Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 3 מתוך 3
    היי חבר'ה, אני מבקש את עזרתכם. כרגע אני בלונדון, ואני מתלבט אם לקנות את אחד המשחקים [זה יוצא יותר זול מהארץ, אז אמרתי למה לא]. לפני שאני קונה, יש לי כמה שאלות:

# האם אתם מוצאים אותו משחק מהנה בהשוואה לקודמים וממליצים לי לשחק בו [אין לי R4]?

# את הפוקימון דירלינג [או הקטן שלו? אנלא זוכר את השם של הקטן אז תקנו אותי אם אני טועה...] אפשר למצוא יחסית בתחילת המשחק?

# יש שם חזית קרב כמו ב-HG ו-SS אחרי הליגה עם נקודות ופרסים שווים?

# יש לכם הערכה אולי עוד כמה איוונטים ייערכו בערך? ואם כן, מה הדרישות לקבל את המתנות מהם מלבד חיבור ל-WI-FI?

# השאלה החשובה ביותר:

אשמח ללינק או פשוט תמונות שתביאו של כל הפוקימונים שמוצאים במשחק אחד ולא באחר. בשמות אני לא מבין, אז זה יעזור לי מאוד אם תראו לי תמונות [עדיף של התפתחות ראשונה של כל פוקימון].

# STM - בתקווה שאתה רואה את האשכול הזה, אשמח אם תפנה את תיבת ההודעות הפרטיות שלך... #

תודה מראש!

2. Just a prank bro
    שם: דור
    # אני לא יודע, יש לי R4...
    #בכל מערה אתה יכול למצוא אותו (הוא יהיה במין "עשן" חום כזה), המקום שהכי קרוב להתחלה הוא המערה שיש לאחר הגן ילדים, אם אני זוכר נכון יהיה שם משהו עם צוות פלזמה
    # אין לי שמץ
    # אין לי שמץ...
    # יש לך כאן את הפוקימונים הייחודיים
    מקווה שעזרתי (חוץ מזה שעניתי רק על שתי שאלות XD)

3. משתמש מנוסה
    #כן הגרפיקה טובה מאוד ויש כל יום גם אחרי הליגה משהו לעשות
    #אתה מתכוון לדרילבור(החפרפרת או האייל הקטן?)
    #כע בעיר נימבסה הgear station
    #בטח היו עד עכשיו שתי איוונטים זה לא הגיוני שלא יהיה עוד בהתחשב בעובדה שלא היה עדיין איוונטים של הפוקמונים שאחרי זקרום וראשירם ויהיה איוונטים של IN LIFE ושל הDREAM WORLD
    # הנה הפוקימונים הייחודיים לגרסאות :http://www.serebii.net/blackwhite/exclusives.shtml(בכללי אני ממליץ על לבן כי יש אחרי הליגה את היער הלבן עם מלא פוקמונים מדורות קודמים... אבל אתה תבחר כבר.)
    נערך לאחרונה על ידי ToviItay, 08-03-2011 בשעה 10:23 AM
    הFC שלי...
    Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •