Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456
מציג תוצאות 76 עד 87 מתוך 87
  1. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    מצטער על התגובה המאוחרת,הייתי חולה.

אקוואקס

גאון XD

אתה מתחיל להרטיב את המיטה שאתה רוצה, ואז עולה לך רעיון ואתה כותב במים:"המיטה של אקוואקס,מי שיישן עליה ימצא את עצמו רטוב לגמרי." אתה מרוצה מכושר היצירתיות שלך,יוצא מהחדר,הולך לשירותים המפוארים,מחליף לבגד ים,ויורד למטה לבריכה. אתה מגיע למסדרון קצר שבצד ימין יש דלת זכוכית שמהצד השני אתה רואה את הבריכה. אתה נכנס לחדר הזה ונדהם ממה שעיניך רואות:אתה רואה בריכה אולימפית ענקית שתופס את רוב החדר, וצדדיה יש ספסלים מרופדים ויפים בצבע כחול בז'. אתה רואה שקצה הקרוב אלייך יש מעין בר עם משקאות.

איך תגיב? מה תעשה?

[/COLOR][/COLOR]
    אני צוהל משמחה וקופץ ראש לבריכה. אני מתחיל להשפריץ מים על כל מי שאני רואה שם גם אם הוא מחוץ לבריכה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

2. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית

"אוקיי,שעתיים זה גם מספיק זמן." אתה אומר ורוצה לכוון שעון מעורר כדי לישון,אך אתה לא רואה שעון מעורר. אתה חושב לעצמך:'מקסימום יעירו אותי אחר כך.' בחיוך,ונשכב במיטה,אתה שוכב שם איזה דקה,בוהה בתקרה,אבל אתה לא מצליח להירדם. לפתע, טיימרוויל פונה אלייך ואומר:"היי ווילד, מה השם האמיתי שלך?" בסקרנות.

איך תגיב? מה תעשה?
    "השם שלי הוא ריצ'ארד, אבל אתה יכול לקרוא לי ריק." אומר לטיימווירל "למה רצית לדעת את זה?"
    NYO HO HO BITCH

3. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    מצטער על התגובה המאוחרת,הייתי חולה.

טיגרארו ושרינקר

טיגרארו ניגש בחיוך אל משינאקס ושרינקר,אך רואה שהם כבר לא שם והוא רואה שהם ירדו אל חדר המשחקים. טיגרארו הולך אל חדר המשחקים והוא נדהם ממה שהוא רואה: חדר ענקי עם חדר שקוף של מטווח לייזר באמצע. אתם רואים בצדדים כל מיני סוגים של מכונות משחק כמו פלייסטיישן,ובצד השני יש מכונות הדמיה כאלה של משחקי מרוצים. בקיר מולכם יש מעין חדר גדול של הדמיה של משחקי אקשן עם הולגרמות. הוא שם לב ששרינקר ומשינאקס עומדים לידו."היי,איך קוראים לך?" שואל משינאקס את טיגרארו,וטיגרארו אומר לו את שמו החדש טיגרארו בחיוך. משינאקס אומר לו:"שלום לך טיגרארו. אני משינאקס." הוא אומר ואז שניהם אומרים במקביל:"יש לי הרגשה שנהיה חברים טובים." ושניהם צוחקים.לאחר מכן שרינקר אומר:"קדימה! הולכים להדמית האקשן!" בחיוך רחב.

איך תגיבו? מה תעשו?

[/COLOR][/COLOR]
    "אני עם טיגרארו !!!" אני צועק ישר ורץ להדמיית האקשן ומנסה לבדוק איך מפעילים אותה.

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

4. היכל התהילה
    טיגרארו ושרינקר

טיגרארו ניגש בחיוך אל משינאקס ושרינקר,אך רואה שהם כבר לא שם והוא רואה שהם ירדו אל חדר המשחקים. טיגרארו הולך אל חדר המשחקים והוא נדהם ממה שהוא רואה: חדר ענקי עם חדר שקוף של מטווח לייזר באמצע. אתם רואים בצדדים כל מיני סוגים של מכונות משחק כמו פלייסטיישן,ובצד השני יש מכונות הדמיה כאלה של משחקי מרוצים. בקיר מולכם יש מעין חדר גדול של הדמיה של משחקי אקשן עם הולגרמות. הוא שם לב ששרינקר ומשינאקס עומדים לידו."היי,איך קוראים לך?" שואל משינאקס את טיגרארו,וטיגרארו אומר לו את שמו החדש טיגרארו בחיוך. משינאקס אומר לו:"שלום לך טיגרארו. אני משינאקס." הוא אומר ואז שניהם אומרים במקביל:"יש לי הרגשה שנהיה חברים טובים." ושניהם צוחקים.לאחר מכן שרינקר אומר:"קדימה! הולכים להדמית האקשן!" בחיוך רחב.

איך תגיבו? מה תעשו?
    'קדימה להדמיית האקשן' אגיד במחשבותיי וארוץ אליה, אנסהלהפעילה

5. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    לוקאס

"כדאי לחזור." אתה אומר לעצמך,מתנשף ואז שואל את ספידי:"היי ספידי,איפה אנחנו?" והוא מחייך ואומר לך:"כרגע אנחנו 100 קילומטרים בדיוק מהאחוזה." בחיוך אדיר. אתה נדהם מהמרחק העצום וספידי שואל אותך:"אוקיי,נראה לי שהתאמנו די.רוצה לחזור?" הוא שואל ומחייך חיוך אדיר.

איך תגיב? מה תעשה?

אקוואקס ופלופי

"מי לעזאזל משתין על המיטה של עצמו?" חושב לעצמו פלופי,מחליף בגדים,והולך לבריכה. הוא מגיע לחדר ענקי עם כיסאות בריכה בצבע חום בהיר בקצה הרחוק ובר משקאות חופשי בקצה הזה. בתוך המים יש אקוואקס מתמשע במים ושוחה להנאתו,כשהוא בצורת המים.כשפלופי נכנס הוא הופך חזרה לאדם ושניהם מסתכלים אחד על השני,מנסים לבחון אחד את השני,ואז נזכרים שהם נפגשו כבר לפני האימונים.

איך תגיבו? מה תעשה?

עמית

"השם שלי הוא ריצ'ארד,אבל תקרא לי ריק." אתה אומר לו והוא מחייך ואומר לך:"מגניב,אני ניית'ן,ניית'ן ברוקפילד." הוא אומר ואז אתה שואל אותו:"למה רצית לדעת את זה?" והוא עונה לך:"סתם,פשוט רציתי לדעת עוד טיפה על אלה שאני ישן איתם בחדר." הוא אומר בחיוך

איך תגיב?מה תעשה?

אלון וטיגרארו

"קדימה להדמיית1 האקשן!" צועק משינאקס ושניכם רצים אחריו.אתם נכנסים לתוך חדדר ההדמיה ולפתע עולה הולוגרמה של כתב,שבה כתוב:" תרצו לשחק ב: 1.משחק יריות 2.ג'ראסיק פארק 3.mega rice." המכונה אומרת,ומישנאקס אומר:"במה אתם רוצים? לי לא אכפת." הוא אומר בחיוך.

איך תגיבו? מה תעשו?
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    עמית

"השם שלי הוא ריצ'ארד,אבל תקרא לי ריק." אתה אומר לו והוא מחייך ואומר לך:"מגניב,אני ניית'ן,ניית'ן ברוקפילד." הוא אומר ואז אתה שואל אותו:"למה רצית לדעת את זה?" והוא עונה לך:"סתם,פשוט רציתי לדעת עוד טיפה על אלה שאני ישן איתם בחדר." הוא אומר בחיוך

איך תגיב?מה תעשה?
    "טוב, תעיר אותי לפני ארוחת הערב.." אומר לניית'ן ואחזור לישון.
    NYO HO HO BITCH

7. אמאש'ך פלאפי ):
    שם: ספרטה
    אקוואקס ופלופי

"מי לעזאזל משתין על המיטה של עצמו?" חושב לעצמו פלופי,מחליף בגדים,והולך לבריכה. הוא מגיע לחדר ענקי עם כיסאות בריכה בצבע חום בהיר בקצה הרחוק ובר משקאות חופשי בקצה הזה. בתוך המים יש אקוואקס מתמשע במים ושוחה להנאתו,כשהוא בצורת המים.כשפלופי נכנס הוא הופך חזרה לאדם ושניהם מסתכלים אחד על השני,מנסים לבחון אחד את השני,ואז נזכרים שהם נפגשו כבר לפני האימונים.

איך תגיבו? מה תעשה?
    "תזכיר לי איך קוראים לך ?אף פעם לא הייתי טוב עם שמות"אומר בחיוך.
    אני מנהל את משוב, ומה אתה עשית היום ?

[YOUTUBE]0jnv0ejmLlY[/YOUTUBE]

8. היכל התהילה
    אלון וטיגרארו

"קדימה להדמיית1 האקשן!" צועק משינאקס ושניכם רצים אחריו.אתם נכנסים לתוך חדדר ההדמיה ולפתע עולה הולוגרמה של כתב,שבה כתוב:" תרצו לשחק ב: 1.משחק יריות 2.ג'ראסיק פארק 3.mega rice." המכונה אומרת,ומישנאקס אומר:"במה אתם רוצים? לי לא אכפת." הוא אומר בחיוך.

איך תגיבו? מה תעשו?
    "בואו ננסה את 2" אגיד ואחכה לראות מה שרינקר אומר.

9. משתמש מנוסה
    שם: אלון

איך תגיב?מה תעשה?

אלון וטיגרארו

איך תגיבו? מה תעשו?
    "ג'ראסיק פארק !" אני אומר כשאני רועד מהתרגשות...

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

10. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    אקוואקס ופלופי

איך תגיבו? מה תעשה?

"הי שוב." אני אומר ומשפריץ עליו (לא בצורה מיוחדת) מים מהבריכה.
    "רוצה מלחמת מים? או שאתה חושב שזה יהיה לא פייר?" אני אומר לו "אל תדאג, אני לא אשתמש בכוחות שלי ועדיין אני אכסח עוד חמישה כמוך".
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

11. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    לוקאס

"כדאי לחזור." אתה אומר לעצמך,מתנשף ואז שואל את ספידי:"היי ספידי,איפה אנחנו?" והוא מחייך ואומר לך:"כרגע אנחנו 100 קילומטרים בדיוק מהאחוזה." בחיוך אדיר. אתה נדהם מהמרחק העצום וספידי שואל אותך:"אוקיי,נראה לי שהתאמנו די.רוצה לחזור?" הוא שואל ומחייך חיוך אדיר.

איך תגיב? מה תעשה?
    "רוצה, כן... אצליח לא בטוח" אומר בחוסר אוויר ואסתכל עליו 'איך הוא יכול לרוץ כלכך הרבה בלי להזיע אפילו...' אחשוב

12. משתמש מנוסה
    ננעל על פי החלטת הש"הם

עמוד 6 מתוך 6 ראשוןראשון ... 456

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •