"יופי!זה הסיכוי שלי!" אומר ואשלוף קלף לכידה מהחפיסה שלי ואלכוד את הביגפוט.לאחר מכן אלשוף עוד קלף מהחפיסה ואתקוף איתו את הגובלין.SnoopyDisco
למזלך אתה שולף את הכלא החשמלי,אתה משתמש בו ומחשמל את הביגפוט,הגובלין ברח בזמן לכיוונך,אתה רואה שסכינו מונפת באוויר,אתה שולף עוד קלף ואתה רואה שזה שליטה במזג האוויר,אתה רואה שמתחיל לרדת גשם,הגובלין מחליק,הסכין עפה ופוגעת בראשו של הביגפוט שמת.
NYO HO HO BITCH
Mashine-X
אתה משתמש בשילוב של שני קלפים,קיסוס רעיל וכבלי טבע,מה שיוצר כבלים רעילים שפוגעים בגובלין ומשמידים אותו,אתה מנסה להשתמש בקלף לכידה אך אין לך מה לתפוס.
Druddigon Man
אתה מנסה לגרום למפלצת האש שלך להתרחק מהגשם,מכשפת המים מזמנת יצור מים גדול וחזק משלה.
שני היצורים נלחמים זה בזה,שני היצורים מחלישים זה בזה.
Sakurai Tomoki
אתה,ואביר המים ממשיכים בדרכם,אתה רואה שהמדבר הופך לאט לאט לשדה שחור ומוזר,בקצהו אתה רואה טירה שחורה ומפחידה,האביר שלך מוציא חרב מים שלו במידה וסכנה תבוא.
SnoopyDisco
מכשפת חשמל חוסמת את קלף הלכידה ואומרת לך:"גובלינים הם חלשים ואם תלכוד מפלצת מתה אתה גם תשתמש במפלצת מתה שלא יכולה לעשות כלום,הבנת?".
"אוף.." אומר לעצמי ואוותר על לכידת הגובלין והביגפוט.לאחר מכן אמשיך לדרכי.SnoopyDisco
מכשפת חשמל חוסמת את קלף הלכידה ואומרת לך:"גובלינים הם חלשים ואם תלכוד מפלצת מתה אתה גם תשתמש במפלצת מתה שלא יכולה לעשות כלום,הבנת?".
NYO HO HO BITCH
Mashine-X
אתה מחפש ביער מפלצות או חיות שאתה יכול ללכוד,אתה מסתכל על השמיים ורואה שהשמיים מתחילים להחשיך,אתה מבין שכבר,אתה רואה מכשף אש מדליק מדורה בעזרת קסם,הוא אומר למי שלידו:"תבין,ברגע שלילי מתה,יהיה לנו להביס את האפל,אנחנו צריכים למצוא עכשיו מכשפי מים,רוח וטבע".
SnoopyDisco
אתה ממשיך בדרכך,אתה שומע צעדים מאחוריך,אתה מסתובב ורואה את אותה מכשפת חשמל שהזהירה אותך מלכידת ביגפוט מת,אתה רואה שהיא מחייכת אליך ואומרת לך:"כבר מחשיך ומסוכן להסתובב ביער הזה לבד,אז מה אתה אומר,שאני אגן עליך מפני החיות המסוכנות שחיות פה?".
"בשמחה." אומר למכשפה הזאת "רק, אפשר לדעת מה שמך?אני לא רוצה לפנות אליך בתור 'מכשפת החשמל' פשוט.."SnoopyDisco
אתה ממשיך בדרכך,אתה שומע צעדים מאחוריך,אתה מסתובב ורואה את אותה מכשפת חשמל שהזהירה אותך מלכידת ביגפוט מת,אתה רואה שהיא מחייכת אליך ואומרת לך:"כבר מחשיך ומסוכן להסתובב ביער הזה לבד,אז מה אתה אומר,שאני אגן עליך מפני החיות המסוכנות שחיות פה?".
NYO HO HO BITCH
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
אשלוף עוד קלף בתקווה שהוא יעזור לי. "בבקשה משהו טוב.." אמלמל בחשש.Druddigon Man
אתה מנסה לגרום למפלצת האש שלך להתרחק מהגשם,מכשפת המים מזמנת יצור מים גדול וחזק משלה.
שני היצורים נלחמים זה בזה,שני היצורים מחלישים זה בזה.
Mashine-X
מכשף האש מסתכל עליך ואומר לך:"נעים מאוד מייקל,שמי הוא להביוס,מגן מכשפי האש של ממלכת הלהבות הצולבות,זהו ידידי,אלקטריק,מגן מכשפי החשמל של ממלכת הרעמים,לא שמעת על הממלכות האלה בגלל שאלו ממלכות מחוז למחוז הקסם שבו אנו נמצאים כעת,האם אתה מכיר מכשפת טבע ששמה הוא לילי?".
Druddigon Man
אתה שולף קלף נוסף מהחפיסה,אתה רואה שהמכשפה עושה בדיוק אותו הדבר,שניכם משתמשים בלחש ששלפתם,לך יצא "נחשול להבות" שמגביר את הגנתו של מפלצת האש ולמכשפה יצאה סילון ימי שהגביר גם את המהירות וגם את ההתקפה של מפלצת המים.
SnoopyDisco
המכשפה אומרת לך:"שמי הוא הלנה,ואני אחת מהמכשפות הכי חזקות בממלכת העננים אני יודעת לשלב כוח של שלושה קלפים יחד,אם אשלב שליטה במזג האוויר,כדור חשמלי וכלא חשמלי יכול ליצור יצור חשמלי בעל כוח,מהירות והגנה מרבית".
*לא מה שאתה חושב..SnoopyDisco
המכשפה אומרת לך:"שמי הוא הלנה,ואני אחת מהמכשפות הכי חזקות בממלכת העננים אני יודעת לשלב כוח של שלושה קלפים יחד,אם אשלב שליטה במזג האוויר,כדור חשמלי וכלא חשמלי יכול ליצור יצור חשמלי בעל כוח,מהירות והגנה מרבית".
----------------------------
"פשש.." אומר להלנה "אני מעדיף לא להשתמש בזה עכשיו.טוב, אז יש לך הצעה למקום לינה שנישן בו שינה טובה?*" ואסתכל ימינה ושמאלה כדי לחפש מקום לישון בו.
NYO HO HO BITCH
"זהו זה אני חייב לנצח אותה!" אומר בנחישות ואשלוף קלף אקראי נוסף, בתקווה שיעזור לי.Druddigon Man
אתה שולף קלף נוסף מהחפיסה,אתה רואה שהמכשפה עושה בדיוק אותו הדבר,שניכם משתמשים בלחש ששלפתם,לך יצא "נחשול להבות" שמגביר את הגנתו של מפלצת האש ולמכשפה יצאה סילון ימי שהגביר גם את המהירות וגם את ההתקפה של מפלצת המים.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)