יש בגרות בט' נכון?Originally posted by קיבוצניק מתוסכל@Oct 13 2008, 02:50 PM
חי את החופש האחרון שלי לפני תחילת הסוף.. תחילת הבגרויות! טאם טאם טאם!!
במתמטיקה
יש בגרות בט' נכון?Originally posted by קיבוצניק מתוסכל@Oct 13 2008, 02:50 PM
חי את החופש האחרון שלי לפני תחילת הסוף.. תחילת הבגרויות! טאם טאם טאם!!
במתמטיקה
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
לא..
העייניי ליזר היה תמיד ><"
סופרמן זה התחלת הקומיקס.
סופרמן בעצם הוא האב-אב-אב-אבא של כל הקומיקסים O:
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
טבו אני זז ביי
או שאתם זוכרים אותי כ:
Ranger
Evil-metal
Devil_Cage
Best Songs in THE WORLD
Breaking Benjamin-Blow Me Away
Metallica-The day that never come
System of a Down-BYOB
זה כל הכיף, אתה יכול להמשיך לראות ולראות.Originally posted by SeX_StYLe@Oct 13 2008, 01:50 PM
מה על יבש כאילו?
זה לוקח שנים אחי
כאילו אין לך הרגשה כזאת כל הסרט "יוו הלוואי שהייתי הוא!" וכשאתה גומר אתה אומר "טוב כבר פחות בא לי להיות הוא"
כאילו ככה אתה יכול להנות כל הצפפיה ולגמור ביחד עם האישה כי הגבר חושב שהיא מזייפת אז הוא רוצה שגם היא תגמור.
אוקיי הרבה מידע בכל כך זמן קצר
ספרו עוד
לא לכולם יש זמן להתחיל לעשות ביד חצי שעה חחOriginally posted by triner@Oct 13 2008, 02:53 PM
זה כל הכיף, אתה יכול להמשיך לראות ולראות.
כאילו אין לך הרגשה כזאת כל הסרט "יוו הלוואי שהייתי הוא!" וכשאתה גומר אתה אומר "טוב כבר פחות בא לי להיות הוא"
כאילו ככה אתה יכול להנות כל הצפפיה ולגמור ביחד עם האישה כי הגבר חושב שהיא מזייפת אז הוא רוצה שגם היא תגמור.
הכי כיף עם הקונדישנר 5-10 דקות זה יוצא
![]()
with great power comes great responsibility
ב"ה תחזיק את החולצה הזאת שוב במסיבת עיתונאים...Tomerאומר/ת:אני תוצאה של אורגייה
ספוילר
חן השעיר.
לא נשכח
ולא נסלח.
למה עזבת אותנו למה?!
גַּם אם אֵלֵךְ בְּגֵיא צַלְמָוֶת לא אִירָא רָע כִּי אַתָּה עִמָּדִי
ספוילר
הקדשתי ^^
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
אההה
הגחליליות נוקמות בו!!
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
יש לילה, יש מיטה, אולי, או שישן עם דלת פתוחה, אם ככה תחכה שישנו אצלך ותנסה להתאפק קצת עם הגניחות שלך, אם אתה מהגנחים.Originally posted by SeX_StYLe@Oct 13 2008, 01:55 PM
לא לכולם יש זמן להתחיל לעשות ביד חצי שעה חח
הכי כיף עם הקונדישנר 5-10 דקות זה יוצא
הקומיקס הראשון לא היה הגולם מפראג?Originally posted by Wolverine@Oct 13 2008, 03:52 PM
לא..
העייניי ליזר היה תמיד ><"
סופרמן זה התחלת הקומיקס.
סופרמן בעצם הוא האב-אב-אב-אבא של כל הקומיקסים O:
^תודה ליוסי על החתימה הסגידה הזאת!^
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>אנוכי, יובל</span>.</span>
----------------------------------
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>I Commend You In The Name of Lucifer To Spilt The</span> </span> <span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:red\'>Blood</span></span> <span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'><span style=\'color:orange\'>of The Innocence!!</span></span>
-----------------------------------
Merily Overhoe!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?showtopic=4758
כולם להיכנס!!! המשתמש eevee רימה ב"אנימהVSאנימה"!
http://pokemons.co.il/forum/index.php?show...40&#entry225870
יובל 2 מזל"ט עד הרבה הודעות
לאOriginally posted by Tony Tony Chopper@Oct 13 2008, 03:46 PM
סופרמן זה לא האיש בעל סופר כוח עיניי ליזר ובעל הכוח לעוף?
זה חמוס עם קרניים שעף בטייץ
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אויש נו - הקומיקס הראשון שמישהו מכיר >>"
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)