מצטער אחי אבל בשעות הבוקר אני בטוח לא יכול להשגיח אני קם רק בצהריים בין 3-5 במקרה הטוב 2
חבל שהתנתקת אלונסירו היה לי זמן ממש טוב עכשיו אחרי האוכל כשאני לא עושה כלום \:
ותשמעו עדיף שנסיים עם זה, אני מכיר את החוקים ואם תהיה בעיה של חוקים אז 99% שאוכל לפתור את זה, אם יהיו בעיות אחרות מקסימום אני מצלם בפרינט סקרין וזה להראות רמאות Xd אבל זה לא יהיה כולנו פה בשביל הכיף
אביב
You can make fun of me, You can humiliate me and even hurt me
.But you can Never, Ever make fun of One Piece
אביב ניצח אותי פעמיים
הוא המנצח... :-(
היה כיף לשחק נגד אלון הוא שחקן נחמד והוגן, סך הכל אני משתמש בדק מטה והלוואי שכולם היו משתמשים בדקים יותר פשוטים, אבל... לא אשקר אם אגיד שאני לא נהנה מכל הקומבואים ><
שכחתי לציין לכולם, ברגע ששחקן מפסיד בקרב, זו רשותו לבחור מי מתחיל במשחק הבא, ככה זה חוקי יוגיהו, לכן אם הפסדת ואתה רוצה להתחיל, אתה אומר ליריב תעשה נגיד אבן כדי שתוכלו לעשות נייר ולהתחיל.
אביב
שיט לעזזל.. התאמנתי במתרף על השק אגרוף, לא שמתי לב בכלל ששלחו לי הודעה! מצטער..
שמח לפחות לשמוע שהיה קרב נחמד והוגן
אלון זה לא נורא, אני מבטיח לך שאם אתה עדיין רוצה אני יכול לעזור לך להשתפר (עד כמה שאני יכול.. בכל זאת, אני לא איזה אלוף)
אוקיי יש לנו 3 עולים כבר, אני מור ואביב, עכשיו נשארנו אם רון ודור.. דור עד כמה שידוע לי לא בארץ. אני מקווה שיחזור ליפני ה12 או שהטורניר תקוע לחודש..
ניב אתה יכול להשוויץ קצת, אתה ממש טוב גם
כרגע אני בונה חפיסת של צמחים... ואני אשמח עם אקבל עזרה עם חפיסת הבלק ווינג :-)
לא הוא הולך על naturia.. אתה לא ממש מוגדר, זה גם מה שנחמד בך!
בגלל זה הכי חבל לי שאתה לא תעשה את הקרב שלך.. שלך הכי עניין אותי לראות! כי אתה ורון שניכם משחקים בערך אותה כמות זמן.
ואין לאף אחד מכם את היתרון שהוא משחק כבר הרבה זמן במציאות (אחמ אחמ.. אביב ומור.. אחמ אחמ..)
אוף אם כל הנסיעות לחול האלה.. מה אבד לכם שם?!?!?
לול אז מי בסוף עולה אוטומטית או מי יקבל יריב אחר? Xd
ותראו גם מי שמשחק במציאות צריך בסופו של דבר הרבה בזכות עצמו להיות טוב כי אני מכיר אנשים שמשחקים במציאות שלא כל כך מבינים, ואני גם מוכן אם יהיה טורניר אחרי זה שבאמת יוכל לזרום ולרוץ מהר[כי הבנתי היום שכן הייתי יכול להקדיש יותר זמן לטורניר] אז שלא אשתמש באף דק Meta[הדקים הכי פופולריים ומצליחים] ולהשתמש באיזה דק מקורי או משהו לא מוכר כדי שיהיה הוגן ם:
אביב
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)