ערכתי את הרקע.
ערכתי את הרקע.
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...
קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.
תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-04-2011 בשעה 08:45 PM
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
ערכתי
(מקווה שאין עוד חורים בסיפור...)
שם: פלופי
שם משתמש: the flupy
גיל במשחק: 20 (למרות שלי שעם אפשר אני מעדיף להיות צעיר בשנתיים שלוש )
רמה: (לא צריך להסביר,ולא לגעת בזה.)
שם במשחק: Allen Walker
הכוח של המוטאנט: כוח כבידה
יכולות נכון לעכשיו: (מה המוטאנט יכול לעשות במסגרת הכוח שלו נכון לעכשיו,לא לגעת.)
שם קוד: clown (השפעה של המנגה האחרונה שקראתי ~)
רקע: (לפחות ארבע שורות)"לנדוד זה לא דבר פשוט במיוחד שאתה בן 10.
להורים שלי תמיד היה חלום לפתוח קרקס נודד ולא בדיוק שאלו אותי עם אני מסכים או לא פשוט הודיעו לי.
כן הם פתחו קרקס ואפילו "ביקשו" ממני להשתתף במופעים בתור אקרובט, מסתבר שמאוד מעניין מבוגרים ילד קטן מבצע פעלולים על חבל דק.
אז ככה יצא שהסתובבנו ברחבי העולם בתור קרקס שמשעשע אנשים ועובר אלה שהדבר היחיד שהוא משאיר מאחור הוא צחוק וריגושים, החבר היחיד שהיה לי היה ליצן זקן בשם אנג'ל כמו ששמו אומר הוא תמיד הצליח להצחיק ולשמח אנשים ליצן אמיתי את כולם חוץ ממני.
באחד הימים אשר שיחקתי עם אנג'ל באוהל הוא נקרא על ידי אבי לחדר ההנהלה, הוא ביקש ממני להישאר באוהל ולחכות לו, וכמו ילד שפוי שאומרים לו לא זה בעצם כן עקבתי אחריו ובלי שהוא או אבי שמו לב האזנתי לשיחה.
השיחה היית על המשכורת מסתבר שהקרקס עמד בפניי פשיטת רגל ובגלל זה אנג'ל אינו קיבל משכורת כבר כמה חודשים, השיחה היית מלאת קללות וכעס אשר מאפיינים בני אדם, לאחר לדקות ארוכונת שקבל התחלתי להבין שזה עוד ריב רגיל התכוונתי לעזוב רק שאז שמעתי את אנג'ל מתחנן בפני אבי שלא יעשה את זה ולאחר כמה שניות שמעתי שתי יריות.
מתוך בהלה האבי שמע את הרעשים שעשיתי ומצא אותי הוא הכניס אותי לחדר בכוח ואמר לי לסתום ולא לדבר על מה שקרה כאן לעולם, הוא המשיך לדבר אבל לא הקשבתי בהיתי בשלולית הדם אשר במרכזה היית גופתו של אנג'ל, התחלתי לבכות בקולי קולות בערך כאן שמתי לב לאבי שוב למרות שקצת כזה להתעלם מאדם אשר מכוון אליך אקדח ואומר לך לסתום תפה, למרות שהבנתי שאני אלול למות לא הפסקתי וגם אם רציתי לא יכלתי.
אבי שאבין שאי אפשר לעשות כלום בלי למצמץ לחץ על ההדק, מכאן הכל היה איטי הכדור בקושי יצא מהקנה וכבר היה על הרצפה ביחד עם אבי שלא הצליח אפילו לעמוד לאחר כמה שניות איבדתי את ההכרה והדברים היחידים שהצלחתי לשמוע היו "מפלצת, הוא לא הבן שלי, אני לא רוצה אותו".
כאשר התעוררתי מצאתי את עצמי ברחוב בניו יורק.
לא יודע עם זה היה אינסטיק או סתם הרעב אבל הדבר הראשון שחיפשתי היה אוכל,הסתובבתי ברחוב בחיפוש אחרי אוכל ומחסה עד שראיתי בניין גבוה שבקומה השלישית יש חלון פתוח צחקתי קצת והתחלתי לטפס,מבין שהרבה יותר קל וכיף לטפס ולעשות פעלולים כאשר אתה רוצה מאשר בשביל לשעשע כמה עשרות אנשים.
שהגעתי לחלון גיליתי שהבניין נטוש מזל גדול, למרות זאת החלטתי לטייל בבניין, לאחר כמה חדרים שמעתי קולות של ילדים רצתי לכיוון ושם ראיתי קבוצה של בערך עשרים ילדים בגילי הגדול מביניהם נראה לא יותר מבין 15 והקטן לא פחות מ9.
לאחר שיחה קצרה הסתבר שהם קבוצת יתומים חסרי שם, הם החליטו לשאול אותי אם אני רוצה להצטרף אליהם כמובן שעניתי בחיוב לא שהיה לי מקום אחר ללכת אליו לאחר כמה ימים שאספקת האוכל שלנו נגמרה הילד הגדול נעלם לכמה שעות וכאשר חזר הביא איתו שק מלא בלחם ובשר ופצעים רבים, בלי יותר מידי שאלות שאר הילדים התחילו לאכול.
כך עברו להם מספר שנים עד שהגיע יום הולדתי הששה עשר הילד ששאר הילדים אותו התהליך קרה רק שהפעם החלטתי לעקוב אחריו לאחר מספר רחובות אשר הצלחתי לעקוב אחריו הוא נכנס לבניין גדול למזלי אחד החלונות היה פתוח, כאשר נכנסתי נדהמתי הבניין בעצם היה חדר אחד עצום שמרכזו זירה ומסביב כיסאות חשוב לציין שלא היה מקום אחד פנוי אז הייתי צריך לעמוד בצד,לאחר דקות לא רבות הילד נכנס לזירה ופינה מולו עמד אדם עצום מלא שרירים ולפתע הפעמון צילצל תוך שניות ספורות הילד שינה את ידו לחרב שהסטתי את מבטי בשביל לראות את האדם ממול לא הצלחתי למצוא אותו התקרבתי לקדמת החדר בערך עשרה מטרים מהזירה והדבר הבא שראיתי היה דם הילד שכב בשלולית דם ענקי וידו הימינית בצד השני של הזירה, התחלתי לראות את אבי יורה באנג'ל שוב התחלתי לבכות ועם הבכי בא הכוח המוזר הזה כל אנשים שמסביבי לא הצליחו לעמוד חוץ משני אנשים אחד חייך אליי והשני ישן האיש התקרב אליי וזה בעצם הדבר האחרון שאני זוכר, שהתעוררתי הייתי בחדר מוזר".
"ומכאן אני דיי בטח שאתם יודעים "אמרתי בעודי מסתכל על גאמביט.
כסף:100$
חפצים: לא לגעת.
הערות\הארות\ביסלי גריל: (כל דבר שאתם רוצים להגיד או לשאול.)אם הכוח חזק מידי אני אשנה יש לי הרבה רעיונות :P
אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?
[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]
אוקיי,אתה רשום. ומתחילים"
התחלה לכולם:
אתם,ועוד זוג מוטאנטים בגילכם בערך והמוטאנט שהביא אתכם לאחוזת האקסמן נכנסתם בתוך לימושינה מפוארת בשער הכניסה לאחוזה וכולכם התפלאתם מהגודל ומהפאר. כולם שמעו שהפרופסור איקס הוא עשיר מאוד,אבל לא ידעתם שהוא כזה עשיר. אתם נכנסתם דרך שער בקיר האחוזה והגעתם לחנייה קטנה שבה עמדו אופנוע ושתי מכוניות אחרות שנראות יקרות."בנטלי ופרארי." אומר אחד מהמוטאנטים החדשים,הזה הגבוה יותר עם השיער החום. אתם נכנסים עם מי שהביא אתכם אל מעלית בקיר ומגיעים לחדר ישיבות מואר והיא אומרת לכם להתיישב."אני רוג'," היא אומרת בחיוך ואז ממשיכה:" עכשיו אני הולכת להביא את אלה שייתנו לכם תידרוך. בינתיים תעשו הכרות." היא אומרת בחיוך ויוצאת מהחדר.
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-05-2011 בשעה 03:11 PM
פלופי
אל תדאג זאת לא בעיה...בינתיים יש עכשיו רק שלושה אנשים,אז אני מסתדר ואני בטוח שאני אסתדר
אתה אומר לכולם "אהלן." ואחד מהם משיב לך בחיוך:"היי.אני מייקל.מי אתה?" הוא שואל אותך בסקרנות ואתה עונה לו את שמך. הוא שואל אותך לגבי הכוח שלך ואתה משיב לו בחיוך ואז אתה מרים את אחד הכיסאות שעמדו בפינה בחדר."אה מגניב,אתה שולט בכוח הכבידה." הוא אומר בחיוך ואז אתה שואל אותו לגבי הכוח שלו. הוא משיב בחיוך שחצני ולפתע היד שלו הופכת למקלע לייזר ענקי ומיד אחר כך היא נהיית רגילה בחזרה."כן, הכוח שלי הוא בעצם זה שאני מכונת קרב. אני יכול לעשות גם עוד כמה דברים." הוא אומר.
איך תגיב? מה תעשה?
תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
גלעד
אתה אומר לכולם היי ובתגובה משיב לך אחד "היי,אני ניית'ן." הוא אומר בחיוך ואתה שואל אותו לגבי הכוח שלו, והוא משיב בחיוך ואז נוגע בך. אתה מוצא את עצמך אומר את אותו משפט כמה פעמים."כן,זה הכוח שלי,נסיעה בזמן." הוא אומר בשחצנות ואז הוא שואל אותך לגבי הכוח שלך,ואתה משיב בחיוך והופך לשלולית מים ואז הופך בחזרה לאדם."או מגניב,אתה שולט במים!" הוא אומר בהתרגשות ואתה שם לב שעוד שניים התחילו לדבר ביניהם.
איך תגיב? מה תעשה?
הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
אקס מן טיםספוילר
ספוילר
אני הייתי:
ספוילר
פלופי
זה מ"ת שני שלי,במיוחד לקחתי את המ"ת הראשון בשביל להשתפר.ואם אני אצטרך,אני אשמח מאוד לעצות
אתה אומר לו בצחוק לא לכוון את זה אלייך והוא צוחק,ואז אתה עורך הכרות עם אחד שדיבר עם ילד אחד בדיוק אותה שיחה עם ילד אחר,והוא אומר לך בחיוך ששמו הוא ניית'ן ואז הוא שואל אותך מה אתה יכול לעשות, ואתה מרים את אותו כיסא כמו קודם. הוא מחייך, ואז אתה שואל אותו מה הוא יכול לעשות. לפתע, הוא מתקרב והוא פשוט נוגע בך ופתאום אתה מוצא את עצמך אומר את אותו משפט הרבה פעמים."כן,זה הכוח שלי,נסיעה בזמן." הוא אומר בחיוך רחב.
איך תגיב? מה תעשה?
גלעד
אתה שואל אותו אם הוא יכול לקחת ליסוע בזמן הרבה אחורה והוא אומר:"רק כמה דקות." ואז נוגע בך ולפתע אתה מוצא את עצמך בלימוזינה,מסתכל על כל החמישה. לפני שאתה מספיק לפלוט צווחת הפתעה אתה חוזר לחדר והוא עומד לידך ואומר:"מה דעתך?" אתה מחייך בתגובה ושניכם חוזרים לשבת. אתה שם לב שיש בחדר עוד שניים,אחד שלא דיבר מאז שנכנסתם ללימוזינה,ואחד שדיבר עם ניית'ן לפני שנייה.
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-05-2011 בשעה 03:52 PM
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)