תקשיבו כולם: אני צריך להתייעץ אתכם במשהו. מחר רון (rondoll) חוזר מחו"ל, אבל מחר גם דור (blaziken X) נוסע לשבוע וחצי...
וזאת בעייה רצינית, אי אפשר להמשיך ככה בטורניר ולכן אני צריך להודיע את הבשורה הזאת:
דור, אני צריך לבקש ממך לצאת מהטורניר, אני יודע שממש רצית להשתתף.
אבל לא מספיק שחיכינו יותר משבועיים לקרב אחד לפחות, עכשיו לא תיהיה פה ולא יהיה לי אף אחד שיבטיח לי בוודאות שנתפוס אותך שתיהיה בחו"ל.
לכן אני צריך לבקש ממך שתפרוש, אלא אם כן תוכל להבטיח לי שביום ראשון הקרוב תתחבר ותשחק לפחות משחק אחד!
אין לי בעיה לעזור במה שצריך אבל אני חייב להתחיל כבר את השלב הבא, אם לא נתחיל אותו בקרוב אביב מתחיל טירונות ואז הטורניר יתפרק לגמריי (אין מספיק שחקניםל להעמיד כמחליפים)
שוב, אני ממש מצטער כי זה לא מגיע לך... בפעם הבאה שנעשה טורניר, ואנחנו נעשה עוד אחד!
הקרבות יקבעו לפי כמה שיקולים ולא סתם ראנדומאלי.
ולגביי red dd אולי, מעולם לא ראיתי אותו מחובר אז לא בטוח.. יש עוד אחד שהתחיל לשחק, נראה כבר.
יש עוד אופציה להכניס מישהו, נראה כבר מי מהם ייכנס. יכול להיות שאם יהיה בעיות אם רונדול נכניס את שניהם.
כן אבל זה לא עובד ככה הוא היה צריך לדעת מראש אז מה אני יגיד בעיה שלו
בוא נגיד שזה טורניר אמיתי סבבה, שם אתה לא יכול להודיע שאתה לא יכול לבוא וידחו את כל הטורניר רק בגללך פשוט ממשיכים בלעדיך ויש לנו אופציה להמשיך בלעדיו נכון? אי אפשר לדחות את כל הטורניר רק בגלל זה אל תקח את זה אישית רון כן? אבל אני תומך שאו שדן יעלה אוטומטית או שדן ודור ילחמו כל דבר שיזרז את הטורניר
השוק הזה מזכיר לך באיזושהי צורה טורניר אמיתי?
בטורניר אמיתי יש 32 מתמודדים אם איני טועה ואנחנו נאבקים על 8...
בטורניר כזה שהוא במשחב לכל אחד יש את האילוצים של החיים הפרטיים שלו, כמו הטירונות של אביב, הנסיעות של דור ורון, האימונים לקראת התחרות קראטה שלי והבילויים אם חברים, לך יש את שלך.
כל אלה מגבילים אותנו לפעמים מליצור תפקוד נכון של הטורניר.
בקיצור עכשיו לפי בקשתכם אני יהיה פייר, רון ודור יוצאים, עכשיו זה או שיהב (ranrevah) יכנס ויעלה אוטומטית, או ש-red dd או ששניהם יתחרו זה בזה.
כגי לזרז את הטרניר אני מציע דבר כזה: בטורניר הזה אני לא אשתתף ועל מנת שברבע הגמר יהיו 4 משתתפים red dd יעלה במקום מי שהיה אמור להיות המנצח. נקים קבוצת צד לטורניר שנקרא לה Substitutes (בתרגום לעברית:מחליפים). אם במידה מישהו יעדר, מישהו מקבוצת המחליפים ייכנס במקומו וכאשר השחקן (הנעדר) יחזור לטורניר הוא יכנס לקבוצת המחליפים. זה יכול גם לעזור לטורנירים גדולים יותר.
יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P
קרדיט ל Dr spin המלך!
חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)
ספוילר
ספוילר
ספוילר
מצטער על הדאבל אבל אין ברירה.. אף אחד לא טורח להגיב ואני מחכה שמישהו יעשה זאת כבר יומיים!!!
כמו שחשבתי בניגוד אליכם, red dd לא יענה לשום דבר כי הוא מתחבר רק פעם בכמה זמן... בקיצור יהב (ranrevah) עולה אוטמטית לשלב הבאה.
יש לנו רבעיית חצי גמר בשעה טובה!!!
רבעיית חצי הגמר היא כזאת:
העולה הראשון: אני, ניב, NivX10.
העולה השני: מור, Hei.
העולה השלישי: אביב, Blackbeard.
העולה הרביעי: יהב, ranrevah.
בהצלחה לכולם, נתראה באשכול השלב הבא.. שיפתח מחר על הבוקר
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)