ההוכחה ל...?Originally posted by Wolverine@Oct 13 2008, 09:22 PM
אלכס- ההוכחה מעלי ><"
קלטי, הבני והפנימי, הבנתי שאת לא מתה עלי ושאת מנסה לעשות בי לינץ'. זה לא ילך לך ואני אומר את זה באחראיות, תשאלי את בלו פייר.
ההוכחה ל...?Originally posted by Wolverine@Oct 13 2008, 09:22 PM
אלכס- ההוכחה מעלי ><"
קלטי, הבני והפנימי, הבנתי שאת לא מתה עלי ושאת מנסה לעשות בי לינץ'. זה לא ילך לך ואני אומר את זה באחראיות, תשאלי את בלו פייר.
תראה,הוא בסך הכול צריך להתנצל וזהו,הוא ממש לא התכוון להעליב אותך =0
אני מודעת לזה שזה לא ילך- אתה ותיק OO
הוכחה לזה שאתה משפיל אותי OO
אלכס:
הוא כן התכוון ><"
"הלו? אני מנסה להשפיל כאון..."
זה אומר בכוונה :/
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
טוב אם לך מותר להתגרות בנו,סימן שגם לנו מותר להתגרות בך..Originally posted by triner@Oct 14 2008, 01:00 AM
ההוכחה ל...?
אז אל תדאג,לא רק שמותר לנו,אנחנו נעשה את זה..
יא נודניקים
פאק!
זה גם קללה
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
הופה, מישהו מקלל.Originally posted by Orochimaru bad@Oct 13 2008, 11:03 PM
טרינר לא גזעי ולא מגניב ולא מלך ולא ערס אפילו לא חרא הוא סופר מאנקי שאוכל חרא
ד"א, אני לא חושב שאני צריך לגלות לך ת'סוד שגם אתה.
עוד עבירה על חוק שגלובאלי עשה ומתייחס לזה כאל נורמה..
O:Originally posted by Blue Fire@Oct 14 2008, 01:05 AM
מי אמר?
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
בואו ותראו משהו מאוד מצחיק.
מהבוקר מנסים לעשות לי לינץ' ועדין לא מצליחים.
למה מנסים? כי אני חבר של חן הקטן ואמרתי לכם שאתם לא וותיקים מספיק כמוני וכמו חן הקטן כדי להכיר אותו ומזה אין לכם זכות לדבר עליו בצורה נוראים כל כך.
יונתן, הגנב שמות הזה, הגיע ואמר להילה שX מן לא שם יצירתי ואמרתי לו שגם שלו לא יצירתי, והילה ישר קפצה להגנתו והתחילה להמשיך ת'ליץ' שהתחילה מהבוקר, גם ללא הצלחה.
מה אנחנו לומדים מזה, ילדים?
גאון, הוא עשה את זה בכוונה ובצחוק ><"Originally posted by Blue Fire@Oct 13 2008, 11:05 PM
שאתם ילדים קטנים
גם אתה יונתן
וגםאתה אלכס כי בא לי לערב אותך
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
אההההה--- לומדים מזה שטרינר גם יודע לשקר D:Originally posted by triner@Oct 14 2008, 01:08 AM
בואו ותראו משהו מצחיק.
למה מנסים? כי אני חבר של חן הקטן ואמרתי לכם שאתם לא וותיקים מספיק כמוני וכמו חן הקטן כדי להכיר אותו ומזה אין לכם זכות לדבר עליו בצורה נוראים כל כך.
יונתן, הגנב שמות הזה, הגיע ואמר להילה שX מן לא שם יצירתי ואמרתי לו שגם שלו לא יצירתי, והילה ישר קפצה להגנתו והתחילה להמשיך ת'ליץ' שהתחילה מהבוקר, גם ללא הצלחה.
גאון, הוא עשה את זה בכוונה ובצחוק ><"
היה איזה אחד אדום כזה,
שבברגע שדיברתי עם דני הוא ישר:
"או אקס מן!
הנובים תוקפים!!"
אחרי זה אני הגנתי על עצמי-
אחרי זה חן מעליב,
ואני לא אמרתי שזה לא מקורי ><"
התעלמתי כי הייתי צריכה להגיב לדני במשחק.
ולראות את קלארק נלחם נגד bug-boy
אחרי זה אתה תוקף אותי ><"
יוסי
הנה עוד פעם אתה מתעלם מטרינר שמעליב אותנו.
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
אז גם לי בא להגיד לך *צונזר* בכוונה ובצחוק..אז גם זאת לא עבירהOriginally posted by triner@Oct 14 2008, 01:08 AM
בואו ותראו משהו מאוד מצחיק.
גאון, הוא עשה את זה בכוונה ובצחוק ><"
ולי בא להגיד בצחוק ולא בכוונה לטרינר שהוא מניאק קטן ותינוק מגודל
יואו זה הפכים O:
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
הילה-מה מעליב בדיוק?
תסבירי לי,אני לא רואה מה מעליב...
יוסי, מנכ"ל לשעבר.
ספוילר
עזוב יוסי,זה לא שאתה לא רואה,אתה לא רוצה לראות..
טרינר הוא ותיק יותר מאיתנו..אתה אמור להיות לטובתו..
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)