Pokemon GO
עמוד 18 מתוך 22 ראשוןראשון ... 81617181920 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 256 עד 270 מתוך 329
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    דסטין-
    "לילה טוב" אתם הולכים לישון וקמים למחרת. אתה מחליפים בגדים ויורדים למטה. אתם רואים את ג'סמין למטה "בוקר טוב ג'סמין" אתה אומר והיא עונה "בוקר טוב דס" היא אומרת ומנשקת אותך בלחי "אוהב את הכינוי?" היא שואלת. "אה בוקר טוב גם לך קווין" היא אומרת. אתה שם לב במבט המקנא של קווין. "טוב אז ירדנו למטה?" היא שואלת
    "אוהב מאוד." אני אומר לה בחיוך ונותן לה נשיקה בחזרה."אוקיי,יאללה,יורדים." אני אומר בחיוך לג'סמין וקווין ויורד לאולם הגדול.כשאנחנו מגיעים אני שואל את קווין:"היי אחי,איזה שיעור יש לנו עכשיו?" בחיוך
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    סטיבן-
    אתה צועק "פרוטגרו" ומגן אנרגיה יוצא משרביטך. הוסהורסן טיפה נרתע מהעצם המרחף אך ממשיך להתקדם. הסוהרסן מתקדם עליך. אתה מרגיש את הקור עולה,אתה מרגיש עצב,אין לך טעם לחיים "סטיבן!" אתה שומע את קייטי צורחת. הדבר האחרון שאתה רואה לפני שאתה מתעלף זה אריה כסוף שמזנק אל עבר הסוהרסן ומחסל אותו. אתה מתעורר.ראשך כמעט מתפוצץ מכאב,אך אתה שוב מרגיש חום ושמחה. אתה מרגיש כאילו אתה עמוד להקיא. אתה רואה מולך תלמיד שנה שביעית. "זה היה מאוד מסוכן,אתה בסדר?" הוא שואל.
    "אני חושב שאני בסדר, חוץ מזה שאני הולך להקיא ומתפוצץ לי הראש. מה קרה לי? ומה זה היה? והגענו כבר להוגוורטס?" אני אומר "איך קוראים לך?" אני שואל את התלמיד

3. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    דסטין-
    הוא נאנח "עוד שינוי צורה". אתם מגיעים לאולם הגדול ואוכלים ארוחת בוקר. אתה יושב ליד ג'סמין. אתה רואה שקווין יושב לבד.

סטיבן-
    "אנחנו עוד מעט מגיעים" אומר התלמיד "סוהרסן,מעניין מה הם עשו פה" הוא אומר. התלמיד קם "קוראים לי תום,אני קרון אחד לפניך עם תצטרך משהו. אתה מבחין בסמל הפלפאף על גלימתו. הוא ממשיך ללכת לכיוון תאו וסוגר את הדלת.

לוק-
    אתה מבחין בטימי יוצא מאיזה תא. אתה לוקח אותו ויורד למטה. "מצאת אותו" אומרת ג'סי ולוקחת את טימי מידך. טיקי החתול יושב על הכתפיים של מרטי. אתם ממשיכים ושומעים קריאות "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
    אתה רואה את האגריד העצום שמסביר שאתם צריכים לשוט בסירות להוגורטוס. אתה מתישב בסירה עם מרטי וג'סי. מתיישבת איתכם עוד בחורה. אתה רואה שמרטי מתעניין בה אך עוצר את עצמו.

סאלי-
    "אם כך אז גריפינדור" המנצפת צועקת. את מצטרפת לשולחן של גרפינדור "סאלי,אנחנו באותו הבית!" אומר טום. את אוכלת ארוחת ערב. לאחר מכן את עולה למעלה לחדר המועדון. את מתיישבת בכורסא וטום מתיישב לפניך. "איזה יום,אה סאלי?"

דילן-
    "אני לא מעדיף שהוא יפגע בילדה" אומר האגריד "אבל להטיל לחש על היפוגריף,אין בזה היגיון" אתה רץ לטירה בבכי. "טוב תלמידים כאן נגמר השיעור" אומר האגריד וכולם הולכים למועדונים. גוון ומייק מתיישבים לידך "מה היה הענין הזה שם?" שואל מייק "אתה היית מאוד אמיץ אבל בכל זאת" אומרת גוון.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    איך אתה יודע על המקרה עם דראקו? כשזה קרה אתה אפילו לא נולדת....

ג'ק-
    לילי וטימי מנידים בראשם. "יכול להיות שזה בגלל המכה שהבריונים מהשנה השלישית החטיפו לך?" שואלת לילי. אתה לא יודע. אתם שומעים צחוק מהתא ליד "יחי לשון נחש" אתם שומעים שאחד מהם אומר.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

4. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק-
    לילי וטימי מנידים בראשם. "יכול להיות שזה בגלל המכה שהבריונים מהשנה השלישית החטיפו לך?" שואלת לילי. אתה לא יודע. אתם שומעים צחוק מהתא ליד "יחי לשון נחש" אתם שומעים שאחד מהם אומר.
    "אין מצב אני ניצחתי אותם אני זוכר את זה.. אבל מאז שניצחתי אותם אני לא זוכר כלום.. כדאי שנמשיך בסיור.. מתי לדעתך נגיע?" אשאל את לילי
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

5. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    לוק-
    אתה מבחין בטימי יוצא מאיזה תא. אתה לוקח אותו ויורד למטה. "מצאת אותו" אומרת ג'סי ולוקחת את טימי מידך. טיקי החתול יושב על הכתפיים של מרטי. אתם ממשיכים ושומעים קריאות "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
    אתה רואה את האגריד העצום שמסביר שאתם צריכים לשוט בסירות להוגורטוס. אתה מתישב בסירה עם מרטי וג'סי. מתיישבת איתכם עוד בחורה. אתה רואה שמרטי מתעניין בה אך עוצר את עצמו.
    ארחם על מרטי קצת ואגש אליו "היי אחי תתעודד, יש מלא דגים בים.." אנסה לעודד אותו בזמן שאחכה שנגיע להוגוורטס. אסתכל על רולי במחשבה לאלפו. "רולי, מחר נלמד טריקים! אני יביא כמה חטיפים, מה אתה אומר?" אשאל אותו.
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    דסטין-
    הוא נאנח "עוד שינוי צורה". אתם מגיעים לאולם הגדול ואוכלים ארוחת בוקר. אתה יושב ליד ג'סמין. אתה רואה שקווין יושב לבד.
    "היי ג'סמין," אני אומר בחיוך,"רוצה לראות משהו מגניב? ראיתי את זה באיזה ספר." אני אומר בחיוך ואז מתרכז חזק חזק ביום בו ג'סמין נישקה אותי בראשונה. לאחר שאני מרוכז חזק אני לוחש:"אקספקטו פטרונום!" בחיוך רחב.

7. משתמש מנוסה
    ג'ק-
    אתם זוכרים שנכנסתם לתא אך לא את מה שקרה אחרי זה. תגיב מחדש.

לוק-
    אתה רואה את מרטי עוזר אומץ ואומר לילדה "את נורא יפה" הילד מסמיקה ומצחקקת. אתה רואה שמרטי שמח אבל אתה רואה מעט פחד בעינו. רולי שמח מאוד הוא חג באוויר כמה סיבובים. "הוא כל-כך חמוד!" אומרת ג'סי. "אני אעזור לך ללמד אותו טריקים,אוקי?"

דסטין-
    כלום לא קורה. "מה היה אמור לקרות?"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אי אפשר להגיד "הי תראי מה למדתי בספר" ולחשוב שיש לך לחש חדש ועוד אחד מתקדם בלי להתאמן אפילו קצת. זה שקראת הארי פוטר ואתה יודע על הלחש לא אומר שאתה יכול להטיל אותו...

8. Hail Hydra
    לוק-
    אתה רואה את מרטי עוזר אומץ ואומר לילדה "את נורא יפה" הילד מסמיקה ומצחקקת. אתה רואה שמרטי שמח אבל אתה רואה מעט פחד בעינו. רולי שמח מאוד הוא חג באוויר כמה סיבובים. "הוא כל-כך חמוד!" אומרת ג'סי. "אני אעזור לך ללמד אותו טריקים,אוקי?"
    "בשמחה!" אומר לה בחיוך. "אני מקווה שנתמיין באותו בית!" אומר לה בשמחה וקצת מבויש. 'מצליח לך מרטי! אל תתיאש!' אחשוב בליבי בזמן שאביט על הילדה ועל מרטי.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

9. משתמש וותיק מאוד
    ג'ק-
    "לילי אני מבולבל עכשיו אני לא זוכר כלום..." אגיד בעצב "מתי לדעתך נגיע?" אשאל אותה
    -----------------------------------------
    אז אני זוכר שנכנסנו לתא כי הם הציקו לטימי אבל אני לא זוכר למה טימי איתי? זה מוזר
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש

תודה לOdin Borson

10. משתמש מנוסה
    ג'ק-

לוק-

דסטין-
    כלום לא קורה. "מה היה אמור לקרות?"
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    אי אפשר להגיד "הי תראי מה למדתי בספר" ולחשוב שיש לך לחש חדש ועוד אחד מתקדם בלי להתאמן אפילו קצת. זה שקראת הארי פוטר ואתה יודע על הלחש לא אומר שאתה יכול להטיל אותו...
    אני יודע,סתם ניסיון קטן

"היה אמור לקרות משהו...טוב,זה לחש ממש מתקדם. היה אמור להופיע פטרונוס,שזה סוג של מגן כזה בצורת חיה." אני אומר בחיוך ומחכה שיתחיל השיעור.

11. משתמש מנוסה
    לוק-
    "אני בטוחה" היא מנשקת אותך קלות בלחי. אתה מרגיש כאילו נולדת מחדש,אתה מאוהב בבחורה.

ג'ק-
    תקשיב. אתה זוכר את המכות עם הבריונים. אתה זוכר שהצלתם את טימי ושהוא איתכם. אתה זוכר שנכנסתם לתא שלכם. ומאז אתה לא זוכר כלום.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "עוד שעה בערך אני חושבת" היא אומרת "וגם אני לא זוכרת כלום" אומרת לילי "ג'ק,אני מפחדת" היא אומרת.

דסטין-
    "אתה אידיוט" היא אומרת ושניכים צוחקים. אתם מגיעים לשיעור שינוי צורה. אתם צריכים לשנות לצב חי את הצבע לורוד. הצב של קווין הופך לצבע חום-קקי. שלך נהיה ורדרד ירקרק אבל של ג'סמין ורוד בוהק. "את ממש מוכשרת בשינוי צורה יקירתי" אומר פרופסור וונג "את כישרונית" אחרי זה יש לכם שעה חופשית. ג'סמין מנשת אותך בלחי ואומרת :אני הולכת לספריה,אתה רוצה לבוא איתי?"
    נערך לאחרונה על ידי scizor-x, 08-09-2011 בשעה 01:35 PM

12. Hail Hydra
    לוק-
    "אני בטוחה" היא מנשקת אותך קלות בלחי. אתה מרגיש כאילו נולדת מחדש,אתה מאוהב בבחורה.
    אמזמז אותה סתם חח..
    אביט לה בעיינים ואנשק גם אותה בחזרה "אני מחבב אותך.." אלחש לה בלי להתבייש. אז אחזור למקומי, לא יודע מה יקרה עכשיו.
    Super Omer

סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    omer FTW

Spoiler ספוילר

13. היכל התהילה
    סאלי-
    "אם כך אז גריפינדור" המנצפת צועקת. את מצטרפת לשולחן של גרפינדור "סאלי,אנחנו באותו הבית!" אומר טום. את אוכלת ארוחת ערב. לאחר מכן את עולה למעלה לחדר המועדון. את מתיישבת בכורסא וטום מתיישב לפניך. "איזה יום,אה סאלי?"
    "כן" אענה "טוב אני עייפה, אלך לישון".
    אעלה לחדר ואלך לישון.

14. משתמש מנוסה
    דסטין-
    "אתה אידיוט" היא אומרת ושניכים צוחקים. אתם מגיעים לשיעור שינוי צורה. אתם צריכים לשנות לצב חי את הצבע לורוד. הצב של קווין הופך לצבע חום-קקי. שלך נהיה ורדרד ירקרק אבל של ג'סמין ורוד בוהק. "את ממש מוכשרת בשינוי צורה יקירתי" אומר פרופסור וונג "את כישרונית" אחרי זה יש לכם שעה חופשית. ג'סמין מנשת אותך בלחי ואומרת :אני הולכת לספריה,אתה רוצה לבוא איתי?"
    "לא יודע,אני רוצה להתאמן על כמה לחשים שראיתי.רוצה לבוא לראות?" אני אומר לה בחיוך ואם היא אומרת לא אני אומר לה:"אוקיי,אז אני אבוא איתך לספריה." בחיוך רחב.

15. משתמש וותיק מאוד
    ג'ק-
    תקשיב. אתה זוכר את המכות עם הבריונים. אתה זוכר שהצלתם את טימי ושהוא איתכם. אתה זוכר שנכנסתם לתא שלכם. ומאז אתה לא זוכר כלום.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "עוד שעה בערך אני חושבת" היא אומרת "וגם אני לא זוכרת כלום" אומרת לילי "ג'ק,אני מפחדת" היא אומרת.
    אחבק אותה ואגיד לה "אין לך ממה לפחד אנחנו בקרוב נגיע.. אולי את רוצה משהו מהמוכרת של הממתקים זה ירגיע אותך?" אשאל אותה "טימי ומה איתך אתה רוצה משהו? עליי" אגיד לו בנחמדות.
    I want to play a game

תודה לOdin Borson

עמוד 18 מתוך 22 ראשוןראשון ... 81617181920 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •