למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
דסטין-
עננה כסופה וקלושה יוצאת משרביטך. אך עדיין זה לא נראה כמו פטרונוס. "אני יודע שתצליח מתישהו" אומרת ג'סמין ומנשקת אותך בשפתיים,בפעם הראשונה.
ג'ק-
"גם אני לא זוכרת את זה" אומרת לילי. הרכבת מגיעה להוגוורטוס. אתה שומע קריאה "תלמידי שנה ראשונה לכאן!"
~~~~~~~~~~~~~~~;
20 עמודים..... כבר!!!!!!! איוונט בקרוב.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
אזרוק להם ממתק אחד בתור "תשלום" ואקח לי צפרדע שוקולד, אקח את הקלף ואת הצפרדע אתן לאלברט (הנחש שלי). לאחר זאת, אני אוכל קצת ואלך לקרון של תלמידי הסלית'רין .t-
הבריונים מדברים עם האישה ואתה בינתים גונב לך חופן ממתקים ונכנס לתא. השגת 3 צפרדעי שוקולד,סוכריות ברטי בוטס וחופן של עוגיות קדרה. הבריונים נרתעים מהנחש אתה רואה שאין להם חיות "אני סטיל" אומר אחד "אני ברונז" אומר השני
"סבבה" אומר ואסמיק. "יש לי חבר מהרחוב, דסטין.. אולי אפגש איתו שם" אומר לה ואסתכל עליה "אני מחבב אותך.." אומר לה ואסמיק שוב 'נו.. מה קורה עכשיו? אנחנו חברים?' אשאל את עצמי בלחץ...לוק-
"כן" היא אומרת. היא מצחקקת ונותנת לך עוד נשיקה.
~~~
בגיל הזה אפשר לנשק בפה...? XD
דרו-
אתה רץ לכיתה,כל הפלפאף כבר שם. 5 דקות אחריך מגיע פרופסור ווריט,המורה. "סליחה על האיחור" הוא אומר. "היום נלמד את הלחש "אקספליארמוס"" מתחיל המורה "לחש פשוט אך משמעותי" המורה מסביר לכם איך להטיל את הלחש. "עכשיו אני רוצה שכולם יסתדרו בזוגות וינסו להטיל את הלחש" הבן זוג שלך מנסה להטיל עליך את הלחש והשרביט כמעט עף מידך אך אתה ממשיך להחזיק אותו,הגיע תורך.
לוק-
"אולי ניפגש איתו" היא אומרת. "אני חושבת שכן" אומרת ג'סי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יכול להתנשק איתה בפה,כן.
ג'וני-
מייק ניגש לילדה וחוזר איתה. "קוראים לה ג'ולי" הוא אומר "ולחתול קוראים מיר"
t-
סטיל וברונז אוכלים את הממתקים וכך גם אלברט. יוצא לך קלף של וולדמורט. אתה לא מוצא את הקרון של סלית'רין.
סאלי-
"פשוט,בואי אחרי" אומר טום. את עוקבת אחריו לאורך הוגוורטוס ולבסוף מגיעה לכיתת הלחשים. פרופסור ווריט מגיע "שלום,אני פרופסור ווריט ואני המורה ללחשים" הוא מתחיל "היום נתאמן על הלחש "וינגארדיום לביוסה"" המטר שלכם היא להרים עיפרון עד לתקרה. טום מצליח להטיל את הלחש בצורה מושלמת,ועכשיו הגיע תורך.
דילן-
"אתה צודק!" אומר פרופסור ווריט. "אני רוצה שכולם ינסו להטיל א הלחש" גוון מצליחה להוציא זרנוק מים מושלם מקצה הבריט. מייק מצליח זרנוק קטן והגיע תורך לנסות.
סטיבן-
אתה הולך לכיוון הקול יחד עם קייטי ורואה את האגריד החצי-ענק המפורסם. אתה מגיע להאגריד. האגריד מראה לכם קבוצת סירות קטנה ומסביר שצריך לשוט בהם לעבר הוגוורטוס. אתה מצוות בסירה עם קייטי ואתם מתחילים לשוט. לאחר חצי שעה בערך אתם רואים את הוגוורטוס. אתם יורדים מהסירות ומתחילים להתקדם אל עבר הבית ספר כשלפתע אתם רואים את גברת מקגונגל שאומרת "תלמידי שנה ראשונה,ברוכים הבאים להוגוורטוס. לכבוד הצטרפותכם אתם צריכים לעבור טקס מיוחד של מיון בתים,בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי מקגונגל ולבסוף אתם מגיעים לאולם רחב ידים. אתם רואים מצנפת מונחת על שרפרף. כל התלמידים מסתדרים בתור וכל ילד שמגיע לראש התור חובש את המצנפת לראשו ואז המצנפת צועקת את הבית שלו. הגיע תורך ואתה חובש את המצנפת. אתה שומע קול קטן בתוך ראשך "הםם אני רואה בך אומץ אז אתה תתאים לגריפינדור" את המילה האחרונה המצנפת צעקה. אתה הולך לשולחן של גריפינדור ומיד אחר כך גם קייטי נבחרת לגריפינדור.
ג'ק-
אתה הולך לכיוון הקול יחד עם מייק ורואה את האגריד החצי-ענק המפורסם. אתה מגיע להאגריד. האגריד מראה לכם קבוצת סירות קטנה ומסביר שצריך לשוט בהם לעבר הוגוורטוס. אתה מצוות בסירה עם קייטי וטימי ואתם מתחילים לשוט. לאחר חצי שעה בערך אתם רואים את הוגוורטוס. אתם יורדים מהסירות ומתחילים להתקדם אל עבר הבית ספר כשלפתע אתם רואים את גברת מקגונגל שאומרת "תלמידי שנה ראשונה,ברוכים הבאים להוגוורטוס. לכבוד הצטרפותכם אתם צריכים לעבור טקס מיוחד של מיון בתים,בואו אחרי" אתם עוקבים אחרי מקגונגל ולבסוף אתם מגיעים לאולם רחב ידים. אתם רואים מצנפת מונחת על שרפרף. כל התלמידים מסתדרים בתור וכל ילד שמגיע לראש התור חובש את המצנפת לראשו ואז המצנפת צועקת את הבית שלו. הגיע תורך ואתה חובש את המצנפת. אתה שומע קול קטן בתוך ראשך "הםם אני רואה בך חוכמה חזקה. אז אתה תתאים לריבנקלו אבל אני רואה בך גם אומץ אז אולי תתאים לגריפנדור"
דסטין-
"כן היא אומרת. "אנחנו צריים לעשות את זה לעיתים קרובות יתר" היא מנשקת אותך שוב.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)