נראלי אחד המנהלים אמר לעמית לא להתייחס למה שאנחנו אומרים.
משהו פה לא הגיוני...
נראלי אחד המנהלים אמר לעמית לא להתייחס למה שאנחנו אומרים.
משהו פה לא הגיוני...
יופי מזל טוב לנו, שלא בהתאם לציפיות שלי רותם לא הבין, הוא אפילו לא הסביר למה זה מגיע לנו..
חמוף
טוב הלכתי, ביי.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה
חתימה בשיפוצים.
היום וואן פיס בן 14(מנגה)
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]
ספוילר
<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
העם דורש וינר חברתי!
אמרתי לכם, אחד המנהלים אמר לעמית לא להתייחס.
אני באמת לא מבין את רותם.
כתוב:"אי הידיעה אינה פותרת מעונש!"
אני רואה שגם למרות שאנחנו יודעים אנחנו מתחייבים בעונש.
בגלל שסגרו את הנושא אני אפרסם כאן את מה שכתבתי.
כתבתי את מה שאני חושב עליך ואז מחקתי את זה מיד לפני שפירסמתי.
זה בכלל אל קשור לשום דבר ממה שהרגע הזכרת (ואני לא נכנס אפילו למהירות שבא אתה מצליח לזלזל באנשים).
זה קשור לדבר אחד. צריך לשמור על רמה, ודיבורים בסגנון הזה ישר מורידים את כל מה שנמצא מסביב.
הרבנות לא מחליטה מה אסור ומה מותר לעשות, דברים כאלה היו ידועים כך שגם סבא של סבא של שבא של סבא שלי ואולי גם שלך קיימו את הדברים האלה בדיוק באותו האופן והרבנות בכלל לא קשורה, הרבנות בעיקר נותנת תעודות כשרות למוצרי אוכל.
ואם אלבז באמת היה דתי שאכפת לא הוא היה מתרגש מזה, לא כולם אותו דבר, לא כולם חושבים ומתייחסים לזה שהם דתיים באותו אופן. תפסיק להכליל דברים.
דבר אחרון, זה בכלל לא קשור ל"הכפשת שמו של ה'" כמו שתיארת את זה, שום מצווה אנחנו לא עושים בשביל ה' אלה בשביל עצמנו. נראה לך שבבית המקדש הקריבו קורבנות בשביל ה'? מה הוא צריך לאכול? הקורבנות הם בשביל האדם (ולא אני לא הולך לפרט על זה כאן. רוצה פירוט? פתח נושא בפורום יהדות והלכה שאלה או בקשה לנושא ואני אשמח לענות לך כל עוד תשמור על החוקים של הפורום שם).
אל תתרגז סתם.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)