אני מחפש מישהו שאפשר לסמוך עליו יש לי קדברה ואני רוצה לפתח אותו לאלקאזם אני צריך מישהו שיכול לפתח לי אותו מי שיעזור לי אני אאמן לו את הפוקימון שלו איזה שהוא יבחר (מהפוקימונים שלו) יש לי פוקימונים חזקים![]()
אני מחפש מישהו שאפשר לסמוך עליו יש לי קדברה ואני רוצה לפתח אותו לאלקאזם אני צריך מישהו שיכול לפתח לי אותו מי שיעזור לי אני אאמן לו את הפוקימון שלו איזה שהוא יבחר (מהפוקימונים שלו) יש לי פוקימונים חזקים![]()
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
אתה יכול לעשות גם טרייד עם עצמך גם בלי לעשות עוד משתמש.
תלך להחלפות ותכניס את הפוקימון שלך להחלפות.אח"כ תכניס עוד פוקימון שאתה רוצה ופשוט תחליף ביניהם..
NYO HO HO BITCH
גם אני לא יודע איך מחליפים חשבתי שמי שיחליף איתי יגיד לי ואיך מחליפים באותו חשבון? לחצתי על הטרייד מתחת לצנגל מוד וזה מעביר אותי לאיזה דף כזה שאני צריך לרשום דואל אלקטרוני וסיסמא מה עושים שם בכלל?
נערך לאחרונה על ידי Pikipek, 08-04-2011 בשעה 01:30 PM
אתה שם את הדואר האלקטורני והסיסמא של המשתמש שלך במשחק, ואז אתה הולך לשחקן שיש לו את מה שאתה רוצה להציע להחלפה, ואז אתה בוחר את הפוקימון שאתה רוצה להחליף. המחשב יתן לך מעיין קוד.
אתה עובר למשתמש השני שלך ולוחץ על אפשרות של חיפוש החלפה ואתה שם שם את הקוד ממקודם.
אחר כך אתה בוחר איזה פוקימון משלך אתה רוצה לתת בתמורה להחלפה.
אתה שוב חוזר אל המשתמש הקודם שלך ואתה הולך אל הצעות ההחלפות שלך ואת לחץ על ההצעת החלפה היחידה שפתאום הופיע לך שם ואתה מאשר אותה אם אתה רואה שזה אתה.
עד לכאן הבנתי. משום מה זה העביר למשתמש הראשון שלי בלבד את הפוקימון של המשתמש השני אבל המשתמש השני לא קיבל את הגריוולר שלי.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
עשיתי מה שאמרת ולחצתי על הקדברה ואחרי זה הוא נעלם לי מהפוקימונים
נו נכון הוא עכשיו בחדר ההחלפות אם תרצה להחליף עם מישהו פוקימון הקדברה יופיע בתור מי שאתה רוצה להחליף
הFC שלי...
ספוילר
ועכשו נכנסתי למשתמש השני שלי ובחרתי את הפוקימון שאני רוצה להחליף אז עכשו איך אני מחליף?
זה מראה לך Id ברגע שאתה לוחץ על טרייד בפוקימון שאתה רוצה תלך לסריצ טרידס ותשים את הid במלבן הזה זה יחפש לך את ההחלפה
הFC שלי...
ספוילר
אבל לא העתקתי את הקוד שזה נתן לי איך אני חוזר שוב ומקבל את הקוד עוד פעם?
טעית, אתה לא צריך להציע אותו. אתה צריך להיכנס לאיפה שכתוב באנגלית חפש החלפה ושם אתה מדביק את הקוד ID של הפוקימון של המשתמש הראשון (זכרת להעתיק אותו נכון? קראת את מה שהיה כתוב שם? אתה יודע אנגלית?)
שהיה כתוב ליד הפוקימון "זה מספר הזהות (ID) של החלפת הפוקימון, תן אותו למי שאתה רוצה להחליף איתו." ולידו המספר שמורכב גם מאותיות.
אחרי שהדבקת את המספר אתה עובר למקום שבו מראים לך את הפוקימונים שלך ושואלים אותך מה אתה מציע בעבורו. תבחר בפוקימון שאתה רוצה.
אחר כך תחזור למשתמש הראשון שלך ותעשה מה שכתוב קודם.
דרך אגב, אני הצלחתי לסדר את מה שקרא אצלי. כשתעשה את כל זה אני אסביר לך מה הלאה.
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
אבל שכחתי להעתיק אותו אין דרך לראות את הקוד שוב?
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
כן מצאתי את הקוד אבל איפה אני שם אותו עכשו?
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)