם ליצור מים ענק,יצור המים תופס את מכשף המים ולוקח אותו איתו לאגם הקפוא,אתה רואה ששדי הקרח מקפיאים את האגם שמכשף החשמל האפל בתוכו.

13. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    המכשף אומר לך:"שמי הוא ווינגד מאסטר הרוח,אתה מכשף טבע לא,אתה לא יודע שאם אתה נלחם באזורי שמיים אתה עלול להפסיד,בשמיים אין צמחים וזה עלול להקשות עליך מאוד".
    "הגעתי לפה בטעות.נפלתי לאיזה מלכודת ביער,ופתאום התעוררתי פה.אתה יודע במקרה איך אני מגיע ליער?" אני שואל אותו בסקרנות,ומקווה שהוא יענה לי בחיוב.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

14. אבל הופיר יותר
    Mashine-X

Sakurai Tomoki
    אתה שולף את קלף השליטה במים ובקרח אתה משתמש בו אבל כמו תמיד הקסם לא יוצא כפי שתכננת,הקסם פוגע במים והופך אותם ליצור מים ענק,יצור המים תופס את מכשף המים ולוקח אותו איתו לאגם הקפוא,אתה רואה ששדי הקרח מקפיאים את האגם שמכשף החשמל האפל בתוכו.
    "מגיע לו שימות, תשאירו אותו שם, עבודה טובה" אני אומר לשדים אחרי מה שהם עשו, מסתכל שנייה לכיוון של האגם כדי לראות איפה הוא ואז ממשיך בדרך.
    חמוף

15. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    ווינגד מחייך חיוך די עצוב שאומר:"אני יודע,אבל אני מקווה שאתה יודע לעוף" "לעוף?"אתה שואל ווינגד דוחף אותך מהענן אתה רואה את היער מתחתיך,אתה משתמש בטעות בלחש מגן הטבע,אתה רואה שעץ אחד מצליח לרכך את הנחיתה.

Sakurai Tomoki
    אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שמכשף החשמל האפל צף לו במים מנסה לשבור את הקרח,הוא משתמש בלחש לחש חזק ביותר שמפוצץ את הקרח ונותן למכשף החשמל לברוח.
    אתה רואה שד קרח אחד פצוע ולידו איסיוס מרפא אותו.

עמוד 6 מתוך 45 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •