Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 51
  1. משתמש מנוסה
    שם: alien
    ציטוט פורסם במקור על ידי ♥leafeon♥ צפה בהודעה
    אוקיי, אבל אתה אחרון, אני לא יכולה לעמוד בעומס של יותר מ6 משתמשים, 5 זה יותר עדיף.
    ---
    טוב, מתחילים!

~עומר (קרח)~
    אתה רואה את עצמך ביחד עם שני הפוקימונים החזקים שלך נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. הפוקימונים שלך תוקפים את ארקניין ואת אזומריל הגדולים והחזקים שעומדים מולם, מתכוננים למתקפה. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "עומר? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, דור, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." דור אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" דור שואל אותך. לפתע נכנסים לדלת שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני נתן וזו מישל!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של מישל. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. נתן ומישל מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, מישל ונתן מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. מישל ונתן מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?

תומר, אני כבר עושה לך המשך.
    לכל מי שביקש... אני נורא מצטערת אבל אני לא יכולה כי אני גם ככה עמוסה ונורא קשה לי לכתוב תגובה אחת, שלא לדבר על 6! אולי בהמשך אני אצרף אתכם...

עריכה:
    טוב, מי שביקש, אני אכבד את בקשתו ואני אצרף אותו. אם יהיה לי קשה מדי, אני אוציא אתכם.
    אני כבר עושה לכם המשכים.
    *אם אני אשקיע,אגיב כמה פעמים ביום אבל עדיין תרגישי שזה יהיה קשה לך,את תוציאי אותי?
    אני אלך אל כיוון הספארי,אבל לפני כן אמצא את דור ואומר לו:"אני הולך עכשיו לספארי אתה רוצה לבוא איתי?".
    [אם הוא בא איתי]אני ממשיך לכיוון הספארי ואשאל את המוכר:"כמה זה חמישה פוכדורים בשביל שניים,כאילו כול אחד חמישה".
    [אם הוא לא בא איתי]אני ממשיך בדרכי לכיוון הספארי די כועס שדור לא בא איתי,אשאל את המוכר:"כמה זה חמישה פוכדורים לאחד?".

2. היכל התהילה
    אתה רואה את עצמך ביחד עם שני הפוקימונים החזקים שלך נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. הפוקימונים שלך תוקפים את ארקניין ואת אזומריל הגדולים והחזקים שעומדים מולם, מתכוננים למתקפה. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "דניס? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, אד, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." אד אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" אד שואל אותך. לפתע נכנסים לחדר שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני אורן וזו לי!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של לי. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. אורן ולי מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, אורן ולי מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. לי ואורן מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?
    ''לספארי'' אקרא כאשר אחליט ''אני אשמח לתפוס עוד פוקימונים''
    --
    אילו פוקימונים יש לי? את מי שביקשתי?

3. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    ~תומר~
    אתה מחליט להתאמן עם פוקימונים של המכון. לאחר שכולם מחליטים, מחלקים אתכם לקבוצות. אתה הולך עם קבוצה של 6 ילדים שהחליטו כמוך, ביחד עם מעיין. אתם מגיעים לחדר שיש בו המון רגזים. מעיין לוקחת ארגז אחד ומביאה אותו לחדר הגדול שהייתם בו. היא מבקשת מכם לקחת שלושה פוקדורים מהארגז. אתה לוקח שלושה פוקדורים וזורק אחד מהם לאוויר. מהפוקדור יוצא קדברה שנראה חזק. אתה זורק את הפוקדור השני וממנו יוצא נידוקווין! לבסוף אתה זורק את הפוקדור השלישי וממנו יוצא גאלייד! מעיין אומרת לך לפתע: "אתה תומר, נכון?" היא שואלת ואתה עונה לה שכן. "אתה נלחם ראשון. אבל אתה יכול ללכת להתאמן שם." היא אומרת ומצביעה על דלת. אתה ניגש אל הדלת ופותח אותה ומולך יש המון זירות אימונים. יש זירה לפוקימוני מים. זירה לפוקימוני עשב. זירה לפוקימוני אבן ועוד. בינהם אתה מבחין בזירת לבה ענקית! באיזו זירה תבחר להתאמן? "אה, ותומר!" אתה שומע את מעיין קוראת לך. "פשוט תאמר לפוקימונים לתקוף או להתחמק, הם יעשו כבר את שלהם." היא אומרת לך והולכת משם.

~אלון~
    בכניסה לסאפרי נותנים לך תיק ובו 30 פוקדורים, 10 ממתקים וחטיפים לפוקימונים, פנס, חוברת עם מידע על הסאפרי ואוכל ושתייה בשבילך. אתה יוצא אל הסאפרי ורואה המון פוקימונים מסוג המכון שאתה רוצה לנהל. בין הפוקימונים אתה מזהה ארוקדטייל, גרידוס, דרגונייט, לארויטר, פלייגון, מילוטיק, סלמנס, קינגדרה ועוד... פתאום אתה רואה חבורה של גיבל רצים ומשחקים וגרצ'ומפ רודף אחריהם, ואתה מבין שהם כנראה משחקים תופסת. אתה יכול למצוא פוקימון שאתה אוהב ולזרוק עליו פוקדור, או לתת לו חטיף, מה שיגדיל את הסיכויים שהוא ישאר בפוקדור אך מגדיל גם את הסיכוי שהוא יברח. מה תבחר לעשות?

~יואב~
    "אני אבוא איתך!" לני אומר לך בחיוך ושניכם הולכים לקבל את הציוד הדרוש לכניסה לסאפרי. בכניסה לסאפרי נותנים לכם תיק ובו 30 פוקדורים, 10 ממתקים וחטיפים לפוקימונים, פנס, חוברת עם מידע על הסאפרי ואוכל ושתייה בשבילך. אתה יוצא אל הסאפרי ורואה המון פוקימונים מסוג המכון שאתה רוצה לנהל. בין הפוקימונים אתה מזהה טורטרה, וילפלום, מגניום, ליפיאון, סאנפלורה, קקניאה, לודיקולו, טרופיוס, רוזרייד, קארניביין ועוד... פתאום אתה רואה חבורה של לודיקולו שפוצחים בשירה חזקה מאוד, מולם יושבים הרבה באדו שצווחים משמחה, ואתה מבין שהלודיקולו החליטו להעלות כנראה מופע. אתה יכול למצוא פוקימון שאתה אוהב ולזרוק עליו פוקדור, או לתת לו חטיף, מה שיגדיל את הסיכויים שהוא ישאר בפוקדור אך מגדיל גם את הסיכוי שהוא יברח. מה תבחר לעשות?

~דניאל~
    בכניסה לסאפרי נותנים לך תיק ובו 30 פוקדורים, 10 ממתקים וחטיפים לפוקימונים, פנס, חוברת עם מידע על הסאפרי ואוכל ושתייה בשבילך. אתה יוצא אל הסאפרי ורואה המון פוקימונים מסוג המכון שאתה רוצה לנהל. בין הפוקימונים אתה מזהה רייצ'ו, אלקטרוד, אלקטבאז, ג'ולטיון, אמפרוס, מנייטריק, פלאסל, אלקטיוויר ועוד... פתאום אתה רואה חבורה של פיצ'ו רצים ומשחקים ואמפרוס רודף אחריהם, ואתה מבין שהם כנראה משחקים תופסת. אתה יכול למצוא פוקימון שאתה אוהב ולזרוק עליו פוקדור, או לתת לו חטיף, מה שיגדיל את הסיכויים שהוא ישאר בפוקדור אך מגדיל גם את הסיכוי שהוא יברח. מה תבחר לעשות?

~מור~
    "אני אבוא איתך!" תומאס אומר לך בחיוך ואתם הולכים לקבל את הציוד שלכם לסאפרי. בכניסה לסאפרי נותנים לכם תיק ובו 30 פוקדורים, 10 ממתקים וחטיפים לפוקימונים, פנס, חוברת עם מידע על הסאפרי ואוכל ושתייה בשבילך. אתה יוצא אל הסאפרי ורואה המון פוקימונים מסוג המכון שאתה רוצה לנהל. בין הפוקימונים אתה מזהה אזומריל, גרידוס, לפרס, מריל, פיפלאפ, מילוטיק, אמפוליאון, קינגדרה ועוד... פתאום אתה רואה חבורה של פיפלאפים רצים ומשחקים ואמפוליאון רודף אחריהם, ואתה מבין שהם כנראה משחקים תופסת. אתה יכול למצוא פוקימון שאתה אוהב ולזרוק עליו פוקדור, או לתת לו חטיף, מה שיגדיל את הסיכויים שהוא ישאר בפוקדור אך מגדיל גם את הסיכוי שהוא יברח. מה תבחר לעשות?

~דניס~
    בכניסה לסאפרי נותנים לך תיק ובו 30 פוקדורים, 10 ממתקים וחטיפים לפוקימונים, פנס, חוברת עם מידע על הסאפרי ואוכל ושתייה בשבילך. אתה יוצא אל הסאפרי ורואה המון פוקימונים מסוג המכון שאתה רוצה לנהל. בין הפוקימונים אתה מזהה סאנדסלאש, דוג'טריו, קווגסייר, דונפן, אוניקס, פלייגון, באסטיודון, היפרדון ועוד... פתאום אתה רואה חבורה של גיבל רצים ומשחקים וגרצ'ומפ רודף אחריהם, ואתה מבין שהם כנראה משחקים תופסת. אתה יכול למצוא פוקימון שאתה אוהב ולזרוק עליו פוקדור, או לתת לו חטיף, מה שיגדיל את הסיכויים שהוא ישאר בפוקדור אך מגדיל גם את הסיכוי שהוא יברח. מה תבחר לעשות?
    ---
    אין לך עדיין פוקימונים.

~עומר~
    דור מחליט לבוא איתך. בכניסה לסאפרי אומר לך האיש שעובד שם שזה בחינם ומחלקים 30 פוקדורים לכל אחד ולכן הם נותנים לך תיק ובו 30 פוקדורים, 10 ממתקים וחטיפים לפוקימונים, פנס, חוברת עם מידע על הסאפרי ואוכל ושתייה בשבילך. אתה יוצא אל הסאפרי ורואה המון פוקימונים מסוג המכון שאתה רוצה לנהל. בין הפוקימונים אתה מזהה לאפרס, ספיל, פרינפלאפ, גלסיון ועוד... פתאום אתה רואה חבורה של פיפלאפים רצים ומשחקים ולאפרס שנמצא במים משפריץ עליהם מים, ואתה מבין שהם משחקים. אתה יכול למצוא פוקימון שאתה אוהב ולזרוק עליו פוקדור, או לתת לו חטיף, מה שיגדיל את הסיכויים שהוא ישאר בפוקדור אך מגדיל גם את הסיכוי שהוא יברח. מה תבחר לעשות?

---
    את שאר ההמשכים אני מוסיפה בקרוב...
    נערך לאחרונה על ידי Sirius Black, 08-03-2011 בשעה 12:47 PM
    Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    ~דניאל~
    בכניסה לסאפרי נותנים לך תיק ובו 30 פוקדורים, 10 ממתקים וחטיפים לפוקימונים, פנס, חוברת עם מידע על הסאפרי ואוכל ושתייה בשבילך. אתה יוצא אל הסאפרי ורואה המון פוקימונים מסוג המכון שאתה רוצה לנהל. בין הפוקימונים אתה מזהה רייצ'ו, אלקטרוד, אלקטבאז, ג'ולטיון, אמפרוס, מנייטריק, פלאסל, אלקטיוויר ועוד... פתאום אתה רואה חבורה של פיצ'ו רצים ומשחקים ואמפרוס רודף אחריהם, ואתה מבין שהם כנראה משחקים תופסת. אתה יכול למצוא פוקימון שאתה אוהב ולזרוק עליו פוקדור, או לתת לו חטיף, מה שיגדיל את הסיכויים שהוא ישאר בפוקדור אך מגדיל גם את הסיכוי שהוא יברח. מה תבחר לעשות?
    "וואי, אני רואה את אלקטראבז!" אמרתי לעצמי בהתרגשות.
    אני ניגש לאלקטראבז בשקט ונותן לו חטיף.

5. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    [B][U]
    ~יואב~
    "אני אבוא איתך!" לני אומר לך בחיוך ושניכם הולכים לקבל את הציוד הדרוש לכניסה לסאפרי. בכניסה לסאפרי נותנים לכם תיק ובו 30 פוקדורים, 10 ממתקים וחטיפים לפוקימונים, פנס, חוברת עם מידע על הסאפרי ואוכל ושתייה בשבילך. אתה יוצא אל הסאפרי ורואה המון פוקימונים מסוג המכון שאתה רוצה לנהל. בין הפוקימונים אתה מזהה טורטרה, וילפלום, מגניום, ליפיאון, סאנפלורה, קקניאה, לודיקולו, טרופיוס, רוזרייד, קארניביין ועוד... פתאום אתה רואה חבורה של לודיקולו שפוצחים בשירה חזקה מאוד, מולם יושבים הרבה באדו שצווחים משמחה, ואתה מבין שהלודיקולו החליטו להעלות כנראה מופע. אתה יכול למצוא פוקימון שאתה אוהב ולזרוק עליו פוקדור, או לתת לו חטיף, מה שיגדיל את הסיכויים שהוא ישאר בפוקדור אך מגדיל גם את הסיכוי שהוא יברח. מה תבחר לעשות?

"אוקיי, בוא ננסה לתפוס את הרוזרייד." אני אומר בחיוך ומציע לרוזרייד חטיף.ברגע שהוא גומר ללעוס אותו אני זורק עליו פוקדור. אם אני תופס אותו אני לא מבזבז זמן וישר זורק פוקדור על טורטרה.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-03-2011 בשעה 02:02 AM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

6. היכל התהילה
    ~דניס~
    בכניסה לסאפרי נותנים לך תיק ובו 30 פוקדורים, 10 ממתקים וחטיפים לפוקימונים, פנס, חוברת עם מידע על הסאפרי ואוכל ושתייה בשבילך. אתה יוצא אל הסאפרי ורואה המון פוקימונים מסוג המכון שאתה רוצה לנהל. בין הפוקימונים אתה מזהה סאנדסלאש, דוג'טריו, קווגסייר, דונפן, אוניקס, פלייגון, באסטיודון, היפרדון ועוד... פתאום אתה רואה חבורה של גיבל רצים ומשחקים וגרצ'ומפ רודף אחריהם, ואתה מבין שהם כנראה משחקים תופסת. אתה יכול למצוא פוקימון שאתה אוהב ולזרוק עליו פוקדור, או לתת לו חטיף, מה שיגדיל את הסיכויים שהוא ישאר בפוקדור אך מגדיל גם את הסיכוי שהוא יברח. מה תבחר לעשות?
    ---
    אין לך עדיין פוקימונים.
    אגש אל הדונפן ואתן לו פוקוביה

7. משתמש מנוסה
    שם משתמש: Dor_T
    שם:דור
    שני פוקימונים מועדפים: גנגר, דרפיון
    סוג המכון: רעל
    למה אתם רוצים להשתתף במ"ת?: נראה טוב ושונה מהמ״ת ששיחקתי בהם ואני רוצה להתנסות, בעבר ניסיתי להירשם למ״ת כזה ונגמר המקום ועכשיו יש לי היזדמנות.
    הערות/שאלות/בקשות/מרשמלו: צלוי
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ♥leafeon♥;1184622

[COLOR=blue
    ~מור~[/COLOR]
    "אני אבוא איתך!" תומאס אומר לך בחיוך ואתם הולכים לקבל את הציוד שלכם לסאפרי. בכניסה לסאפרי נותנים לכם תיק ובו 30 פוקדורים, 10 ממתקים וחטיפים לפוקימונים, פנס, חוברת עם מידע על הסאפרי ואוכל ושתייה בשבילך. אתה יוצא אל הסאפרי ורואה המון פוקימונים מסוג המכון שאתה רוצה לנהל. בין הפוקימונים אתה מזהה ארוקדטייל, גרידוס, דרגונייט, לארויטר, פלייגון, מילוטיק, סלמנס, קינגדרה ועוד... פתאום אתה רואה חבורה של גיבל רצים ומשחקים וגרצ'ומפ רודף אחריהם, ואתה מבין שהם כנראה משחקים תופסת. אתה יכול למצוא פוקימון שאתה אוהב ולזרוק עליו פוקדור, או לתת לו חטיף, מה שיגדיל את הסיכויים שהוא ישאר בפוקדור אך מגדיל גם את הסיכוי שהוא יברח. מה תבחר לעשות?

---
    את שאר ההמשכים אני מוסיפה בקרוב...
    אגש אל עבר קינגדרה בזהירות כשבידי מעט אוכל.
    "היי חמוד קטן" אחייך אליו בעודי מגיש לו את האוכל בעדינות וברוגע שמא לא יברח.

9. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~תומר~
    אתה מחליט להתאמן עם פוקימונים של המכון. לאחר שכולם מחליטים, מחלקים אתכם לקבוצות. אתה הולך עם קבוצה של 6 ילדים שהחליטו כמוך, ביחד עם מעיין. אתם מגיעים לחדר שיש בו המון רגזים. מעיין לוקחת ארגז אחד ומביאה אותו לחדר הגדול שהייתם בו. היא מבקשת מכם לקחת שלושה פוקדורים מהארגז. אתה לוקח שלושה פוקדורים וזורק אחד מהם לאוויר. מהפוקדור יוצא קדברה שנראה חזק. אתה זורק את הפוקדור השני וממנו יוצא נידוקווין! לבסוף אתה זורק את הפוקדור השלישי וממנו יוצא גאלייד! מעיין אומרת לך לפתע: "אתה תומר, נכון?" היא שואלת ואתה עונה לה שכן. "אתה נלחם ראשון. אבל אתה יכול ללכת להתאמן שם." היא אומרת ומצביעה על דלת. אתה ניגש אל הדלת ופותח אותה ומולך יש המון זירות אימונים. יש זירה לפוקימוני מים. זירה לפוקימוני עשב. זירה לפוקימוני אבן ועוד. בינהם אתה מבחין בזירת לבה ענקית! באיזו זירה תבחר להתאמן? "אה, ותומר!" אתה שומע את מעיין קוראת לך. "פשוט תאמר לפוקימונים לתקוף או להתחמק, הם יעשו כבר את שלהם." היא אומרת לך והולכת משם.
    אני אלך לזירת פוקימוני הלחימה בגלל שעל-חושי חזק על פוקימוני לחימה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

10. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ~עומר (אש)~
    אתה רואה את עצמך ביחד עם שני הפוקימונים החזקים שלך נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. הפוקימונים שלך תוקפים בהחלטיות את אזומריל ואת ארקניין הגדולים שעומדים מולם, מתכוננים למתקפה. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "עומר? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, ניקולס, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." ניקולס אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" ניקולס שואל אותך. לפתע נכנסים לדלת שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני דיאמונד וזו שיר!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של שיר. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. דיאמונד ושיר מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, שיר ודיאמונד מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. שיר ודיאמונד מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?
    *וואו! את ממש משקיעה
    ~~~~
    "לסאפרי!" אומר ואקפוץ מהכיסא. "ניקולס, אתה גם בא? איזה מכון אתה רוצה להנהיג...?" אשאל אותו ואצעד לעבר הספארי.
    "חשבתי לתפוס היום גרולייט, בא לי לפתח אותו לארקניין!" אומר בניצנוץ עיניים מהמחשבה המשמחת. "אני רוצה מכון מיוחד, מכון אש של זוהרים! לכן אני אקנה בחנות את הכדור הזה שמוצא זוהרים!" אוסיף.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

11. לא ברור בכלל
    שם: tAlon
    ~אלון~
    בכניסה לסאפרי נותנים לך תיק ובו 30 פוקדורים, 10 ממתקים וחטיפים לפוקימונים, פנס, חוברת עם מידע על הסאפרי ואוכל ושתייה בשבילך. אתה יוצא אל הסאפרי ורואה המון פוקימונים מסוג המכון שאתה רוצה לנהל. בין הפוקימונים אתה מזהה ארוקדטייל, גרידוס, דרגונייט, לארויטר, פלייגון, מילוטיק, סלמנס, קינגדרה ועוד... פתאום אתה רואה חבורה של גיבל רצים ומשחקים וגרצ'ומפ רודף אחריהם, ואתה מבין שהם כנראה משחקים תופסת. אתה יכול למצוא פוקימון שאתה אוהב ולזרוק עליו פוקדור, או לתת לו חטיף, מה שיגדיל את הסיכויים שהוא ישאר בפוקדור אך מגדיל גם את הסיכוי שהוא יברח. מה תבחר לעשות?
    אני יכול לתפוס רק שניים?
    ~~~
    אני אתקרב אל קינגדרה ואתן לו חטיף.
    "אתה אוהב את זה?" אשאל בחיוך ואתן לו עוד אחד.
    "מה דעתך על זה?" אשאל ואתן לו את הפוכדור של הספארי ואתן לו ללחוץ עליו.

Spoiler ספוילר

12. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ~עמית~
    אתה רואה את עצמך ביחד עם שני הפוקימונים החזקים שלך נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. הפוקימונים שלך תוקפים את ארקניין ואת אזומריל הגדולים והחזקים שעומדים מולם, מתכוננים למתקפה. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "עמית? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, עידו, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." עידו אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" עידו שואל אותך. לפתע נכנסים לדלת שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני עירן וזו סוזי!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של סוזי. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. עירן וסוזי מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, סוזי ועירן מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. סוזי ועירן מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?
    וואוו איזו התחלה מושקעת!
    ---------------------------------
    "אני אבחר בלתפוס פוקימונים בספארי." אומר לסוזי ועירן בחיוך.
    NYO HO HO BITCH

13. משתמש מנוסה
    שם: Sirius Black
    ציטוט פורסם במקור על ידי Dor_T צפה בהודעה
    שם משתמש: Dor_T
    שם:דור
    שני פוקימונים מועדפים: גנגר, דרפיון
    סוג המכון: רעל
    למה אתם רוצים להשתתף במ"ת?: נראה טוב ושונה מהמ״ת ששיחקתי בהם ואני רוצה להתנסות, בעבר ניסיתי להירשם למ״ת כזה ונגמר המקום ועכשיו יש לי היזדמנות.
    הערות/שאלות/בקשות/מרשמלו: צלוי
    רשום (מי זה דרפיון..?)
    אני כבר עושה לך התחלה.
    ---
    ~אלון~
    קינגדרה מביט בך בעיניו השחורות ולוקח את החטיף מידך. כשהוא מסיים לאכול הוא מנסה לעלות לאדמה אך לא מצליח. אחרי דקה של ניסיונות כושלים הוא מתייאש. כשהוא רואה את הפוקדור הוא מחייך ונוגע בו כדי להכנס אליו. קינגדרה נתפס! עכשיו אתה יכול להשתמש בו נגד הפוקימונים בסאפרי! אתה מתקרב אל שפת האגם בזהירות ופתאום אתה רואה שהמים מבעבעים! אתה רואה חבורה של הורסי עולים לפני המים. אחד מהם משתמש עליך פתאום בקרן בועות, אבל לא קורה לך כלום כי אלו רק בועות. השני צולל חזרה למטה ועולה מיד ואזומריל שוחה לידו. אזומריל יוצא מהמים אל הכיוון שלך ועומד מולך. הוא מחייך אליך. אזומריל מושיט לך יד סגורה ופותח אותה. אזומריל פותח אותה בעדינות ובתוכה ישנה אבן מים! מה תעשה?
    (נשארו לך 29 פוקדורים)

~עמית~
    בכניסה לסאפרי נותנים לך תיק ובו 30 פוקדורים, 10 ממתקים וחטיפים לפוקימונים, פנס, חוברת עם מידע על הסאפרי ואוכל ושתייה בשבילך. אתה יוצא אל הסאפרי ורואה המון פוקימונים מסוג המכון שאתה רוצה לנהל. בין הפוקימונים אתה מזהה ארוקדטייל, סטראפטור, דרגונייט, סוולוו, פלייגון, טיילו, סלמנס, סטארלי ועוד... פתאום אתה רואה חבורה של סטארלי עפים ומשחקים וארוקדטייל רודף אחריהם בתעופה מהירה, ואתה מבין שהם כנראה משחקים תופסת. אתה יכול למצוא פוקימון שאתה אוהב ולזרוק עליו פוקדור, או לתת לו חטיף, מה שיגדיל את הסיכויים שהוא ישאר בפוקדור אך מגדיל גם את הסיכוי שהוא יברח. מה תבחר לעשות?

~עומר~
    בכניסה לסאפרי נותנים לך תיק ובו 30 פוקדורים, 10 ממתקים וחטיפים לפוקימונים, פנס, חוברת עם מידע על הסאפרי ואוכל ושתייה בשבילך. אתה יוצא אל הסאפרי ורואה המון פוקימונים מסוג המכון שאתה רוצה לנהל. בין הפוקימונים אתה מזהה ארקניין, גרווליט, צ'ריזרד, אינפרנייפ, בלייזיקאן, צ'רמנדר, טורקול, צ'ימצ'אר ועוד... פתאום אתה רואה חבורה של גרווליט רצים ומשחקים וארקניין רודף אחריהם, ואתה מבין שהם כנראה משחקים תופסת. אתה יכול למצוא פוקימון שאתה אוהב ולזרוק עליו פוקדור, או לתת לו חטיף, מה שיגדיל את הסיכויים שהוא ישאר בפוקדור אך מגדיל גם את הסיכוי שהוא יברח. מה תבחר לעשות?

~תומר~
    אתה הולך אל זירת הלחימה בשמחה ומוציא את נידוקווין, קדברה וגאלייד. נידוקווין הולך אל מקומו בזירה אך באמצע ההליכה הוא משמיע צעקה. אתה, גאלייד וקדברה ניגשים לנידוקווין. נידוקווין מתחיל לדבר בשפתו עם גאלייד ועם קדברה. קדברה עוצר אותם, ואז משתמש על נידוקווין בעל חושי ומשכיב אותו. אתה ניגש אליו, נוגע בו ופתאום אתה מרגיש עיקצוץ של חשמל! נידוקווין צועק עוד פעם. "כל פעם בא אידיוט אחר, חה!" אתה שומע קול מאחוריך. "ומי אתה?" הקול שואל אותך ואתה מסתובב אליו. להפתעתך את רואה ילדה שנראית קטנה לגילך ולידה רייצ'ו. "אני חישמלתי בסתר את נידוקווין שלך, אל תדאג, זה יעבור, חה!" היא אומרת וצוחקת. אתה קצת כועס אך נרגע לאט לאט. "אז מי אתה?" היא שואלת. "אני אחות של מנהיגת המכון הזה, ג'ואן. לי קוראים ליאור." היא אומרת לך בלי להפסיק לדבר. "טוב, הייתי כאן מספיק, שאלך מכן?" היאשואלת ומחזירה את רייצ'ו לפוקדור שלו ופונה אחורנית.

~מור~
    אתה ניגש אל קינגדרה ונותן לו אוכל. קינגדרה בולע את האוכל בבת אחת. פתאום הוא מתחיל להתפתל בצורה מוזרה והוא מתחיל להשתעל. הוא חוזר למים ועולה מעלה, צולל ועולה, צולל ועולה! אתה רואה שהוא נחנק כי הוא בלע את האוכל בבת אחת! "קקק....יייי...ננגגד!" הוא צווח בקול חלש. פתאום תומאס מתקרב אליו ותופס אותו בעדינות. הוא אומר לך להחזיק אותו וכך אתה עושה, תומאס מכניס את ידו אל פיו של קינגדרה ומנסה להוציא את האוכל אך ללא הצלחה. תומאס מפסיק וצועק: "כל הפוקימונים שכאן! אנחנו צריכים עזרה! יש כאן קינגדרה שעומד להיחנק!" הוא צועק בחשש. תומאס עוצר לפתע והוא קופץ למים. הוא מחזיק את קינגדרה ולוחץ בעדינות על בטנו. לאחר כדקהשל לחיצות, קינגדרה משתעל והאוכל נפלט החוצה מפיו. אתה רואה שבאוכל הייתה אבן! קינגדרה נראה אסיר תודה והוא עוקב אחריך במבטו. אתה יכול לנסות לתפוס אותו, לתת לו עוד אוכל או לחפש פוקימון אחר לתפוס אותו.

~דניס~
    אתה ניגש לדונפן ונותן לו פוקוביה. דונפן מחייך אליך ושוכב על הקרקע. דונפן אומר לך: "דונפן דונפ דונפ!" הוא מחייך ומביט בך. סאנדסלאש שעומד במרחק של כמה מטרים ממך מחייך ומתקרב אליך. הוא מושך בעדינות בחולצתך ואומר: "סאנדסל, סאנדסלאש, סאנד!" ומצביע על הפה של דונפן. הוא קופץ כמה פעמים ומחייך אליך. סאנדסלאש מצביע על האגם וצועק אל כיוונו: "סאנדסלאש!" אתה מביט לכיוון האגם ורואה שממנו יוצא פוקימון כחול וחמוד. זה קווגסאייר! סאנדסלאש שוכב ליד דונפן ומביט בך.

~יואב~
    אתה ניגש לרוזרייד ונותן לו חטיף. רוזרייד מחייך ומביט בפוקדור שלך. הוא מצביע עליו ושואל: "רוזרייד?" אתה זורק עליו את הפוקדור ואחרי כמה נידנודים רוזרייד יוצא מהפוקדור! אתה זורק עליו עוד פוקדור והוא מצליח לצאת ממנו. אתה זורק עליו את הפוקדור השלישי והוא נתפס! אתה מחייך ומכניס את הפוקדור לתיק שלך. אתה מביט בטורטרה וזורק עליו פוקדור. טורטרה מעיף אותו עם השיח שלו לכיוונך. אתה תופס את הפוקדור שהוא העיף. טורטרה מתקרב אליך עם פניו ונוגע בפוקדור שבידך. הוא נכנס לפוקדור והוא מתנדנד מספר פעמים. טורטרה נתפס!
    (נשארו לך עוד 26 פוקדורים.

~דניאל~
    אתה ניגש לאלקטאבז ונותן לו חטיף. אלקטאבז מביט בחטיף ואז מביט בך ולוקח אותו בזהירות מידך. האו אוכל את החטיף ולא מפסיק להביט בך. אלקטאבז מביט בך ומתרחק מספר צעדים ואז בוחן אותך מרחוק. אחרי דקה הוא מתקרב אליך חזרה בצעדים מהוססים אך מלאי ביטחון עצמי. הוא מביט בעינך בשמחה וסוף סוף מחייך. הו מביט אחורנית וקורא: "אלקט!" הוא קורא ומהשיחים יוצאים חבורה של פיצ'ו, כנראה אלה שראית קודם. אלקטאבז מחבק אותם ומרים אותם באוויר ואז מוריד אותם ואומר "אלקטבאזזז." כל הפיצ'ו מתקבצים ביחד והם נראים תשושים מאוד. אלקטאבאז מחשמל אותם, ורק אחרי שהוא מחשמל אותם, אתה מבין שהוא טוען אותם ומוסיף להם כח! הפיצ'ו מודים לו בחיוך ורצים משם.

~עומר~
    דור מחליט לבוא איתך. בכניסה לסאפרי אומר לך האיש שעובד שם שזה בחינם ומחלקים 30 פוקדורים לכל אחד ולכן הם נותנים לך תיק ובו 30 פוקדורים, 10 ממתקים וחטיפים לפוקימונים, פנס, חוברת עם מידע על הסאפרי ואוכל ושתייה בשבילך. אתה יוצא אל הסאפרי ורואה המון פוקימונים מסוג המכון שאתה רוצה לנהל. בין הפוקימונים אתה מזהה לאפרס, ספיל, פרינפלאפ, גלסיון ועוד... פתאום אתה רואה חבורה של פיפלאפים רצים ומשחקים ולאפרס שנמצא במים משפריץ עליהם מים, ואתה מבין שהם משחקים. אתה יכול למצוא פוקימון שאתה אוהב ולזרוק עליו פוקדור, או לתת לו חטיף, מה שיגדיל את הסיכויים שהוא ישאר בפוקדור אך מגדיל גם את הסיכוי שהוא יברח. מה תבחר לעשות?

~דור~
    אתה רואה את עצמך ביחד עם שני הפוקימונים החזקים שלך נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. הפוקימונים שלך תוקפים בהחלטיות את אזומריל ואת ארקניין הגדולים שעומדים מולם, מתכוננים למתקפה. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "דור? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, רום, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." רום אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" רום שואל אותך. לפתע נכנסים לדלת שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני ג'ו וזו ריאנה!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של ריאנה. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. ג'ו וריאנה מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, ריאנה וג'ו מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. ריאנה וג'ו מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?

---
    עומר, לא הגבת אז שמתי את ההמשך שלך מקודם.
    מצטערת שלקח לי הרבה זמן להגיב, זה לא קל, ולכן תהיה תגובה אחת ביום, במקרה הטוב יהיו שתיים.
    Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ~יואב~
    אתה ניגש לרוזרייד ונותן לו חטיף. רוזרייד מחייך ומביט בפוקדור שלך. הוא מצביע עליו ושואל: "רוזרייד?" אתה זורק עליו את הפוקדור ואחרי כמה נידנודים רוזרייד יוצא מהפוקדור! אתה זורק עליו עוד פוקדור והוא מצליח לצאת ממנו. אתה זורק עליו את הפוקדור השלישי והוא נתפס! אתה מחייך ומכניס את הפוקדור לתיק שלך. אתה מביט בטורטרה וזורק עליו פוקדור. טורטרה מעיף אותו עם השיח שלו לכיוונך. אתה תופס את הפוקדור שהוא העיף. טורטרה מתקרב אליך עם פניו ונוגע בפוקדור שבידך. הוא נכנס לפוקדור והוא מתנדנד מספר פעמים. טורטרה נתפס!
    (נשארו לך עוד 26 פוקדורים.
    "גדול! יש לי טורטרה ורוזרייד! צאו חברים!" אני אומר בחיוך ומוציא את טוטרה ורוזרייד בחיוך מהפוקדור. אני בודק את המתקפות שלהם בפוקדקס.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

15. משתמש מנוסה
    שם: דניאל
    ~דניאל~
    אתה ניגש לאלקטאבז ונותן לו חטיף. אלקטאבז מביט בחטיף ואז מביט בך ולוקח אותו בזהירות מידך. האו אוכל את החטיף ולא מפסיק להביט בך. אלקטאבז מביט בך ומתרחק מספר צעדים ואז בוחן אותך מרחוק. אחרי דקה הוא מתקרב אליך חזרה בצעדים מהוססים אך מלאי ביטחון עצמי. הוא מביט בעינך בשמחה וסוף סוף מחייך. הו מביט אחורנית וקורא: "אלקט!" הוא קורא ומהשיחים יוצאים חבורה של פיצ'ו, כנראה אלה שראית קודם. אלקטאבז מחבק אותם ומרים אותם באוויר ואז מוריד אותם ואומר "אלקטבאזזז." כל הפיצ'ו מתקבצים ביחד והם נראים תשושים מאוד. אלקטאבאז מחשמל אותם, ורק אחרי שהוא מחשמל אותם, אתה מבין שהוא טוען אותם ומוסיף להם כח! הפיצ'ו מודים לו בחיוך ורצים משם.
    "וואו, כל הכבוד אלקטראבאז!" אמרתי לו.
    "אתה רוצה להיות הפוקימון שלי?" אמרתי לו בשמחה ונתתי לו עוד חטיף.

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •