אוקיי אז זה הייה בכוונה בואו נעביר נושא אחר לשיחה
אוקיי אז זה הייה בכוונה בואו נעביר נושא אחר לשיחה
לא רוצים OO
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-family:Tahoma\'>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
זו חתימתי חסרת התכלית.להלהלה.
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
תרשום תרשום: יש הפייסבוק נפל!!!! (מקושרים)</span>
</span>
</div>
אני מבין את לא מכירה את הפתגם לשכוח ולסלוח
אתה עוד ממשיך לריב ולי אין חיים, הא?Originally posted by Blue Fire@Oct 14 2008, 06:43 PM
בגלל שאתה ילד חסר חיים..
אני לא עברתי על חוקים,ואתה דיווחת,והנה הצלחתי להוכיח שהם כן עושים אפליות
שאני דיווחתי עליך הם לא אמרו כלום והתעלמו
זו סוגייה מעניינת, מה שאמרת עכשיו.
אויש נו ><"
<div align=\"center\"><span style=\'font-size:21pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#a0522d\'>You wanna talk to God? Let's go see him together, I've got nothing better to do. </span></span>
<span style=\'font-size:17pt;line-height:100%\'><span style=\'color:#000080\'>American components, Russian Components,
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
<span style=\'font-size:14pt;line-height:100%\'>תרשום תרשום: לא רוצה לצאת החוצה, למה מה תעשה לי?! (בר'לה ערס D
</span>
</div>
טרינר לא מתחיל כלום,זה אתם מתחילים איתו.
אני לא התחלתי איתו כלום
אלכס- ה"פ
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
יוווווווו
אני אומר עיירב טוב ואפחד לא מחיזר תשובה?!?!1
רעים!!!
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
האמת שאני לא מחפש לריב..אני רק מוכיח כמה שההנהלה עושים אפליות...אז לא להפריע..פשוט שב בצד ושתוקOriginally posted by triner@Oct 14 2008, 09:08 PM
אתה עוד ממשיך לריב ולי אין חיים, הא?
זו סוגייה מעניינת, מה שאמרת עכשיו.
XD
הפיל עשה לה מקלחת XDD
ALL MADE IN TAIWAN!
</span></span>
ארמגדון 3:
</span>
</div>
כמו שאמרתי ><
Go ♥
לשעבר:
מנהל, מעדכן, מפקח, מנהל ראשי
ואולי גם בעתיד =]
איפה בדיוק השפלתי אותך?Originally posted by Wolverine@Oct 14 2008, 06:51 PM
כי אפחד לא רוצה לדבר איתך OO
כולם עסוקים בריב שהתחיל מזה שטרינר השפיל אותי :/
תראי ציטוט.
אם כבר אתם השפלתם ת'צמכם.
אתם כבדים, לוקחים כל לוקש ברצינות, ואז מחליטים שאני מקלל כשאתם לא שמים לב שאני עומד בצד ושותק כשאתם עושים מעצמכם צחוק.
טרינר הוא חף מפשע במקרה זה,אתם אלו שנטפלים עליו.
Originally posted by Blue Fire+Oct 14 2008, 06:52 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Blue Fire @ Oct 14 2008, 06:52 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>שמת לב,טרינר מתחיל הכל,אנשים פה מדווחים עליו,ובסוף מוצאים ת'צמם מורחקים..
איזה אפליות..
וכן,אני שוב מתחיל בויכוח הזה..ואני לא הולך להפסיק אותו בזמן הקרוב[/b]
בוא נתחיל מזה שרק אתה מצאת 'צמך מורחק וגם זה כי אתה כל שנייה מנסה ללא הצלחה לרדת עלי.
<!--QuoteBegin-Blue Fire@Oct 14 2008, 07:18 PM
האמת שאני לא מחפש לריב..אני רק מוכיח כמה שההנהלה עושים אפליות...אז לא להפריע..פשוט שב בצד ושתוק[/quote]
אוקי, אבל איך אני קשור לזה?
איך לי אין חיים כשאתה מנסה להוכיח כלום בענייני שום דבר?
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)