Pokemon GO
עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 15 מתוך 87
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    X Men-the next Generation

~בקרוב לוגו~

אני LordAbizi מנהל חת"ם מתיר בזאת ל Machine X לפותח את משחק התפיקידם X Men The Next Generation, בתנאי שיבצע תיקון קטן שהוזכר בה"פ.
    יש אישור מאביזי.

יש שבעה מקומות,חמישה שמורים. שישה מקומות תפוסים

דברי הפותח

שלום,אני יואב וזה המשחק השני שאני פותח בפורום, אבל הראשון שהוא באמת יצירה שלי ושאני עשיתי את הכול בו. אני מאוד מקווה שהוא יצליח יפה בפורום הזה, ומקווה שאנשים יירשמו לפה ויאהבו את המשחק שלי. בגלל שהסדרה לא מאוד מוכרת בישראל, אני אסביר קצת על הסדרה ומי זה פרופסור איקס וכו'.

קצת על האקסמן

האקסמן הם קבוצה של גיבורי על מוטאנטים ביקום מארוול (מי שלא יודע מה זה-שיכתוב בגוגל,אני לא מתכוון להסביר מה זה פה), שנאספו ביחד משולי החברה על ידי הפרופסור איקס. כל גיבורי העל שנמצאים בקבוצה הם מוטאנטים, אנשים שהם בעצם נולדו עם מוטציה והיא גורמת לזה שיש להם כוחות על כמו: ירי קרני לייזר מהעיניים, שליפת סכינים מהגוף,הזזת דברים בכוח המחשבה, ועוד. המוטאנטים של האקסמן הם אנשים שלא הצליחו להשתלט על הכוח שלהם, ולכן הם היו מנודים. הפרופסור איקס הוא מוטאנט בעצמו, שהצליח להשתלט על כוחותיו והוא אסף אליו לאחוזה את המוטאנטים, ולימד אותם לשלוט בכוחותיהם. הוא קרא לקבוצה הזאת "האקסמן."

עלילה

שנת 2020

מאוחר בלילה,כל חברי הקבוצה חזרו אל מפקדת אקסמן,תשושים,עייפים,ובעיקר רוצים לנוח במיטות שלהם, ולאגור כוחות ליום המחר.כולם מפהקים ומעט מחייכים, ולפתע וולברין שומע קולות מוזרים מחדרו של הפרופסור איקס."בואו." אומר וולברין בקולו האפלולי, וכל חבורת האקסמן הגדולה רצה אל חדרו של פרופסור איקס, ומגיעה לשם תוך דקה, מתנשפים ובעיקר מודאגים. הם רואים את הפרופסור איקס שוכב על מיטתו, כחוש ורזה. "הגעתם," הוא אומר בחיוך ונתקף בהתקף שיעול. כל חברי האקסמן ממהרים אל מיטתו אבל הוא מניף את ידו ואומר: "זה בסדר. ממילא אין מה לעשות." הוא אומר ומשתעל קלות. "וולברין,בוא אליי." אומר הפרופסור ווולברין ניגש אל הפרופסור ברעדה, "מה הפרופסור?" הוא שואל בקול רך, והפרופסור אומר: "אני צריך להגיד לך משהו לפני שאני מת. תזכור תמיד לא להיות חמום מוח,תמיד תחשוב לפני שאתה עושה משהו. אף פעם אל תיתן ליריבים שלך לשטות בך, ותזכור תמיד משהו אחד: גם כשאני לא אהיה לידך, אני תמיד אהיה בתוכך." אמר הפרופסור בחיוך קל, ווולברין התרחק, עיניו מושפלות אל הקרקע. "סייקלופס, בוא לפה." אמר הפרופסור בחיוך קל ובקול מותש, וסייקלופס ניגש אל הפרופסור, רועד כמו וולברין ואפילו יותר. "סייקלופס, אני גם רוצה להגיד לך משהו. במשך השנים נהיית המנהיג של האקסמן, אפילו יותר ממני. אתה הנהגת אותם בשדה הקרב כשאני לא יכולתי, ואתה לימדת אותם דרך כבוד, משעמת, וצדק, בדיוק כפי שאני לימדתי אותך. אני גאה בך סייקלופס." אמר הפרופסור בחיוך, ואז גם סייקלופס התרחק מהפרופסור, דמעה קטנה זולגת על לחיו. אישה אחת בחליפה ירוקה צהובה מחתה אותה בקצה ידה, וסייקלופס חייך אליה חיוך קטן. "מוטאנטים יקרים שלי,אנחנו צריכים להיפרד. אני יודע שאולי זה קשה, אבל תצטרכו להיות חזקים. ברגע שאני אמות, כל נבלי העולם יתחילו לנסות להשליט טרור, כמו שהם עשו עד היום, אולי אפילו יותר. אתם תצטרכו להתלכד ביחד, ולא להיפרד, כדי לעצור את כוחות הרשע ולנסות להשכין צדק בעולם." אומר הפרופסור ומשתעל קלות, אבל מתאושש וממשיך: " אתם גם תצטרכו להמשיך את המסורת שלי. ברור שאתם לא המוטאנטים האחרונים שייולדו, ולכן אתם צריכים למצוא את המוטאנטים החדשים האלה, ולהביא אותם לפה לפני שהמוטאנטים הרשעים ייקחו אותם. עכשיו, אני סיימתי את תפקידי בעולם. שלום לכם, ואני רק רוצה שתדעו משהו אחד: תמיד, אבל תמיד, אהבתי את כולכם..." אמר הפרופסור, ואז נדם.

שנת 2022

חלפו שנתיים מאז מותו של הפרופסור איקס, ומאז הרשע רק מתגבר וגיבורי העל אינם מצליחים להשתלט על כל הרשעים שהתחזקו מאוד, וכולם מאוד מותשים מהקרב. בינתיים, באחוזת האקסמן, מתאספים בחדר הישיבות כל חדרי הקבוצה לאסיפה כללית שסייקלופס זימן. סייקלופס נכנס לחדר ואז אומר:"אחיי האקסמן, עברו שנתיים מאז שמת הפרופסור איקס, והוא צדק: מאז מותו הרשעים רק התחזקו והם עכשיו חזקים מידי כדי שנשתלט עליהם לבד. אנחנו צריכים תגבורת." מסיים סייקלופס ומייד אדם קטן קומה שנראה רגיל קם ואומר:"אבל רגע, כל גיבורי העל האחרים כבר בפעולה! אנחנו משתפים איתם פעולה כל הזמן! מאיפה נשיג תגבורת?" הוא שואל ומלמולי הסכמה נשמעים ברחבי החדר. לפתע קם וולברין, שכמעט לא מדבר באסיפות, ואומר בחיוך קל:"אני חושב שזה הזמן לגייס דור חדש של אקסמן."

איפה אתם בכל הסיפור הזה?

אתם בעצם,הדור החדש הזה של האקסמן.אחד מהגיבורים של האקסמן גייס אתכם לצוות,ולקח אתכם למפקדה של האקסמן,כדי שתוכלו להתחיל את הכשרתכם כגיבורים. הם לקחו אתכם בתור מגיני העולם ותפקידכם הוא לעצור את רשעים תוך כדי שיתוף פעולה,ואולי אפילו למצוא חברים.

חוקים:

1.חוקי חת"ם וחוקי הפורום חלים גם פה.מי שעובר עליהם-ימצא את עצמו מחוץ למשחק.

2.חובה להשקיע בתגובות.אני משקיע בשלי.

3.מי שלא מגיב חמישה ימים-עף מהמשחק.כמובן שמי שיש לו סיבה שיפנה אליי בהודעה פרטית והוא לא יעוף.

4.ליהנות.אני לא ממש מחשיב את זה כחוק,אבל אם אתם לא נהנים פה,אז מה אתם עושים פה?

לא להגיב!
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-19-2011 בשעה 05:43 PM
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש מנוסה
    חברי האקסמן

בעיקרון אי אפשר להתקדם בצוות של האקסמן, כי אין שם דרגות. יש שם רק את המנהיג,וכל שאר החברים בקבוצה. אבל, אם אתם תהיו מוצלחים במשימות שלכם,כשמנהיג הצוות יתחלף אתם אולי תהיו המנהיגים הבאים.

וולברין

Spoiler ספוילר

סייקלופס

Spoiler ספוילר

~עוד יתגלו כשתפגשו אותם בהמשך~

נבלי על

~עוד לא פגשתם אף אחד~

בני ברית

בני הברית הם פשוט גיבורי על שלא שייכים לאקסמן, אבל הם עדיין בקשרים איתם. דוגמה, למשל ספיידרמן.

~עוד לא פגשתם אף אחד~

העולם.

אוקיי,רוצים מפה של העולם? בבקשה:

ואני לא צוחק.המשחק מתרחש בעולם מקביל לשלנו,שבוק קיימים גיבורי על,חייזרים,כשפים,ודברים על טבעיים. זה די פשוט,נכון? עכשיו,בתור האקסמן אתם ממוקמים בצפון אמריקה בתוך אחוזה שנקראת "אחוזת אקס".תמונה שלה:

מהסיבה הפשוטה שזה העולם שלנו פחות או יותר,לא תהיה חנות כללית.כשתהיה משימה במקום חדש,אני גם אביא תמונות ואתאר קצת את המקום בספוילר.ככה גם תוכלו לקרוא קצת על המקום

לא להגיב!
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-19-2011 בשעה 05:53 PM

3. משתמש מנוסה
    טופס הרשמה

שם: (כדי שאני אדע איך לפנות אליכם)
    שם משתמש: (לא צריך להסביר)
    גיל במשחק: (בין 20 ל30)
    רמה: (לא צריך להסביר,ולא לגעת בזה.)
    שם במשחק: (שם של המוטאנט שלכם)
    הכוח של המוטאנט: (הכוח שלו, מה הוא יכול לעשות.תתפרעו עם הדימיון שלכם, רק אל תעשו אוברפאוור-דוגמה לאוברפאוור-מוטאנט שיכול לשלוט באוייר במים באש ובאדמה.)
    יכולות נכון לעכשיו: (מה המוטאנט יכול לעשות במסגרת הכוח שלו נכון לעכשיו,לא לגעת.)
    שם קוד: (כינוי של המוטאנט שלכם, שיהיה קשור לכוח שבחרתם.)
    רקע: (לפחות ארבע שורות)
    כסף:100$
    חפצים: לא לגעת.
    הערות\הארות\ביסלי גריל: (כל דבר שאתם רוצים להגיד או לשאול.)

מי שמתקשה במציאת כוח -שיפנה אליי בפרטי,אני אעזור לו למצאו כוח ואם צריך גם כינוי.

טופס ריק:

שם
    שם משתמש:
    גיל במשחק:
    רמה:1
    שם במשחק:
    הכוח של המוטאנט:
    יכולות של המוטאנט נכון לעכשיו:לא לגעת.
    שם קוד:
    רקע:
    חפצים:לא לגעת.
    הערות\הערות\ביסלי גריל:
    הערות:

1.זה שהעולם הוא עולם של מארוול זה לא אומר שאני לא יכול להכניס גם גיבורים אחרים כמו באטמן.

2.אתם לא מקבלים את כל הכוח שלכם ישר בהתחלה. בגלל זה אני מבקש ממכם לרשום את הכוח שלכם כמשהו כללי. יש בטופס סעיף של יכולות נכון לעכשיו וזה תפקידי לטפל בו. דוגמה לכוח מפורט:

יכול לשלוט באש,חסין לאש,לעשות כדורי אש,לעטוף את גופו באש,יכול לנשוף אש...

דוגמה לכוח תקין:

יכול לשלוט באש,והוא חסין לאש.

עוד לא להגיב!
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-19-2011 בשעה 05:47 PM

4. משתמש מנוסה
    רשומים 1-8

1.
    Spoiler ספוילר

2.
    Spoiler ספוילר

3.
    Spoiler ספוילר

4.

Spoiler ספוילר

5.
    Spoiler ספוילר

6.

Spoiler ספוילר
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-08-2011 בשעה 10:58 AM

5. משתמש מנוסה
    שמור להמשך.

אפשר להגיב!

6. NYO HO HO
    שם: עמית.
    שם משתמש: SnoopyDisco
    גיל במשחק: 20.
    שם במשחק: ריצ'ארד (ריק) סימונס.
    הכוח של המוטאנט: להשתנות לחיות,אפילו כאלה שנכחדו לדוגמא דינוזאורים.
    שם קוד: Wild.
    רקע: המקום-לונדון.זה המקום בו ריק נולד.משפחתו הייתה עשירה וחזקה בבריטניה, אפילו הייתה קרובה של ראש הממשלה שם, אך זה לא החיים שריק ציפה להם.כמה ימים לאחר שריק נולד, אימו טסה לניו יורק והשאירה אותו שם-תינוק מסכן ללא הורים שירד מבית מפואר לשכונת סלאם.אישה אחת בשם אמילי מצאה את התינוק וקראה לו ריק, ריק סימונס.ריק גדל עם אימו המאמצת בלא ידיעה שהוא מאומץ והוא נצר למשפחה עשירה.יום אחד, בגיל 9 הוא הלך למוזיאון ולפתע, לאחר שהסתכל על פוחלצים של נמר, הוא התחיל להשתנות לנמר עצמו.הוא הבין שיש לו כוח עצום בידיו וחזר לעצמו.לאחר שנים רבות של ידיעה על כוחותיו המוטנטים, בגיל 19, נשמעה דפיקה בדלת.ריק ראה את האיש ששינה את גורלו-אישה בעלת שיער חום עם פס לבן וחליפה צהובה ירוקה.הייתה זו רוג', האישה שגייסה אותו לאקסמן.
    הערות\הארות\ביסלי גריל: להירשם..
    NYO HO HO BITCH

7. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SnoopyDisco צפה בהודעה
    שם משתמש: SnoopyDisco
    גיל במשחק: 20.
    שם במשחק: ריצ'ארד (ריק) סימונס.
    הכוח של המוטאנט: להשתנות לחיות,אפילו כאלה שנכחדו לדוגמא דינוזאורים.
    שם קוד: Wild.
    רקע: המקום-לונדון.זה המקום בו ריק נולד.משפחתו הייתה עשירה וחזקה בבריטניה, אפילו הייתה קרובה של ראש הממשלה שם, אך זה לא החיים שריק ציפה להם.כמה ימים לאחר שריק נולד, אימו טסה לניו יורק והשאירה אותו שם-תינוק מסכן ללא הורים שירד מבית מפואר לשכונת סלאם.אישה אחת בשם אמילי מצאה את התינוק וקראה לו ריק, ריק סימונס.ריק גדל עם אימו המאמצת בלא ידיעה שהוא מאומץ והוא נצר למשפחה עשירה.יום אחד, בגיל 9 הוא הלך למוזיאון ולפתע, לאחר שהסתכל על פוחלצים של נמר, הוא התחיל להשתנות לנמר עצמו.הוא הבין שיש לו כוח עצום בידיו וחזר לעצמו.יום לאחר מכן הוא הלך לגן החיות והתחיל להשתנות לכל חיה שראה שם ולמד כך לשלוט בכוחותיו.לאחר שנים רבות של ידיעה על כוחותיו המוטנטים, בגיל 19, נשמעה דפיקה בדלת.ריק ראה את האיש ששינה את גורלו-אישה בעלת שיער חום עם פס לבן וחליפה צהובה ירוקה.הייתה זו רוג', האישה שגייסה אותו לאקסמן.
    הערות\הארות\ביסלי גריל: להירשם..
    שתי הערות:

1.אתה עוד לא יודע ממש לשלוט בכוחותייך. בגלל זה גייסו אותך,כדי שתוכל להשתלט עליהם. ואתה לא יודע להשתנות לכל חיה בינתיים.

2.האקסמן אינם מוכרים בשמותיהם בציבור.

תקן את זה ואתה רשום.

8. NYO HO HO
    ציטוט פורסם במקור על ידי Machine X צפה בהודעה
    שתי הערות:

1.אתה עוד לא יודע ממש לשלוט בכוחותייך. בגלל זה גייסו אותך,כדי שתוכל להשתלט עליהם. ואתה לא יודע להשתנות לכל חיה בינתיים.

2.האקסמן אינם מוכרים בשמותיהם בציבור.

תקן את זה ואתה רשום.
    תיקנתי,אבל בקשר ל-2 היא אמרה לו את שמה.
    NYO HO HO BITCH

9. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי SnoopyDisco צפה בהודעה
    תיקנתי,אבל בקשר ל-2 היא אמרה לו את שמה.
    אין בעיה,רשום.

שימו לב, עודכן טופס ההרשמה!
    נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-04-2011 בשעה 01:58 PM

10. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    שם: גלעד
    שם משתמש: RabbiKingler
    גיל במשחק: 20
    רמה:1
    שם במשחק: סת' (אם אני חייב שם אמריקאי) קינגלר (אם אני חייב מלא).
    הכוח של המוטאנט: הופך למים, שולט במים, מייצר מים וחש במקורות מים קרובים.
    יכולות של המוטאנט נכון לעכשיו:לא לגעת.
    שם קוד: אקוואקס.
    רקע: סת' היה בן למשפחה רגילה לגמרי. היה לו אח גדול ושתי אחיות קטנות שכולם היו קרובים לגיל אחד של השני בשנה אחת.
    סת' מעולם לא ידע שהוא מוטאציה עד שיום אחד... עזבו, אני אספר לכם עליו קודם.
    האדם היחיד שידע על היותו של סת' מוטאציה הייתה אימו. כשסת' היה תינוק כשכל עניין המוטאציות עוד היה הרבה פחות מובן ויותר מסובך אמא שלו שכחה אותו באמבטיה, היא גם שכחה את הברז פתוח כך שהמים התחילו לעלות מעל לסת' ואמא שלו לא שמה לב לכלום. לפתע המים התחילו לגלוש החוצה מהאמבטיה ואמא פתאום הבינה.
    היא הסתובבה לאמבטיה בחיפוש אחר בנה והיא ראתה אותו בתוך המים. היא מיד הוציאה אותו והיא ראתה שלו קרא לו כלום (הוא יכול לנשום מתחת למים). אחרי רגע סת' שינה את עצמו למים ונפל תוך הבריכה וחזר שוב למצב שלו. אמא שלו נרגעה ונשבעה שלעולם לא תחשוף את בנה לסכנות שיש למוטאנטים ולא תגלה לאף אדם וגם לא לסת' על כוחו.
    סת' גדל להיות ילד טוב וחכם בלי בעיות מיוחדות.
    קרה מקרה בערך בכיתה י"ב, סת' היה במקום הלא נכון ובזמן הלא נכון. אבל הוא היה שם מבחירה.
    הוא עקב אחרי הסוחר שהגיע לבית הספר ומכר לתלמידים דברים גנובים ודברים לא חוקיים וגם דברים לא חוקיים גנובים. סת' רצה להפיל (לא פשוטו כמשמעו) את הבן אדם ולכן ניסה לעקוב אחריו ולגלות עליו עוד מידע. הוא התגלה די במהירות, אבל אז ברגע של מצוקה הוא הרגיש משיכה אינסטנקטיבית ולא מוסברת לנחל שהיה במרחק קפיצה משם. הוא קפץ לנחל ונתן לגוף שלו לעשות את שלו. הוא הפך למים וזרם משם ואז הוא הבין שהוא מוטאציה ושהחיים שלו הולכים להיות הרבה יותר קשים משהו חשב, אבל אולי גם יותר מהנים.
    הערות\הערות\ביסלי גריל: אני שומר שבת כמובן. וגם לפני שאנחנו יוצאים נגד מסויימים תזכור שלא תמיד מכירים את כולם ותן תידרוך קצר.
    עריכה: להוסיף גם איך גוייסתי, או שזה מיותר?
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

11. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    שם: גלעד
    שם משתמש: RabbiKingler
    גיל במשחק: 16
    שם במשחק: גלעד (למרות שזה לא מגניב...)
    הכוח של המוטאנט: קשור למים. מסוגל להפוך את עצמו או חלקים ממנו למים וכך להיטמע בשטח או לחמוק מפגיעות. מסוגל לשלוט במים על מנת לדוגמא להחזיק את הגוף שלו במצב מימי בצורות מסויימות או לייצר מגני מים, נשקי מים וכדו'.
    מסוגל לייצר מים (כמובן שהוא כנראה לא יצליח למלא בריכה אולימפית, אבל הי, הוא מעולם לא ניסה) וכך לנצל את יכולת השליטה שלו במים.
    מסוגל לחוש במאגרי מים קרובים (בזכות הקשר שלו למים) החשובים לו בשביל לשלוט ביותר מים משהו מסוגל לייצר בשביל כל מני דברים חזקים יותר.
    שם קוד: אקוואקס.
    רקע: אני עוד מעט (או עוד הרבה זמן, מקסימום עדיין אל תאשר אותי) עורך.
    הערות\הערות\ביסלי גריל: אני שומר שבת כמובן. וגם לפני שאנחנו יוצאים נגד מסויימים תזכור שלא תמיד מכירים את כולם ותן תידרוך קצר.
    עם הרקע בסדר.ועוד כמה דברים:

1.ביקשתי שם אמריקאי מלא.
    2.תסתכל בטופס ההרשמה,עידכנתי אותו. בבקשה תערוך לפי הטופס החדש,ותקצר קצת את תיאור הוכח. יש מקום אחר לתאר מה הוא יכול לעשות במסגרת הכוח,וזה התפקיד שלי לתאר מה הוא יכול לעשות. אתה הרי לא מצפה לשלוט בו בצורה מלאה ישר בהתחלה,נכון?

12. משתמש מנוסה
    שם: גלעד (קינגלר)
    ערכתי. את הרקע אני לא יכול לעשות כרגע כי אני די ממהר/עסוק/ גם וגם אבל תהיה בטוח שהוא יצא יפה.
    תמיד רגע לפני שאתה עונה תשובה למי שאתה מתווכח איתו, תשאל אותו שאלה שתקשה עליו. אל תקל על מי שמתווכח איתך (0_^).

כנסו לפורום יהדות והלכה. אפשר גם ללחוץ על העולם...

קרדיט לבורא עולם על ההשקעה המדהימה ביצירה כל כך מושלמת.
    קרדיט לאדם שיודע לנצל את כל אלה.

תודה רבה לדוקטור ספין שהכין בשבילי את התמונה המתאימה!

הקבוצה שלי במ"ת של מאי:
    Spoiler ספוילר
    אקס מן טים
    Spoiler ספוילר

אני הייתי:
    Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי RabbiKingler צפה בהודעה
    ערכתי. את הרקע אני לא יכול לעשות כרגע כי אני די ממהר/עסוק/ גם וגם אבל תהיה בטוח שהוא יצא יפה.
    אני אשים אותך כשרשום אחרי שתשים את הרקע.

14. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    שם: אלון (עדיף לקרוא לי סירו או אלונסירו כדי להבדיל מאלון השני)
    שם משתמש: alonsiro
    רמה: 1
    שם במשחק: נד טרנר
    הכוח של המוטאנט: שליטה בגוף
    יכולות נכון לעכשיו: להתכווץ (אני מתכנן גם לגדול, לגדול מבחינת גיל ולהתכווץ מבחינת גיל בינתיים)
    שם קוד: שרינקר (shrink)
    רקע: נד נולד למשפחה פשוטה אך ההורים היו מוטנטים גם הם. הם היו חברים וותיקים בחבורת אקסמן בעבר
    עד שהם הסתבכו... לנד לא היה מושג על הכוחות שלו או של הוריו עד שיום אחד חזרו בריצה ובבהלה ההורים של נד עם תלבושות מוזרות של פורים, הם ניסו להחביא אותו בארון והוא לא הבין מה קורה עד שהוא שמע בום גדול וצרחות, הוא נשאר בארון שעתיים עד שהגיעו ניידות משטרה... הוא יצא מחוץ לארון והוא ראה שכל הדלת הקדמית עקורה מהבית והשוטרים רצו אליו. לפני שהוא הספיק להסביר הפיעו משום מקום שני אנשים : אחד מגודל ופראי השני בעל שער כחול. השוטרים מיד בלי לשאול התחילו לירות ולרסס אותם האיש החייתי עמד לפניהם וחסם את כל הכדורים, האיש הכחול נגע בשניהם והם נעלמו למין בית יתומים שם הסבירו לו את הכל והוא למד להשתמש בכוחותיו ומשם הצטרף לאקס מן...
    הערות\הארות\ביסלי גריל: משחק מגניב... (לא שיניתי את הכינוי כי לא הבנתי מה הבעיה בו...)
    נערך לאחרונה על ידי alonsiro, 08-05-2011 בשעה 12:15 AM

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

15. משתמש מנוסה
    ציטוט פורסם במקור על ידי alonsiro צפה בהודעה
    שם: אלון (עדיף לקרוא לי סירו או אלונסירו כדי להבדיל מאלון השני)
    שם משתמש: alonsiro
    רמה: 1
    שם במשחק: נד טרנר
    הכוח של המוטאנט: טלקינסיס
    יכולות נכון לעכשיו: כרגע הוא יכול רק להרים ולהזיז וכשהוא מתחזק אני הוא פשוט יכול להרים דברים כבדים יותר... (תמחק את מה שלא רלוונטי)
    שם קוד: סייקיק (psichic)
    רקע: נד נולד למשפחה פשוטה אך ההורים היו מוטנטים גם הם. הם היו חברים וותיקים בחבורת אקסמן בעבר
    עד שהם הסתבכו... לנד לא היה מושג על הכוחות שלו או של הוריו עד שיום אחד חזרו בריצה ובבהלה ההורים של נד עם תלבושות מוזרות של פורים, הם ניסו להחביא אותו בארון והוא לא הבין מה קורה עד שהוא שמע בום גדול וצרחות, הוא נשאר בארון שעתיים עד שהגיעו ניידות משטרה... הוא יצא מחוץ לארון והוא ראה שכל הדלת הקדמית עקורה מהבית והשוטרים רצו אליו. לפני שהוא הספיק להסביר הגיע איש קריח עם כיסא גלגלים ולקח אותו משם במטוס, כל שוטר שניסה להתנגד נהיה מבולבל ורדמם בלי שום סיבה. הוא הגיע לבית יתומים ושם הוא למד להשתמש בכוחותיו ומשם הצטרף לאקס מן...
    הערות\הארות\ביסלי גריל: משחק ממש ממש מגניב !!! הייתי רוצה שהוא ילמד גם במקום להרים חפצים לדחוף אותם בעוצמה ואולי לקמט או לעוות חפצים...
    שתי בעיות-

1.הפרופסור איקס כבר מת לפני שהוא התגייס לאקסמן.

2.מצטער,אבל יש כבר מוטאנט עם כוח כזה. יותר נכון מוטאנטית. מצטער,אבל אתה צריך למצוא כוח אחר.

תקן את זה ואתה רשום

עמוד 1 מתוך 6 123 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •