Pokemon GO
עמוד 8 מתוך 45 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 106 עד 120 מתוך 664
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי Primo צפה בהודעה
    Mashine-X
    אתה מתרחק מהמקום,אתה רואה גובלין קטן עם סכין דומה מאוד לסכין שהייתה נעוצה בליבה של לילי,אתה רואה שגם הסכין הזו מכוסה בדם,אתה מחליט לעקוב אחרי הגובלין הזה,אתה שומע אותו אומר לחבריו הגובלינים:"ידידי,אחיי ואחיי לנשק,מכשפת הטבע שהרסה לנו כול כך הרבה מזימות נגד שאר בעלי החיים,נפטרה באופן מפתיע" הוא צוחק צחוק אכזר מאוד ואז הוא מוסיף:"זו הייתה תאונה!בטעות דקרתי אותה בשתי הרגליים ונעצתי את סכיני בליבה,בטעות!" וכול הגובלינים צוחקים צחוק של לעג.

Druddigon Man
    הקלף הראשון שאתה שולט הוא שליטה בלהבות אתה משתמש בו ואתה רואה שהכישוף הזה די מיותר בגלל שהחיה היא שלך,אתה יכול לשלוט בה בלי להשתמש בקסמים,אתה אומר לה להתקיף את מכשפת המים וזאתי מגיבה בכישוף הורדת גשמים שמחליש מאוד את היצור שלך.

Multikill
    *מה זה משנה לך אתה בת,לא אז למה זה מפריע לך?
    אתה משתמש בלחש לשליטת מזג האוויר אתה מכוון אותו לשמיים,אתה מבין שזהו כישוף לא צפוי בגלל שבמקום סופות הוריקן ושלגים זה מביא סופת ברקים ורעמים חזקים במיוחד.

Sakurai Tomoki
    אתה משתמש בחרב הקרח שלך אתה רואה שהחרב ננעצת בליבו של מכשף החשמל,אתה רואה שהוא הופך להיות עשן שחור ומוזר,החרב שלך מוטלת על הרצפה.
    "ותכירו את הורס המזימות החדש שלכם." אני אומר בזעם ונגלה לעיניהם.אני שולף את אחד הקלפים שלי ומקווה שאני אפגע בהם חזק.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    שם משתמש-SnoopyDisco
    שם במשחק-.עמית.
    גיל במשחק-15.
    סוג מכשף-חשמל.
    חפיסה-3 קלפי יסודות+ 5 קלפי לכידה.
    כסף-500
    רמת קסם-1
    הערות:החלטתי בסוף...
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: alien
    Mashine-X
    אתה שולף קלף ואתה רואה שהקלף הוא הקלף שלילי נתנה לך,אתה משתמש בקלף הזה,אתה רואה עשרות גובלינים מתחילים להתגרד ולברוח,רק אחד נשאר,רק אחד לא הושפע מהקלף,אותו אחד שרצח את לילי.

Sakurai Tomoki
    *עלית לרמה 2!
    אתה מסתכל סביבך אתה רואה קלף אחד על הרצפה אתה מרים אותו ורואה "לחש מים בדרגה שנייה-חרב מים" אתה רואה יצור עשוי כולו ממים,יצור טהור בעל עיניים צהובות הוא אומר לך:"אני שומר האגם הקפוא,ראיתי את מעשיך,קלף זה הוא מתנה ממני אליך,תודה לך מכשף צעיר".

קיבלת לחש בדרגה שנייה!"חרב מים".

SnoopyDisco
    רשום תגיב להתחלה

4. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    Mashine-X
    אתה שולף קלף ואתה רואה שהקלף הוא הקלף שלילי נתנה לך,אתה משתמש בקלף הזה,אתה רואה עשרות גובלינים מתחילים להתגרד ולברוח,רק אחד נשאר,רק אחד לא הושפע מהקלף,אותו אחד שרצח את לילי.

Sakurai Tomoki
    *עלית לרמה 2!
    אתה מסתכל סביבך אתה רואה קלף אחד על הרצפה אתה מרים אותו ורואה "לחש מים בדרגה שנייה-חרב מים" אתה רואה יצור עשוי כולו ממים,יצור טהור בעל עיניים צהובות הוא אומר לך:"אני שומר האגם הקפוא,ראיתי את מעשיך,קלף זה הוא מתנה ממני אליך,תודה לך מכשף צעיר".

קיבלת לחש בדרגה שנייה!"חרב מים".

SnoopyDisco
    רשום תגיב להתחלה
    "תודה.. אם לא אכפת לך, אני אמשיך עכשיו בדרכי.. ושוב תודה על הקלף" אני אומר לו קצת מחייך וממשיך ללכת, שם את הקלף במקום.
    חמוף

5. NYO HO HO
    "יש חמש מקומות שמורים וכולם תפוסים,אי אפשר להירשם!"
    מה לא ברור בזה?יש רק עוד מקום אחד,ברוח והוא שייך למשתמש Pooh

התחלה:
    השמש של יום חדש זרחה על ממלכת האור,יצאת מביתך,חפיסת הלחשים אצלך,את\ה מוכן\ת לכול אחד שיבוא,אתם מטיילים קצת בעיר ולפניך המדרגות לממלכת העננים ושביל ליער המכושף.
    ציפור טרף גדולה,כנראה נשר טס לכיוון ממלכת השמיים ואילו גובלין קטן עם תיבת קסם מתגנב לו ליער המכושף.
    "זה הולך להיות מסע נפלא." אחשוב לעצמי ואשמח מהיום הגדול הזה-היום של המסע שלי."היי-הינה גובלין!אולי אלכוד לי אחד!" אומר לעצמי ואלך אל הגובלין, ובסמוי אשתמש עליו בכדור חשמלי.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    שומר המים נעלם,אתה מסתכל סביבך ואתה רואה שמצד אחד יש אתה היער ומצד שני יש את הר הגעש של הארץ.
    אתה רואה צל מסתורי,רק צל ללא גוף משוטט לו ברחבי המדבר,מחפש לו או צייד או קרב.

SnoopyDisco
    *אתה לא שולף קלף שאתה רוצה.
    אתה שולף קלף ואתה רואה שזה שליטה במזג האוויר,אתה מפעיל את הקלף,אתה רואה שמתחיל לרדת גשם 'נו באמת,אני מכשף חשמל,אי אפשר סופת ברקים?' אתה חושב,הקלף כנראה מגיב למחשבות שלך ויוצר ברק שפוגע בגובלין.

7. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    שומר המים נעלם,אתה מסתכל סביבך ואתה רואה שמצד אחד יש אתה היער ומצד שני יש את הר הגעש של הארץ.
    אתה רואה צל מסתורי,רק צל ללא גוף משוטט לו ברחבי המדבר,מחפש לו או צייד או קרב.

SnoopyDisco
    אתה שולף קלף ואתה רואה שזה שליטה במזג האוויר,אתה מפעיל את הקלף,אתה רואה שמתחיל לרדת גשם 'נו באמת,אני מכשף חשמל,אי אפשר סופת ברקים?' אתה חושב,הקלף כנראה מגיב למחשבות שלך ויוצר ברק שפוגע בגובלין.
    'צל מעניין..' אני חושב ועוקב אחריו.
    בשלב מסוים אני מוציא קלף לכידה ומנסה לתפוס אותו, מוכן לשלוף קלף ולהשתמש בו למקרה שהוא ינסה לתקוף.
    חמוף

8. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    אהה אוקיי..
    ---------------
    "יופי,עכשיו עוד קלף!" אומר ואשלוף עוד קלף מהחפיסה שלי בבטחון.בינתיים אתקוף את הגובלין בעוד כמה ברקים.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    הצל אינו רואה אותך,אתה מפעיל את קלף הלכידה אתה מרגיש כאב נורא חד ביד שבה אתה מחזיק את הקלף,אתה מסתכל על הקלף ולא רואה כלום,הצל מתקרב אליך הוא משתמש בכישוף משלו "אנרגית חושך" שפוגע בך,אתה שולף קלף נוסף,חרב המים,אתה משתמש בו אתה פוגע בצל אבל הוא מתחמק.

SnoopyDisco
    אתה שולף קלף נוסף מהחפיסה,אתה רואה שזה כדור חשמלי,אתה משתמש בו ופוגע בגובלין,אתה שומע צעדים,אבל אלו לא צעדי בן אדם,ולא צעדי גובלין,אלא משהו יותר גדול,אתה רואה יצור גדול,בעל פרווה לבנה,שני ניבים גדולים כמו של ממוטה,אתה רואה ביגפוט אתה רואה שהגובלין מתקרב אל הביגפוט כאילו הם מכירים.

10. NYO HO HO
    SnoopyDisco
    אתה שולף קלף נוסף מהחפיסה,אתה רואה שזה כדור חשמלי,אתה משתמש בו ופוגע בגובלין,אתה שומע צעדים,אבל אלו לא צעדי בן אדם,ולא צעדי גובלין,אלא משהו יותר גדול,אתה רואה יצור גדול,בעל פרווה לבנה,שני ניבים גדולים כמו של ממוטה,אתה רואה ביגפוט אתה רואה שהגובלין מתקרב אל הביגפוט כאילו הם מכירים.
    "אני לא חושב שזה יהיה סימן טוב.." אומר לעצמי בחשש מהביגפוט ואוציא עוד קלף מהחפיסה בתקווה שזה יהיה כלוב חשמלי.
    NYO HO HO BITCH

11. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    הצל אינו רואה אותך,אתה מפעיל את קלף הלכידה אתה מרגיש כאב נורא חד ביד שבה אתה מחזיק את הקלף,אתה מסתכל על הקלף ולא רואה כלום,הצל מתקרב אליך הוא משתמש בכישוף משלו "אנרגית חושך" שפוגע בך,אתה שולף קלף נוסף,חרב המים,אתה משתמש בו אתה פוגע בצל אבל הוא מתחמק.

SnoopyDisco
    אני מחזיק את החרב ביד אחת ובשנייה מנסה לשלוף עוד קלף, מקווה שזאת תהיה עוד חרב וככה יהיו לי שתיים.
    אם יש לי שתי חרבות אני מתחיל לתקוף את הצל במהירות עם שתיהן.
    אם יוצא לי משהו אחר אני משתמש בזה עליו כדי להסיח את דעתו ואז תוקף עם החרב מים.
    חמוף

12. משתמש מנוסה
    שם: ישראל
    Mashine-X
    אתה מתרחק מהמקום,אתה רואה גובלין קטן עם סכין דומה מאוד לסכין שהייתה נעוצה בליבה של לילי,אתה רואה שגם הסכין הזו מכוסה בדם,אתה מחליט לעקוב אחרי הגובלין הזה,אתה שומע אותו אומר לחבריו הגובלינים:"ידידי,אחיי ואחיי לנשק,מכשפת הטבע שהרסה לנו כול כך הרבה מזימות נגד שאר בעלי החיים,נפטרה באופן מפתיע" הוא צוחק צחוק אכזר מאוד ואז הוא מוסיף:"זו הייתה תאונה!בטעות דקרתי אותה בשתי הרגליים ונעצתי את סכיני בליבה,בטעות!" וכול הגובלינים צוחקים צחוק של לעג.

Druddigon Man
    הקלף הראשון שאתה שולט הוא שליטה בלהבות אתה משתמש בו ואתה רואה שהכישוף הזה די מיותר בגלל שהחיה היא שלך,אתה יכול לשלוט בה בלי להשתמש בקסמים,אתה אומר לה להתקיף את מכשפת המים וזאתי מגיבה בכישוף הורדת גשמים שמחליש מאוד את היצור שלך.

Multikill
    *מה זה משנה לך אתה בת,לא אז למה זה מפריע לך?
    אתה משתמש בלחש לשליטת מזג האוויר אתה מכוון אותו לשמיים,אתה מבין שזהו כישוף לא צפוי בגלל שבמקום סופות הוריקן ושלגים זה מביא סופת ברקים ורעמים חזקים במיוחד.

Sakurai Tomoki
    אתה משתמש בחרב הקרח שלך אתה רואה שהחרב ננעצת בליבו של מכשף החשמל,אתה רואה שהוא הופך להיות עשן שחור ומוזר,החרב שלך מוטלת על הרצפה.
    סתם....
    ------------
    "שיט שיט לא!!!!! תפסיק כבר!!!!" אגיד ואצרח ואנסה להפעיל את הכישוף שוב ושוב עד שיהיה רגיל "טוב יאללה נחזור לטייל ביער כדי למצוא יצורים כדי להילחם נגדם ולהיתחזק...
    תלחצו בבקשה!
    הנה קישור לדף שלי שם...

פוקימון המסע הישראלי! פרק 5 כרגע דבר חדש ומפתיע!

FC:

לבן (הכי משתמש):3353-3466-6831
    נשמת כסף: 4727-4118-8728
    פלטיניום: 3654-2779-6303

איזה שיר!!!
    Spoiler ספוילר

Linkin Park RULES!!!!!

קרדיט לpokejo האח הקטן!

קרדיט ל-Element!

Spoiler ספוילר

FC בSS:
    4727-4118-8728

1k 2k

13. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    אתה שולף עוד קלף ורואה שזה שליטה במים ובקרח,אתה משתמש בזה ואתה רואה שחרב המים עוזבת אותך ומתחילה להיות נשק עצמאי,אתה רואה שלאט לאט החרב מצמיחה גוף ואחרי כמה דקות נוצר אביר עשוי מים שילחם בשבילך.

Multikill
    אתה מתחיל להילחץ,כנראה הקלף הזה מגיב לרגשות שלך,ובמקום להפסיק הסערה מתחילה להשתולל עוד יותר,אתה רואה מכשף רוח יותר רגוע שמשתמש בקלף הזה ומרגישה את הרוחות,הוא אומר לך:"בשביל להיות מכשף רוח אתה צריך להיות רגוע,כוחות הרוח מסוכנים יותר ממה שאתה חושב,הם יכולים להרוס ערים שלמות,אם לא תיזהר אתה תעשה את עבודתו של המכשף האפל".

SnoopyDisco
    למזלך אתה שולף את הכלא החשמלי,אתה משתמש בו ומחשמל את הביגפוט,הגובלין ברח בזמן לכיוונך,אתה רואה שסכינו מונפת באוויר,אתה שולף עוד קלף ואתה רואה שזה שליטה במזג האוויר,אתה רואה שמתחיל לרדת גשם,הגובלין מחליק,הסכין עפה ופוגעת בראשו של הביגפוט שמת.

14. אבל הופיר יותר
    Sakurai Tomoki
    אתה שולף עוד קלף ורואה שזה שליטה במים ובקרח,אתה משתמש בזה ואתה רואה שחרב המים עוזבת אותך ומתחילה להיות נשק עצמאי,אתה רואה שלאט לאט החרב מצמיחה גוף ואחרי כמה דקות נוצר אביר עשוי מים שילחם בשבילך.

Multikill
    אתה מתחיל להילחץ,כנראה הקלף הזה מגיב לרגשות שלך,ובמקום להפסיק הסערה מתחילה להשתולל עוד יותר,אתה רואה מכשף רוח יותר רגוע שמשתמש בקלף הזה ומרגישה את הרוחות,הוא אומר לך:"בשביל להיות מכשף רוח אתה צריך להיות רגוע,כוחות הרוח מסוכנים יותר ממה שאתה חושב,הם יכולים להרוס ערים שלמות,אם לא תיזהר אתה תעשה את עבודתו של המכשף האפל".

SnoopyDisco
    למזלך אתה שולף את הכלא החשמלי,אתה משתמש בו ומחשמל את הביגפוט,הגובלין ברח בזמן לכיוונך,אתה רואה שסכינו מונפת באוויר,אתה שולף עוד קלף ואתה רואה שזה שליטה במזג האוויר,אתה רואה שמתחיל לרדת גשם,הגובלין מחליק,הסכין עפה ופוגעת בראשו של הביגפוט שמת.
    "אביר, תשאר במצב הגנה, תגן עלי בזמן שאני אתקוף, ככה ננצח" אני אומר לו ושולף עוד קלף לפני שאני תוקף.
    חמוף

15. משתמש מנוסה
    Sakurai Tomoki
    האביר הופך להיות למגן כמעט אנושי,כול פעם שהצל מנסה להתקיף,האביר שלך חוסם אותו,אתה משתמש בקלף הכישוף "חרב קרח" אתה מצליח להסיח את דעתו של הצל ומצליח לנעוץ את חרב הקרח בגבו וכמו מכשף הצללים גם הצל הופך להיות אדים שחורים.

עמוד 8 מתוך 45 ראשוןראשון ... 67891018 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •