Pokemon GO
עמוד 2 מתוך 22 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 16 עד 30 מתוך 329
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    דסטין-
    אתה נכנס לתא החשוך ורואה שבתוכו יושבת ילדה. פתאום,האור נדלק בפתאומיות "אני רואה שסדרו את התאורה סוף סוף" אמרה הילדה "שב,באמת הייתי פה לבד". אתה נכנס ואומר למלווין "היי חבר,אנחנו הולכים ללמוד בהוגוורטוס!" מלווין הומה בהתרגשות "ינשוף חמוד" אומרת הילדה "לי יש גם ינשוף,קוראים לו הרקולס"
    "מגניב.אני דסטין.איך קוראים לך?" אני שואל בסקרנות ומחכה לתשובתה. כאשר היא עונה לי אני שואל אותה אם היא בת מוגלגים או בת למשפחת קוסמים.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק-
    אתה נכנס לקרון החשוך ואז לפתע נדלק האור. אתה רואה שמולך יושב ילד "אני רואה שסידרו את האור,היה פה חשוך" הילד מחייך "קוראים לי מרטי". אתה ומרטי מסתכלים בחלון. "איך קוראים לך?" שואל מרטי לפתע אך לפני שאתה מספיק לענות לו מרטי מבחין בסמיתי וקופץ על הכיסא "נחש,הצילו יש פה נחש,מה נעשה עכשיו!"
    "מה אתה פוחד, זה רק סמיתי, הנחש שלי.." אני אומר לו ומחזיק את סימיתי אצלי שלא יתקרב לילד.
    חמוף

3. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    כולם רשומים,אלון צריך להירשם מחדש.
    התחלה לכולם:
    נפרדתם מהוריכם בצריף תשע ושלושה רבעים,עליתם על רכבת האקספרס לבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות.
    הורדתם את בגדי המוגלגים שאותם לבשתם בתחנת הרכבת ולבשתם את הגלימה השחורה.
    אתם משוטטים ברכבת בחיפוש אחר קרון רכבת פנוי אך אינכם מוצאים,בסוף הרכבת אתם רואים שלושה תאים ריקים מאדם אך אתם רואים שהתאורה שבקרון הזה די חלשה וגורמת לאווירה מסתורית ומפחידה.
    'טוב בשביל מה יש שרביט?' אני חושב לעצמי נכנס לאחד התאים ומטיל את הלחש לומוס
    ---------------------
    כל הכבוד על ההתחלה המקורית הזאת

4. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    סטיבן-
    התא ריק לחלוטין. לפתע,האור נדלק "האור הסתדר!" צועק מישהו. לאחר כמה דקות נפתחת דלת התא ובפתח עומדת ילדה נמוכה בעל שיער ג'ינג'י ארוך "אפשר לשבת פה?" היא שואלת "היי,תנשמת! אני ממש אוהבת תנשמות יש לי ינשוף בשם אוסקר אבל אני גם מאוד אוהבת תנשמות,אפשר להחזיק את התנשמת,איך קוראים לך,איך קוראים לתנשמת" הילדה מציפה אותך בשאלות בדיבור מהיר.
    "וואו וואו וואו" אני אומר בכוונה להרגיע אותה. "את יכול לשבת פה, בשמחה. לי קוראים סטיבן, לתשמת קוראים רוז, ואת יכולה להחזיק אותה, אבל אם היא מנסה לעוף תתני לה טוב?" אני אומר, מקווה שאני זוכר את כל השאלות ושעניתי עליהן. "ד"א, איך קוראים לך?" אני שואל ומושיט את רוז
    נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 08-05-2011 בשעה 01:37 PM

5. אני שלד
    שם: עמית
    כולם רשומים,אלון צריך להירשם מחדש.
    התחלה לכולם:
    נפרדתם מהוריכם בצריף תשע ושלושה רבעים,עליתם על רכבת האקספרס לבית הספר הוגוורטס לכישוף ולקוסמות.
    הורדתם את בגדי המוגלגים שאותם לבשתם בתחנת הרכבת ולבשתם את הגלימה השחורה.
    אתם משוטטים ברכבת בחיפוש אחר קרון רכבת פנוי אך אינכם מוצאים,בסוף הרכבת אתם רואים שלושה תאים ריקים מאדם אך אתם רואים שהתאורה שבקרון הזה די חלשה וגורמת לאווירה מסתורית ומפחידה.
    ~לוקח את קול על הידים ועולה לרכבת~
    ~מחפש תא~
    "אממ... מה אתה אומר קול?"
    "כן.. צודק.. בוא נחפש תא אחר.."
    ~ממשיך לחפש~
    "הא! הנה!"
    "אממ.. אפשר לשבת כאן?" ~שואל את הילד שבתא~

Spoiler ספוילר

6. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    ניר-לי זה משנה,אתה רוצה להירשם תכתוב שם אמריקאי\ישראלי נורמלי

דסטין-
    "אני ג'סמין" אומרת הילדה בחיוך. אתה שואל אותה למשפחתה והיא עונה לך "אני בת למשפחת קוסמים ואתה?" אתה רואה את הרקולס הינשוף עף ונוחת על הכתף של ג'סמין. הרקולס הוא ינשוף חום ויפה. ג'סמין היא ילדה יחסית גבוה בעלת שיער שחור,חלק וארוך. צבע עורה בהיר מאוד ועיניה כחולות ויפות.
    ~~~~~~~
    אתה בן למשפחת קוסמים.

בלייק-
    "אה,מצטער יש לי פחד מאנשים אבל אם הוא שלך ואתה יודע שהוא לא תוקפני אז אין לי בעיה" אומר מרטי ומתיישב בחזרה. "אבל תודה שאתה מרסן אותו" אתה מסתכל על מרטי. מרטי הוא ילד בינוני בגובהו ורזה בעל שיער חום וקצר (לא קצוץ) עיניו חומות גם הן ויש לו צלקת גדולה על הלחי.

דרו-
    אתה מטיל את לחש הלומוס ונכנס לתא. בתוך התא יושב ילד "אתה לא אמור להטיל לחשים" הוא אומר בשיעמום "אתה עוד לא מכיר אותם מספיק" הילד ממשיך במבט רציני "לקרוא למדריך הראשי? אני יכול!" הילד קם ולפתע נדלק האור "יופי נדלק האור" אומר הילד. מיצי (הינשוף,חחחח) עף במעגלים באוויר,מבליט את נוצותיו האפורות.

סטיבן-
    הילדה מחיכת,נרגעת ומחזיקה את רוז,אתה מבחין שרוז מאוד אוהבת את הילדה. "קוראים לי קייטי" אומרת בחיוך "סטיבן,התנשמת שלך חמודה מאוד ונחמדה מאוד" אתה מבחין באוסקר,הינשוף של קייטי,עף ונוחת על הכתף שלה.

ג'וני-
    אין אף אחד בתא.
    ~~~~~~~~~
    אתה נכנס לתא הריק יחד עם קול,שמיד קופץ על הספסל השני ומתרווח. אתה מחליף לגלימה וומשיך ליסוע ואז לפתע נעצרת הרכבת.
    נערך לאחרונה על ידי scizor-x, 08-05-2011 בשעה 01:34 PM

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

7. משתמש מנוסה
    שם: אלי

דסטין-
    "אני ג'סמין" אומרת הילדה בחיוך. אתה שואל אותה למשפחתה והיא עונה לך "אני בת למשפחת קוסמים ואתה?" אתה רואה את הרקולס הינשוף עף ונוחת על הכתף של ג'סמין. הרקולס הוא ינשוף חום ויפה. ג'סמין היא ילדה יחסית גבוה בעלת שיער שחור,חלק וארוך. צבע עורה בהיר מאוד ועיניה כחולות ויפות.
    ~~~~~~~
    אתה בן למשפחת קוסמים.

בלייק-
    "אה,מצטער יש לי פחד מאנשים אבל אם הוא שלך ואתה יודע שהוא לא תוקפני אז אין לי בעיה" אומר מרטי ומתיישב בחזרה. "אבל תודה שאתה מרסן אותו" אתה מסתכל על מרטי. מרטי הוא ילד בינוני בגובהו ורזה בעל שיער חום וקצר (לא קצוץ) עיניו חומות גם הן ויש לו צלקת גדולה על הלחי.

דרו-
    אתה מטיל את לחש הלומוס ונכנס לתא. בתוך התא יושב ילד "אתה לא אמור להטיל לחשים" הוא אומר בשיעמום "אתה עוד לא מכיר אותם מספיק" הילד ממשיך במבט רציני "לקרוא למדריך הראשי? אני יכול!" הילד קם ולפתע נדלק האור "יופי נדלק האור" אומר הילד. מיצי (הינשוף,חחחח) עף במעגלים באוויר,מבליט את נוצותיו האפורות.
    "מה תגיד לו?"אני אומר בחיוך "שהפעלתי לומוס ברגע שנדלק האור?"אני מגחך ומתישב

8. משתמש מנוסה

דסטין-
    ~~~~~~~
    אתה בן למשפחת קוסמים.
    מלווין הוא לא ינשוף הוא אוח,שזה ינשוף גדול.תמונה:

Spoiler ספוילר

"גם אני בן לקוסמים. הרקולס שלך הוא ממש יפה." אני אומר ואם היא שואלת אותי למה מלווין הוא כזה גדול,אני אומר לה:"בגלל שהוא לא ינשוף.הוא אוח." אני אומר בחיוך ומביט דרך החלון בחיוך.

9. משתמש מנוסה
    דרו-
    "אני אגיד לו שהטלת לחש מחוץ להוגוורטוס והוא יתן לך עונש"

דסטין-
    "אוח,מעניין" היא אומרת "כן,הרבה אומרים שהוא יפה" היא יושבת על הספסל ומוציאה ערכת איפור מהתיק ומאפרת את עצמה מעט. עכשיו היא נראית אפילו יתר יפה.

10. אבל הופיר יותר
    שם: שקד
    בלייק-
    "אז, מרטי.. תכננת כבר באיזה בית אתה רוצה להיות?" אני שואל אותו בסקרנות וממשיך ללטף את סמיתי.
    חמוף

11. אני שלד
    שם: עמית

דסטין-
    ~~~~~~~
    אתה בן למשפחת קוסמים.

בלייק-

דרו-

סטיבן-
    הילדה מחיכת,נרגעת ומחזיקה את רוז,אתה מבחין שרוז מאוד אוהבת את הילדה. "קוראים לי קייטי" אומרת בחיוך "סטיבן,התנשמת שלך חמודה מאוד ונחמדה מאוד" אתה מבחין באוסקר,הינשוף של קייטי,עף ונוחת על הכתף שלה.

ג'וני-
    אין אף אחד בתא.
    ~~~~~~~~~
    אתה נכנס לתא הריק יחד עם קול,שמיד קופץ על הספסל השני ומתרווח. אתה מחליף לגלימה וומשיך ליסוע ואז לפתע נעצרת הרכבת.
    "מה? מה קרה?"
    ~לוקח את קול~

Spoiler ספוילר

12. משתמש מנוסה
    דסטין-
    "אוח,מעניין" היא אומרת "כן,הרבה אומרים שהוא יפה" היא יושבת על הספסל ומוציאה ערכת איפור מהתיק ומאפרת את עצמה מעט. עכשיו היא נראית אפילו יתר יפה.
    'היא ממש יפה.' אני חושב לעצמי בחולמנות,ואז מסיט את מבטי אל החלון,מסתכל דרכו בשיעמום.

13. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    שם משתמש:
    שם במשחק: דילן מילר
    אופי : טוב לב, סקרן אבל פחדן, מסודר, חכם וחברתי
    רמה:1
    כישופים רגילים:לומוס,אלוהומרה.
    כישופי קרב:שתק,פורטגו.
    שותפים: 2
    בית:לא לגעת.
    ציוד:שיקוי חיים X3,גלימה,מטה כישוף. 2000,עט נוצה,דיו,כפפות,קדרה.
    ספרי לימוד:כישופים פשוטים,שינוי צורה למתחילים,מרכיבים ראשוניים,הגנה ראשונה,היסטוריית הכישוף,צמחי מרפא,חיות הפלא בעולמנו,קווידיץ' בראי הדורות.
    רשום למועדונים:לא לגעת.
    כסף:30 אוניות,50 חרמשים,100 גוזים.
    חית מחמד: חתול (פוקס)
    רשום לעיתון:הנביא היומי
    תגי הצטיינות:לא לגעת.
    מרכיבים לשיקויים:אבקת חד-קרן,בזואר,רעל סיביר,ביצי דוקסי.
    מחברת משימות:לא לגעת.

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    ג'וני-
    תלמידים מוציאים את הראשים מהתאים בכל הקרונות ולפתע אתה שומע מישהו צורח "סוהרסנים! סוהרסנים!" אתה מרגיש קור שהולך ומתחזק ורואה אדם חסר רגלים לבוש ברדס שמסתיר את פניו מרחף לעברך,קול בורח לתוך התא ואתה מרגיש קור חזק.

בלייק-
    "אני חושב שהפלפאף אבל אני לא בטוח" לפתע אתה רואה חתול "זה החתול שלי,קרלוס" אומר מרטי.

דילן-רשום,תגיב להתחלה.

דסטין-
    "למה אתה בוהה בי ככה?" שואלת ג'סמין לפני שאתה מסיט את מבטך.

15. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    [QUOTE=scizor-x;1187897]
    סטיבן-

"תודה" אני אומר בתגובה למחמאה על רוז "אז קייטי" אני אומר "לאיזה בית את חושבת שתתקבלי? אני מקווה ללכת לגריפינדור ואני מקווה להיות בקבוצת הקווידיץ' שלהם... רוז די מפונקת, אז תיזהרי עם אוסקר שלא יריבו"

עמוד 2 מתוך 22 ראשוןראשון 123412 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •