מישהו יודע איך משיגים אותם?
מישהו יודע איך משיגים אותם?
NYO HO HO BITCH
אני חושב שזה במשימה של הפוקדקס מקבלים אווטאר של אנטי וסוויקון
הFC שלי...
ספוילר
אוקיי, אתה יודע אולי איך עוברים את האתגר השני ב-Chalenges?אני מנסה מלא זמן ולא מצליח.
NYO HO HO BITCH
זה דיי קשה עד שהצלחתי לעבור טוב תשלח את גיודוד וגיבליפאף ביחד ששניהם עם defenc\se curl שהם יגיעו לפיקאצו וגיודוד תשתמש בmudsport של גיודוד ותשלח מהר את פידגי ישאר לך 60 אנרגיה פידגי יצליח להגיע אם זה דיי רחוק לפחות עד פיקאצו אני מציע שתשלח את גיודוד שוב תשתמש בdefenc\se curl ותשלח את פידגי ברגע שפיקאצו יתחיל לתקוף את גיודוד תשתמש בmudsport שוב ופידגי מהר יכח את החכה שפיקאצו וגיודוד יהיו עסוקים בגיודוד זה הצליח לי בפעם הראשונה...
הFC שלי...
ספוילר
אני שלחתי את ג'יודוד וכשהוא כמעט עבר את העץ האחרון שלחתי את פיג'י. עשיתי את זה 3 פעמים.
ספוילר
זה גם טוב אבל חייבים לשלוח כמה פוקמונים ולבחור את המתקפות המתאימות שיעסיקו אותם ופידגי ישר יעבור
הFC שלי...
ספוילר
הצלחתי את האתגר השני, אתה יכול לעזור לי עם השלישי?
NYO HO HO BITCH
נו באמת נסגר כל ההודעה הקודמת בכל מקרה הנה הפתרון:שלב ראשון
בהתחלה לא יהיו לך פוקימונים אתה צריך לתפוס את הזוהרים שבצד הם מתפוצצים תתפוס כמה שיותר כל פעם ותמקם אותם 3 עד 6 כל פעם שיסתיימו הזובאטים תתפוס עוד ארבע זוהרים והם יתפוצצו על הגולם תתפוס את שתי הגולם ועוד גיודוד תשאיר אותם כל פעם תתפוס גיודוד אחד עד שיהרגו האוניקסים סבבה?
שלב שני:
יתחילו לבוא צרמנדרים זוהרים שיתפתחו לצרמיליון בקלות בכל מקרה אין להם מתקפת אש תתפוס את כולם ותוודא שיש לך שלוש מקומות פנויים שאתה גומר עם האוניקס תתפוס את כל הצרמנדר יתחילו לבוא וייפלומים הגיודוד שתשאיר כמובן יתפוץץ אין כל כך אסטרטגיה כי הוייפלומים אחרונים (יש סיכוי אנלא זוכר) בכל מקרה תהרוג אותם ובזה זה יסתיים!
הFC שלי...
ספוילר
בשלישי אתה תופס את הג'יודודים שעוברים לך בצד שמאל ושם אותם כדי שיתקפו את אלה שבאים.
אבל שים לב, הם ישר מתפוצצים, אז צריך להתכונן לתפוס עוד כל הזמן!
אחרי שאתה עובר את האתגר אתה מקבל ג'יודוד זוהר רמה 1.
ספוילר
תודה עברתי את האתגר..
אני נועל.
NYO HO HO BITCH
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)