למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
Mashine-X
אתה יורד מין העץ,חוטף מכה קטנה ברגל,אתה מסתכל סביבך ואתה רואה מכשפת טבע בדיוק כמוך,עם ברדס הגלימה שלה על הפנים,היא נשענת בצורה לא טבעית על עץ ואתה רואה שהפנים שלה מכוסות דם.
Sakurai Tomoki
אתה רודף אחרי מכשף החשמל האפל,אתה שולף קלף ואתה רואה שזו חרב הקרח שלך,אתה רואה שהאגם מתחלף בזירה מדברית,המכשף מסתובב אליך ואומר לך:"זה אתה!" הוא משתמש בלחש חרב החשמל ומוכן לקרב.
נכנסת לקרב חרבות מכושפות עם מכשף החשמל האפל!
אסור לי משהו חוץ מהחרב?
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
"בוא נראה אותך, אידיוט" אני אומר לו בחוצפה רבה ועומד במקום כאילו מתעלם מקיומו ולא חושש.
אני מחכה שהוא יעשה את המהלך הראשון, ברגע שהוא מתקרב אלי אני מתחמק ממנו ותוקף, אחרי המכה אני נסוג קצת אחורה, שומר מרחק.
חמוף
Mashine-X
אתה מתקרב אל המכשפה,אתה שולף קלף,אך ברגע שאתה רואה את המכשפה הוא נשמט מידך,אתה רואה את לילי,מכשפת הטבע שראית ממקודם,עם פנים מכוסות דם וסכין נעוץ בלב.
Druddigon Man
אתה משתמש בלחש לשליטת הלהבות,כול הלהבות שהתפזרו ויוצר יצור אש בגודל אנושי,מכשפת המים משתמשת בקסם מים בסיסי,כדור מים שפוגע ביצור האש ומקטין אותו,מכשפת האש אומרת:"מצאתי את נקודת התורפה שלו".
Sakurai Tomoki
שני החרבות מתנגשות זו בזו שוב ושוב,אתה רואה שהמכשף שולף עוד קלף חרב חשמל,אתה מחליט לשלוט גם אתה ואתה משתמש בסילון מים שפוגע בחרב ומחשמל את מכשף החשמל ומבטל את שתי החרבות שלו.
'זה הזמן שלי..' אחשוב בליבי 'היצור אש פעולת הסחה מעולה!'Druddigon Man
אתה משתמש בלחש לשליטת הלהבות,כול הלהבות שהתפזרו ויוצר יצור אש בגודל אנושי,מכשפת המים משתמשת בקסם מים בסיסי,כדור מים שפוגע ביצור האש ומקטין אותו,מכשפת האש אומרת:"מצאתי את נקודת התורפה שלו".
מהר אשלוף קלפים ואקווה לקלף מתקפה כלשהו..
Druddigon Man
אתה שולף קלף,כדור אש,אתה משתמש בו אתה רואה שהכדור לא פוגע במכשפה אלא במפלצת שלך,אתה רואה שככול שהוא נוגע באש הוא גדל יותר,אתה משתמש שוב ושוב בלחשי כדורי אש על המפלצת שלך עד המכשפה לא יכולה לעצור אותו.
תלחצו בבקשה!
הנה קישור לדף שלי שם...
פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!
FC:
לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
נשמת כסף: 4727-4118-8728
פלטיניום: 3654-2779-6303
איזה שיר!!!
ספוילר
Linkin Park RULES!!!!!
קרדיט לpokejo האח הקטן!
קרדיט ל-Element!
ספוילר
FC בSS:
4727-4118-8728
1k 2k
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
Mashine-X
אתה מתרחק מהמקום,אתה רואה גובלין קטן עם סכין דומה מאוד לסכין שהייתה נעוצה בליבה של לילי,אתה רואה שגם הסכין הזו מכוסה בדם,אתה מחליט לעקוב אחרי הגובלין הזה,אתה שומע אותו אומר לחבריו הגובלינים:"ידידי,אחיי ואחיי לנשק,מכשפת הטבע שהרסה לנו כול כך הרבה מזימות נגד שאר בעלי החיים,נפטרה באופן מפתיע" הוא צוחק צחוק אכזר מאוד ואז הוא מוסיף:"זו הייתה תאונה!בטעות דקרתי אותה בשתי הרגליים ונעצתי את סכיני בליבה,בטעות!" וכול הגובלינים צוחקים צחוק של לעג.
Druddigon Man
הקלף הראשון שאתה שולט הוא שליטה בלהבות אתה משתמש בו ואתה רואה שהכישוף הזה די מיותר בגלל שהחיה היא שלך,אתה יכול לשלוט בה בלי להשתמש בקסמים,אתה אומר לה להתקיף את מכשפת המים וזאתי מגיבה בכישוף הורדת גשמים שמחליש מאוד את היצור שלך.
Multikill
*מה זה משנה לך אתה בת,לא אז למה זה מפריע לך?
אתה משתמש בלחש לשליטת מזג האוויר אתה מכוון אותו לשמיים,אתה מבין שזהו כישוף לא צפוי בגלל שבמקום סופות הוריקן ושלגים זה מביא סופת ברקים ורעמים חזקים במיוחד.
Sakurai Tomoki
אתה משתמש בחרב הקרח שלך אתה רואה שהחרב ננעצת בליבו של מכשף החשמל,אתה רואה שהוא הופך להיות עשן שחור ומוזר,החרב שלך מוטלת על הרצפה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)