פורסם במקור על ידי SnoopyDisco אווף המשחק הזה לא עובד לי ויש לי את כל הדברים הדרושים!! דניאל-הוא לא קילל. שקד-אל תגיב לדבריו בהעלבות. לא העלבתי אף אחד, הוא אולי חושב ככה אבל זה לא נכון >< "אתה עילג או משהו" זה כמו סגנון דיבור, לא נימוסי במיוחד אבל זה לא כדי להעליב..
חמוף
פורסם במקור על ידי Sakurai Tomoki לא העלבתי אף אחד, הוא אולי חושב ככה אבל זה לא נכון >< "אתה עילג או משהו" זה כמו סגנון דיבור, לא נימוסי במיוחד אבל זה לא כדי להעליב.. טוב. מעכשוי לא מדברים על זה פה יותר(על המקרה) או שאני אנעל את הנושא.
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי SnoopyDisco אווף המשחק הזה לא עובד לי ויש לי את כל הדברים הדרושים!! דניאל-הוא לא קילל. שקד-אל תגיב לדבריו בהעלבות. תנסה דרך גוגל כרום..., וגם לי קורה שהמשחק קורס זה קורה לכולם
קרדיט לDARK TIGER על השילוב הזה: וקרדיט לקודאק על זה:
אני משחק בו בפיירפוקס מדי פעם ולא קורה כלום, אני על הרזולוציה הכי גבוהה שהוא מסוגל והדבר הכי נורא שקורה לי זו תקיעה פעם בשבוע O:
יש לי בעיה גדולה בזה,כול פעם שאני פותח את התיק או חנות ומעביר משוה זה נתקע..
גם באקספלור זה לא עובד, חרא של משחק קיצור, המחשב שלי עלה 9 אלף שקל קניתי אותי לפני חודשיים זה לא הגיוני שמחשב כזה לא יריץ משחק רשת מפגר
בברכה, דודי מנהל פורום דיבורים ופקח בדימוס (שמרגיש אפליה כי הוא לא בהיכל התהילה).
פורסם במקור על ידי Rest_In_Peace גם באקספלור זה לא עובד, חרא של משחק קיצור, המחשב שלי עלה 9 אלף שקל קניתי אותי לפני חודשיים זה לא הגיוני שמחשב כזה לא יריץ משחק רשת מפגר לי לא היה אם זה בעיה אפילו במיני לפטופ... למרות שאני משחק במחשב חזק
פורסם במקור על ידי Rest_In_Peace גם באקספלור זה לא עובד, חרא של משחק קיצור, המחשב שלי עלה 9 אלף שקל קניתי אותי לפני חודשיים זה לא הגיוני שמחשב כזה לא יריץ משחק רשת מפגר אז האינטרנט שלך מטומטם, זאת הסיבה היחידה ><
פורסם במקור על ידי Sakurai Tomoki אז האינטרנט שלך מטומטם, זאת הסיבה היחידה >< 100% צודק, זה מאוד תלוי באינטרנט..., לי יש אינטרנט מהיר והמשחק עובד טוב.. ד"א תזרימו את השמות שלכם בשביל ה"דף קשר"
יש לי רעיון, מי שעובד לו שיכתוב, נוכל להתחיל דמויות חדשות, זה יותר כיף יחד ואם אני לא טועה צ'אט אז נדבר שם או במסן O:
פורסם במקור על ידי Sakurai Tomoki יש לי רעיון, מי שעובד לו שיכתוב, נוכל להתחיל דמויות חדשות, זה יותר כיף יחד ואם אני לא טועה צ'אט אז נדבר שם או במסן O: התחלתי אחד חדש אתמול...
עברת כבר לעבר?
פורסם במקור על ידי Sakurai Tomoki עברת כבר לעבר? אני בעיר הראשונה... עברתי את האקדמיה
סבבה, זה די מוקדם, אני אפתח אחד חדש
פורסם במקור על ידי Sakurai Tomoki סבבה, זה די מוקדם, אני אפתח אחד חדש לפי מה שזכור לי לא היה פעם אקדמיה...
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום