Pokemon GO
עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 46 עד 60 מתוך 87
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    הודעה-אל תשכחו שאתם יכולים גם להשתמש באגרופים ודברים כאלה,וזה מופנה לכולם.

פלופי

הזירה זה לא ממש זירת אגרוף,והיא גם זירה ענקית,אז אתם ממש באמצע שלה,חוץ מזה שאין לה חבלים.

אתה מחזיר את כוח המשיכה מסביבך, נוחת על הרצפה, ומתחיל לרוץ אל עבר משינאקס.אתה מנסה לבטל את כוח המשיכה מסביבו,אבל לא מצליח! משינאקס מחייך לעצמו ושולף מטולטילים מכתפו.הוא יורה עלייך טילים שמתקרבים במהירות אדירה ואתה מעט חושש.

איך תגיב? מה תעשה?

אלון ועמית

"אולי ננסה משהו אחר..." אומר ווילד לעצמו,ואז מנסה להשתנות לברדלס,אבל שוב כמו האריה הוא לא מצליח,ומשתנה לחולדה. בינתיים שרינקר קצת נבהל ומתכווץ לגודל של כף יד, ומצליח לחמוק מההתקפות של ווילד,אבל כעבור שתי דקות הוא חוזר לגדולו הטבעי,די מותש. בינתיים,ווילד חוזר לגודל טבעי,ושניהם עומדים בפינת הזירה.

איך תגיבו? מה תעשו?
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    שם: לוקאס
    שם משתמש: conscript
    גיל במשחק: 28
    רמה:1
    שם במשחק: לוקאס ג'ונס
    הכוח של המוטאנט: לשאוב כוחות של מוטנטים אחרים+ מדי שהוא נוגע במוטנט הוא יודע מה הכוח שלו ויכול לבחור אם לשאוב אותו
    יכולות של המוטאנט נכון לעכשיו:לא לגעת.
    שם קוד: פול האוס
    רקע: לוקאס נולד למשפחה רגילה, לא מיוחדת כולם היו רגילים חוץ ממנו... היו לעיניים שלו צבע מוזר שאין לאף אחד, כחול ממש כהה כמעט שחור, אף אחד לא הבין מה זה וכולם התרחקו ממנו.. הוא נחשב לפריק. בגיל 10 שאנשים נתקלו בו לפעמים הוא חווה חזיונות מוזרים שלהם משתמשים בכוחות או סתם נראים מוזר... הוא חשב שהוא משתגע, לא ידע מה לעשות עם עצמו...
    אחרי כמה זמן הוא גילה שהחזיונות האלה לא סתמיים, הוא ראה מישהו באמת משתמש בכוחות האלה והבין שהוא לא משוגע... בגיל 26 הוא גילה את האפשרות להעביר את הכוחות של האנשים אליו (כמובן שהוא לא יכול להחזיק יותר מכוח אחד) כעבור שנתיים מישהו עם כוחות אחרים משלו גילה אותו והעביר אותו למפקדה של הרבה אנשים כמוהם שנקראו "מוטאנטים"...
    כסף:100$
    חפצים:לא לגעת.
    הערות\הערות\ביסלי גריל: יש לי מקום שמור

3. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Conscript צפה בהודעה
    שם: לוקאס
    שם משתמש: conscript
    גיל במשחק: 28
    שם במשחק: לוקאס ג'ונס
    הכוח של המוטאנט: לשאוב כוחות של מוטנטים אחרים+ מדי שהוא נוגע במוטנט הוא יודע מה הכוח שלו ויכול לבחור אם לשאוב אותו
    שם קוד: פול האוס
    רקע: לוקאס נולד למשפחה רגילה, לא מיוחדת כולם היו רגילים חוץ ממנו... היו לעיניים שלו צבע מוזר שאין לאף אחד, כחול ממש כהה כמעט שחור, אף אחד לא הבין מה זה וכולם התרחקו ממנו.. הוא נחשב לפריק. בגיל 10 שאנשים נתקלו בו לפעמים הוא חווה חזיונות מוזרים שלהם משתמשים בכוחות או סתם נראים מוזר... הוא חשב שהוא משתגע, לא ידע מה לעשות עם עצמו...
    אחרי כמה זמן הוא גילה שהחזיונות האלה לא סתמיים, הוא ראה מישהו באמת משתמש בכוחות האלה והבין שהוא לא משוגע... בגיל 26 הוא גילה את האפשרות להעביר את הכוחות של האנשים אליו (כמובן שהוא לא יכול להחזיק יותר מכוח אחד) כעבור שנתיים מישהו עם כוחות אחרים משלו גילה אותו והעביר אותו למפקדה של הרבה אנשים כמוהם שנקראו "מוטאנטים"...
    הערות\הערות\ביסלי גריל: יש לי מקום שמור
    רשום. ואני כבר מפרסם לך התחלה,אל תגיב לזאת של כולם.

4. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    הודעה-אל תשכחו שאתם יכולים גם להשתמש באגרופים ודברים כאלה,וזה מופנה לכולם.

פלופי

הזירה זה לא ממש זירת אגרוף,והיא גם זירה ענקית,אז אתם ממש באמצע שלה,חוץ מזה שאין לה חבלים.

אתה מחזיר את כוח המשיכה מסביבך, נוחת על הרצפה, ומתחיל לרוץ אל עבר משינאקס.אתה מנסה לבטל את כוח המשיכה מסביבו,אבל לא מצליח! משינאקס מחייך לעצמו ושולף מטולטילים מכתפו.הוא יורה עלייך טילים שמתקרבים במהירות אדירה ואתה מעט חושש.

איך תגיב? מה תעשה?

אלון ועמית

"אולי ננסה משהו אחר..." אומר ווילד לעצמו,ואז מנסה להשתנות לברדלס,אבל שוב כמו האריה הוא לא מצליח,ומשתנה לחולדה. בינתיים שרינקר קצת נבהל ומתכווץ לגודל של כף יד, ומצליח לחמוק מההתקפות של ווילד,אבל כעבור שתי דקות הוא חוזר לגדולו הטבעי,די מותש. בינתיים,ווילד חוזר לגודל טבעי,ושניהם עומדים בפינת הזירה.

איך תגיבו? מה תעשו?

[COLOR="Green"]
    אל תשלוט ברגשות שלי :X
    סתם רצפה גדולה אין אבנים כלום ? חשוב לציין דברים כאלה אפשר להשתמש בזה בקרב עצמו :P
    -------------------------
    אבטל את כוח המשיכה מסביבי אקפוץ הכי גבוה שאני יכול ומיד אחזיר.
    ואנסה לתת למשינאקס אגרוף בלסת
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

5. NYO HO HO
    שם: עמית.
    אלון ועמית

איך תגיבו? מה תעשו?
    "אוקיי, אם אני לא מצליח להשתמש בכוחות שלי, אז אני אנסה להשתמש במכות רגילות!" אומר לעצמי וארוץ אל עבר שרינק ואתן לו אגרוף חזק בפנים.
    NYO HO HO BITCH

6. משתמש מנוסה
    עמית

אני אגיב לך כשאלון יגיב

פלופי

זה תגובה טבעית.כשמישהו יורה עלייך טיל,לא תפחד? וזאת זירה כמו זירת אגרוף,רק גדולה מאוד ובלי חבלים.

אתה מבטל את כוח המשיכה סביבך וקופץ הכי גבוה שאתה יכול,ואתה מצליח להתחמק מהטילים. אתה מחזיר את כוח המשיכה סביבך, ונחת ליד משינאקס ונותן לו אגרוף בלסת,שפוגע חזק ממה שאתה חושב והוא מועד אבל חוזר לעמוד. הוא רק מחייך ושולח לראשך בעיטה סיבובית שפוגעת חזק ומעיפה אותך כמה מטרים אחורה. הוא מחייך חיוך ניצחון ומתקרב,אגרופו קמוץ ונראה כאילו הוא הולך לחבוט בך. אתה שם לב מאחורייך שמישהו חדש נכנס לאולם,ביחד עם סייקלופס ועוד מוטאנט לא מוכר.

איך תגיב? מה תעשה?

לוקאס

אתה נוסע בלימוזינה גדולה,מסתכל על הנוף,ובאופק אתה רואה אחוזה גדולה ומפוארת."לשם אנחנו נוסעים." אומר האדם הלבוש בכחול צהוב שלידך. אתה מרגיש ממש עייף ועינייך לפתע נעצמות,ואתה שוקע בשינה. כעבור בערך שעה מישהו מטלטל אותך,ואתה מתעורר ומי שלידך אומר:"הגענו." בקול מעט רובוטי. אתה מסתכל מהחלון ורואה שאתם בחניון קטן. הדלת של הלימוזינה נפתחת ואתה והאדם שלידך עולים במדרגות אל עבר דלת הקבועה בקיר ואתם מגיעים למסדרון מפואר.אתה משער שאתם נמצאים בתוך האחוזה שראית קודם."היי סייקלופס." אומר קול,ואתה רואה אדם שלבוש בחליפה שחורה צהובה."היי ספידי, אוקיי,נערוך לו תדרוך קצר." אומר האדם שהתברר כסייקלופס,ומי שכנראה הוא ספידי אומר:"שלום לך לוקאס,אתה נמצא עכשיו באחוזת האקסמן. אני ספידי וזה סייקלופס. שנינו כמוך,מוטאנטים.אתה בטח לא ממש יודע להשתלט על הכוח שלך,וכנראה שאתה מנדוה מהחברה,אז פה יקבלו אותך כמו שאתה ואתה תלמד להשתלט על הכוחות שלך ולהשתמש בהם לטובת האנושות. בגלל שאנחנו יודעים מה הכוח שלך,ולכולם פה יש כינוי, אנחנו נקרא לך פולהאוס. עכשיו בוא. אנחנו צריכים ללכת." אומר ספידי,ותופס לך ביד ומתחיל לרוץ במהירות אדירה.תוך דקה אתם מגיעים למעין אזור גדול עם זירות.ספידי מוביל אותך לאחת הזירות בקצה,ואומר:"אוקיי,כדי לבחון את יכולותיך,אנחנו נעשה עכשיו קרב. מותר להשתמש באגרופים ובעיטות." הוא אומר,ומחייך

איך תגיב? מה תעשה?

7. Because lizards can swim
    עמית

אני אגיב לך כשאלון יגיב

פלופי

זה תגובה טבעית.כשמישהו יורה עלייך טיל,לא תפחד? וזאת זירה כמו זירת אגרוף,רק גדולה מאוד ובלי חבלים.

אתה מבטל את כוח המשיכה סביבך וקופץ הכי גבוה שאתה יכול,ואתה מצליח להתחמק מהטילים. אתה מחזיר את כוח המשיכה סביבך, ונחת ליד משינאקס ונותן לו אגרוף בלסת,שפוגע חזק ממה שאתה חושב והוא מועד אבל חוזר לעמוד. הוא רק מחייך ושולח לראשך בעיטה סיבובית שפוגעת חזק ומעיפה אותך כמה מטרים אחורה. הוא מחייך חיוך ניצחון ומתקרב,אגרופו קמוץ ונראה כאילו הוא הולך לחבוט בך. אתה שם לב מאחורייך שמישהו חדש נכנס לאולם,ביחד עם סייקלופס ועוד מוטאנט לא מוכר.

איך תגיב? מה תעשה?

לוקאס

אתה נוסע בלימוזינה גדולה,מסתכל על הנוף,ובאופק אתה רואה אחוזה גדולה ומפוארת."לשם אנחנו נוסעים." אומר האדם הלבוש בכחול צהוב שלידך. אתה מרגיש ממש עייף ועינייך לפתע נעצמות,ואתה שוקע בשינה. כעבור בערך שעה מישהו מטלטל אותך,ואתה מתעורר ומי שלידך אומר:"הגענו." בקול מעט רובוטי. אתה מסתכל מהחלון ורואה שאתם בחניון קטן. הדלת של הלימוזינה נפתחת ואתה והאדם שלידך עולים במדרגות אל עבר דלת הקבועה בקיר ואתם מגיעים למסדרון מפואר.אתה משער שאתם נמצאים בתוך האחוזה שראית קודם."היי סייקלופס." אומר קול,ואתה רואה אדם שלבוש בחליפה שחורה צהובה."היי ספידי, אוקיי,נערוך לו תדרוך קצר." אומר האדם שהתברר כסייקלופס,ומי שכנראה הוא ספידי אומר:"שלום לך לוקאס,אתה נמצא עכשיו באחוזת האקסמן. אני ספידי וזה סייקלופס. שנינו כמוך,מוטאנטים.אתה בטח לא ממש יודע להשתלט על הכוח שלך,וכנראה שאתה מנדוה מהחברה,אז פה יקבלו אותך כמו שאתה ואתה תלמד להשתלט על הכוחות שלך ולהשתמש בהם לטובת האנושות. בגלל שאנחנו יודעים מה הכוח שלך,ולכולם פה יש כינוי, אנחנו נקרא לך פולהאוס. עכשיו בוא. אנחנו צריכים ללכת." אומר ספידי,ותופס לך ביד ומתחיל לרוץ במהירות אדירה.תוך דקה אתם מגיעים למעין אזור גדול עם זירות.ספידי מוביל אותך לאחת הזירות בקצה,ואומר:"אוקיי,כדי לבחון את יכולותיך,אנחנו נעשה עכשיו קרב. מותר להשתמש באגרופים ובעיטות." הוא אומר,ומחייך

איך תגיב? מה תעשה?
    "אוקיי.." אומר לו "אבל... נגד מי אני אמור להילחם? נגדך?" אומר ואתחיל לעוף מעט כדי להרגיל את עצמי למצב

8. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    [SIZE="3"]
    אלון ועמית

איך תגיבו? מה תעשו?
    אני מנסה להתרכז טוב טוב ומנסה לנפח את השרירים. (אני מנסה ללמוד כוח חדש [אם זה עובד ככה])
    אם זה מצליח אני מתחיל להתאבק ולתת לו אגרופים

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

9. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    עמית

אני אגיב לך כשאלון יגיב

פלופי

איך תגיב? מה תעשה?
    פעם אחרונה שירו עליי טיל התפוצצתי עליו ולא הוא עליי.
    ---------------------------------
    "אמרתי לך כבר שאני נגד אלימות ?"אומר לו , אחכה שהוא ינסה לתת לי מכה אתחמק כלפי מטה ואז אנסה לתת לו אגרוף לכיוון הלסת.

-----------------
    סתם בשביל שתבין מה אני מנסה לעשות הלסת היא מקום רגיש שאם נותנים מכה מספיק חזקה מכיוון מלמטה למעלה מעלפת את הבנאדם :P
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

10. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    שכל אחד יגיב לזה של כולם ואז לזה שלו.

כולם:

אתם הולכים אחרי רוג' בהתרגשות,ואתם לא מפסיקים להסתכל על הבית המפואר,אבל אתם לא עוצרים והולכים אחרי רוג' סייקלופס וולברין ואז אתם מגיעים למעין אולם ספורט ענקי שבנוי בשתי קומות: בקומה העליונה שבה אתם עומדים אתם שמים לב לבובות אימון שעומדות על מעין מסילה,למטרות גדולות שעומדות בפינה, וגם למכשירי כושר ומסלול ריצה .אתם מתסכלים מעבר למעקה בקומה מתחת ואתם רואים כל מיני סוגי זירות קרב: יש שם אחת שנראית כאילו היא באמצע סמטאות בעיר,אחת שהיא בעצם מים, אחת שנראית כאילו היא בנויה על הר,כמה רגילות שנראות כמו זירת אגרוף ענקית ואחת עם אדמה געשית שכל שנייה מתפרץ זרם לבה מהרצפה. לפתע, סייקלופס אומר לכם לבוא לפה ואתם באים ויורדים ביחד איתו במעלית לקומה של הזירות. אתם מגיעים לקומה של הזירות,ושם סייקלופס אומר:"אוקיי,כדי לבדוק את כישורי הקרב שלכם אתם הולכים עכשיו לעשות קרב אחד גד השני.ווילד,אתה תילחם עם שרינקר. טיימרוויל,אתה תילחם עם אקוואקס.קלאוון,אתה תילחם עם משינאקס." הוא אומר ואז רוג' מוסיפה:"זכרו שאתם יכולים להשתמש גם באומניות לחימה!" היא קוראת בקול,ואז אתם מתפצלים לזירות.

גלעד

אתה וניית'ן הולכים לזירה הרגילה במרכז החדר,ומתמקמים לעמדות קרב."בוא נילחם!" אומר ניית'ן בהתרגשות, ונעמד בתנוחת קרב של קראטה,ומסמן לך להתקרב.

איך תגיב? מה תעשה?

[/COLOR]
    "הא, אני למדתי ג'ודו וג'יאוג'טסו. זה ההפך הגמור של קראטה." אני אומר ונעמד בפיסוק קל יד ימין שומרת על הראש באגרוף ויד שמאל שומרת על אזור הבטן ולמטה.
    "אני לא הולך להתקרב. אני לא נשארתי מספיק זמן בחוג בשביל להתקיף כמו שצריך." אנ י אומר לו בחיוך.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

11. היכל התהילה
    שם: דניס
    שם משתמש: Tigraro
    גיל במשחק: 21
    שם במשחק: קייל ג'ונסון
    הכוח של המוטאנט: מוטאנט מבוסס טיגריס.
    קווי המתאר שלו מטושטשים, חושיו מפותחים, הוא בעל זינוק על אנושי, תוקף באמצעות טפרים נשלפים, ניביו ושאגה אשר גורמת ליריביו לההדף.
    שם קוד: טיגרארו
    רקע: ---- חחח ספויילרים לסיפור שלי XD
    הערות\הערות\ביסלי גריל: איכסה ביסלי, סופלה שוקולד

12. משתמש מנוסה
    שכל אחד יגיב להמשך שלו ואז לכללי.ועוד הודעה-בגלל שיש מספר גדול של משתתפים במ"ת אני אל יכול להגיב כל שעה. אני אגיב בכל יום לפחות פעמיים.

טיגרארו

רשום אחי.התחלה:

אתה נוסע בלימוזינה מפוארת כשלידך אחד לבוש בצהוב עם מסכה גדולה על פניו. אתה רואה באופק מעין אחוזה מפוארת וגדולה,ואתה פונה להסתכל באדם שמימינך. הוא אומר לך:"אתה יכול ללכת לישון. אחנו נגיע בערך בעוד שעה." הוא אומר לך,ואתה נשען על החלון ושוקע בשינה עמוקה. כעבור שעה אתה שומע קול שאומר לך:"קום." ואתה מתעורר ורואה את האדם עם המסכה מחוץ ללימוזינה,ואתה יוצא ממנה גם.אתה שם לב שאתם בתוך חניון קטן, אך אין לך זמן להתעכב: האדם המוזר הזה אומר לך לבוא אחריו ואתם הולכים אל מעלית שקבועה בקיר. אתם נכנסים לתוך המעלית,והאדם הזה לוחץ על אחד הכפתורים,ואתם מגיעים לפרוזדור מפואר ומתחילים ללכת בו.לפתע,אתם מגיעים לדלתות כפולות והאדם אומר לך:"אוקיי,שלום לך קייל. אני וולברין ואני כמוך,מוטאנט. תכף יגיע לפה עוד מישהו והוא יסביר לך הכול. אגב,אנחנו יודעים על הכוחות שלך,ומהיום אתה תיקרא טיגרארו." אומר וולברין ופונה ללכת,אך לפתע הוא מסתובב אלייך ואומר:"טיגרארו,אתה ממש מזכיר לי את עצמי בתחילת דרכי." הוא אומר בחיוך קל,והולך משם.

לוקאס

"אבל רגע,אני אמור להילחם נגדך?" אתה אומר ואז מתחיל לעופף בזירה והוא עונה לך בחיוך רחב:"ברור שכן,נגד מי אתה חושב?" ולפני שאתה מספיק להוציא מפיך עוד מילה אחת,הוא מתחיל לרוץ במהירות אדירה ואז קופץ,ולפני שאתה מספיק לראות משהו, אתה מרגיש שמשהו חזק חובט בך ואתה מתרסק על הרצפה בחוזקה ונוצר חור בזירה."בוא תנסה." הוא אומר לך בטון מזלזל,ואתה מנסה לרוץ אליו ולחבוט בו,אבל לפני שאתה מספקי לחבוט בו,הוא מצמיד אותך לרצפה ומעקם לך את היד."להפסיק את הקרב! ספידי ניצח!" קורא סייקלופס.

פלופי

"אמרתי לך כבר שאני נגד אלימות?" אתה אומר למשינאקס, אבל הוא רק מחייך ומסמן לך להתקרב. אתה מחייך בעצמך ומתקרב כדי לתת לו אגרוף בלסת, אך הוא הופך את ידו למתכת וחובט בך חזק,אבל אתה מספיק לקפוץ בזמן ואתה נוחת על גבו ומפיל אותו לרצפה. אתה מעקם לו את היד וסייקלופס קורא:"להפסיק את הקרב! קלאוון ניצח!" הוא קורא ואתה מתמלא גאווה.

עמית ואלון

"אוקיי,אם הכוחות שלי לא עוזרים אז כדאי לי להשתמש במכות רגילות!" אומר לעצמו ווילד,ורץ אל שרינקר במהירות אדירה בכוונה לחבוט בו עם אגרופו. בינתיים,שרינקר מנסה לנפח את שריריו,אבל הוא לא מצליח אך בכל זאת רץ אל ווילד שמנסה גם הוא לתת אגרוף. שני המכות מתנגשות זו בזו וזה יורצ גל הדף שמעיף את ווילד ושרינקר ל]ינות הזירה ושניהם נופלים על הרצפה."הפסק קרב! זה תיקו בין שרינקר וווילד!" קורא סייקלופס

גלעד

"היי,אני למדתי ג'ודו וג'יאוג'יטסו,זה ההפך מקרטה." אתה אומר לעצמך,ואז חושב:'אוקיי,אני הייתי מספיק זמן בחוג בשביל לדעת לחכות שהוא יתקוף.' אתה חושב,אבל כלום לא קורה: אתה וניית'ן פשוט עומדים בזירה לכמה דקות,עד שהוא מחליט לעשות צעד ראשון: הוא תוקף אותך בבעיטה סיבובית ואתה חוסם אותה ומעיף אותו ממך עם כדור מים שפוגע חזק.ניית'ן מתעצבן, ומשתגר לאן שהוא,אתה לא יודע לאן. לפתע,אתה מרגיש שמישהו מעקפ לך את היד ואתה נופל על הרצפה."להפסיק את הקרב! טיימרוויל מנצח!" קורא סייקלופס.

כולם:

כולכם יוצאים מהאולם,שמחים ונרגשים מהקרב הראשון שלכם,ויוצאים מהאולם דרך דלתות כפולה בקיר המזרחי. בחוץ אתם רואים את סייקלופס ורוג' שמחייכים אליכם,ולידם עומד בחור חדש ולא מוכר שנראה לחוץ."הייתם מעולים,כולכם." אומרת רוג',ואז סייקלופס אומר:"כן,היא צודקת. אגב,אני רוצה שתכירו מוטאנט חדש שיהיה בצוות שלכם,את טיגרארו." הוא אומר,והאדם הלא מוכר מצטרף אל שאר המוטאנטים הצעירים."אוקיי,הייתם מעולים וכל זה,ומגיעה לכם מנוחה. אתם מוזמנים לעשות מה שאתם רוצים עכשיו:ללכת לחדר הכושר,לעלות לחדרים,ללכת לחדר המשחקים ולבריכה,וכן יש דבר כזה פה," היא אומרת בחיוך למראה תדהמתו של טיימרוויל."אוקיי,אתם תחולקו לשני חדרים: X1 וX2." אומר סייקלופס," באקס 1 ישנו:ווילד,שרינקר,טיימרוויל,ופולהאוס. באקס 2 ישנו טיגרארו, אקוואקס, משינאקס וקלאוון. אתם מזומנים לעלות לחדרים,הם בקומה השלישית. חדר המשחקים והבריכה הם בקומת המרתף. בשמונה יש ארוחת ערב בחדר האוכל,הוא בקומה השנייה. לכו לדרככם!" הוא אומר בחיוך.

איך תגיבו? מה תעשו?

13. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית ואלון

"אוקיי,אם הכוחות שלי לא עוזרים אז כדאי לי להשתמש במכות רגילות!" אומר לעצמו ווילד,ורץ אל שרינקר במהירות אדירה בכוונה לחבוט בו עם אגרופו. בינתיים,שרינקר מנסה לנפח את שריריו,אבל הוא לא מצליח אך בכל זאת רץ אל ווילד שמנסה גם הוא לתת אגרוף. שני המכות מתנגשות זו בזו וזה יורצ גל הדף שמעיף את ווילד ושרינקר ל]ינות הזירה ושניהם נופלים על הרצפה."הפסק קרב! זה תיקו בין שרינקר וווילד!" קורא סייקלופס

כולם:

כולכם יוצאים מהאולם,שמחים ונרגשים מהקרב הראשון שלכם,ויוצאים מהאולם דרך דלתות כפולה בקיר המזרחי. בחוץ אתם רואים את סייקלופס ורוג' שמחייכים אליכם,ולידם עומד בחור חדש ולא מוכר שנראה לחוץ."הייתם מעולים,כולכם." אומרת רוג',ואז סייקלופס אומר:"כן,היא צודקת. אגב,אני רוצה שתכירו מוטאנט חדש שיהיה בצוות שלכם,את טיגרארו." הוא אומר,והאדם הלא מוכר מצטרף אל שאר המוטאנטים הצעירים."אוקיי,הייתם מעולים וכל זה,ומגיעה לכם מנוחה. אתם מוזמנים לעשות מה שאתם רוצים עכשיו:ללכת לחדר הכושר,לעלות לחדרים,ללכת לחדר המשחקים ולבריכה,וכן יש דבר כזה פה," היא אומרת בחיוך למראה תדהמתו של טיימרוויל."אוקיי,אתם תחולקו לשני חדרים: X1 וx2." אומר סייקלופס," באקס 1 ישנו:ווילד,שרינקר,טיימרוויל,ופולהאוס. באקס 2 ישנו טיגרארו, אקוואקס, משינאקס וקלאוון. אתם מזומנים לעלות לחדרים,הם בקומה השלישית. חדר המשחקים והבריכה הם בקומת המרתף. בשמונה יש ארוחת ערב בחדר האוכל,הוא בקומה השנייה. לכו לדרככם!" הוא אומר בחיוך.
    "יופי, מנוחה לא תזיק לי!" אומר ואלך לחדרי, אקס 1 כדי לישון שינה טובה." אומר לעצמי ואלך לי לחדרי.
    NYO HO HO BITCH

14. Because lizards can swim
    כולם:

כולכם יוצאים מהאולם,שמחים ונרגשים מהקרב הראשון שלכם,ויוצאים מהאולם דרך דלתות כפולה בקיר המזרחי. בחוץ אתם רואים את סייקלופס ורוג' שמחייכים אליכם,ולידם עומד בחור חדש ולא מוכר שנראה לחוץ."הייתם מעולים,כולכם." אומרת רוג',ואז סייקלופס אומר:"כן,היא צודקת. אגב,אני רוצה שתכירו מוטאנט חדש שיהיה בצוות שלכם,את טיגרארו." הוא אומר,והאדם הלא מוכר מצטרף אל שאר המוטאנטים הצעירים."אוקיי,הייתם מעולים וכל זה,ומגיעה לכם מנוחה. אתם מוזמנים לעשות מה שאתם רוצים עכשיו:ללכת לחדר הכושר,לעלות לחדרים,ללכת לחדר המשחקים ולבריכה,וכן יש דבר כזה פה," היא אומרת בחיוך למראה תדהמתו של טיימרוויל."אוקיי,אתם תחולקו לשני חדרים: X1 וx2." אומר סייקלופס," באקס 1 ישנו:ווילד,שרינקר,טיימרוויל,ופולהאוס. באקס 2 ישנו טיגרארו, אקוואקס, משינאקס וקלאוון. אתם מזומנים לעלות לחדרים,הם בקומה השלישית. חדר המשחקים והבריכה הם בקומת המרתף. בשמונה יש ארוחת ערב בחדר האוכל,הוא בקומה השנייה. לכו לדרככם!" הוא אומר בחיוך.
    אצא מאוכזב מהחדר ואחשוב 'בטח שהוא ניצח... יש לו את ייתרון השליטה בכוח..' בעצבים ואצא החוצה, להתאמן אני אפול 'בטעות' על אחד המוטאנטים האחרים ואשאב כוח של אחד מהם, אשתמש בו ואנסה להחזיק אותו כמה שיותר זמן

15. היכל התהילה
    אתה נוסע בלימוזינה מפוארת כשלידך אחד לבוש בצהוב עם מסכה גדולה על פניו. אתה רואה באופק מעין אחוזה מפוארת וגדולה,ואתה פונה להסתכל באדם שמימינך. הוא אומר לך:"אתה יכול ללכת לישון. אחנו נגיע בערך בעוד שעה." הוא אומר לך,ואתה נשען על החלון ושוקע בשינה עמוקה. כעבור שעה אתה שומע קול שאומר לך:"קום." ואתה מתעורר ורואה את האדם עם המסכה מחוץ ללימוזינה,ואתה יוצא ממנה גם.אתה שם לב שאתם בתוך חניון קטן, אך אין לך זמן להתעכב: האדם המוזר הזה אומר לך לבוא אחריו ואתם הולכים אל מעלית שקבועה בקיר. אתם נכנסים לתוך המעלית,והאדם הזה לוחץ על אחד הכפתורים,ואתם מגיעים לפרוזדור מפואר ומתחילים ללכת בו.לפתע,אתם מגיעים לדלתות כפולות והאדם אומר לך:"אוקיי,שלום לך קייל. אני וולברין ואני כמוך,מוטאנט. תכף יגיע לפה עוד מישהו והוא יסביר לך הכול. אגב,אנחנו יודעים על הכוחות שלך,ומהיום אתה תיקרא טיגרארו." אומר וולברין ופונה ללכת,אך לפתע הוא מסתובב אלייך ואומר:"טיגרארו,אתה ממש מזכיר לי את עצמי בתחילת דרכי." הוא אומר בחיוך קל,והולך משם.
    'איך הוא יודע את שמי?' אשאל את עצמי 'טיגרארו? זאת בדיחה?'
    'אה?' אשאל את עצמי ללא כל 'מי כולם?'

עמוד 4 מתוך 6 ראשוןראשון ... 23456 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •