"לזה חיכיתי..." אמלמל בציפייה. אחכה שתגיע לתא שלנו ואשאל אותה... "יש כאן משהו בגוזים..? אני ממש רעב.." אומר לה.לוק-
מגיעה האישה עם עגלת הממתקים.
סאלי-
"לסבא שלי קראו הרולד" הוא אומר "אבל לא רציתי לקרוא לינשוף שלי הרולד אז החלטתי שיקראו לו הדרול"
"ואיך את הגעת לשם פוקס" הוא שואל אותך.
דרו-
"הססססססתבכתי בתיק וכשיצאתי לא ראיתי את הבעלים" אתה הולך לכיוון הדלת. אתה יוצא החוצה ומחזיר את הנחש לילד. "הוא היה מתחת למיטה" אתה אומר "היה קל למצוא אותו" הילד מתרחק אתה שומע את הנחש אומר "תודה"
לוק-
הרבה דברים. יש לי צפרדעי שוקולד,עוגת דלעת,סוכריות ברטי בוטס ועוגיות קדרה.
דסטין-
"אנחנו חברים" אומרת ג'סמין בתהרגשות. קווין כמעט נופל אחורה "מה? אתה מכירים רק יומיים!"
"צפרדעי שוקולד.." אומר בחיוך. "אני אוסף את המכשפים שמאחור.." אסביר לה. "כמה גוזים זה עולה?" אשאל אותה ואכין את הגוזים ביד.לוק-
הרבה דברים. יש לי צפרדעי שוקולד,עוגת דלעת,סוכריות ברטי בוטס ועוגיות קדרה.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
דרו-
רק את ההמשך שלך.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה מסתכל על המשחק של השח עד שאתה נהיה עייף. אתה עולה למעלה והולך לישון. למחרת,אתה קם בבוקר ויורד לאולם הגדול לארוחת הבוקר. הינשופים מגיעים. גם מיצי מגיע ונותן לך מכתב "פגוש אותי במגדל הדרומי,מגדל 2,עכשיו" לא כתוב מי שלח את הפתק. השיעור הראשון שלך הוא לחשים. לאן תבחר ללכת?
דסטין-
אתם הולכים לחדר המועדון. אתה עולים לישון ושוכבים במיטות. "אז מה,תפסת לך בחורה חתיכה" אומר קווין
סאלי-
"עוד שעתיים שלוש" הוא עונה "אבל הנה עגלת הממתקים"
לוק-
"15 גוזים חמוד" אתה מושיט לה את הכסף ומקבל את הצפרדעים. אתה נותן אחד למרטי. אתם אוכלים בהנאה. לך יוצא את נוויל לונגבטום ולו את הארי פוטר. אתה רוצה לעשת עוד משהו ברכבת?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)