Pokemon GO
עמוד 20 מתוך 22 ראשוןראשון ... 101819202122 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 286 עד 300 מתוך 329
  1. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה
    דסטין-
    אתה מוצא ספר וכתוב בו כך:
    "פטרונוס הוא לחש מתקדם שרק קוסמים טובים מסוגלים להטילו. בישביל להטיל אותו צריך להתרכז במחשבה הכי טובה שאתה יכול לחשוב עליה ולאחר מכן לנסות לתעל אותה דרך השרביט ודרך המילים "אקספקטו פטרונום" הלחש דוררש אימון רב מאוד. הקושי בו הוא לחשוב על מחשבה שמחה ליד סוהרסן" אתה מבחין בג'סמין שבאה "פטרונוס?" היא שואלת "אז זה מה שניסית לעשות קודם?"
    "בדיוק. כשהייתי קטן ראיתי את אבא שלי מפיק כזה,ומאז רציתי לעשות גם. אוקיי,בוא ננסה." אני אומר,ואז מנסה להתרכז חזק בזיכרון הכי מאושר שיש לי,היום בו התקבלתי להוגוורטס. לאחר מכן אני מנסה לתעל את הזיכרון דרך השרביט ואז אומר:"אקספקטו פטרונום!"
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

2. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק-
    "מה קרה שם" שואלת לילי
    "סתם הם גירשו אותי.. אבל איזה בריון אחד אמר שהוא זוכר אותי ונפגשנו כבר אבל שאני לא זוכר אותו"
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

3. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    דסטין-
    עננה כסופה וקלושה יוצאת משרביטך. אך עדיין זה לא נראה כמו פטרונוס. "אני יודע שתצליח מתישהו" אומרת ג'סמין ומנשקת אותך בשפתיים,בפעם הראשונה.

ג'ק-
    "גם אני לא זוכרת את זה" אומרת לילי. הרכבת מגיעה להוגוורטוס. אתה שומע קריאה "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
    ~~~~~~~~~~~~~~~;
    20 עמודים..... כבר!!!!!!! איוונט בקרוב.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

4. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    סטיבן-
    "אנחנו עוד מעט מגיעים" אומר התלמיד "סוהרסן,מעניין מה הם עשו פה" הוא אומר. התלמיד קם "קוראים לי תום,אני קרון אחד לפניך עם תצטרך משהו. אתה מבחין בסמל הפלפאף על גלימתו. הוא ממשיך ללכת לכיוון תאו וסוגר את הדלת.
    "מעניין אם נהיה איתו באותו בית" אני אומר לקייטי 'טוב כדי שנתארגן' אני חושב אני נכנס לתא ומסדר את כל הדברים שלי ושם את המזוודה על הכיסא לידי. אני מסתכל מהחלון ומחכה שנגיע להוגוורטס

5. משתמש מנוסה
    סטיבן-
    הרכבת מגיע להוגווטוס. אתה שומע קיראה "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"

6. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    דסטין-
    עננה כסופה וקלושה יוצאת משרביטך. אך עדיין זה לא נראה כמו פטרונוס. "אני יודע שתצליח מתישהו" אומרת ג'סמין ומנשקת אותך בשפתיים,בפעם הראשונה.
    "וואו ג'סמין." אני אומר לה בחיוך ואז מנשק אותה בחזרה בחיוך."זה היה טוב." אני אומר לה בחיוך אחרי שאנחנו מתנשקים.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

7. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק-
    "גם אני לא זוכרת את זה" אומרת לילי. הרכבת מגיעה להוגוורטוס. אתה שומע קריאה "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
    "זאת הייתה נסיעה ארוכה מאוד.. בואי לילי ובוא גם אתה טימי" אגיד וארוץ לכיוון הקול
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

8. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    סטיבן-
    הרכבת מגיע להוגווטוס. אתה שומע קיראה "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
    אני הולך לכיוון הקריאות תוך כדי שאני מנסה להצמד לקייטי
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    דרך אגב, אני רוצה שיהיה לי רומן עם קייטי, אבל שלא יתחיל עכשיו, אלא אחרי איזה מעשה שאני יעשה והיא תשמח לגביו

9. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    דילן-
    אתם הולכים לשיעור הלחשים. הפרופסור ווריט מציג את עצמו ואומר. "היום נלמד את הלחש אוגאמנטי,מישהו יודע מה הוא?"
    אני מצביע ואם הוא נותן לי רשות דיבור אז אני אומר : "אגומאמנטי הוא לחש המים, אפשר לירות סילון מים או אפילו למלאות בקבוק במים."

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

10. היכל התהילה
    סאלי-
    את עולה לישון. למחרת את מתעוררת. את יורדת למטה ורואה את טום "בוקר טוב סאלי!" הוא אומר "יש לנו שיעור לחשים".
    "יופי" אגיד ואתארגן לשיעור "איפה זה?"

11. משתמש מנוסה
    t-
    הבריונים מדברים עם האישה ואתה בינתים גונב לך חופן ממתקים ונכנס לתא. השגת 3 צפרדעי שוקולד,סוכריות ברטי בוטס וחופן של עוגיות קדרה. הבריונים נרתעים מהנחש אתה רואה שאין להם חיות "אני סטיל" אומר אחד "אני ברונז" אומר השני
    אזרוק להם ממתק אחד בתור "תשלום" ואקח לי צפרדע שוקולד, אקח את הקלף ואת הצפרדע אתן לאלברט (הנחש שלי). לאחר זאת, אני אוכל קצת ואלך לקרון של תלמידי הסלית'רין .

12. אני שלד
    שם: עמית
    ג'וני-
    "לא,אבל אפשר ללכת לשאול אותה"
    מצטער מאד שלא הייתי! פשוט הייתי לשלושה ימים בעין גדי ושחכתי להודיע...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    "אממ.."
    "טוב.. בסדר... אבל אתה שואל!"

Spoiler ספוילר

13. Hail Hydra
    שם: סופר עומר
    לוק-
    "כן" היא אומרת. היא מצחקקת ונותנת לך עוד נשיקה.
    "סבבה" אומר ואסמיק. "יש לי חבר מהרחוב, דסטין.. אולי אפגש איתו שם" אומר לה ואסתכל עליה "אני מחבב אותך.." אומר לה ואסמיק שוב 'נו.. מה קורה עכשיו? אנחנו חברים?' אשאל את עצמי בלחץ...

~~~
    בגיל הזה אפשר לנשק בפה...? XD
    נערך לאחרונה על ידי SuperOmer, 08-09-2011 בשעה 05:14 PM
    Super Omer

הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאן
    סופר-עומר מעל כולם
    סופר-עומר אח בדם
    סופר עומר לא פוחד כלל
    סופר עומר סופר עומר
    ציטוט פורסם במקור על ידי DiviLon~ צפה בהודעה
    omer FTW

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    דילן-
    האגריד מגיע בריצה וזורק רשת גדולה על ההיפוגריף. לפתע מגיעים בדהרה עוד 4 היפוגריפים מהיער,האגריד זורק עליהם גם רשתות. "האגריד,לא נראה לך מוזר ששלותם באו באותו הזמן?" שואלת גוון אתם שומעים שאגה מהיער. עצים נופלים ואתם רואים לפניכים דרקון אדום בגובה של העצים אשר גוהר מעליכם. פנג בורח ביבבות אל תוך הבקתה של האגריד. אף תלמיד אחר עוד לא הגיע.

ג'ק-
    אתה משתמש בשתק. סילון אור צבעוני מזנק על אחד מהבריונים והוא נופל. השניים האחרים מתקדמים "נו,נו,נו,הנה ילד אחר שמוכן לחטוף מכות" הם מתכרבים לעברך ומניפים את ידהים "עזבו אותו!" צועקת לפתע לילי "הילדה הקטנה מתערבת,אז גם היא מקבלת מכות" אומרים הבריונים בצחוק הם מתקרבים לילי ומניפים את ידם
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    לא תוכל להטיל שתק על כולם

סטיבן-
    אתה צועק "פרוטגרו" ומגן אנרגיה יוצא משרביטך. הוסהורסן טיפה נרתע מהעצם המרחף אך ממשיך להתקדם. הסוהרסן מתקדם עליך. אתה מרגיש את הקור עולה,אתה מרגיש עצב,אין לך טעם לחיים "סטיבן!" אתה שומע את קייטי צורחת. הדבר האחרון שאתה רואה לפני שאתה מתעלף זה אריה כסוף שמזנק אל עבר הסוהרסן ומחסל אותו. אתה מתעורר.ראשך כמעט מתפוצץ מכאב,אך אתה שוב מרגיש חום ושמחה. אתה מרגיש כאילו אתה עמוד להקיא. אתה רואה מולך תלמיד שנה שביעית. "זה היה מאוד מסוכן,אתה בסדר?" הוא שואל.

לוק-
    "ג'סי" היא אומרת "ולמה אתה בוהה בי ככה" מרטי לא מרוצה שדחפת לא מרפק בצלעות. הוא הולך באי-רצון לשבת בכיסא מולך. ג'סי מתיישבת לידך "איזה חמוד אתה" היא אומרת.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    מרוב שנדנת לכולם אני עושה תגובות מושקעות ולך הכי פחות. סתם בצחוק לא בגלל זה אין לי רעיון איך להמשיך,תפתח שיחה או משהו. אה ואין לי רעיון לשם. הדימיון בין השם ג'סי לג'סמין הוא בגלל חוסר מידע על שמות אמריקאים מצדי. דרך אגב,חשבתי על סוזן אבל יש לי סבתא בשם הזה והצתמררתי מהמחשבה xd

דרו-
    לפתע אתה שומע נקישות. משהו נוקש בחלון. התלמיד ניגש לחלון ופותח אותו. בן רגע נכנסת מיצי לחדר. עבודה טובה התלמיד אומר. בן רגע מיצי משתנה לבת אדם "אני לא מאמינה שהאידיוט האמין שאני הינשופה שלו" היא צוחקת בקול "אני חושבת שהוא יגיע בקרוב,הוא לא יודע מה מצפה לו פה" אתה שומע ששניהים צוחקים. "יחי לשון נחש" אומר התלמיד "יחי לשון נחש" משיבה התלמידה. לפתע התלמיד אומר "נראה לי שמישהו מאזין לנו" התלמיד מתקרב לכיוון הדלת.

סאלי-
    את מושיטה את חמשת הגוזים ומקבלת את חבילת סוכריות הברטי-בוטס. "את ילדה מאוד יפה,יש לך חבר?" שואלת המוכרת ומביטה בהתענינות על טום
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~;
    דניס גם לך סורי,אני לא יכול לכתוב המשכים מושקעים לאלה שברכבת

דסטין-
    "לילה טוב" אתם הולכים לישון וקמים למחרת. אתה מחליפים בגדים ויורדים למטה. אתם רואים את ג'סמין למטה "בוקר טוב ג'סמין" אתה אומר והיא עונה "בוקר טוב דס" היא אומרת ומנשקת אותך בלחי "אוהב את הכינוי?" היא שואלת. "אה בוקר טוב גם לך קווין" היא אומרת. אתה שם לב במבט המקנא של קווין. "טוב אז ירדנו למטה?" היא שואלת
    'מה זה היה לעזאזל'אני חושב לעצמי ונכנס במהירות לכיתה

15. משתמש מנוסה
    דרו-
    אתה רץ לכיתה,כל הפלפאף כבר שם. 5 דקות אחריך מגיע פרופסור ווריט,המורה. "סליחה על האיחור" הוא אומר. "היום נלמד את הלחש "אקספליארמוס"" מתחיל המורה "לחש פשוט אך משמעותי" המורה מסביר לכם איך להטיל את הלחש. "עכשיו אני רוצה שכולם יסתדרו בזוגות וינסו להטיל את הלחש" הבן זוג שלך מנסה להטיל עליך את הלחש והשרביט כמעט עף מידך אך אתה ממשיך להחזיק אותו,הגיע תורך.

לוק-
    "אולי ניפגש איתו" היא אומרת. "אני חושבת שכן" אומרת ג'סי.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    אתה יכול להתנשק איתה בפה,כן.

ג'וני-
    מייק ניגש לילדה וחוזר איתה. "קוראים לה ג'ולי" הוא אומר "ולחתול קוראים מיר"

t-
    סטיל וברונז אוכלים את הממתקים וכך גם אלברט. יוצא לך קלף של וולדמורט. אתה לא מוצא את הקרון של סלית'רין.

סאלי-
    "פשוט,בואי אחרי" אומר טום. את עוקבת אחריו לאורך הוגוורטוס ולבסוף מגיעה לכיתת הלחשים. פרופסור ווריט מגיע "שלום,אני פרופסור ווריט ואני המורה ללחשים" הוא מתחיל "היום נתאמן על הלחש "וינגארדיום לביוסה"" המטר שלכם היא להרים עיפרון עד לתקרה. טום מצליח להטיל את הלחש בצורה מושלמת,ועכשיו הגיע תורך.

דילן-
    "אתה צודק!" אומר פרופסור ווריט. "אני רוצה שכולם ינסו להטיל א הלחש" גוון מצליחה להוציא זרנוק מים מושלם מקצה הבריט. מייק מצליח זרנוק קטן והגיע תורך לנסות.

סטיבן-
    אתה הולך לכיוון הקול יחד עם קייטי ורואה את האגריד החצי-ענק המפורסם. אתה מגיע להאגריד. האגריד מראה לכם קבוצת סירות קטנה ומסביר שצריך לשוט בהם לעבר הוגוורטוס. אתה מצוות בסירה עם קייטי ואתם מתחילים לשוט. לאחר חצי שעה בערך אתם רואים את הוגוורטוס. אתם יורדים מהסירות ומתחילים להתקדם אל עבר הבית ספר כשלפתע אתם רואים את גברת מקגונגל שאומרת "תלמידי שנה ראשונה,ברוכים הבאים להוגוורטוס. לכבוד הצטרפותכם אתם צריכים לעבור טקס מיוחד של מיון בתים,בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי מקגונגל ולבסוף אתם מגיעים לאולם רחב ידים. אתם רואים מצנפת מונחת על שרפרף. כל התלמידים מסתדרים בתור וכל ילד שמגיע לראש התור חובש את המצנפת לראשו ואז המצנפת צועקת את הבית שלו. הגיע תורך ואתה חובש את המצנפת. אתה שומע קול קטן בתוך ראשך "הםם אני רואה בך אומץ אז אתה תתאים לגריפינדור" את המילה האחרונה המצנפת צעקה. אתה הולך לשולחן של גריפינדור ומיד אחר כך גם קייטי נבחרת לגריפינדור.

ג'ק-
    אתה הולך לכיוון הקול יחד עם מייק ורואה את האגריד החצי-ענק המפורסם. אתה מגיע להאגריד. האגריד מראה לכם קבוצת סירות קטנה ומסביר שצריך לשוט בהם לעבר הוגוורטוס. אתה מצוות בסירה עם קייטי וטימי ואתם מתחילים לשוט. לאחר חצי שעה בערך אתם רואים את הוגוורטוס. אתם יורדים מהסירות ומתחילים להתקדם אל עבר הבית ספר כשלפתע אתם רואים את גברת מקגונגל שאומרת "תלמידי שנה ראשונה,ברוכים הבאים להוגוורטוס. לכבוד הצטרפותכם אתם צריכים לעבור טקס מיוחד של מיון בתים,בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי מקגונגל ולבסוף אתם מגיעים לאולם רחב ידים. אתם רואים מצנפת מונחת על שרפרף. כל התלמידים מסתדרים בתור וכל ילד שמגיע לראש התור חובש את המצנפת לראשו ואז המצנפת צועקת את הבית שלו. הגיע תורך ואתה חובש את המצנפת. אתה שומע קול קטן בתוך ראשך "הםם אני רואה בך חוכמה חזקה. אז אתה תתאים לריבנקלו אבל אני רואה בך גם אומץ אז אולי תתאים לגריפנדור"

דסטין-
    "כן היא אומרת. "אנחנו צריים לעשות את זה לעיתים קרובות יתר" היא מנשקת אותך שוב.

עמוד 20 מתוך 22 ראשוןראשון ... 101819202122 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •