Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 87
  1. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ערכתי את הרקע.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    שם: גלעד
    שם משתמש: RabbiKingler
    גיל במשחק: 20
    רמה:1
    שם במשחק: סת' (אם אני חייב שם אמריקאי) קינגלר (אם אני חייב מלא).
    הכוח של המוטאנט: הופך למים, שולט במים, מייצר מים וחש במקורות מים קרובים.
    יכולות של המוטאנט נכון לעכשיו:לא לגעת.
    שם קוד: אקוואקס.
    רקע: סת' היה בן למשפחה רגילה לגמרי. היה לו אח גדול ושתי אחיות קטנות שכולם היו קרובים לגיל אחד של השני בשנה אחת.
    סת' מעולם לא ידע שהוא מוטאציה עד שיום אחד... עזבו, אני אספר לכם עליו קודם.
    האדם היחיד שידע על היותו של סת' מוטאציה הייתה אימו. כשסת' היה תינוק כשכל עניין המוטאציות עוד היה הרבה פחות מובן ויותר מסובך אמא שלו שכחה אותו באמבטיה, היא גם שכחה את הברז פתוח כך שהמים התחילו לעלות מעל לסת' ואמא שלו לא שמה לב לכלום. לפתע המים התחילו לגלוש החוצה מהאמבטיה ואמא פתאום הבינה.
    היא הסתובבה לאמבטיה בחיפוש אחר בנה והיא ראתה אותו בתוך המים. היא מיד הוציאה אותו והיא ראתה שלו קרא לו כלום (הוא יכול לנשום מתחת למים). אחרי רגע סת' שינה את עצמו למים ונפל תוך הבריכה וחזר שוב למצב שלו. אמא שלו נרגעה ונשבעה שלעולם לא תחשוף את בנה לסכנות שיש למוטאנטים ולא תגלה לאף אדם וגם לא לסת' על כוחו.
    סת' גדל להיות ילד טוב וחכם בלי בעיות מיוחדות.
    קרה מקרה בערך בכיתה י"ב, סת' היה במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון. אבל הוא היה שם מבחירה.
    הוא עקב אחרי הסוחר שהגיע לבית הספר ומכר לתלמידים דברים גנובים ודברים לא חוקיים וגם דברים לא חוקיים גנובים. סת' רצה להפיל (לא פשוטו כמשמעו) את הבן אדם ולכן ניסה לעקוב אחריו ולגלות עליו עוד מידע. הוא התגלה די במהירות, אבל אז ברגע של מצוקה הוא הרגיש משיכה אינסטנקטיבית ולא מוסברת לנחל שהיה במרחק קפיצה משם. הוא קפץ לנחל ונתן לגוף שלו לעשות את שלו. הוא הפך למים וזרם משם ואז הוא הבין שהוא מוטאציה ושהחיים שלו הולכים להיות הרבה יותר קשים משהו חשב, אבל אולי גם יותר מהנים.
    כסף:100$
    חפצים:לא לגעת.
    הערות\הערות\ביסלי גריל: אני שומר שבת כמובן. וגם לפני שאנחנו יוצאים נגד מסויימים תזכור שלא תמיד מכירים את כולם ותן תידרוך קצר.
    עריכה: להוסיף גם איך גוייסתי, או שזה מיותר?
    רשום,ולא אתה לא חייב.

עוד רשום אחד ואני מפרסם התחלה!
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-04-2011 בשעה 08:45 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    ערכתי
    (מקווה שאין עוד חורים בסיפור...)

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

4. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי alonsiro צפה בהודעה
    שם: אלון (עדיף לקרוא לי סירו או אלונסירו כדי להבדיל מאלון השני)
    שם משתמש: alonsiro
    גיל במשחק: 20
    רמה: 1
    שם במשחק: נד טרנר
    הכוח של המוטאנט: שליטה בגוף
    יכולות נכון לעכשיו: להתכווץ (אני מתכנן גם לגדול, לגדול מבחינת גיל ולהתכווץ מבחינת גיל בינתיים)
    שם קוד: שרינקר (shrink)
    רקע: נד נולד למשפחה פשוטה אך ההורים היו מוטנטים גם הם. הם היו חברים וותיקים בחבורת אקסמן בעבר
    עד שהם הסתבכו... לנד לא היה מושג על הכוחות שלו או של הוריו עד שיום אחד חזרו בריצה ובבהלה ההורים של נד עם תלבושות מוזרות של פורים, הם ניסו להחביא אותו בארון והוא לא הבין מה קורה עד שהוא שמע בום גדול וצרחות, הוא נשאר בארון שעתיים עד שהגיעו ניידות משטרה... הוא יצא מחוץ לארון והוא ראה שכל הדלת הקדמית עקורה מהבית והשוטרים רצו אליו. לפני שהוא הספיק להסביר הפיעו משום מקום שני אנשים : אחד מגודל ופראי השני בעל שער כחול. השוטרים מיד בלי לשאול התחילו לירות ולרסס אותם האיש החייתי עמד לפניהם וחסם את כל הכדורים, האיש הכחול נגע בשניהם והם נעלמו למין בית יתומים שם הסבירו לו את הכל והוא למד להשתמש בכוחותיו ומשם הצטרף לאקס מן...
    אני מציע לך למצוא כינוי אחר,כי שרינק באנגלית זה גם משהו אחר ויש לא מעט אנשים שיצחקו על זה... ושכחת בטופס לעשות את מה שאחרי הרקע...תקן את זה ואם אתה רוצה גם תחליף כינוי ואתה רשום

5. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    שם: פלופי
    שם משתמש: the flupy
    גיל במשחק: 20 (למרות שלי שעם אפשר אני מעדיף להיות צעיר בשנתיים שלוש )
    רמה: (לא צריך להסביר,ולא לגעת בזה.)
    שם במשחק: Allen Walker
    הכוח של המוטאנט: כוח כבידה
    יכולות נכון לעכשיו: (מה המוטאנט יכול לעשות במסגרת הכוח שלו נכון לעכשיו,לא לגעת.)
    שם קוד: clown (השפעה של המנגה האחרונה שקראתי ~)
    רקע: (לפחות ארבע שורות)"לנדוד זה לא דבר פשוט במיוחד שאתה בן 10.
    להורים שלי תמיד היה חלום לפתוח קרקס נודד ולא בדיוק שאלו אותי עם אני מסכים או לא פשוט הודיעו לי.
    כן הם פתחו קרקס ואפילו "ביקשו" ממני להשתתף במופעים בתור אקרובט, מסתבר שמאוד מעניין מבוגרים ילד קטן מבצע פעלולים על חבל דק.
    אז ככה יצא שהסתובבנו ברחבי העולם בתור קרקס שמשעשע אנשים ועובר אלה שהדבר היחיד שהוא משאיר מאחור הוא צחוק וריגושים, החבר היחיד שהיה לי היה ליצן זקן בשם אנג'ל כמו ששמו אומר הוא תמיד הצליח להצחיק ולשמח אנשים ליצן אמיתי את כולם חוץ ממני.
    באחד הימים אשר שיחקתי עם אנג'ל באוהל הוא נקרא על ידי אבי לחדר ההנהלה, הוא ביקש ממני להישאר באוהל ולחכות לו, וכמו ילד שפוי שאומרים לו לא זה בעצם כן עקבתי אחריו ובלי שהוא או אבי שמו לב האזנתי לשיחה.
    השיחה היית על המשכורת מסתבר שהקרקס עמד בפניי פשיטת רגל ובגלל זה אנג'ל אינו קיבל משכורת כבר כמה חודשים, השיחה היית מלאת קללות וכעס אשר מאפיינים בני אדם, לאחר לדקות ארוכונת שקבל התחלתי להבין שזה עוד ריב רגיל התכוונתי לעזוב רק שאז שמעתי את אנג'ל מתחנן בפני אבי שלא יעשה את זה ולאחר כמה שניות שמעתי שתי יריות.
    מתוך בהלה האבי שמע את הרעשים שעשיתי ומצא אותי הוא הכניס אותי לחדר בכוח ואמר לי לסתום ולא לדבר על מה שקרה כאן לעולם, הוא המשיך לדבר אבל לא הקשבתי בהיתי בשלולית הדם אשר במרכזה היית גופתו של אנג'ל, התחלתי לבכות בקולי קולות בערך כאן שמתי לב לאבי שוב למרות שקצת כזה להתעלם מאדם אשר מכוון אליך אקדח ואומר לך לסתום תפה, למרות שהבנתי שאני אלול למות לא הפסקתי וגם אם רציתי לא יכלתי.
    אבי שאבין שאי אפשר לעשות כלום בלי למצמץ לחץ על ההדק, מכאן הכל היה איטי הכדור בקושי יצא מהקנה וכבר היה על הרצפה ביחד עם אבי שלא הצליח אפילו לעמוד לאחר כמה שניות איבדתי את ההכרה והדברים היחידים שהצלחתי לשמוע היו "מפלצת, הוא לא הבן שלי, אני לא רוצה אותו".
    כאשר התעוררתי מצאתי את עצמי ברחוב בניו יורק.
    לא יודע עם זה היה אינסטיק או סתם הרעב אבל הדבר הראשון שחיפשתי היה אוכל,הסתובבתי ברחוב בחיפוש אחרי אוכל ומחסה עד שראיתי בניין גבוה שבקומה השלישית יש חלון פתוח צחקתי קצת והתחלתי לטפס,מבין שהרבה יותר קל וכיף לטפס ולעשות פעלולים כאשר אתה רוצה מאשר בשביל לשעשע כמה עשרות אנשים.
    שהגעתי לחלון גיליתי שהבניין נטוש מזל גדול, למרות זאת החלטתי לטייל בבניין, לאחר כמה חדרים שמעתי קולות של ילדים רצתי לכיוון ושם ראיתי קבוצה של בערך עשרים ילדים בגילי הגדול מביניהם נראה לא יותר מבין 15 והקטן לא פחות מ9.
    לאחר שיחה קצרה הסתבר שהם קבוצת יתומים חסרי שם, הם החליטו לשאול אותי אם אני רוצה להצטרף אליהם כמובן שעניתי בחיוב לא שהיה לי מקום אחר ללכת אליו לאחר כמה ימים שאספקת האוכל שלנו נגמרה הילד הגדול נעלם לכמה שעות וכאשר חזר הביא איתו שק מלא בלחם ובשר ופצעים רבים, בלי יותר מידי שאלות שאר הילדים התחילו לאכול.
    כך עברו להם מספר שנים עד שהגיע יום הולדתי הששה עשר הילד ששאר הילדים אותו התהליך קרה רק שהפעם החלטתי לעקוב אחריו לאחר מספר רחובות אשר הצלחתי לעקוב אחריו הוא נכנס לבניין גדול למזלי אחד החלונות היה פתוח, כאשר נכנסתי נדהמתי הבניין בעצם היה חדר אחד עצום שמרכזו זירה ומסביב כיסאות חשוב לציין שלא היה מקום אחד פנוי אז הייתי צריך לעמוד בצד,לאחר דקות לא רבות הילד נכנס לזירה ופינה מולו עמד אדם עצום מלא שרירים ולפתע הפעמון צילצל תוך שניות ספורות הילד שינה את ידו לחרב שהסטתי את מבטי בשביל לראות את האדם ממול לא הצלחתי למצוא אותו התקרבתי לקדמת החדר בערך עשרה מטרים מהזירה והדבר הבא שראיתי היה דם הילד שכב בשלולית דם ענקי וידו הימינית בצד השני של הזירה, התחלתי לראות את אבי יורה באנג'ל שוב התחלתי לבכות ועם הבכי בא הכוח המוזר הזה כל אנשים שמסביבי לא הצליחו לעמוד חוץ משני אנשים אחד חייך אליי והשני ישן האיש התקרב אליי וזה בעצם הדבר האחרון שאני זוכר, שהתעוררתי הייתי בחדר מוזר".
    "ומכאן אני דיי בטח שאתם יודעים "אמרתי בעודי מסתכל על גאמביט.
    חפצים: לא לגעת.
    הערות\הארות\ביסלי גריל: (כל דבר שאתם רוצים להגיד או לשאול.)אם הכוח חזק מידי אני אשנה יש לי הרבה רעיונות :P
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

6. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Flupy צפה בהודעה
    שם: פלופי
    שם משתמש: the flupy
    גיל במשחק: 20 (למרות שלי שעם אפשר אני מעדיף להיות צעיר בשנתיים שלוש )
    רמה: (לא צריך להסביר,ולא לגעת בזה.)
    שם במשחק: Allen Walker
    הכוח של המוטאנט: כוח כבידה
    יכולות נכון לעכשיו: (מה המוטאנט יכול לעשות במסגרת הכוח שלו נכון לעכשיו,לא לגעת.)
    שם קוד: clown (השפעה של המנגה האחרונה שקראתי ~)
    רקע: (לפחות ארבע שורות)"לנדוד זה לא דבר פשוט במיוחד שאתה בן 10.
    להורים שלי תמיד היה חלום לפתוח קרקס נודד ולא בדיוק שאלו אותי עם אני מסכים או לא פשוט הודיעו לי.
    כן הם פתחו קרקס ואפילו "ביקשו" ממני להשתתף במופעים בתור אקרובט, מסתבר שמאוד מעניין מבוגרים ילד קטן מבצע פעלולים על חבל דק.
    אז ככה יצא שהסתובבנו ברחבי העולם בתור קרקס שמשעשע אנשים ועובר אלה שהדבר היחיד שהוא משאיר מאחור הוא צחוק וריגושים, החבר היחיד שהיה לי היה ליצן זקן בשם אנג'ל כמו ששמו אומר הוא תמיד הצליח להצחיק ולשמח אנשים ליצן אמיתי את כולם חוץ ממני.
    באחד הימים אשר שיחקתי עם אנג'ל באוהל הוא נקרא על ידי אבי לחדר ההנהלה, הוא ביקש ממני להישאר באוהל ולחכות לו, וכמו ילד שפוי שאומרים לו לא זה בעצם כן עקבתי אחריו ובלי שהוא או אבי שמו לב האזנתי לשיחה.
    השיחה היית על המשכורת מסתבר שהקרקס עמד בפניי פשיטת רגל ובגלל זה אנג'ל אינו קיבל משכורת כבר כמה חודשים, השיחה היית מלאת קללות וכעס אשר מאפיינים בני אדם, לאחר לדקות ארוכונת שקבל התחלתי להבין שזה עוד ריב רגיל התכוונתי לעזוב רק שאז שמעתי את אנג'ל מתחנן בפני אבי שלא יעשה את זה ולאחר כמה שניות שמעתי שתי יריות.
    מתוך בהלה האבי שמע את הרעשים שעשיתי ומצא אותי הוא הכניס אותי לחדר בכוח ואמר לי לסתום ולא לדבר על מה שקרה כאן לעולם, הוא המשיך לדבר אבל לא הקשבתי בהיתי בשלולית הדם אשר במרכזה היית גופתו של אנג'ל, התחלתי לבכות בקולי קולות בערך כאן שמתי לב לאבי שוב למרות שקצת כזה להתעלם מאדם אשר מכוון אליך אקדח ואומר לך לסתום תפה, למרות שהבנתי שאני אלול למות לא הפסקתי וגם אם רציתי לא יכלתי.
    אבי שאבין שאי אפשר לעשות כלום בלי למצמץ לחץ על ההדק, מכאן הכל היה איטי הכדור בקושי יצא מהקנה וכבר היה על הרצפה ביחד עם אבי שלא הצליח אפילו לעמוד לאחר כמה שניות איבדתי את ההכרה והדברים היחידים שהצלחתי לשמוע היו "מפלצת, הוא לא הבן שלי, אני לא רוצה אותו".
    כאשר התעוררתי מצאתי את עצמי ברחוב בניו יורק.
    לא יודע עם זה היה אינסטיק או סתם הרעב אבל הדבר הראשון שחיפשתי היה אוכל,הסתובבתי ברחוב בחיפוש אחרי אוכל ומחסה עד שראיתי בניין גבוה שבקומה השלישית יש חלון פתוח צחקתי קצת והתחלתי לטפס,מבין שהרבה יותר קל וכיף לטפס ולעשות פעלולים כאשר אתה רוצה מאשר בשביל לשעשע כמה עשרות אנשים.
    שהגעתי לחלון גיליתי שהבניין נטוש מזל גדול, למרות זאת החלטתי לטייל בבניין, לאחר כמה חדרים שמעתי קולות של ילדים רצתי לכיוון ושם ראיתי קבוצה של בערך עשרים ילדים בגילי הגדול מביניהם נראה לא יותר מבין 15 והקטן לא פחות מ9.
    לאחר שיחה קצרה הסתבר שהם קבוצת יתומים חסרי שם, הם החליטו לשאול אותי אם אני רוצה להצטרף אליהם כמובן שעניתי בחיוב לא שהיה לי מקום אחר ללכת אליו לאחר כמה ימים שאספקת האוכל שלנו נגמרה הילד הגדול נעלם לכמה שעות וכאשר חזר הביא איתו שק מלא בלחם ובשר ופצעים רבים, בלי יותר מידי שאלות שאר הילדים התחילו לאכול.
    כך עברו להם מספר שנים עד שהגיע יום הולדתי הששה עשר הילד ששאר הילדים אותו התהליך קרה רק שהפעם החלטתי לעקוב אחריו לאחר מספר רחובות אשר הצלחתי לעקוב אחריו הוא נכנס לבניין גדול למזלי אחד החלונות היה פתוח, כאשר נכנסתי נדהמתי הבניין בעצם היה חדר אחד עצום שמרכזו זירה ומסביב כיסאות חשוב לציין שלא היה מקום אחד פנוי אז הייתי צריך לעמוד בצד,לאחר דקות לא רבות הילד נכנס לזירה ופינה מולו עמד אדם עצום מלא שרירים ולפתע הפעמון צילצל תוך שניות ספורות הילד שינה את ידו לחרב שהסטתי את מבטי בשביל לראות את האדם ממול לא הצלחתי למצוא אותו התקרבתי לקדמת החדר בערך עשרה מטרים מהזירה והדבר הבא שראיתי היה דם הילד שכב בשלולית דם ענקי וידו הימינית בצד השני של הזירה, התחלתי לראות את אבי יורה באנג'ל שוב התחלתי לבכות ועם הבכי בא הכוח המוזר הזה כל אנשים שמסביבי לא הצליחו לעמוד חוץ משני אנשים אחד חייך אליי והשני ישן האיש התקרב אליי וזה בעצם הדבר האחרון שאני זוכר, שהתעוררתי הייתי בחדר מוזר".
    "ומכאן אני דיי בטח שאתם יודעים "אמרתי בעודי מסתכל על גאמביט.
    חפצים: לא לגעת.
    הערות\הארות\ביסלי גריל: (כל דבר שאתם רוצים להגיד או לשאול.)אם הכוח חזק מידי אני אשנה יש לי הרבה רעיונות :P
    קודם כל,רקע מעולה. ואולי באמת תחליף כוח,כי זה כוח לא יותר מדי חזק אבל הוא מסובך מדי להפעלה

7. אמאש'ך פלאפי ):
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    קודם כל,רקע מעולה. ואולי באמת תחליף כוח,כי זה כוח לא יותר מדי חזק אבל הוא מסובך מדי להפעלה
    אם הוא לא יותר מידי חזק אין לי בעיה להסתדר איתו, אתה תתפלא מהרעיונות שיש לי בשבילו XD

8. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי The Flupy צפה בהודעה
    אם הוא לא יותר מידי חזק אין לי בעיה להסתדר איתו, אתה תתפלא מהרעיונות שיש לי בשבילו XD
    אוקיי,אתה רשום. ומתחילים"

התחלה לכולם:

אתם,ועוד זוג מוטאנטים בגילכם בערך והמוטאנט שהביא אתכם לאחוזת האקסמן נכנסתם בתוך לימושינה מפוארת בשער הכניסה לאחוזה וכולכם התפלאתם מהגודל ומהפאר. כולם שמעו שהפרופסור איקס הוא עשיר מאוד,אבל לא ידעתם שהוא כזה עשיר. אתם נכנסתם דרך שער בקיר האחוזה והגעתם לחנייה קטנה שבה עמדו אופנוע ושתי מכוניות אחרות שנראות יקרות."בנטלי ופרארי." אומר אחד מהמוטאנטים החדשים,הזה הגבוה יותר עם השיער החום. אתם נכנסים עם מי שהביא אתכם אל מעלית בקיר ומגיעים לחדר ישיבות מואר והיא אומרת לכם להתיישב."אני רוג'," היא אומרת בחיוך ואז ממשיכה:" עכשיו אני הולכת להביא את אלה שייתנו לכם תידרוך. בינתיים תעשו הכרות." היא אומרת בחיוך ויוצאת מהחדר.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-05-2011 בשעה 03:11 PM

9. אמאש'ך פלאפי ):

התחלה לכולם:

אתם,ועוד זוג מוטאנטים בגילכם בערך והמוטאנט שהביא אתכם לאחוזת האקסמן נכנסתם בתוך לימושינה מפוארת בשער הכניסה לאחוזה וכולכם התפלאתם מהגודל ומהפאר. כולם שמעו שהפרופסור איקס הוא עשיר מאוד,אבל לא ידעתם שהוא כזה עשיר. אתם נכנסתם דרך שער בקיר האחוזה והגעתם לחנייה קטנה שבה עמדו אופנוע ושתי מכוניות אחרות שנראות יקרות."בנטלי ופרארי." אומר אחד מהמוטאנטים החדשים,הזה הגבוה יותר עם השיער החום. אתם נכנסים עם מי שהביא אתכם אל מעלית בקיר ומגיעים לחדר ישיבות מואר והיא אומרת לכם להתיישב."אני רוג'," היא אומרת בחיוך ואז ממשיכה:" עכשיו אני הולכת להביא את אלה שייתנו לכם תידרוך. בינתיים תעשו הכרות." היא אומרת בחיוך ויוצאת מהחדר.
    עצה שלי אל תפתח כל כך הרבה מקומות הרבה מקומות = פחות השקעה איכות>כמות :P
    --------
    התיישב באחד הכיסאות ואסתכל על החדר, לאחר כמה שניות אומר " אלן".

10. משתמש מנוסה
    פלופי

אל תדאג זאת לא בעיה...בינתיים יש עכשיו רק שלושה אנשים,אז אני מסתדר ואני בטוח שאני אסתדר

אתה אומר לכולם "אהלן." ואחד מהם משיב לך בחיוך:"היי.אני מייקל.מי אתה?" הוא שואל אותך בסקרנות ואתה עונה לו את שמך. הוא שואל אותך לגבי הכוח שלך ואתה משיב לו בחיוך ואז אתה מרים את אחד הכיסאות שעמדו בפינה בחדר."אה מגניב,אתה שולט בכוח הכבידה." הוא אומר בחיוך ואז אתה שואל אותו לגבי הכוח שלו. הוא משיב בחיוך שחצני ולפתע היד שלו הופכת למקלע לייזר ענקי ומיד אחר כך היא נהיית רגילה בחזרה."כן, הכוח שלי הוא בעצם זה שאני מכונת קרב. אני יכול לעשות גם עוד כמה דברים." הוא אומר.

איך תגיב? מה תעשה?

11. משתמש מנוסה

התחלה לכולם:

"הי" אני משיב "אני סת', איך קוראים לך?" אני מתיישב על אחד הכיסאות בנינוחות.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    גלעד

אתה אומר לכולם היי ובתגובה משיב לך אחד "היי,אני ניית'ן." הוא אומר בחיוך ואתה שואל אותו לגבי הכוח שלו, והוא משיב בחיוך ואז נוגע בך. אתה מוצא את עצמך אומר את אותו משפט כמה פעמים."כן,זה הכוח שלי,נסיעה בזמן." הוא אומר בשחצנות ואז הוא שואל אותך לגבי הכוח שלך,ואתה משיב בחיוך והופך לשלולית מים ואז הופך בחזרה לאדם."או מגניב,אתה שולט במים!" הוא אומר בהתרגשות ואתה שם לב שעוד שניים התחילו לדבר ביניהם.

איך תגיב? מה תעשה?

13. אמאש'ך פלאפי ):
    פלופי

אל תדאג זאת לא בעיה...בינתיים יש עכשיו רק שלושה אנשים,אז אני מסתדר ואני בטוח שאני אסתדר

אתה אומר לכולם "אהלן." ואחד מהם משיב לך בחיוך:"היי.אני מייקל.מי אתה?" הוא שואל אותך בסקרנות ואתה עונה לו את שמך. הוא שואל אותך לגבי הכוח שלך ואתה משיב לו בחיוך ואז אתה מרים את אחד הכיסאות שעמדו בפינה בחדר."אה מגניב,אתה שולט בכוח הכבידה." הוא אומר בחיוך ואז אתה שואל אותו לגבי הכוח שלו. הוא משיב בחיוך שחצני ולפתע היד שלו הופכת למקלע לייזר ענקי ומיד אחר כך היא נהיית רגילה בחזרה."כן, הכוח שלי הוא בעצם זה שאני מכונת קרב. אני יכול לעשות גם עוד כמה דברים." הוא אומר.

איך תגיב? מה תעשה?
    אמרת שאתה חדש בתחום(משחק שני:P) אתה רוצה שאני אעזור לך או שאתה מעדיף ללמוד לבד ?
    --------
    "רק אל תכוון תדבר הזה אליי"אומר בצחוק.
    "ואת/ה ?"אומר ואסתכל על מי שנשאר.

14. משתמש מנוסה
    גלעד

אתה אומר לכולם היי ובתגובה משיב לך אחד "היי,אני ניית'ן." הוא אומר בחיוך ואתה שואל אותו לגבי הכוח שלו, והוא משיב בחיוך ואז נוגע בך. אתה מוצא את עצמך אומר את אותו משפט כמה פעמים."כן,זה הכוח שלי,נסיעה בזמן." הוא אומר בשחצנות ואז הוא שואל אותך לגבי הכוח שלך,ואתה משיב בחיוך והופך לשלולית מים ואז הופך בחזרה לאדם."או מגניב,אתה שולט במים!" הוא אומר בהתרגשות ואתה שם לב שעוד שניים התחילו לדבר ביניהם.

איך תגיב? מה תעשה?
    "הכוח שלך נחמד, רק לא הבנתי מה בדיוק קרא הרגע כשהפעלת אותו?" אני מתעניין "אתה יכול לחזור בזמן הרבה אחורה או רק כמה רגעים כדי לבחור טוב יותר?"

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    פלופי

זה מ"ת שני שלי,במיוחד לקחתי את המ"ת הראשון בשביל להשתפר.ואם אני אצטרך,אני אשמח מאוד לעצות

אתה אומר לו בצחוק לא לכוון את זה אלייך והוא צוחק,ואז אתה עורך הכרות עם אחד שדיבר עם ילד אחד בדיוק אותה שיחה עם ילד אחר,והוא אומר לך בחיוך ששמו הוא ניית'ן ואז הוא שואל אותך מה אתה יכול לעשות, ואתה מרים את אותו כיסא כמו קודם. הוא מחייך, ואז אתה שואל אותו מה הוא יכול לעשות. לפתע, הוא מתקרב והוא פשוט נוגע בך ופתאום אתה מוצא את עצמך אומר את אותו משפט הרבה פעמים."כן,זה הכוח שלי,נסיעה בזמן." הוא אומר בחיוך רחב.

איך תגיב? מה תעשה?

גלעד

אתה שואל אותו אם הוא יכול לקחת ליסוע בזמן הרבה אחורה והוא אומר:"רק כמה דקות." ואז נוגע בך ולפתע אתה מוצא את עצמך בלימוזינה,מסתכל על כל החמישה. לפני שאתה מספיק לפלוט צווחת הפתעה אתה חוזר לחדר והוא עומד לידך ואומר:"מה דעתך?" אתה מחייך בתגובה ושניכם חוזרים לשבת. אתה שם לב שיש בחדר עוד שניים,אחד שלא דיבר מאז שנכנסתם ללימוזינה,ואחד שדיבר עם ניית'ן לפני שנייה.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-05-2011 בשעה 03:52 PM

עמוד 2 מתוך 6 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •