למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
לא... מה זה?
-------------------------------------------
אני אוכל בהנאה את המרשמלו והשוקולד אבל כשאני אוכל את השעוות אוזניים אני אעשה פרצוף חמוץ מאוד
"אוי ואבוי לילי האחרון היה בטעם שעוות אוזניים.. הייתי יורק אותו מיד אבל לא נעים,אז אני אעשה פרצוף חמוץ" אגיד ואשאר עם הפרצוף החמוץ,אנסה להוציא חיוך קטן ללילי למרות שאני נגעל מזה שאכלתי משהו בטעם שעוות אוזניים
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
סטיבן-
"כרמל" אומר שי,איזה כיף. אתה נרדם. לפתע,שי קייטי מעירים אותך "תתעורר כבר,מהר!"\
דילן-
אתה יוצא לחדר המועדון. גוון ומייק כבר שם. אתם יורים ביחד לאולם הגדול. גברת מקגונגל עומדת שם ואומרת "הנה מערכות השעות שלכם להמשך היום,תהנו" מופיעים בידכם מערכות השעות "טיפול בחיות פלא,מעולה!" אומרת גוון. אתם הולכים ביחד אל הבקתה של האגריד. כשהאגריד מבחין בכם הוא מיד רץ עליכים "אתם חייבים לעזור לי,לפני שכולם יגיעו!"
בלייק-
תצט רק את ההמשך שלך ותתחיל להתנהג לפי האופי שכתבת!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"סליתרין?" אומר מרטי "זה לא הבית שכל קוסמי האופל הגיעו ממנו?"
לוק-
לפתע. האור נדלק. אתה רואה שמולך יושב ילד שמביט בחולמניות לחלון.
דסטין-
"זה מה שאתה חושב" אומר קווין בעצב. השיעור הבא שלכם הוא תורת הצמחים. אתם לומדים על צמח טורף מיוחד ואתם צריכים להאכיל אותו בצפרדעים. אתה וג'סמין מצליחים להאכיל את הצמח אך הצפרדע של קוין קופצת לו מהיד ברגע האחרון וצמח נושך לקוין את האצבע. הוא הולך למרפאה וחוזר עם אצבע חבושה "אני לא טוב בכלום,אמרתי לך" הוא אומר. נגמר היום ואתם חוזרים לחדר המועדון. הוא יושב בכורסא,מדוכדך.
דרו-
שניהים שחקנים טובים מאוד. אתה רואה את החיילים הזעירים מתקדמים והורסים אחד את השני. לפתע מישהו צועק "מישהו יכול לעזור לי למצוא את הנחש שלי?"
ג'ק-
לילי צוחקת "אוי זה ממש מגעיל,שעוות אוזנים". "אז מה,אתה רוצה שנסייר ברכבת?"
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
אתיישב לידו, לא יודע מה לומר, אז אהסס אם לשאול אותו את שמו.לוק-
לפתע. האור נדלק. אתה רואה שמולך יושב ילד שמביט בחולמניות לחלון.
"אממ.. איך קוראים לך?" אשאל אותו לבסוף בפליטה. "אני לוק, לוק קאסטלאן..." אומר לו ואחכה לתגובתו.
"אל תדאג קווין,יש עוד הרבה שיעורים שלא עברנו. בינתיים עברנו רק שינוי צורה,לחשים, ותורת הצמחים. בטח יש לך משהו שאתה טוב בו,כמו שיקויים או משהו דומה." אני מנסה לעודד אותו ואז הולך לג'סמין ואומר לה:"וואו,קווין נראה ממש מדוכדך. לא אכפת לך שאני אשב לידו בארוחת ערב,נכון? אני פשוט רוצה קצת לעודד אותו." אני אומר לה בחיוך.
דילן-
די להעביר ביקורת,אני מחליט מתי אני גומר.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"תכננתי לעשות שיעור ראשון מגניב על היפוגריפים אבל כולם פה השתגעו וברחו לתוך היער ואני לא יכול ללכת לחפש אותם כי אני צריך לחכות פה לתלמידים והשיעור מתחיל עוד 15 דקות!"
דרו-
"בחדר של הבנים" כל הבנות מתרחקות מהמדרגות של החדר של הבנים.
סטיבן-
הם לא מעירים אותך להוגורטוס....
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אתה שם לב שהרכבת לא נוסעת אל אתם לא בהוגוורטוס. אתה שומע צעקה מהקרון הקדמי. אתה מרגיש קור עז.
דסטין-
"אם זה מה שאתה חושב" ג'סמין מסתכלת עליו "לא,לא אכפת לי,נראה לי גם אני אשב איתכם"
בלייק-
עקב סיבות שאה יודע מה הן אתה יוצא מהמשחק לאלתר,אתה לא תוכל לחזור.
לוק-
הלד כאיו מתעורר מתוך חלום "הו מצטער,כשאני חולם בהקיץ אני לא שם לב לקורה סביבי,לא שמתי לב שנכנסת" הילד מתכופף מתחת לכיסא שלו "או הנה אתה טיקי" הוא אומר ומוציא חתול שמן וחום מלא בפרווה. "אני מרטי" הוא אומר "נעים להכיר"
ג'ק-
"לא,הוא נורא חמוד" היא אומרת ומלטפת את אינפרנו "גם לי יש חיה,חתול קוראים לו טומי,הוא פה בתוך כלוב חתולים"
I want to play a game
תודה לOdin Borson
"אה שם נחמד.." אומר לו ואתיישב יותר בנוח. "אתה יודע כמה זמן הנסיעה..? ויותר מזה, לאיזה בית אתה רוצה להשתבץ..?" אשאל אותו בהתעניינות ואביט מתוך התא לראות מתי עגלת הממתקים תגיע אלינו..לוק-
הלד כאיו מתעורר מתוך חלום "הו מצטער,כשאני חולם בהקיץ אני לא שם לב לקורה סביבי,לא שמתי לב שנכנסת" הילד מתכופף מתחת לכיסא שלו "או הנה אתה טיקי" הוא אומר ומוציא חתול שמן וחום מלא בפרווה. "אני מרטי" הוא אומר "נעים להכיר"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)