Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 109
  1. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שם: לי

יש אישור ממגניום
    ציטוט פורסם במקור על ידי Meganium

יש אישור
    הערות
    המשחק מיועד לגילאי 13+
    אין מקום
    תודה למגניום שעזר לי קצת במשחק ונתן לי את הרעיון להכין את אנטי קייל

רקע

יום אחד נער בשם לי הותקף על ידי פוקימוני עשב מרושעים.לפוקימוני עשב לא היו רגשות בכלל כלפי לי הם רק רצו להרוג אותו.אז הם תקפו אותו בלי רחמים.לאחר כמה דקות של תקיפה .באו עוד כמה פוקימונים מסוג נורמל וחרק.לי חשב שהם יגנו עליו מפני פוקימוני העשב , אבל הם בידיוק כמו פוקימוני העשב.אין להם רגשות וסתם רוצים להרוג את לי.הם תקפו את לי במלא מתקפות חזקות שהם ידעו .ללי היה כוח סיבולת ענק שבזכותו הוא הצליח להישאר בחיים.
    כך זה נמשך 5 שעות שנראות ללי כמו נצח. לפתע לרבסטה קטן וירפילד מגיעים לאזור.לי חשב שזה הסוף שלו אבל לרבסטה וירפילד החלו לתקוף את הפוקימונים שתקפו את לי.לי לא האמין למראה עינו-שני פוקימונים מגנים עליו.לרבסטה ווירפליד מצליחים להרוג את כול הפוקימונים שתקפו את לי.לי שמח מאוד ובעקבות זאת הוא זרק 2 פוכדורים על לרבסטה וירפיליד.הפוכדורים תפסו בקלות את שניהם והם נהפכו לפוקימונים של לי.
    לי החליט להקים ארגון בשם "השמדה" שיהרוג כול פוקימון :עשב,חרק ונורמל שחיים בכדור הארץ.הארגון השמדה קם והרבה הצטרפו אל הארגון.הארגון השמיד את כול פוקמוני החרק,עשב ונורמל שחיים על כדור הארץ ,חוץ מלרבסטה והתפחות שלו,והתפחיות של וירפליד שאותם הוא השאיר בחיים.הארגון ניסה גם להשמיד את האגדים שהם מסוג : חרק,עשב ונורמל.הארגון לא הצליח להרוג את אותם אגדים.האגדיים ברחו לחלל אל כוכבי הלכת השונים שנמצאים במערכת השמש.
    כעבור 5 שנים "השמדה" השתלט על כדור הארץ.לי גילה שהאגדיים שהוא ניסה להרוג ברחו לחלל החיצון ולכן הוא שלח מס' מכתבים לרוצחים שכירים כדי שיסכימו להרוג בשבילו את האגדיים שברחו לחלל החיצון.

עלילה

יום אחד אתם מקבלים מכתב לביתכם.אתם קוראים את המכתב " שלום Xׁ(השם שלכם) שמעתי שאת/ה רוצח/ת פוקימוני מעולה אז אני רוצה שאת/ה תעזרו לי לרצוח את האגדיים שברחו אל כוכבי הלכת השונים.אם את/ה מסכימ/ה. אנה תגיעו למשרד שלי מחר בבוקר".

השמדה

זהו הארגון שלי הקים בשביל להרוג את כול הפוקימונים שהוא שונא בעולם. גם אתם עובדים בארגון הזה בתור רוצחים שנשכרו לרצוח את האגדיים שברחו לחלל.
    הארגון שולט בכול כדור הארץ.אין לו מתנגדים מי שמתנגד לו מת מיד.
    יש לו מלא חיילים שמפקחים על כדור הארץ ומחפשים פוקימוני עשב,חרק ונורמל שהצליחו לשרוד והם בחיים .

המפקדה הראשית של הארגון נמצאת בעיר טוקיו שם נמצא גם לי.השמדה מנסה גם לפלוש אל שאר כוכבי החלל בשביל לשלוט גם עליהם ולהרוג שם את הפוקימונים ששם.

לי
    לי הוא המנהיג של ארגון השמדה והוא זה שהקים את הארגון הזה . לאחר שפוקימוני עשב,חרק ונורמל ניסו להרוג אותו הוא פיתח שנאה רבה אל סוגי הפוקימונים האלו .הוא נולד בעיר טוקיו שביפן, ובעקבות זאת הבסיס הראשי של הארגון נמצא בעיר טוקיו. הוא במשך 5 שנים הוא הצליח לכבוש את כול כדור הארץ, ולרבסטה ווירפליד התפתחו לצורה הסופית שלהם. הוא מתכנן לכבוש את שאר הכוכבים שנמצאים במערכת השמש.יש לו אופי קר הוא בעל מזג רע.
    פוקימונים:,

לא להגיב
    [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=7FLhc...layer_embedded[/YOUTUBE]

Spoiler ספוילר

<<< לוקאס אוו לוקאס למה עזבת פתאום? לוקאס או לוקאס תחזור תחזור היום וואואואואו!
    העם דורש וינר חברתי!

2. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    כוכבים

בחלל החיצון יש מלא כוכבי לכת.בכוכבי לכת השונים נמצאים מלא חיזריים מסוגים שונים.בכוכבי הלכת שנמצאים במערכת השמש של כדור הארץ נמצאים האגדיים שרצה לי להרוג אך לא הצליח.בכוכבי הלכת השונים נמצאים פוקימונים ואת זה "השמדה" לא יודעים . כדי לכם להיזהר בכוכבי הלכת השונים כי נמצאים שם חייזירים רשעים שירצו אולי להרוג אותכם.כשתגיעו לכוכב מסוים יעודכן פה המידע עליהם.

מאדים

מאדים-זה הכוכב הראשון שתצטרכו להגיע אליו בשביל להרוג את האגדי שיימן. כוכב מאדים מלא בגזים רעילים שיכולים להרוג אותכם ,ולכן תצטרכו מסכת גז לפני שתכנסו לכוכב מאדים. כול הפוקימונים שגרים על מאדים התרגלו כבר לגזים הרעילים ,ולא מתים מהם. מספרים שחלק מהפוקימונים שחיים במאדים עברו תהליך מוטציה.
    בכוכב גרים שבט הנקרא קניפוקי-שבט שאוכל את הפוקימונים שגרים בכוכב .אם תפגשו באחד מהם אז כדי שלא תחשפו את הפוקימון שלכם בפניהם , אחרת יש סיכוי שהם יואכלו לכם את הפוקימון אז תזהרו מהם. שיימן נמצא בגיהנום הפרחים-זהו מקום ענק עם מלא צמחי פרא ועוד מלא צמחים נדירים.שיימן שולט על כול הצמחים עם כוחותיו.בגן נמצאים גם מלא סנייבי שהוא הציל מפני הקניפוקי שרצו לאכול אותם.

קניפוקי

קניפוקי זה שבט חייזרי שגר במאדיים.צבע עורם הוא ירוק כזה.במקום ידיים יש להם סכינים שמאוד חדים ואם תיגעו בהם תוכלו להיחתך.יש להם לשון ארוכה מאוד שיכולה להגיע לאורך של מטר וחצי.המעדן האהוב על הקניפוקי הוא סניבי על הבוקר.אם לא הבנתם הקניפוקי הם שבט חייזרי שאוהב לאכול פוקימונים בתור הארוחה שלהם.יש גם סוגי פוקימונים שהם לא אוכלים והם: סוג אש,סוג רעל וסוג חשמל.את שאר הסוגים הם מאוד אוהבים לאכול.כשיימן הגיע לכוכב שלהם הם ניסו לאכול אותו אך שיימן גבר עליהם.הקניפוקי לא ויתרו והם כול יום מנסים ללכוד את שיימן.למנהיג שלהם קוראים סאירוק והוא הכי חזק בשבט שלו.
    מראה של קניפוקי רגיל

מתקפות חדשות

במשחק היו מתקפות חדשות שאני המצאתי. פה תהיה רשימת מתקפות חדשות שנחשפו , וכשתחשפו מתקפה היא תוצג כאן.כדי ללמד את הפוקימן שלכם מתקפה חדשה על הפוקימון למלא דרישות המתקפה שמוצגת כאן
    דרקון אש.
    סוג:
    כוח:200.
    דיוק:149%.
    תיאור: הפקימון שמשתמש בזה אוגר את כול כוחות האש שלו בתוך גופו ולאחר דקה הוא משחרר את כול הכוח שאגר בצורת דרקון אש ענק .דרקון אש ענק היה ענקי מאוד והיה ניתן לרכיבה עליו למשך כמה דקות.יש סיכוי קטן מאוד שהיריב יצליח להתחמק מן המתקפה הזאת.
    דרישות:על הפוקימון להיות מסוג אש ,צורה אחרונה.

יבוש.
    סוג:
    דיוק:150%.
    תיאור : הפוקימון שמשתמש בזה פשוט מוציא את כול המים שנמצאים בגוף היריב וכך מיבש אותו לגמרי.המתקפה יכולה לגרום למוות של היריב אם לא יוחזרו המים שהוצאו מהגוף שלו תוך מס' דקות.
    דרישות:על הפוקימון להיות מסוג מים, צורה אחרונה.

זימון פרחים.
    סוג:
    דיוק:148%.
    תיאור: הפוקימון שמשתמש בזה יכול לזמן כול פרח שקיים בעולם שישרת את מי שזמן אותו .הפוקימון שזימן את הפרח הופך לבעלים של הפרח והפרח עושה את כול מה שאדונו אומר לו לעשות .המתקפה יכולה להיות מסוכנת אם הפוקימון יזמן צמח חזק ביותר ומסוכן שיכול להרוג את היריב .אז צריכים להשתמש בזה בזהירות ובחוכמה.
    דרישות:על הפוקימון להיות מסוג עשב, צורה אחרונה.

לא להגיב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

3. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    אנטי קייל

אנטי קייל - זה צוות מחתרת כזה שמנסה להפיל את הארגון השמדה מן שלטון כדור הארץ .הם מנסים בכול דרך אפשרית להשמיד את הארגון.הם גם ינסו למנוע מכם להרוג את האגדיים שברחו לחלל .
    הארגון הזה מאמין שצריך לחיות בהרמוניה עם הפוקימונים ולא להרוג אותם אם שונאים אותם. בינתיים הארגון פועל בסודיות וארגון השמדה לא מודע לקיומם בכלל.

אריאס-הוא המנהיג של אנטי קייל. לאחר שארגון השמדה השתלט על העולם ורצח מלא פוקימונים הוא החליט להקים ארגון נגד המטרות של ארגון השמדה.אריאס הוא טיפוס שלוו מאוד ולא אוהב להתרגז.
    הוא מאוד מחבב את פוקימוני העשב במיוחד את מגניום .הוא הצליח להגן על צ'יקוריטה מידיהם של ארגון השמדה.צ'יקוריטה בתוך זמן קצר התפתח לו לביליף ואז למגניום.
    ברגע שאריאס שמע שלי מתכנן לשלוח רוצחים שכירים שיהרגו את הפוקימונים האגדיים שברחו לחלל הוא גם שכר אנשים שיהרגו את הרוצחים האלו וימנעו מהם להרוג תאגדיים המסכנים.
    פוקימונים:

אנשים חשובים

סאלי-זהוי תוכנת מחשב שארגון השמדה יצרו כדי שלכם היה קל להטיס את החללית שלכם ושלא תסבכו בהטסה.סאלי תדריך אותכם לעבר כול הטיסה ותגיד לכם מה אתם צריכים לעשות במהלך הטיסה.לסאלי יש מראה אנושית :היא לובשת שמלה שחורה אדומה ונעלי עקב אדומים.מכיוון שסאלי היא תוכנת מחשב אין לה רגשות בכלל.קראו לה סאלי על שם לי וסתם חיברו למילה "לי" את המילה "סא" ויצא סאלי

חנות

תעודכן בהמשך.
    מטרות

להרוג את כול האגדיים שברחו לחלל.

לא להגיב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

4. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    חוקים.
    1]כל החוקים של הפורום והגלובאליים חלים גם פה.
    2]לצטט אותי,כשאני אומר לכם את המשך.
    3]שאלות בה.פ ולא כאן.
    4]אסור להספים.
    5] מי שלא מגיב שבע ימים עף מהמ"ת,אלא אם כן דיווח לי על כך והוא ישאר.
    6] ליהנות.
    טופס הרשמה.
    כינוי:הכינוי שלכם בפורום.
    שם:איך תרצו שאקרא לכם במשחק הזה.
    גיל אמיתי: מהו הגיל שלכם במציאות.
    גיל במשחק:תבחרו גיל בין 20-25.
    אופי:לכתוב אופי שמתאים לרוצח שכיר.
    מראה:תארו את עצמכם או תביאו ספרייט.
    רקע: תסבירו למה רציתם להיות רוצחים?, למה הפכתם להיות רוצחים?, ספרו על החיים שלכם עד לרגע שבו לי שלח לכם מכתב. תסבירו איך השגתם את 6 הפוקימונים שלכם.
    פוקימונים: תבחרו 6 פוקימונים צורה אחרונה שיש לכם, אסור אגדיים,מותר לרבסטה וירפילד לבחור.
    נשק: תבחרו נשק שתרצו לרצוח איתו פוקימונים.
    הערות/בקשות:
    טופס הרשמה ריק.
    כינוי:
    שם:
    גיל אמיתי:
    גיל במשחק:.
    אופי:.
    מראה:.
    רקע: .
    פוקימונים: .
    נשק: .
    הערות/בקשות:
    לא להגיב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

5. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    רשומים 1-5
    machine x
    Spoiler ספוילר

הלכתי עד ששקד חוזר
    Spoiler ספוילר

Conscript
    Spoiler ספוילר

TheJedi
    Spoiler ספוילר

JimiJuri
    Spoiler ספוילר

לא להגיב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

6. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    שמור למידע נוסף

מותר להגיב

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

7. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    כינוי:machine x
    שם:ג'וני ג'ונסון
    גיל אמיתי: 13 וחצי
    גיל במשחק: 23
    אופי: הוא חכם מאוד,אתלטי,קר רוח,קשוח מאוד,יודע להתמודד עם כל מצב,והוא גם מאמן לא רע.
    מראה: שיער שחור,עיניים כחולות בוהקות,שרירי ושזוף. לובש מכנסי חאקי קצרים וחולצה כחולה בהירה.
    רקע:
    ג'וני נולד למשפחה ממוצעת בעיר אורבורג שבסינו.אביו היה חוקר פוקימוני עשב נודע ששמו יצא למרחקים. היו לו הרבה פוקימוני עשב,כמו טרופיאוס,טוטרה,ומגניום.יום אחד,כשאבא של ג'וני עבד בגינה,הפוקימונים שלו,שלמען האמת די שנאו אותו. תקפו אותו ביחד כולם והרגו אותו.ג'וני צפה במחזה הנורא של אביו שמת מפוקימוני העשב שלו,וברח ליער כדי לעכל את המחזה.לפתע,ביעד באו אליו כמה בדרילים מרושעים שהתחילו לתקוף אותו,ועד מהרה הצטרפו אליהם גם כמה ויגורות'ים וסנורלקסים.הוא כמעט מת שם,אבל לפתע הגיח מבעד לעצים גיבל קטן,שעזר לו.ג'וני הקטן לא האמין,ומיד ניסה לעזור לגיבל הקטן. בסוף,במאמץ עילאי,הם הצליחו לחסל אותם,וג'וני חזר הביתה אל אימו. הוא גילה שפוקימוני העשב של אביו רצחו גם אותה,והוא מיהר לקחת בעזרת חברו החדש חמישה פוקדורים ריקים מהמגירה של אביו,לקח את הפוקדקס הישן של אביו,ויצא למסע. הוא נזכר לפתע שהוא עוד לא תפס את גיבל,ולפי כוחו,נראה היה שפוקדור רגיל אל יספיק.הוא שלך גרייטבול מהמגירה השנייה בשולחן העבודה של אביו,וגיבל נתפס. ג'וני יצא למסע שלו,אבל נשבע דבר אחד:הוא עוד ינקום את נקמתו,ועולם לא יתפוס פוקימני עשב,חרק,או נורמל. הוא נהג להתאמן ביחד עם גיבל בלילות הקיץ,כדי לחזק גם אותו וגם את גיבל.

לאחר כמה שנים,כשג'וני כבר עבר בכמה מחוזות,וגיבל כבר היה לגארצ'ומפ,הגיע המכתב.ג'וני מאוד שמח כי הוא תמיד רצה לנקום את נקמת אביו,ולחסל את פוקימוני העשב.הוא עמד בהבטחתו,ולא היו לו שום פוקימוני עשב נורמל או חרק בשישיה,רק פוקימונים אחרים.כשהגיע ההודעה הוא מיד לקח את הרובה שלו,שהוא שמר לחיסול אנשים שהפריעו לו,לקח את ששת הפוקימונים הכי חזקים שלו,ויצא למסע ההרג.
    פוקימונים: גארצ'ומפ, וולריין,מגמורטאר,אלקטוויר,בישארפ,דראפיון.
    נשק: כפפות השליטה-כפפות שמאפשרות לג'וני ליצור מעין אנרגיה סגולה בוהקת,שיכלה לעשות הרבה דברים כמו: ליצור קוצים חדים, ליצור כדורים מתפוצצים,ליצור קרן אנרגיה שמשמידה דברים,מעין חומת מגן מאנרגיה,ועוד.
    הערות/בקשות: נראה לי ביקשתי מתישהו מקום שמור.
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-19-2011 בשעה 11:21 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

8. משתמש מנוסה
    כינוי: "הלכתי עד ששקד חוזר"
    שם: ניר
    גיל אמיתי: מספיק כדי שאני יעבור את הגבלת הגיל.
    גיל במשחק: 25.
    אופי:חכם, אסטרטג, ערמומי, בוגדני, רשע, פסיכופט.
    מראה:גלימה שחורה עם ברדס שמכסה את הפנים חוץ מפתחי הנשימה והעיניים. הבגדים לבנים והנעליים שטוחות המתאימות לריצה ולטיפוס עם דוקרנים שעוזרים בעמידה וטיפוס על\ב מקומות
    רקע:אני אוותר.
    פוקימונים: אין, מכיוון שאני מבקש להיות מבצעי עם נשקים במקום עם פוקימונים
    נשק: כפפות ברזל שמתאימות לכל היד. מהכפפה הראשונה מלמעלה יוצא אם למשתמש יש כוונה כוונת של רובה צלפים, וכאשר האיש בוחר מטרה (מתבייט) הוא עושה דמוי ירייה נשמע צליל וירייה שורקת יוצאת מכוונת. מלמטה יש כמות של רימוני הטלה. בכפפה השנייה, מלמעלה יש כמו דבר נפתח ששם נמצאי נשקי אחסון וכמה אקדחים ידניים שמתאימים לירות מהירות כאשר יש משימה שאסור שיראו אותך או שלא יקח שעה כמו רובה הצלפים, כמובן שהכל אוטומאטי. מלמטה יש כמות נחמדה של מצרובה, מצלמה שנשלטת ע"י האיש שהתקין אותה (טביעת אצבע) וכאשר היא רואה פוקימון\איש לא מזוה (נשלט לפי האיש שמתקין את המצלמה) היא יורה בו עם-m16 ארוך ואם היא נפגעת היא מפעילה מנגון של מטען חבלה ושולחת תדרים לאזור הקרוב, ששם כל הפצצות שיגרמו לנזק למטרה שהמצלמה ראתה יתפוצצו כדי לעשות כמה שיותר נזק. בנוסף לכל כפפה יש קרן הקפאה כמו לציידת משמה מהסדרה.

אני לא יודע אם אתה קורא לזה נזק אבל אני אוסיף את זה כאן, מצנח וטוסטוס.

הערות/בקשות: אתה יודע מה הרמה שלי, ולכן לא עשיתי רקע. אני נרשם למ"ת הזה רק בגלל שהוא אחד המ"תים המקוריים ביותר שראיתי, אך אם אני לא ארשם אליו אני אפר את ההבטחה שלי להירשם לכל מ"ת מקורי מספיק.
    נערך לאחרונה על ידי Delete Me, 08-20-2011 בשעה 12:01 AM

9. Because lizards can swim
    שם: ג'ורג' פלויד
    כינוי: Conscript
    שם: לוקאס
    גיל אמיתי: 15
    גיל במשחק:. 20
    אופי: אסטרטג, קר רוח, חסר רחמים, שקט...
    מראה:הוא לובש גלימה שחורה שמסתירה את גופו ואבריו, כפפות... רואים רק את העיניים הכחולות שלו
    רקע:לוקאס תמיד שנא פוקימונים... כשהיה קטן הציקו לו פוקימונים מרושעים וככה למד לשנוא אותם, במיוחד את פיקאצ'ו! לוקאס שמע על ארגון השמדה והחליט שהוא רוצה להרוג את כל הפוקימונים! לוקאס חיי חיים רגילים בלי להיות מאמן... לי שלח לו מכתב כי שמע על מה שפוקימונים עשו לו ורצה לעזורלו להשים את חלומו..
    פוקימונים: אין, הוא שונא אותם .
    נשק: בגלל שאין לו פוקימונים ציפיתי שתאפשר לי שני נשקים אז 1. דרגנוב עם כוונת טלסקופית ומשתיק וגלאי חום 2. סכין קומנדו
    הערות/בקשות: 2 נשקים ובלי פוקימונים

10. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    :ג'וני ג'ונסון-רשום
    ניר-רשום.בגלל שאני יודע שאתה ברמה גבוהה אני נותן לך להירשם בלי רקע
    לוקאס- תגיד לי רק מה זה דרגונוב?(אין לי מושג מה זה).אתה גם רשום

תגידו לי איזה צבע המשך תרצו שהיה לכם במשחק שאכתוב לכם המשך

התחלה
    אתה קמים לבוקר יפהפייה מצלצול השעון המעורר שלכם.אתם ניגשים לאמבטיה ושם מתקלחים ומצחצים שיינים.לאחר מכן אתם יורדים למטבח ואוכלים את הדגנים האהובים עליכם עם חלב.לאחר שאתם מסימים לאכול את הדגנים אתם נזכרים במכתב שאתמול קיבלתם מלי.אתם עולים מחדרכם לוקחים את הנשק שלכם ואת הפוקימונים שלכם(למי שיש).אתם יוצאים מבתיכם וניגשים לעבר המפקדה הראשית של ארגון השמדה.שם אתם עולים במעלית כדי לפגוש את לי.לאחר כמה שניות אתם פוגשים את לי.
    לי אומר לכם" ברוכים הבאים למפקדה של ארגון השמדה.אני מבין שאתם הרוצחים המפורסמים שכרתי.טוב בואו אחרי.". אתם הולכים אחריו והוא מוביל אותם לחדר שיש בו 5 דלתות.לכול דלת יש לה מס' משלה.לי אומר לכם.תוכלו לבחור רק את דלתות: ו4"תבחרו דלת וכנסו אליה שם תופיע החללית שלכם.כנסו אליה וטוסו לחלל".
    שכול אחד יבחר מס' אחר

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

11. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    התחלה
    אתה קמים לבוקר יפהפייה מצלצול השעון המעורר שלכם.אתם ניגשים לאמבטיה ושם מתקלחים ומצחצים שיינים.לאחר מכן אתם יורדים למטבח ואוכלים את הדגנים האהובים עליכם עם חלב.לאחר שאתם מסימים לאכול את הדגנים אתם נזכרים במכתב שאתמול קיבלתם מלי.אתם עולים מחדרכם לוקחים את הנשק שלכם ואת הפוקימונים שלכם(למי שיש).אתם יוצאים מבתיכם וניגשים לעבר המפקדה הראשית של ארגון השמדה.שם אתם עולים במעלית כדי לפגוש את לי.לאחר כמה שניות אתם פוגשים את לי.
    לי אומר לכם" ברוכים הבאים למפקדה של ארגון השמדה.אני מבין שאתם הרוצחים המפורסמים שכרתי.טוב בואו אחרי.". אתם הולכים אחריו והוא מוביל אותם לחדר שיש בו 5 דלתות.לכול דלת יש לה מס' משלה.לי אומר לכם"תבחר דלת וכנסו אליה שם תופיע החללית שלכם.כנסו אליה וטוסו לחלל".
    שכול אחד יבחר מס' אחר
    "אוקיי,דלת מספר אחד." אני אומר,נושם נשימה עמוקה,ונכנס דרך הדלת,מקווה שיש שם איזה פוקימון שאוכל לחסל ולהרוג,או משהו שאוכל להילחם בו.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

12. Because lizards can swim
    התחלה
    לי אומר לכם" ברוכים הבאים למפקדה של ארגון השמדה.אני מבין שאתם הרוצחים המפורסמים שכרתי.טוב בואו אחרי.". אתם הולכים אחריו והוא מוביל אותם לחדר שיש בו 5 דלתות.לכול דלת יש לה מס' משלה.לי אומר לכם"תבחר דלת וכנסו אליה שם תופיע החללית שלכם.כנסו אליה וטוסו לחלל".
    שכול אחד יבחר מס' אחר
    סנייפר, אני רוצה צבע כזה
    ~~~~~~~
    אני נכנס לדלת מספר 3 וטס לחלל... ווייייי

13. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    ג'וני
    לא אמרת לי איזה צבא תרצה שהיו המשכים שלך?
    ------------------------------------------------
    אתה מחליט להיכנס לדלת מס' 1. לי אומר לך " בחירה מצוינת ג'וני .אתה מוזמן להיכנס אל הדלת ולראות מה יש מאחוריה". אתה ניגש אל דלת מס' 1 והיא מולך נפתחת אוטמאטית.אתה נכנס אל הדלת בזהירות ובסקרנות מה יש מאחורי דלת מס' 1.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לחדר גדול ומולך מופיעה חללית עצומה בצורת צ'אריזארד ענק.בצדים שלה יש לה קרני לייזר.היא כולה בצבעי צ'איזארד.על החללית כתוב מס' 1 באדום ענק.דלת החללית נפתחת וממנה יוצאים מדרגות בשביל שתוכל להעלות לחללית.

לוקאס
    אוקי,זה הצבע?
    -------
    אתה מחליט להיכנס לדלת מס' 3.לי אומר לך" בחירה מצוינת לוקאס.אתה מוזמן להיכנס אל הדלת ולראות מה יש מאחוריה". אתה ניגש אל דלת מס' 3 והיא מולך נפתחת אוטמאטית.אתה נכנס אל הדלת בזהירות ובסקרנות מה יש מאחורי דלת מס' 3.לאחר הליכה הליכה קצרה אתה מגיע לחדר גדול ובמרכזו מופיעה חללית ענקית מאוד בצורת דרגונייט ענקי.בצדדי החללית נמצאים קרני ליזר.בצדה של החללית מוטבע המס' 3בכתום.דלת החללית נפתחת וממנה יוצאים מדרגות בשביל שתוכל להעלות לחללית.

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

14. Because lizards can swim
    ציטוט פורסם במקור על ידי Yami צפה בהודעה
    ג'וני
    לא אמרת לי איזה צבא תרצה שהיו המשכים שלך?
    ------------------------------------------------
    אתה מחליט להיכנס לדלת מס' 1. לי אומר לך " בחירה מצוינת ג'וני .אתה מוזמן להיכנס אל הדלת ולראות מה יש מאחוריה". אתה ניגש אל דלת מס' 1 והיא מולך נפתחת אוטמאטית.אתה נכנס אל הדלת בזהירות ובסקרנות מה יש מאחורי דלת מס' 1.לאחר הליכה קצרה אתה מגיע לחדר גדול ומולך מופיעה חללית עצומה בצורת צ'אריזארד ענק.בצדים שלה יש לה קרני לייזר.היא כולה בצבעי צ'איזארד.על החללית כתוב מס' 1 באדום ענק.דלת החללית נפתחת וממנה יוצאים מדרגות בשביל שתוכל להעלות לחללית.

לוקאס
    אוקי,זה הצבע?
    -------
    אתה מחליט להיכנס לדלת מס' 3.לי אומר לך" בחירה מצוינת לוקאס.אתה מוזמן להיכנס אל הדלת ולראות מה יש מאחוריה". אתה ניגש אל דלת מס' 3 והיא מולך נפתחת אוטמאטית.אתה נכנס אל הדלת בזהירות ובסקרנות מה יש מאחורי דלת מס' 3.לאחר הליכה הליכה קצרה אתה מגיע לחדר גדול ובמרכזו מופיעה חללית ענקית מאוד בצורת דרגונייט ענקי.בצדדי החללית נמצאים קרני ליזר.בצדה של החללית מוטבע המס' 3בכתום.דלת החללית נפתחת וממנה יוצאים מדרגות בשביל שתוכל להעלות לחללית.
    אני עולה לחללית, מסתכל על לוח הבקרה ומה כתוב בו 'עכשיו איך מטיסים את המותק הזאת' אחשוב לעצמי

15. מנהל פורום אנימה, מנגה ומצויירים
    לוקאס
    אתה עולה במדרגות ואז נכנס לתוך החללית שלך.אתה פונה הישר לעבר לוח הבקרה של החללית שלך.אתה מגיע אל לוח הבקרה ורואה מלא כפתורים בצבעים שונים שאין לך מושג מה הם עושים בכלל.לפתע נשמע קול " שלום המפקד לוקאס אני היא סאלי ,אני אחראית על לוח הבקרה של החללית.אני זאת שתהיה שתטיס את החללית הזאת לעבר היעד שלנו.אז מה הפקודה הראשונה שלך המפקד לוקאס? "

Spoiler ספוילר

העם דורש וינר חברתי!

עמוד 1 מתוך 8 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •