למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
דסטין-
הוא נאנח "עוד שינוי צורה". אתם מגיעים לאולם הגדול ואוכלים ארוחת בוקר. אתה יושב ליד ג'סמין. אתה רואה שקווין יושב לבד.
סטיבן-
"אנחנו עוד מעט מגיעים" אומר התלמיד "סוהרסן,מעניין מה הם עשו פה" הוא אומר. התלמיד קם "קוראים לי תום,אני קרון אחד לפניך עם תצטרך משהו. אתה מבחין בסמל הפלפאף על גלימתו. הוא ממשיך ללכת לכיוון תאו וסוגר את הדלת.
לוק-
אתה מבחין בטימי יוצא מאיזה תא. אתה לוקח אותו ויורד למטה. "מצאת אותו" אומרת ג'סי ולוקחת את טימי מידך. טיקי החתול יושב על הכתפיים של מרטי. אתם ממשיכים ושומעים קריאות "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
אתה רואה את האגריד העצום שמסביר שאתם צריכים לשוט בסירות להוגורטוס. אתה מתישב בסירה עם מרטי וג'סי. מתיישבת איתכם עוד בחורה. אתה רואה שמרטי מתעניין בה אך עוצר את עצמו.
סאלי-
"אם כך אז גריפינדור" המנצפת צועקת. את מצטרפת לשולחן של גרפינדור "סאלי,אנחנו באותו הבית!" אומר טום. את אוכלת ארוחת ערב. לאחר מכן את עולה למעלה לחדר המועדון. את מתיישבת בכורסא וטום מתיישב לפניך. "איזה יום,אה סאלי?"
דילן-
"אני לא מעדיף שהוא יפגע בילדה" אומר האגריד "אבל להטיל לחש על היפוגריף,אין בזה היגיון" אתה רץ לטירה בבכי. "טוב תלמידים כאן נגמר השיעור" אומר האגריד וכולם הולכים למועדונים. גוון ומייק מתיישבים לידך "מה היה הענין הזה שם?" שואל מייק "אתה היית מאוד אמיץ אבל בכל זאת" אומרת גוון.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
איך אתה יודע על המקרה עם דראקו? כשזה קרה אתה אפילו לא נולדת....
ג'ק-
לילי וטימי מנידים בראשם. "יכול להיות שזה בגלל המכה שהבריונים מהשנה השלישית החטיפו לך?" שואלת לילי. אתה לא יודע. אתם שומעים צחוק מהתא ליד "יחי לשון נחש" אתם שומעים שאחד מהם אומר.
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
ארחם על מרטי קצת ואגש אליו "היי אחי תתעודד, יש מלא דגים בים.." אנסה לעודד אותו בזמן שאחכה שנגיע להוגוורטס. אסתכל על רולי במחשבה לאלפו. "רולי, מחר נלמד טריקים! אני יביא כמה חטיפים, מה אתה אומר?" אשאל אותו.לוק-
אתה מבחין בטימי יוצא מאיזה תא. אתה לוקח אותו ויורד למטה. "מצאת אותו" אומרת ג'סי ולוקחת את טימי מידך. טיקי החתול יושב על הכתפיים של מרטי. אתם ממשיכים ושומעים קריאות "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
אתה רואה את האגריד העצום שמסביר שאתם צריכים לשוט בסירות להוגורטוס. אתה מתישב בסירה עם מרטי וג'סי. מתיישבת איתכם עוד בחורה. אתה רואה שמרטי מתעניין בה אך עוצר את עצמו.
ג'ק-
אתם זוכרים שנכנסתם לתא אך לא את מה שקרה אחרי זה. תגיב מחדש.
לוק-
אתה רואה את מרטי עוזר אומץ ואומר לילדה "את נורא יפה" הילד מסמיקה ומצחקקת. אתה רואה שמרטי שמח אבל אתה רואה מעט פחד בעינו. רולי שמח מאוד הוא חג באוויר כמה סיבובים. "הוא כל-כך חמוד!" אומרת ג'סי. "אני אעזור לך ללמד אותו טריקים,אוקי?"
דסטין-
כלום לא קורה. "מה היה אמור לקרות?"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
אי אפשר להגיד "הי תראי מה למדתי בספר" ולחשוב שיש לך לחש חדש ועוד אחד מתקדם בלי להתאמן אפילו קצת. זה שקראת הארי פוטר ואתה יודע על הלחש לא אומר שאתה יכול להטיל אותו...
"בשמחה!" אומר לה בחיוך. "אני מקווה שנתמיין באותו בית!" אומר לה בשמחה וקצת מבויש. 'מצליח לך מרטי! אל תתיאש!' אחשוב בליבי בזמן שאביט על הילדה ועל מרטי.לוק-
אתה רואה את מרטי עוזר אומץ ואומר לילדה "את נורא יפה" הילד מסמיקה ומצחקקת. אתה רואה שמרטי שמח אבל אתה רואה מעט פחד בעינו. רולי שמח מאוד הוא חג באוויר כמה סיבובים. "הוא כל-כך חמוד!" אומרת ג'סי. "אני אעזור לך ללמד אותו טריקים,אוקי?"
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
תודה לOdin Borson
לוק-
"אני בטוחה" היא מנשקת אותך קלות בלחי. אתה מרגיש כאילו נולדת מחדש,אתה מאוהב בבחורה.
ג'ק-
תקשיב. אתה זוכר את המכות עם הבריונים. אתה זוכר שהצלתם את טימי ושהוא איתכם. אתה זוכר שנכנסתם לתא שלכם. ומאז אתה לא זוכר כלום.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"עוד שעה בערך אני חושבת" היא אומרת "וגם אני לא זוכרת כלום" אומרת לילי "ג'ק,אני מפחדת" היא אומרת.
דסטין-
"אתה אידיוט" היא אומרת ושניכים צוחקים. אתם מגיעים לשיעור שינוי צורה. אתם צריכים לשנות לצב חי את הצבע לורוד. הצב של קווין הופך לצבע חום-קקי. שלך נהיה ורדרד ירקרק אבל של ג'סמין ורוד בוהק. "את ממש מוכשרת בשינוי צורה יקירתי" אומר פרופסור וונג "את כישרונית" אחרי זה יש לכם שעה חופשית. ג'סמין מנשת אותך בלחי ואומרת :אני הולכת לספריה,אתה רוצה לבוא איתי?"
I want to play a game
תודה לOdin Borson
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)