Pokemon GO
עמוד 7 מתוך 45 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 91 עד 105 מתוך 664
  1. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    ווינגד מחייך חיוך די עצוב שאומר:"אני יודע,אבל אני מקווה שאתה יודע לעוף" "לעוף?"אתה שואל ווינגד דוחף אותך מהענן אתה רואה את היער מתחתיך,אתה משתמש בטעות בלחש מגן הטבע,אתה רואה שעץ אחד מצליח לרכך את הנחיתה.

Sakurai Tomoki
    אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שמכשף החשמל האפל צף לו במים מנסה לשבור את הקרח,הוא משתמש בלחש לחש חזק ביותר שמפוצץ את הקרח ונותן למכשף החשמל לברוח.
    אתה רואה שד קרח אחד פצוע ולידו איסיוס מרפא אותו.
    'לעזאזל איתו, הפעם הוא לא יתחמק ממני!' אני חושב במהירות ועוקב אחרי המכשף.
    בדרך אני שולף קלף, לא משנה מה יוצא אני משתמש בו כדי לעצור/לעקב/להפיל את המכשף.
    חמוף

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    Mashine-X
    ווינגד מחייך חיוך די עצוב שאומר:"אני יודע,אבל אני מקווה שאתה יודע לעוף" "לעוף?"אתה שואל ווינגד דוחף אותך מהענן אתה רואה את היער מתחתיך,אתה משתמש בטעות בלחש מגן הטבע,אתה רואה שעץ אחד מצליח לרכך את הנחיתה.

Sakurai Tomoki
    אתה ממשיך בדרכך,אתה רואה שמכשף החשמל האפל צף לו במים מנסה לשבור את הקרח,הוא משתמש בלחש לחש חזק ביותר שמפוצץ את הקרח ונותן למכשף החשמל לברוח.
    אתה רואה שד קרח אחד פצוע ולידו איסיוס מרפא אותו.
    "וואו,זה היה קרוב." אני אומר ומנגב את הזיעה ממצחי. אני קופץ מהעץ,ואז מחפש ביער יצור שאני אוכל ללכוד.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    אתה יורד מין העץ,חוטף מכה קטנה ברגל,אתה מסתכל סביבך ואתה רואה מכשפת טבע בדיוק כמוך,עם ברדס הגלימה שלה על הפנים,היא נשענת בצורה לא טבעית על עץ ואתה רואה שהפנים שלה מכוסות דם.

Sakurai Tomoki
    אתה רודף אחרי מכשף החשמל האפל,אתה שולף קלף ואתה רואה שזו חרב הקרח שלך,אתה רואה שהאגם מתחלף בזירה מדברית,המכשף מסתובב אליך ואומר לך:"זה אתה!" הוא משתמש בלחש חרב החשמל ומוכן לקרב.
    נכנסת לקרב חרבות מכושפות עם מכשף החשמל האפל!

4. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה יורד מין העץ,חוטף מכה קטנה ברגל,אתה מסתכל סביבך ואתה רואה מכשפת טבע בדיוק כמוך,עם ברדס הגלימה שלה על הפנים,היא נשענת בצורה לא טבעית על עץ ואתה רואה שהפנים שלה מכוסות דם.
    [/SIZE][/FONT][/COLOR][/B]
    "מה קרה?" אני שואל את המכשפה ומתקרב אליה בזהירות,וליתר ביטחון אני מחזיק את החפיסה שלי בהיכון.

5. אבל הופיר יותר
    Mashine-X

Sakurai Tomoki
    אתה רודף אחרי מכשף החשמל האפל,אתה שולף קלף ואתה רואה שזו חרב הקרח שלך,אתה רואה שהאגם מתחלף בזירה מדברית,המכשף מסתובב אליך ואומר לך:"זה אתה!" הוא משתמש בלחש חרב החשמל ומוכן לקרב.
    נכנסת לקרב חרבות מכושפות עם מכשף החשמל האפל!
    אסור לי משהו חוץ מהחרב?
    - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
    "בוא נראה אותך, אידיוט" אני אומר לו בחוצפה רבה ועומד במקום כאילו מתעלם מקיומו ולא חושש.
    אני מחכה שהוא יעשה את המהלך הראשון, ברגע שהוא מתקרב אלי אני מתחמק ממנו ותוקף, אחרי המכה אני נסוג קצת אחורה, שומר מרחק.
    חמוף

6. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    Mashine-X
    *פתחת את ע''מ 5 קיבלת את קלף הכישוף "תחיית צמחים".
    אתה שולף עוד קלף אתה רואה שזה קלף לכידה,אתה רואה שהיא סובלת מספיק,מאיזו שהיא סיבה אתה מחליט לרחם אליה ועוזב את המקום,אתה פותח את הדלת ואתה רואה שאתה נמצא בממלכת העננים.

Druddigon Man
    אתה שולף ולמזלך זה קלף לכידה,אתה שולף עוד קלף אתה רואה שזה כדור אש אתה יורה כדור אש אך המכשפת מים שולחת קסם סופת מים חזקה במיוחד שהורסת את נחשול האש וכדור האש.

Sakurai Tomoki
    הזקן מסביר לך:"אחרי שהקוסם החשמל-אפל שיתק אותך נפלת על הקרח והחלקת עד לפה,שדי הקרח שלי מצאו אותך והביאו אותי אליך,כשהגעתי בדיוק התעוררת ודרשת לדעת האם השדים שלי רעים,ואיך הגעת לפה".
    'אני צריך לעשות משהו קטלני! אני יודע!' אחשוב בליבי. אשלוף קלף קלף במהירות בכוונה שכל המתקפות יכסו באש את המקום.
    אז אנסה לשלוף קלף 'שליטה בלהבות' ואכוון את כל האש שהתפזר על הסביבה על הכשפית.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

7. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה מתקרב אל המכשפה,אתה שולף קלף,אך ברגע שאתה רואה את המכשפה הוא נשמט מידך,אתה רואה את לילי,מכשפת הטבע שראית ממקודם,עם פנים מכוסות דם וסכין נעוץ בלב.

Druddigon Man
    אתה משתמש בלחש לשליטת הלהבות,כול הלהבות שהתפזרו ויוצר יצור אש בגודל אנושי,מכשפת המים משתמשת בקסם מים בסיסי,כדור מים שפוגע ביצור האש ומקטין אותו,מכשפת האש אומרת:"מצאתי את נקודת התורפה שלו".

Sakurai Tomoki
    שני החרבות מתנגשות זו בזו שוב ושוב,אתה רואה שהמכשף שולף עוד קלף חרב חשמל,אתה מחליט לשלוט גם אתה ואתה משתמש בסילון מים שפוגע בחרב ומחשמל את מכשף החשמל ומבטל את שתי החרבות שלו.

8. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה משתמש בלחש לשליטת הלהבות,כול הלהבות שהתפזרו ויוצר יצור אש בגודל אנושי,מכשפת המים משתמשת בקסם מים בסיסי,כדור מים שפוגע ביצור האש ומקטין אותו,מכשפת האש אומרת:"מצאתי את נקודת התורפה שלו".
    'זה הזמן שלי..' אחשוב בליבי 'היצור אש פעולת הסחה מעולה!'
    מהר אשלוף קלפים ואקווה לקלף מתקפה כלשהו..
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש מנוסה
    Druddigon Man
    אתה שולף קלף,כדור אש,אתה משתמש בו אתה רואה שהכדור לא פוגע במכשפה אלא במפלצת שלך,אתה רואה שככול שהוא נוגע באש הוא גדל יותר,אתה משתמש שוב ושוב בלחשי כדורי אש על המפלצת שלך עד המכשפה לא יכולה לעצור אותו.

10. אבל הופיר יותר
    Mashine-X
    אתה מתקרב אל המכשפה,אתה שולף קלף,אך ברגע שאתה רואה את המכשפה הוא נשמט מידך,אתה רואה את לילי,מכשפת הטבע שראית ממקודם,עם פנים מכוסות דם וסכין נעוץ בלב.

Druddigon Man

Sakurai Tomoki
    שני החרבות מתנגשות זו בזו שוב ושוב,אתה רואה שהמכשף שולף עוד קלף חרב חשמל,אתה מחליט לשלוט גם אתה ואתה משתמש בסילון מים שפוגע בחרב ומחשמל את מכשף החשמל ומבטל את שתי החרבות שלו.
    'עכשיו ההזדמנות שלי' אני חושב ומניף את החרב באוויר.
    אני במהירות רבה בחוזקה מכה עם החרב במכשף, מקווה שהוא יתעלף, או יותר טוב, ימות.
    חמוף

11. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    "יש חמש מקומות שמורים וכולם תפוסים,אי אפשר להירשם!"
    מה לא ברור בזה?יש רק עוד מקום אחד,ברוח והוא שייך למשתמש Pooh

התחלה:
    השמש של יום חדש זרחה על ממלכת האור,יצאת מביתך,חפיסת הלחשים אצלך,את\ה מוכן\ת לכול אחד שיבוא,אתם מטיילים קצת בעיר ולפניך המדרגות לממלכת העננים ושביל ליער המכושף.
    ציפור טרף גדולה,כנראה נשר טס לכיוון ממלכת השמיים ואילו גובלין קטן עם תיבת קסם מתגנב לו ליער המכושף.
    אחי רשמת מוכן/ת זה מוכנה לא מוכנת....
    ----------------------
    "ווא איזה יום יפה... אולי נהפוך אותו לקצת פחות יפה ונעשה סופת הוריקן עם שלג..." אגיד ואשתמש בקסם של שינוי מזג האוויר
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

12. Hail Hydra
    Druddigon Man
    אתה שולף קלף,כדור אש,אתה משתמש בו אתה רואה שהכדור לא פוגע במכשפה אלא במפלצת שלך,אתה רואה שככול שהוא נוגע באש הוא גדל יותר,אתה משתמש שוב ושוב בלחשי כדורי אש על המפלצת שלך עד המכשפה לא יכולה לעצור אותו.
    "מעולה!" אומר בשמחה ואשלוף קלף קלף. כשאגיע לשליטה בלהבות אכוון את היצור הענק עליה.
    במידה זה לא הולך אגדיל אותו עוד יותר בעזרת נחשול אש.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    [/SIZE][/FONT][/COLOR]
    "וואו,מה קרה לה?" אני אשאל בפחד,ארים את הקלף שלי מהרצפה,ואתרחק משם בזהירות,מקווה להתרחק משם כמה שיותר מהר.

14. משתמש מנוסה
    Mashine-X
    אתה מתרחק מהמקום,אתה רואה גובלין קטן עם סכין דומה מאוד לסכין שהייתה נעוצה בליבה של לילי,אתה רואה שגם הסכין הזו מכוסה בדם,אתה מחליט לעקוב אחרי הגובלין הזה,אתה שומע אותו אומר לחבריו הגובלינים:"ידידי,אחיי ואחיי לנשק,מכשפת הטבע שהרסה לנו כול כך הרבה מזימות נגד שאר בעלי החיים,נפטרה באופן מפתיע" הוא צוחק צחוק אכזר מאוד ואז הוא מוסיף:"זו הייתה תאונה!בטעות דקרתי אותה בשתי הרגליים ונעצתי את סכיני בליבה,בטעות!" וכול הגובלינים צוחקים צחוק של לעג.

Druddigon Man
    הקלף הראשון שאתה שולט הוא שליטה בלהבות אתה משתמש בו ואתה רואה שהכישוף הזה די מיותר בגלל שהחיה היא שלך,אתה יכול לשלוט בה בלי להשתמש בקסמים,אתה אומר לה להתקיף את מכשפת המים וזאתי מגיבה בכישוף הורדת גשמים שמחליש מאוד את היצור שלך.

Multikill
    *מה זה משנה לך אתה בת,לא אז למה זה מפריע לך?
    אתה משתמש בלחש לשליטת מזג האוויר אתה מכוון אותו לשמיים,אתה מבין שזהו כישוף לא צפוי בגלל שבמקום סופות הוריקן ושלגים זה מביא סופת ברקים ורעמים חזקים במיוחד.

Sakurai Tomoki
    אתה משתמש בחרב הקרח שלך אתה רואה שהחרב ננעצת בליבו של מכשף החשמל,אתה רואה שהוא הופך להיות עשן שחור ומוזר,החרב שלך מוטלת על הרצפה.

15. אבל הופיר יותר
    Mashine-X
    אתה מתרחק מהמקום,אתה רואה גובלין קטן עם סכין דומה מאוד לסכין שהייתה נעוצה בליבה של לילי,אתה רואה שגם הסכין הזו מכוסה בדם,אתה מחליט לעקוב אחרי הגובלין הזה,אתה שומע אותו אומר לחבריו הגובלינים:"ידידי,אחיי ואחיי לנשק,מכשפת הטבע שהרסה לנו כול כך הרבה מזימות נגד שאר בעלי החיים,נפטרה באופן מפתיע" הוא צוחק צחוק אכזר מאוד ואז הוא מוסיף:"זו הייתה תאונה!בטעות דקרתי אותה בשתי הרגליים ונעצתי את סכיני בליבה,בטעות!" וכול הגובלינים צוחקים צחוק של לעג.

Druddigon Man
    הקלף הראשון שאתה שולט הוא שליטה בלהבות אתה משתמש בו ואתה רואה שהכישוף הזה די מיותר בגלל שהחיה היא שלך,אתה יכול לשלוט בה בלי להשתמש בקסמים,אתה אומר לה להתקיף את מכשפת המים וזאתי מגיבה בכישוף הורדת גשמים שמחליש מאוד את היצור שלך.

Multikill
    *מה זה משנה לך אתה בת,לא אז למה זה מפריע לך?
    אתה משתמש בלחש לשליטת מזג האוויר אתה מכוון אותו לשמיים,אתה מבין שזהו כישוף לא צפוי בגלל שבמקום סופות הוריקן ושלגים זה מביא סופת ברקים ורעמים חזקים במיוחד.

Sakurai Tomoki
    אתה משתמש בחרב הקרח שלך אתה רואה שהחרב ננעצת בליבו של מכשף החשמל,אתה רואה שהוא הופך להיות עשן שחור ומוזר,החרב שלך מוטלת על הרצפה.
    "זהו, גמרתי אותו" אני אומר די חלש, לעצמי.
    אני מסתכל בכל הצדדים לראות אם יש מישהו בסביבה או סתם מישהו שעוקב אחרי כמו מפגר ואחרי זה ממשיך ללכת.
    חמוף

עמוד 7 מתוך 45 ראשוןראשון ... 5678917 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •