שם משתמש: tigraro
שם: דניס
שני פוקימונים מועדפים: סנדשרו וקואגסייר (ההתפתחות של וופר, כע הוא מסוג אדמה ומים)
סוג המכון: אדמה
למה אתם רוצים להשתתף במ"ת?: נשמע משחק מעניין
הערות/שאלות/בקשות/מרשמלו: איכסה מרשמלו, שוקולד
שם משתמש:mashine X
שם:יואב
שני פוקימונים מועדפים:טורטרה וג'אמאלפאף
למה אתם רוצים להשתתף במ"ת?:כי אני ממש רוצה לנהל מכון,ואני ממש חיכיתי למ"ת הזהז מאז שראיתי בטיזרים,ושלחתי לך מקום שמור,בזה אני בטוח.
הערות/שאלות/בקשות/מרשמלו:אני Xd
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-02-2011 בשעה 10:54 PM
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
שם משתמש: ויפוריאון2121
שם: שגיא
שני פוקימונים מועדפים: ויפוריאון ובלסטויז
סוג המכון: מים
למה אתם רוצים להשתתף במ"ת?: כי זה רעיון טוב, וגם אני מאוד רוצה להיות מנהיג מכון ( עם העולם היה העולם של פוקימון)
הערות/שאלות/בקשות/מרשמלו: מרשמלו לבן אחד
נערך לאחרונה על ידי ויפוריאון2121, 08-03-2011 בשעה 09:56 AM סיבה: בלי דור 5 אהה
קבוצת הפוקימונים!
ספוילר
שלוה פנימית:
ספוילר
סמוראוט שווה:עץ הדעת:ספוילר
ספוילר
ארבעת היסודות:ספוילר
הפלוס:ספוילר
אנשי השועל:
ספוילר
העם רוצה צדק חברתי!
כל מי שבעד למחאה שיוסף את זה לחתימה שלו
שישייה:
מבוקש:
שומרי ראש:
,
,
,
,
מקדש הויפוריאון:
ספוילר
יש פה עיר למי שרוצה להשתכן להיכנס ל http://sagishaharia.myminicity.com/
אוקיי, אבל אתה אחרון, אני לא יכולה לעמוד בעומס של יותר מ6 משתמשים, 5 זה יותר עדיף.
---
טוב, מתחילים!
~אלון~
אתה רואה את עצמך ביחד עם דרגונייט וגרצ'ומפ נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. גרצ'ומפ שולח מטאור דרקון ודרגונייט עף במעגלים כדי לבלבל את אזומריל ואת ארקניין. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "אלון? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, ג'ק, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." ג'ק אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" ג'ק שואל אותך. לפתע נכנסים לדלת שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני רנארד וזו ליסה!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של ליסה. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. רנארד וליסה מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, ליסה ורנארד מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. ליסה ורנארד מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?
~עומר (אש)~
אתה רואה את עצמך ביחד עם שני הפוקימונים החזקים שלך נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. הפוקימונים שלך תוקפים בהחלטיות את אזומריל ואת ארקניין הגדולים שעומדים מולם, מתכוננים למתקפה. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "עומר? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, ניקולס, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." ניקולס אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" ניקולס שואל אותך. לפתע נכנסים לדלת שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני דיאמונד וזו שיר!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של שיר. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. דיאמונד ושיר מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, שיר ודיאמונד מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. שיר ודיאמונד מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?
~דניאל~
אתה רואה את עצמך ביחד עם שני הפוקימונים החזקים שלך נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. הפוקימונים שלך תוקפים את ארקניין ואת אזומריל הגדולים והחזקים שעומדים מולם, מתכוננים למתקפה. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "דניאל? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, לאון, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." לאון אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" לאון שואל אותך. לפתע נכנסים לדלת שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני ליים וזו לין!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של לין. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. ליים ולין מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, לין וליים מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. לין וליים מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?
~מור~
אתה רואה את עצמך ביחד עם שני הפוקימונים החזקים שלך נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. הפוקימונים שלך תוקפים את ארקניין ואת אזומריל הגדולים והחזקים שעומדים מולם, מתכוננים למתקפה. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "מור? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, תומס, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." תומס אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" תומס שואל אותך. לפתע נכנסים לדלת שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני לאונרד וזו ג'ני!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של ג'ני. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. לאונרד וג'ני מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, ג'ני ולאונרד מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. ג'ני ולאונרד מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?
~תומר~
אתה רואה את עצמך ביחד עם שני הפוקימונים החזקים שלך נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. הפוקימונים שלך תוקפים את ארקניין ואת אזומריל הגדולים והחזקים שעומדים מולם, מתכוננים למתקפה. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "תומר? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, אלי, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." אלי אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" אלי שואל אותך. לפתע נכנסים לדלת שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני אביהו וזו מעיין!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של מעיין. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. אביהו ומעיין מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, מעיין ואביהו מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. מעיין ואביהו מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?
~דניס~
אתה רואה את עצמך ביחד עם שני הפוקימונים החזקים שלך נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. הפוקימונים שלך תוקפים את ארקניין ואת אזומריל הגדולים והחזקים שעומדים מולם, מתכוננים למתקפה. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "דניס? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, אד, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." אד אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" אד שואל אותך. לפתע נכנסים לחדר שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני אורן וזו לי!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של לי. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. אורן ולי מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, אורן ולי מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. לי ואורן מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?
~יואב~
אתה רואה את עצמך ביחד עם שני הפוקימונים החזקים שלך נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. הפוקימונים שלך תוקפים את ארקניין ואת אזומריל הגדולים והחזקים שעומדים מולם, מתכוננים למתקפה. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "יואב? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, לני, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." לני אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" לני שואל אותך. לפתע נכנסים לחדר שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני ליאור וזו הלן!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של הלן. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. ליאור והלן מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, הלן וליאור מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. הלן וליאור מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?
~עומר (קרח)~
אתה רואה את עצמך ביחד עם שני הפוקימונים החזקים שלך נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. הפוקימונים שלך תוקפים את ארקניין ואת אזומריל הגדולים והחזקים שעומדים מולם, מתכוננים למתקפה. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "עומר? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, דור, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." דור אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" דור שואל אותך. לפתע נכנסים לדלת שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני נתן וזו מישל!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של מישל. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. נתן ומישל מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, מישל ונתן מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. מישל ונתן מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?
~עמית~
אתה רואה את עצמך ביחד עם שני הפוקימונים החזקים שלך נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. הפוקימונים שלך תוקפים את ארקניין ואת אזומריל הגדולים והחזקים שעומדים מולם, מתכוננים למתקפה. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "עמית? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, עידו, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." עידו אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" עידו שואל אותך. לפתע נכנסים לדלת שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני עירן וזו סוזי!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של סוזי. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. עירן וסוזי מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, סוזי ועירן מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. סוזי ועירן מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?
---
תומר, אני כבר עושה לך המשך.
לכל מי שביקש... אני נורא מצטערת אבל אני לא יכולה כי אני גם ככה עמוסה ונורא קשה לי לכתוב תגובה אחת, שלא לדבר על 6! אולי בהמשך אני אצרף אתכם...
עריכה:
טוב, מי שביקש, אני אכבד את בקשתו ואני אצרף אותו. אם יהיה לי קשה מדי, אני אוציא אתכם.
אני כבר עושה לכם המשכים.
נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 08-02-2011 בשעה 11:29 PM
ספוילר
אם יש מקום..
שם משתמש:SnoopyDisco
שם: עמית.
שני פוקימונים מועדפים:סטראפטור וצ'אריזארד.
סוג המכון:מעופף.
למה אתם רוצים להשתתף במ"ת?:אני חושב שיהיה נחמד לראות את המשחק מזווית של מנהיג המכון, אני מאוד אוהב לראות דברים מהזווית של הצד השני במשחקים.אני חושב שדווקא שזה מאתגר להיות מנהיג מכון, ואף פעם לא הייתי במ"ת כזה מזווית אחרת(אולי פעם רציתי לעשות מ"ת של צוות רע אבל זה לא התממש).
הערות/שאלות/בקשות/מרשמלו:אני שמח למרשמלו כל זמן!
NYO HO HO BITCH
'בחירה קשה...' אחשוב לעצמי ואז אשים את ידי על הסנטר,~תומר~
אתה רואה את עצמך ביחד עם שני הפוקימונים החזקים שלך נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. הפוקימונים שלך תוקפים את ארקניין ואת אזומריל הגדולים והחזקים שעומדים מולם, מתכוננים למתקפה. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "תומר? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, אלי, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." אלי אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" אלי שואל אותך. לפתע נכנסים לדלת שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני אביהו וזו מעיין!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של מעיין. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. אביהו ומעיין מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, מעיין ואביהו מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. מעיין ואביהו מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?
"אתם יודעים? אני אתפרע קצת ואבחר בלהאתמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון!" אומר בגאווה.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
"אממ... אני ילך על לתפוס פוקימונים בספארי" אמרתי.~דניאל~
אתה רואה את עצמך ביחד עם שני הפוקימונים החזקים שלך נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. הפוקימונים שלך תוקפים את ארקניין ואת אזומריל הגדולים והחזקים שעומדים מולם, מתכוננים למתקפה. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "דניאל? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, לאון, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." לאון אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" לאון שואל אותך. לפתע נכנסים לדלת שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני ליים וזו לין!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של לין. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. ליים ולין מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, לין וליים מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. לין וליים מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?
אני מקווה שאוכל לתפוס פוקימונים טובים שישמשו אותי בדרך
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)