Pokemon GO
עמוד 6 מתוך 22 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון
מציג תוצאות 76 עד 90 מתוך 329
  1. משתמש מנוסה
    שם: יונתן
    אני לא מגיב תגובות עכשיו,אני אשלח ה"פ לכולם שאני עורך.
    תקשיבו,אני מגיב הרבה ולהרבה אנשים וזה קשה אז אני מבקש שתעזרו לי. אני יודע שזה יראה דבילי ואני פשוט יכול לעבור על התגובות אבל יש בזה מטרה חשובה,אני רוצה שכל אחד ישלח לי תקציר של כל מה שקרה בהרתפקה שלו עד עכשיו. למי שזה נראה דבילי,זה גם מכל עליי ועוזר לי להגיב לכם וזה גם עוזר לכם להיזכר ולהמשיך לכתוב לפי הרעיון הרפתקה הכללי. אני יודע שזה ניג'וס אבל אני מבקש שתעזרו לי.
    בנוסף,אני רוצה שכל אחד יעבור על האופי שלו (בדף הרשומים) ויתחיל להתנהג לפיו. אני לא אומר שכולם לא מתנהגים לפי האופי אבל אלא שלא להתחיל. כדי שהמשחק יהיה יותר טוב ומהנה אני מבקש בכל לשון של בקשה שתעשו את שני הדברים הללו. אני מבקש שאף אחד לא יגיב פה באשכול להודעה הזאת,רק בה"פ.

קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam

2. משתמש מנוסה
    שם: משנה?
    ציטוט פורסם במקור על ידי scizor-x צפה בהודעה

דסטין-
    אתה רואה את האגריד,הענק העצום והמפורסם ולידו כתריסר סירות משוטים. "כולם אתם בואו אחרי- יש עוד תלמידים חדשים? אתם תיזהרו כאן-תלמידים חדשים הנה אחריי" אתה הולך לכיוון האגריד "אתם תשוטו בסירות האלה להוגוורטוס לא יותר מארבעה בסירה!" אומר האגריד. "אני האגריד למי שפה לא מכיר" אתה נכנס לסירה יחד עם קווין וג'סמים ועוד ילד אחד שאתה לא מכיר. "אתם בסדר שם?" שואל האגריד ולאחר קריאות הסכמה אתם מתחילים לשוט לכיוון הוגוורטוס. לאחר כחצי שעה אתם מגיעים להווגוורטוס,אתה רואה אישה חמורת סבר עומדת בפתח "אני המנהלת,גברת מקגונגל,כדי למיין אתכם לבתים תצתרכו לעבור טקס מיוחד,בואו אחרי" היא אומרת.
    "אוקיי,זה הזמן שלנו." אני אורמ בחיוך והולך עם ג'סמין וקווין בעקבות הפרופסור מקגונגל.
    למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט?
    כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין.

People are strange when you're a stranger ]

[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]

3. משתמש מנוסה
    דסטין-
    אתה נכנס יחד עם קווין,ג'סמין,גברת מקגונגל והתלמידים האחרים לאולם גדול ורחב ידים. אתם נעמדים בתור מול מצנפת רעועה. התלמידים עוברים אחד אחד ושמים את המצנפת על ראשם. הגיע תורך. אתה שם את המצנפת על ראשך ושומע קול. "אני רואה שאתה אדם אמיץ מאוד ללא כל ספק לכן אני אשלח אותך לגריפנדור" את המילה האחרונה המצנפת צעקה ונשמעו המון מחיאות כפיים באולם אתה רץ לשולחן שלך ומחכה לראות מה עם ג'סמין וקווין. קודם תורה של ג'סמין. היא שמה את המצנפת על ראשה ולאחר שני המצנפת צועקת "גריפינדור!" אתה מאוד שמח. ג'סמין רצה לעברך,מנשת אותך בלחי ואומרת "דסטין,אנחנו באותו בית!"

סטיבן-
    "אני חושבת ששעה אחת" ג'סמין עונה. ג'סמין טועמת את הסוכריה "עוגת תפוחים!" היא אומרת. שלך בטעם ליצ'י. "ואני חושבת שאני יכולה להיכנס לשלך אבל אתה לא לשלי"

דילן-
    "זה בסדר אחי" מייק אומר ומחזיר את גרין "אתה לא חייב להתקרב אליו" אתם ממשיכים ליסוע "באיזה בית אתה רוצה להיות?" שואל מייק לפתע.

דרו-
    אתה מכיר את ג'ק,סטיב,לולו,מירה ומייקל. את השאר אתה לא זוכר. אתה הולך לישון לאחר הארוחה. למחרת בבוקר אתה מתעורר ורואה פתק ליד השידה של מיטתך "תלמיד שנה ראשונה,בוא לאולם הגדול"

ג'ק-
    מגיעה האישה עם עגלת הממתקים. "אתם רוצים משהו חמודים?" היא שואלת.

ג'וני-
    "בוודאי" אומר מייק ומוציא קרפד ירוק וגדול "בוא הרולד,תגיד שלום"

פינת הודעות
    מעכשיו,שכל אחד יצטט רק את ההמשך שלו

4. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק-
    מגיעה האישה עם עגלת הממתקים. "אתם רוצים משהו חמודים?" היא שואלת.

פינת הודעות
    "קצת סוכריות ברטי בוטס וצפרדע שוקולד" אגיד לה "כמה זה עולה?" אשאל ואושיט יד לכיס,מוכן להוציא משם סכום שהיא תבקש
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

5. משתמש מנוסה
    דסטין-
    אתה נכנס יחד עם קווין,ג'סמין,גברת מקגונגל והתלמידים האחרים לאולם גדול ורחב ידים. אתם נעמדים בתור מול מצנפת רעועה. התלמידים עוברים אחד אחד ושמים את המצנפת על ראשם. הגיע תורך. אתה שם את המצנפת על ראשך ושומע קול. "אני רואה שאתה אדם אמיץ מאוד ללא כל ספק לכן אני אשלח אותך לגריפנדור" את המילה האחרונה המצנפת צעקה ונשמעו המון מחיאות כפיים באולם אתה רץ לשולחן שלך ומחכה לראות מה עם ג'סמין וקווין. קודם תורה של ג'סמין. היא שמה את המצנפת על ראשה ולאחר שני המצנפת צועקת "גריפינדור!" אתה מאוד שמח. ג'סמין רצה לעברך,מנשת אותך בלחי ואומרת "דסטין,אנחנו באותו בית!"
    "מעולה!" אני אומר בחיוך ומציע לה לשבת. אחר כך אני פונה לראות מה עם קווין

6. הסבתא של הרגשות
    שם: סבתא כרמלה
    סטיבן-
    "אני חושבת ששעה אחת" ג'סמין עונה. ג'סמין טועמת את הסוכריה "עוגת תפוחים!" היא אומרת. שלך בטעם ליצ'י. "ואני חושבת שאני יכולה להיכנס לשלך אבל אתה לא לשלי"
    פינת הודעות
    אני חושב שקוראים לשותפה שלי קייטי, ולא ג'סמין
    ~~~~~
    "אני אוהב ליצ'י, ובעיקר פירות טרופיים. אני מקווה שבשיעור שינוי צורה נוכל להפוך דברים לאוכל, ככה אני אוכל לאכול את המאכלים שאני אוהב. המאכל האהוב עלי זה אננס מקורמל, מה את אוהבת לאכול?"
    נערך לאחרונה על ידי סבתא כרמלה, 08-05-2011 בשעה 05:26 PM

7. משתמש מנוסה
    ג'ק-
    "15 גוזים חמוד" אומרת האישה

דסטין-
    אתם מחכים כמה זמן ואז מגיע תורו של קווין "גריפינדור!" צועקת המצנפת וקווין רץ עליכם מאושר כולו. "אנחנו באותו הבית!"

סטיבן-
    אופס סליחה,יש המון משתמשים
    ~~~~~~~~~~~~~
    "ספגטי בולונוז" אומת קייטי בחיוך "אני כבר רוצה להגיע להוגוורטוס"
    נערך לאחרונה על ידי scizor-x, 08-06-2011 בשעה 02:46 PM

8. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    דרו-
    אתה מכיר את ג'ק,סטיב,לולו,מירה ומייקל. את השאר אתה לא זוכר. אתה הולך לישון לאחר הארוחה. למחרת בבוקר אתה מתעורר ורואה פתק ליד השידה של מיטתך "תלמיד שנה ראשונה,בוא לאולם הגדול"

פינת הודעות
    אני קם שוטף פנים מצחצח שניים צתלבש והולך לאולם הגדול

9. משתמש מנוסה
    דרו-
    אתה רואה את פרופסור מקגונגל והרבה ילדים "מערכת השעות שלכם מחולקת עכשיו" לפתע מופיעים בידכם מערכות שעות "שיהיה לכם יום נעים" אתה רואה שאתה צריך ללכת לשיעור טיפול בחיות קסם.

10. משתמש וותיק מאוד
    שם: ד''ר פרופסור פטריק
    ג'ק-
    אושיט לה 15 גוזים "הנה גברתי תודה רבה" אגיד לה "לילי גם רוצה משהו?" אשאל את לילי ואסתכל עליה
    I want to play a game

עקב מצבו הקשה של הנו''ד החלטתי להקים מחדש את קבוצת "רוצחי הנו''דים" למען סיום הנו''ד הנוכחי ופתיחת נו''ד חדש
    מי שרוצה להצטרף שישלח לי הודעה פרטית

תודה לOdin Borson
    פרס על זכיה בתחרות בפורום
    ציור ממוחשב, שווה להשתתף!

11. משתמש מנוסה
    ג'ק-

דסטין-
    אתם מחכים כמה זמן ואז מגיע תורו של קווין "גריפינדור!" צועקת המצנפת וקווין רץ עליכם מאושר כולו. "אנחנו באותו הבית!"
    "מעולה!" אני אומר לקווין בחיוך,נותן לו כיף,ואז צופה בהמשך המיון.

12. אני שלד
    שם: עמית
    ג'וני-
    "בוודאי" אומר מייק ומוציא קרפד ירוק וגדול "בוא הרולד,תגיד שלום"
    ===================
    "שלום לך!" ~אני אומר בחיוך~
    "היי, קול! לא!"
    ~תופס את קול שניה לפני שהוא ממזנק על הרולד~
    "לא, קול, לא"
    ~מחזיק אותו על הרגליים~
    "אז מייק, לאיזה בית אתה רוצה ללכת?"

Spoiler ספוילר

13. משתמש מנוסה
    שם: אלון
    דילן-
    "זה בסדר אחי" מייק אומר ומחזיר את גרין "אתה לא חייב להתקרב אליו" אתם ממשיכים ליסוע "באיזה בית אתה רוצה להיות?" שואל מייק לפתע.
    כמו רוב הילדים אני רוצה גריפינדור, אבל אני יודע שלא יחכו לי, אני לא ממש אמיץ כמו שראית...
    אני הייתי רוצה להיות בהפלפאף... אני לא בטוח למה אבל זה עדיף מסלית'רין זה בטוח... אני לא רוצה שום קשר עם נחשים...

תחממו ותאכליו !!! כרגע רק תחממו :-(

יש לי משחק חדש !!! Clash of Gods

Spoiler ספוילר

14. משתמש מנוסה
    שם: אלי
    דרו-
    אתה רואה את פרופסור מקגונגל והרבה ילדים "מערכת השעות שלכם מחולקת עכשיו" לפתע מופיעים בידכם מערכות שעות "שיהיה לכם יום נעים" אתה רואה שאתה צריך ללכת לשיעור טיפול בחיות קסם.
    'אוקי נקוה שלא יהיה משעמם' אני לוקח תתיק שלי עם כל הספרים ומחפש את חבריי והולך איתם ביחד לשיעור

15. משתמש מנוסה
    דרו-
    אתה מגיע לשיעור יחד עם חבריך לבית הפלפאף. אתם מגיעים להאגריד. האגריד מסביר לכם מה הוא עומד ללמד אותכם בשיעור ומספר לכם על כל מיני מפלצות באופן כללי. לאחר מכן אתה חוזר למועדון של הפלפאף,יש לך שעה חופשית.

דילן-
    "אני שונא את סלית'רין ואת כל מי ששם" אומר לך מייק. "אבל גרין הזה הוא מתנה מאבי אז אני שומר אותו"
    מייק מספר לך "זה בסדר לפחוד מנחשים,אני פוחד מנחשים שאני לא מכיר"

ג'וני-
    "אני רוצה להיות ברייבנקלו" אומר לך מייק "ואתה?"

דסטין-
    אתה צופה בהמשך המיון. לאחר הרבה זמן מגיע זמן הסעודה. שבסופה אתם הולכים לישון. המיטה שלך מוצמדת למיטה של קוין וכשאתם כבר במיטות קוין אומר לך "ראיתי שג'סמין נישקה אותך"

ג'ק-
    "לא אני לא רוצה כלום" אומרת לילי.

עמוד 6 מתוך 22 ראשוןראשון ... 4567816 ... אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •