פורסם במקור על ידי Machine X בהמשך כן, בינתיים לא.תבין,אתה עוד לא ממש שולט על הכוח שלך בהתחלה.אתה לא מצפה שאני אתן לך להשתמש בכל הוכח בהתחלה,נכון? דניאל-אני הכי אוהב את NRG,אם אתה מכיר. אבל זה שלטה רק בצמחים? כי טע זה גם מים,מזג אוויר וכו'
קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam
פורסם במקור על ידי scizor-x אבל זה שלטה רק בצמחים? כי טע זה גם מים,מזג אוויר וכו' רק בצמחים.יש אחת ששולטת במזג אוויר,ויש גם אחד שחקן ששולט במים.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט? כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין. People are strange when you're a stranger ] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
פורסם במקור על ידי Machine X בהמשך כן, בינתיים לא.תבין,אתה עוד לא ממש שולט על הכוח שלך בהתחלה.אתה לא מצפה שאני אתן לך להשתמש בכל הוכח בהתחלה,נכון? דניאל-אני הכי אוהב את NRG,אם אתה מכיר. למה שלא אכיר?, ויואב אם אתה יכול תרשום לי את שם הפרק או מספר הפרק שבן גילה את ג'ט ריי
קרדיט לDARK TIGER על השילוב הזה: וקרדיט לקודאק על זה:
היי
פורסם במקור על ידי the robot למה שלא אכיר?, ויואב אם אתה יכול תרשום לי את שם הפרק או מספר הפרק שבן גילה את ג'ט ריי Everybody Talks About the Weather ולא זוכר את המספר פרק...
היי המספר פרק הוא-3 בכוח החייזרים
הייי אחי.. מה קורה..?
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
עוד 10 עמודים אני פותח נו"ד
פורסם במקור על ידי Machine X Everybody Talks About the Weather ולא זוכר את המספר פרק... תנקס
זה פרק 3
יונתן הוספתי בטופס ההרשמה תמונה של רולי.. (הינשוף)
הייתי נותן הכל בשביל חיית מחמד כמו ליט!
עוד עשרה עמודים הנו''ד נגמר
איי כן הכלב הזה.. P:
פורסם במקור על ידי Druddigon man איי כן הכלב הזה.. P: זה הכלב רובוט הזה?
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום