פורסם במקור על ידי
Machine X
שכל אחד יגיב להמשך שלו ואז לכללי.ועוד הודעה-בגלל שיש מספר גדול של משתתפים במ"ת אני אל יכול להגיב כל שעה. אני אגיב בכל יום לפחות פעמיים.
גלעד
"היי,אני למדתי ג'ודו וג'יאוג'יטסו,זה ההפך מקרטה." אתה אומר לעצמך,ואז חושב:'אוקיי,אני הייתי מספיק זמן בחוג בשביל לדעת לחכות שהוא יתקוף.' אתה חושב,אבל כלום לא קורה: אתה וניית'ן פשוט עומדים בזירה לכמה דקות,עד שהוא מחליט לעשות צעד ראשון: הוא תוקף אותך בבעיטה סיבובית ואתה חוסם אותה ומעיף אותו ממך עם כדור מים שפוגע חזק.ניית'ן מתעצבן, ומשתגר לאן שהוא,אתה לא יודע לאן. לפתע,אתה מרגיש שמישהו מעקפ לך את היד ואתה נופל על הרצפה."להפסיק את הקרב! טיימרוויל מנצח!" קורא סייקלופס.
כולם:
כולכם יוצאים מהאולם,שמחים ונרגשים מהקרב הראשון שלכם,ויוצאים מהאולם דרך דלתות כפולה בקיר המזרחי. בחוץ אתם רואים את סייקלופס ורוג' שמחייכים אליכם,ולידם עומד בחור חדש ולא מוכר שנראה לחוץ."הייתם מעולים,כולכם." אומרת רוג',ואז סייקלופס אומר:"כן,היא צודקת. אגב,אני רוצה שתכירו מוטאנט חדש שיהיה בצוות שלכם,את טיגרארו." הוא אומר,והאדם הלא מוכר מצטרף אל שאר המוטאנטים הצעירים."אוקיי,הייתם מעולים וכל זה,ומגיעה לכם מנוחה. אתם מוזמנים לעשות מה שאתם רוצים עכשיו:ללכת לחדר הכושר,לעלות לחדרים,ללכת לחדר המשחקים ולבריכה,וכן יש דבר כזה פה," היא אומרת בחיוך למראה תדהמתו של טיימרוויל."אוקיי,אתם תחולקו לשני חדרים: X1 וX2." אומר סייקלופס," באקס 1 ישנו:ווילד,שרינקר,טיימרוויל,ופולהאוס. באקס 2 ישנו טיגרארו, אקוואקס, משינאקס וקלאוון. אתם מזומנים לעלות לחדרים,הם בקומה השלישית. חדר המשחקים והבריכה הם בקומת המרתף. בשמונה יש ארוחת ערב בחדר האוכל,הוא בקומה השנייה. לכו לדרככם!" הוא אומר בחיוך.
איך תגיבו? מה תעשו?