דילן-
אתה מסתכל בתא ורואה את הילד. הילד אומר לך "שלום,אני מייק,אתה יכול להיכנס,איך קוראים לך?"
דרו-
אתה רואה את האגריד,הענק העצום והמפורסם ולידו כתריסר סירות משוטים. "כולם אתם בואו אחרי- יש עוד תלמידים חדשים? אתם תיזהרו כאן-תלמידים חדשים הנה אחריי" אתה הולך לכיוון האגריד "אתם תשוטו בסירות האלה להוגוורטוס לא יותר מארבעה בסירה!" אומר האגריד. "אני האגריד למי שפה לא מכיר" אתה נכנס לסירה ומתיישבים לידך שלושה תלמידים,הם לא כל-כך מעניינים אותך. "אתם בסדר שם?" שואל האגריד ולאחר קריאות הסכמה אתם מתחילים לשוט לכיוון הוגוורטוס. אחד התלמידים מבקש שתחתור.
דסטין-
"גריפינדור" אומרת ג'סמין. לפתע נפתחת הדלת וילד גבוה בעל שיער שחור קצוץ נכנס "אפשר לשבת פה? לדים בתא שלי מגעילים"
ג'וני-
יוצא לך קלף של הארי פוטר. אתה אוכל אתה וקול תופסים את הצפרדע ואוכלים חצי-חצי. קול מאוד מתרגש מהנוף ואז קופץ לך על הברכיים ומתכרבל שם,מגרגר בהנאה. לפתע,נפתחת דלת התא וילד שנראה מפוחד מעט נכנס לתא "א... א... אני יכול לשבת פה אני ישבתי לבד אבל הסוהרסנים הפחידו אותי"
סטיבן-
"20 גוזים חמוד" אומרת האישה."אני רוצה גם צפרדע שוקולד אחת,אני אוהבת את הקלפים" אומרת קייטי. האישה מהנהנת ומחלקת לכם את הממתקים "זה עולה 5 גוזים" היא אומרת לקייטי וקייטי מוסרת לאישה את הכסף. אתה מוסר את הכסף גם ונותן לרוז חצי עוגה. רוז מאוד מרוצה ממנה.