Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234
מציג תוצאות 46 עד 51 מתוך 51
  1. NYO HO HO
    שם: עמית.
    ~עמית~
    בכניסה לסאפרי נותנים לך תיק ובו 30 פוקדורים, 10 ממתקים וחטיפים לפוקימונים, פנס, חוברת עם מידע על הסאפרי ואוכל ושתייה בשבילך. אתה יוצא אל הסאפרי ורואה המון פוקימונים מסוג המכון שאתה רוצה לנהל. בין הפוקימונים אתה מזהה ארוקדטייל, סטראפטור, דרגונייט, סוולוו, פלייגון, טיילו, סלמנס, סטארלי ועוד... פתאום אתה רואה חבורה של סטארלי עפים ומשחקים וארוקדטייל רודף אחריהם בתעופה מהירה, ואתה מבין שהם כנראה משחקים תופסת. אתה יכול למצוא פוקימון שאתה אוהב ולזרוק עליו פוקדור, או לתת לו חטיף, מה שיגדיל את הסיכויים שהוא ישאר בפוקדור אך מגדיל גם את הסיכוי שהוא יברח. מה תבחר לעשות?
    "המממ.." אומר ואלך אל האירודקטיל ואתן לו ממתק ואגיד לו:"הינה ממתק בשבילך, תאכל זה טעים.".אחרי שיסיים את הממתק אזרוק עליו פוכדור.
    NYO HO HO BITCH

2. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ♥leafeon♥ צפה בהודעה
    רשום (מי זה דרפיון..?)
    אני כבר עושה לך התחלה.
    ---

~מור~
    אתה ניגש אל קינגדרה ונותן לו אוכל. קינגדרה בולע את האוכל בבת אחת. פתאום הוא מתחיל להתפתל בצורה מוזרה והוא מתחיל להשתעל. הוא חוזר למים ועולה מעלה, צולל ועולה, צולל ועולה! אתה רואה שהוא נחנק כי הוא בלע את האוכל בבת אחת! "קקק....יייי...ננגגד!" הוא צווח בקול חלש. פתאום תומאס מתקרב אליו ותופס אותו בעדינות. הוא אומר לך להחזיק אותו וכך אתה עושה, תומאס מכניס את ידו אל פיו של קינגדרה ומנסה להוציא את האוכל אך ללא הצלחה. תומאס מפסיק וצועק: "כל הפוקימונים שכאן! אנחנו צריכים עזרה! יש כאן קינגדרה שעומד להיחנק!" הוא צועק בחשש. תומאס עוצר לפתע והוא קופץ למים. הוא מחזיק את קינגדרה ולוחץ בעדינות על בטנו. לאחר כדקהשל לחיצות, קינגדרה משתעל והאוכל נפלט החוצה מפיו. אתה רואה שבאוכל הייתה אבן! קינגדרה נראה אסיר תודה והוא עוקב אחריך במבטו. אתה יכול לנסות לתפוס אותו, לתת לו עוד אוכל או לחפש פוקימון אחר לתפוס אותו.

---
    עומר, לא הגבת אז שמתי את ההמשך שלך מקודם.
    מצטערת שלקח לי הרבה זמן להגיב, זה לא קל, ולכן תהיה תגובה אחת ביום, במקרה הטוב יהיו שתיים.
    "וואו!" אקרא למראה הדבר שהתרחש מולי.
    "היית מדהים תומאס" אטפח על שכמו.
    "ולגביך בחור קטן" אחייך אל עבר קינגדרה, "קדימה!" אקרא ואזרוק לעברו את הפוכדור בלהט אם כי במעט רוגע כדי שלא יבהל.

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי ♥leafeon♥ צפה בהודעה

~דור~
    אתה רואה את עצמך ביחד עם שני הפוקימונים החזקים שלך נלחמים. "להביור, ארקניין! אזומריל, קרן בועות!" המאמן שמולך צועק. הפוקימונים שלך תוקפים בהחלטיות את אזומריל ואת ארקניין הגדולים שעומדים מולם, מתכוננים למתקפה. רגע אחד, ממש שניות ספורות לפני הפיצוץ אתה מתעורר בבהלה אל תוך חדר יפה ומואר. "דור? התעוררת מוקדם היום!" חברך הטוב ביותר, רום, אומר לך בחיוך. "רק קמתי כדי לפתוח את החלון. אתה יודע איך ג'וי מתרגזת אם החלון סגור..." רום אומר לך. "זה היום הראשון שלנו בלימודים להנהגת מכון!" הוא אומר לך וניצוץ של התרגשות מופיע בעיניו. "חשבת איזה פוקימונים אתה הולך לתפוס היום?" רום שואל אותך. לפתע נכנסים לדלת שני אנשים. איש ואישה. "שלום לכולם! אני ג'ו וזו ריאנה!" האיש אומר לכולם ומצביע על האישה שלידו. "אנחנו נהיה המורים שלכם להנהגת מכון!" הוא מוסיף ולוקח פעמון שהיה בידה של ריאנה. הוא מצלצל בו כדי שכולם יתעוררו. לאחר מספר דקות, כולם כבר התארגנו ונכנסו לכיתה. ג'ו וריאנה מסבירים לכם על המכון ועל כל מקום שיש בו. לאחר שעה של הסברים והכרת שמות, ריאנה וג'ו מביאים אתכם למקום שנראה כמו חדר המתנה. יש בו כמאה כיסאות שמפוזרים בחדר הגדול, ויש בו הרבה דלתות מפוארות. ריאנה וג'ו מסבירים לכם שיש לכם מספר אפשרויות כרגע. אתם יכולים ללכת ולפגוש אנשים חדשים ולהכיר אותם, להתאמן עם פוקימונים מיוחדים ללמידה ששייכים למכון או לתפוס פוקימונים בסאפרי. במה תבחר?

---
    .
    אם את לא מכירה אפשר להחלים בוינאזור? כי הוא באמת טוב רק אם מכירים אותו....

אומר:" ברור שאלך לסאפרי, רום, אתה יכול לבוא איתי אם אתה רוצה..." אקח את חפצי ואבקש מריאנה וג'ו שיובילו אותי לסאפרי.
    מגיב ההודעה המיליון של הפורום(16.1.11, שעה 8:50 pm שעון הפורום)

4. משתמש מנוסה
    ~טופס ריק~
    שם משתמש: Shikamaru
    שם: רונאל
    שני פוקימונים מועדפים: סייטר, אנוריף.
    סוג המכון: חרק
    למה אתם רוצים להשתתף במ"ת?: תמיד רציתי לשחק במשחק שבו אני מנהל מכון. בנוסף, המשחק ניראה טוב והרעיון מקורי ואני אשמח לשחק בו.

הערות/שאלות/בקשות/מרשמלו: מרשמלו.

5. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    ~עומר~
    בכניסה לסאפרי נותנים לך תיק ובו 30 פוקדורים, 10 ממתקים וחטיפים לפוקימונים, פנס, חוברת עם מידע על הסאפרי ואוכל ושתייה בשבילך. אתה יוצא אל הסאפרי ורואה המון פוקימונים מסוג המכון שאתה רוצה לנהל. בין הפוקימונים אתה מזהה ארקניין, גרווליט, צ'ריזרד, אינפרנייפ, בלייזיקאן, צ'רמנדר, טורקול, צ'ימצ'אר ועוד... פתאום אתה רואה חבורה של גרווליט רצים ומשחקים וארקניין רודף אחריהם, ואתה מבין שהם כנראה משחקים תופסת. אתה יכול למצוא פוקימון שאתה אוהב ולזרוק עליו פוקדור, או לתת לו חטיף, מה שיגדיל את הסיכויים שהוא ישאר בפוקדור אך מגדיל גם את הסיכוי שהוא יברח. מה תבחר לעשות?
    "על החיים ועל המוות.." אומר ואשאף אוויר לרווחה, אתקדם קדימה לעבר ארקנייןואחייך לו חיוך רחב.
    "שלום ארקניין! הנה קח חטיף!" אומר לו בנימה נחמדה ואגיש לו חטיף, מנסה להיראות הכי נחמד שאני יכול..
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: תומר
    ~תומר~
    אתה הולך אל זירת הלחימה בשמחה ומוציא את נידוקווין, קדברה וגאלייד. נידוקווין הולך אל מקומו בזירה אך באמצע ההליכה הוא משמיע צעקה. אתה, גאלייד וקדברה ניגשים לנידוקווין. נידוקווין מתחיל לדבר בשפתו עם גאלייד ועם קדברה. קדברה עוצר אותם, ואז משתמש על נידוקווין בעל חושי ומשכיב אותו. אתה ניגש אליו, נוגע בו ופתאום אתה מרגיש עיקצוץ של חשמל! נידוקווין צועק עוד פעם. "כל פעם בא אידיוט אחר, חה!" אתה שומע קול מאחוריך. "ומי אתה?" הקול שואל אותך ואתה מסתובב אליו. להפתעתך את רואה ילדה שנראית קטנה לגילך ולידה רייצ'ו. "אני חישמלתי בסתר את נידוקווין שלך, אל תדאג, זה יעבור, חה!" היא אומרת וצוחקת. אתה קצת כועס אך נרגע לאט לאט. "אז מי אתה?" היא שואלת. "אני אחות של מנהיגת המכון הזה, ג'ואן. לי קוראים ליאור." היא אומרת לך בלי להפסיק לדבר. "טוב, הייתי כאן מספיק, שאלך מכן?" היאשואלת ומחזירה את רייצ'ו לפוקדור שלו ופונה אחורנית.
    "רוצה קרב נגדי? אני אשמח מאוד לקרב נגדך ונגד הרייצ'ו שלך ליאור" אומר לה ואז אחכה לתשובתה.

PS3 זה הקונסולה הנייחת הכי טובה בעולם! היא יותר טובה מXBOX 360!

PSN ID: thekingsofgames6

עמוד 4 מתוך 4 ראשוןראשון ... 234

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •