העלבה זה לא אותו הדבר חתיכת קשה קליטה ><
אנחנו הרבה ייותר בוגרים ממך, בגיל ובהתנהגות, במיוחד אני, אני מבין יותר ממך על בגרות, בכל המובנים שלה.
ולא יכולת להביא באן אסור לך, על דבר כזה, חוץ מזה שלרובנו לא הייתה אפילו חצי אזהרה אז זה עוד יותר אומר שהיה אסור לך..
ואל תגיב לזה אפילו, אני לא רוצה לראות את התגובות האינפנטיליות שלך, לך לראות אווטאר ואל תחזור מצדי, אתה לא שווה את הזמן שלי ולכן גם כשתחזור אני לא אגיב לך.
חמוף
אלכס הוריד אותי מעדכונים לא עומר.
והבן אדם היחיד שאני רוצה להיות כמוהו זה אני, כלומר שאני לא רוצה להיות כמו אחרים או מנוגד להם-אני מי שאני וזהו!
לא אכפת לי גם איך היה עומר-הוא פרש ועכשיו תורי להיות פקח ולי יש את הדרך שלי להתמודד עם מקרים.
אם אני חושב לנכון שצריך להביא לכם אזהרה על זה שדיברתם 10 עמודים על גסויות, לא טיפלו בזה ואני פתאום בא ומזהיר אתכם ואתם לא מקשיבים לי אז כנראה שזה נכון.
NYO HO HO BITCH
אוי לכם אם אתם לא מגיבים במדריך :@
אני לא ברחתי מפה בכלל. אני פשוט לא אגיב יותר בנו"ד עד שיגמר לי. אני אגיב רק במ"תים שאני רשומה אליהם ובמ"ת שלי ואשקיע במכוניות וכלי רכב, מה לא ברור? לא צריך להיות חכם כדי להבין את זה...
ספוילר
בפורום חתימות ולוגואים
אני חושב שכדאי שכולם ירגיעו... למען האמת אני מסכים שזה לא כל כך נאות לדבר על סקס בנוד, כשזה פורום פוקימון ויש כאן גם ילדים קטנים שגם אם לא היו בנוד יכולים לבוא לאחר מכן ולהיתקל בהודעות, מצד שני אני לא זוכר אולי דיברתי קצת בגסויות עם סאי ואנשים שהיו כאן פעם, אז כדאי שכולם יקחו הכל בפרופורציות...
ואני חושב שרותם סיכם את זה יפה מאוד בנושא החדש במשוב: http://pokemons.co.il/forum/showthre...52#post1186752
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)