''וינגרדיום לביוסה'' אנופף בקלילות מעל לעיפרון עם שרביטי"פשוט,בואי אחרי" אומר טום. את עוקבת אחריו לאורך הוגוורטוס ולבסוף מגיעה לכיתת הלחשים. פרופסור ווריט מגיע "שלום,אני פרופסור ווריט ואני המורה ללחשים" הוא מתחיל "היום נתאמן על הלחש "וינגארדיום לביוסה"" המטר שלכם היא להרים עיפרון עד לתקרה. טום מצליח להטיל את הלחש בצורה מושלמת,ועכשיו הגיע תורך.
"נספר למרטי או לא..? אשאל אותה בזמן שאביט במרטי.לוק-
"אולי ניפגש איתו" היא אומרת. "אני חושבת שכן" אומרת ג'סי.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
אתה יכול להתנשק איתה בפה,כן.
"מצנפת.. אני חושב שאני לא רוצה ללכת לגריפינדור.. אין לי מה לעשות שם. אני קרוע בין שתי החלטות.. מישהי שרק הכרתי ואני ממש רוצה להיות חבר שלה שנמצאת ברייבנקלו.. ומצד שני המזימה ההיא שדיברו עליה הביריונים.. הם לא הפסיקו לדבר על לשון נחש.. אני חייב לדעת מה זה ורק דרך סלית'רין כנראה אני אוכל לברר מה זה.. אהבה או הצלת כולם? אהבה או הצלת כולם......" אגיד בלחש למצנפת "לילי בבקשה תסלחי לי!!" אצעק בקול חזק מספיק כדי שיזעזע את כל האולם "החלטתי סלית'רין,יש לי את החוצפה והשחצנות.. וגם אם זה יהרוג אותי אני אברר מה זה לשון נחש,בבקשה כבדי את רצוני ושימי אותי בסלית'רין.. זה יישבור את לילי אבל אני חייב" אלחש למצנפת בעצב
I want to play a game
עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית
תודה לOdin Borson
פרס על זכיה בתחרות בפורום
ציור ממוחשב, שווה להשתתף!
סטיבן-
אתה נרדם וקם למחרת עם פתק ליד המיטה. "בוא לאולם הגדול"
ג'וני-
"נזמין אותה להצטרף אלינו?" שואל מייק
ג'ק-
אתה שומע את לילי בוכה. "אתה בטוח?" שואלת המצנפת "אתה לא ממש תצליח בסלית'ין"
דרו-
השרביט לא זז מידו של השותף. אתה מנסה שוב ושוב עד שלבסוף השרביט זע מעט אך לא יותר מזה. הילד צוחק. לאחר מכן יש לכם שיעור טיפול בחיות פרא. בדרך,אתה רואה את התלמיד שכתב לך. הוא מבחין בך גם.
לוק-
"אני חושבת שכן,אלא אם כן זה יפגע בו"
t-
"אל תדבר אלי ככה" אומר הקלף של וולדמורט "אני אדון האופל ורק כך תפנה אלי!" אומר הקלף.
דילן-
סילון מים מושלם יוצא משרביטך. "נהדר!" צועק פרופסור ווריט "אתה ממש טוב בזה" . לאחר מכן יש לכם שיעור שינויי צורה. אך לפתע אתה מבחין בפתק שמבצבץ מתיקך. "פגוש אותי ליד היער האסור,אני מחכה"
סאלי-
העיפרון עולה לאוויר. הפרופסור ווריט משבח אותך. "כל הכבוד סאלי". אחר זה יש לכם שיעור תולדות הכישוף. טום רוצה להבריז ממנו.
דסטין-
הגיע הזמן. אתם הולכים לשיעור. זהו שיעור על היפוגריפים. האגריד מסביר לכם על היפוגריפים וכל ילד בתורו מתקרב להיפוגריף. אתה מצליח ללטף את ההיפוגריך אך כשג'סמין מתקרבת ההיפוגריף מצווח לפתע ועולה על רגליו האחוריות,מוכן לתקוף.
נערך לאחרונה על ידי The Stranger, 08-13-2011 בשעה 02:05 PM
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.
People are strange when you're a stranger ]
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
t-
"ישנה דרך אחת" אומר וולדמורט. "אבל היא מסוכנת" אומר וולדמורט. "אני רוצה שתשיג דם של הארי פוטר ואת אבן האוב"
דסטין-
ההיפוגריף נרגע. ג'סמין הולכת אחורה "תודה" היא אומרת "הצלת אותי" אתה הולך להיפוגריף. לאחר כמה זמן ההיפוגריף כורע ברך. "נראה לי הוא רוצה שתרכב עליו" אומר האגריד.
דילן-
"אני לא בטוחה בקשר לזה" אומרת גוון "זה נראה לי מלכודת"
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)