Pokemon GO
מציג תוצאות 1 עד 6 מתוך 6
  1. משתמש מנוסה
    כותרת

לך לעיר גולדנרוד [עיר המכון הנורמלי, המכון השלישי] במחוז ג'וטו. שם, אם אתה עומד מתחת למרפאה תלך קצת ימינה ואז תעלה למעלה עד למקום בו אתה יכול לפנות ימינה [בקו של תחנת הרכבת, בניין הרדיו, ה-GTS...]. תרד שם למטה עד שתגיע לבית קטן. בתוך הבית הקטן נמצאת נערה. שים את הפוקימון שאתה רוצה ששמחתו תבדק ראשון בשישייה ואז תדבר איתה. היא תגיד לך משפט כלשהו האומר לך "בקוד" את טווח השמחה של הפוקימון במספרים [בין מספר אחד למספר אחר]. איך תדע באיזה טווח הוא נמצא? תציץ כאן בטבלה בתחילת העמוד:

http://serebii.net/games/happiness.shtml

כמו שאתה רואה, כדי להגיע לטווח השמחה המינימלי בשביל שהפוקימון יתפתח ממנה הוא צריך להיות במשפט "I GET THE FEELING THAT IT REALLY TRUSTS YOU". שיהיה בהצלחה וברוכים הבאים

3. משתמש מנוסה
    תודה רבה

4. משתמש מנוסה
    ראיתי שאפשר להשיג שימחה על ידי ויטמינים איפה אפשר להשיג אותם?

5. מנהל פורומי משחקי פוקימון
    ציטוט פורסם במקור על ידי tomerto צפה בהודעה
    ראיתי שאפשר להשיג שימחה על ידי ויטמינים איפה אפשר להשיג אותם?
    מתוך חוקי פורום לב זהב ונשמת כסף:
    5. אם פרסמתם נושא שאלה ולא ענו לכם, מותר לפתוח נושא חדש רק אחרי 4 ימים על אותה השאלה.
    אסור לפרסם את אותו נושא אחרי פחות מ-4 ימים ואסור בכל מקרה לעשות דאבל פוסט (2 הודעות רצופות).
    אם תפרסמו עוד נושא לאחר פחות מ-4 ימים, או תכתבו תגובה של "למה אף אחד לא עונה" שתגרום לדאבל פוסט הנושא (או הנושאים) ינעלו מיד.
    בכל מקרה ניתן לבקש אישור ממנהל הפורום או ממי שמעליו אישור לדאבל פוסט או לפתיחת נושא נוסף.
    אתה חדש אני אני מוותר, אבל שים לב לחוקים.
    לכל פורום יש גם חוקים משלו בנוסף לחוקים הכלליים של כל הפורומים.

בכל מקרה, ויטמינים מעלים שמחה, אבל רק כמות גדולה שלהם (מעל 40) תגרום לשמחה מקסימלית.
    כמובן שסביר להניח שלפוקימון שלך יש כבר שמחה מסוימת אז תצטרך פחות.
    יש להדגיש שבכל התפתחות דרך שמחה, אחרי שהפוקימון מגיע לשמחה מקסימלית צריך לעלות אותו רמה.
    אגב, גם עליית רמה מעלה שמחה.
    וגם פשוט ללכת שהפוקימון בשישייה (לא צריך שיהיה ראשון ואפשר באופניים)

בכל מקרה ויטמינים נקראים גם מעלי סטטוסים, כי הם מחזקים סטטוס של פוקימון.
    למשל הויטמין Iron מעלה הגנה.
    ניתן למצוא אותם ברחבי המפה ויש גם כמה חנויות שמוכרות אותם, אבל הם מאוד, מאוד יקרים.

6. student of Gakuen Alice
    שם: אליס
    משיגים אותם בקניון העיר גולדנרד בקומה 4 ובמחוז השני גם בקניון אב אני לא זוכרת באיזה קומה. ושאתה עושה את הגרלת הלוטו בבניין הרדיו מקום השלישי הוא Pp Up שזה גם ויטמין.
    מנהלת פורום חת''מ ושרשורים מה12\11\13-13\3\25 ומנהלת פורום ספרות מה 13\3\25-תאריך שאני לא זוכרת, משהו לרביעי 2013

הפוקימונים האהובים עליי:
    Spoiler ספוילר

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •