Pokemon GO
עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 31 עד 45 מתוך 48
  1. מנהל למופת! (לשעבר)
    שם: פעם זה היה מגורים. היו ימים...
    ציטוט פורסם במקור על ידי BlazikenX צפה בהודעה
    אולי עדיף שאני אצא (מצטער...) כי כשהוא בא אני נוסע וככה הוא יהיה יותר זמין וקל להשגה
    איזה דרמה יש פה XD
    אז אוקיי.. אם זה מקובל עליך אני יודע לו שאתה זה שיוצא, אתה שלם אם ההחלטה?!

פעם הבאה משיגים 16 מתמודדים לפחות שלא יהיה כזה מצב, נארגן את זה בסוכות או משהו..

.

2. משתמש מנוסה
    חחחח אביב בחיים אל תכתוב את זה פה מישהו שרואה את זה ישר משחק נגדך באנטי מטה דק

3. Just a prank bro
    שם: דור
    ציטוט פורסם במקור על ידי NivX10 צפה בהודעה
    אז אוקיי.. אם זה מקובל עליך אני יודע לו שאתה זה שיוצא, אתה שלם אם ההחלטה?!

פעם הבאה משיגים 16 מתמודדים לפחות שלא יהיה כזה מצב, נארגן את זה בסוכות או משהו..
    אני לא שלם כל כך עם ההחלטה...
    אם אני אצליח ליצור איתו קשר ולשחק אחד מול השני כשאני יהיה בחו"ל אני אודיע לך

4. משתמש מנוסה
    שם: שאלתי אותך?
    פעם הבאה אני משתתף.

Spoiler ספוילר

5. מנהל למופת! (לשעבר)
    תקשיבו כולם: אני צריך להתייעץ אתכם במשהו. מחר רון (rondoll) חוזר מחו"ל, אבל מחר גם דור (blaziken X) נוסע לשבוע וחצי...

וזאת בעייה רצינית, אי אפשר להמשיך ככה בטורניר ולכן אני צריך להודיע את הבשורה הזאת:
    דור, אני צריך לבקש ממך לצאת מהטורניר, אני יודע שממש רצית להשתתף.
    אבל לא מספיק שחיכינו יותר משבועיים לקרב אחד לפחות, עכשיו לא תיהיה פה ולא יהיה לי אף אחד שיבטיח לי בוודאות שנתפוס אותך שתיהיה בחו"ל.

לכן אני צריך לבקש ממך שתפרוש, אלא אם כן תוכל להבטיח לי שביום ראשון הקרוב תתחבר ותשחק לפחות משחק אחד!

אין לי בעיה לעזור במה שצריך אבל אני חייב להתחיל כבר את השלב הבא, אם לא נתחיל אותו בקרוב אביב מתחיל טירונות ואז הטורניר יתפרק לגמריי (אין מספיק שחקניםל להעמיד כמחליפים)

.

6. Just a prank bro
    תקשיבו כולם: אני צריך להתייעץ אתכם במשהו. מחר רון (rondoll) חוזר מחו"ל, אבל מחר גם דור (blaziken X) נוסע לשבוע וחצי...

וזאת בעייה רצינית, אי אפשר להמשיך ככה בטורניר ולכן אני צריך להודיע את הבשורה הזאת:
    דור, אני צריך לבקש ממך לצאת מהטורניר, אני יודע שממש רצית להשתתף.
    אבל לא מספיק שחיכינו יותר משבועיים לקרב אחד לפחות, עכשיו לא תיהיה פה ולא יהיה לי אף אחד שיבטיח לי בוודאות שנתפוס אותך שתיהיה בחו"ל.

לכן אני צריך לבקש ממך שתפרוש, אלא אם כן תוכל להבטיח לי שביום ראשון הקרוב תתחבר ותשחק לפחות משחק אחד!

אין לי בעיה לעזור במה שצריך אבל אני חייב להתחיל כבר את השלב הבא, אם לא נתחיל אותו בקרוב אביב מתחיל טירונות ואז הטורניר יתפרק לגמריי (אין מספיק שחקניםל להעמיד כמחליפים)
    אין בעיה, אני אצא מהטורניר (בלב ברירה )
    אולי red dd יכנס במקומי?

7. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי BlazikenX צפה בהודעה
    אין בעיה, אני אצא מהטורניר (בלב ברירה )
    אולי red dd יכנס במקומי?
    שוב, אני ממש מצטער כי זה לא מגיע לך... בפעם הבאה שנעשה טורניר, ואנחנו נעשה עוד אחד!
    הקרבות יקבעו לפי כמה שיקולים ולא סתם ראנדומאלי.

ולגביי red dd אולי, מעולם לא ראיתי אותו מחובר אז לא בטוח.. יש עוד אחד שהתחיל לשחק, נראה כבר.
    יש עוד אופציה להכניס מישהו, נראה כבר מי מהם ייכנס. יכול להיות שאם יהיה בעיות אם רונדול נכניס את שניהם.

.

8. Just a prank bro
    שוב, אני ממש מצטער כי זה לא מגיע לך... בפעם הבאה שנעשה טורניר, ואנחנו נעשה עוד אחד!
    הקרבות יקבעו לפי כמה שיקולים ולא סתם ראנדומאלי.

ולגביי red dd אולי, מעולם לא ראיתי אותו מחובר אז לא בטוח.. יש עוד אחד שהתחיל לשחק, נראה כבר.
    יש עוד אופציה להכניס מישהו, נראה כבר מי מהם ייכנס. יכול להיות שאם יהיה בעיות אם רונדול נכניס את שניהם.
    אל תתבאס, אם הטוניר לא היה ממשיך בקמב סביר הייתי פורש...
    ומה היה עכשיו עם rondoll? הוא יהנה מההפקר?

9. משתמש מנוסה
    דוגרי דור צודק אם הוא יוצא עדיף להוציא את רון גם כדי דור לפחות ניסה אז זאת ההחלטה הכי נכונה לפי דעתי
    להוציא את רון ודור ולהעלות את דן אוטומטית(רד דד)

10. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hei צפה בהודעה
    דוגרי דור צודק אם הוא יוצא עדיף להוציא את רון גם כדי דור לפחות ניסה אז זאת ההחלטה הכי נכונה לפי דעתי
    להוציא את רון ודור ולהעלות את דן אוטומטית(רד דד)
    רון הודיע לי מראש ובמפורש כמו שכתוב בחוקים שהוא ייעדר, וגם דור אבל מה לעשות בסופו של דבר אם נחכה לרון ואז לדור ואז לאביב שיהיה בטירונות.

.

11. משתמש מנוסה
    כן אבל זה לא עובד ככה הוא היה צריך לדעת מראש אז מה אני יגיד בעיה שלו
    בוא נגיד שזה טורניר אמיתי סבבה, שם אתה לא יכול להודיע שאתה לא יכול לבוא וידחו את כל הטורניר רק בגללך פשוט ממשיכים בלעדיך ויש לנו אופציה להמשיך בלעדיו נכון? אי אפשר לדחות את כל הטורניר רק בגלל זה אל תקח את זה אישית רון כן? אבל אני תומך שאו שדן יעלה אוטומטית או שדן ודור ילחמו כל דבר שיזרז את הטורניר

12. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי Hei צפה בהודעה
    כן אבל זה לא עובד ככה הוא היה צריך לדעת מראש אז מה אני יגיד בעיה שלו
    בוא נגיד שזה טורניר אמיתי סבבה, שם אתה לא יכול להודיע שאתה לא יכול לבוא וידחו את כל הטורניר רק בגללך פשוט ממשיכים בלעדיך ויש לנו אופציה להמשיך בלעדיו נכון? אי אפשר לדחות את כל הטורניר רק בגלל זה אל תקח את זה אישית רון כן? אבל אני תומך שאו שדן יעלה אוטומטית או שדן ודור ילחמו כל דבר שיזרז את הטורניר
    השוק הזה מזכיר לך באיזושהי צורה טורניר אמיתי?
    בטורניר אמיתי יש 32 מתמודדים אם איני טועה ואנחנו נאבקים על 8...

בטורניר כזה שהוא במשחב לכל אחד יש את האילוצים של החיים הפרטיים שלו, כמו הטירונות של אביב, הנסיעות של דור ורון, האימונים לקראת התחרות קראטה שלי והבילויים אם חברים, לך יש את שלך.
    כל אלה מגבילים אותנו לפעמים מליצור תפקוד נכון של הטורניר.

בקיצור עכשיו לפי בקשתכם אני יהיה פייר, רון ודור יוצאים, עכשיו זה או שיהב (ranrevah) יכנס ויעלה אוטומטית, או ש-red dd או ששניהם יתחרו זה בזה.

.

13. משתמש מנוסה
    שם: פרינסטין? פרינסטון;רון
    כגי לזרז את הטרניר אני מציע דבר כזה: בטורניר הזה אני לא אשתתף ועל מנת שברבע הגמר יהיו 4 משתתפים red dd יעלה במקום מי שהיה אמור להיות המנצח. נקים קבוצת צד לטורניר שנקרא לה Substitutes (בתרגום לעברית:מחליפים). אם במידה מישהו יעדר, מישהו מקבוצת המחליפים ייכנס במקומו וכאשר השחקן (הנעדר) יחזור לטורניר הוא יכנס לקבוצת המחליפים. זה יכול גם לעזור לטורנירים גדולים יותר.

יאיי!! ירשתי את החתימה של אלון!! קרדיט... לו, למי זה כמר יכול להיות? :P

קרדיט ל Dr spin המלך!

חחחחחח כמה תמונות פוקימון מצחיקות ;)

Spoiler ספוילר
    Spoiler ספוילר

Spoiler ספוילר

14. מנהל למופת! (לשעבר)
    ציטוט פורסם במקור על ידי rondoll צפה בהודעה
    כגי לזרז את הטרניר אני מציע דבר כזה: בטורניר הזה אני לא אשתתף ועל מנת שברבע הגמר יהיו 4 משתתפים red dd יעלה במקום מי שהיה אמור להיות המנצח. נקים קבוצת צד לטורניר שנקרא לה Substitutes (בתרגום לעברית:מחליפים). אם במידה מישהו יעדר, מישהו מקבוצת המחליפים ייכנס במקומו וכאשר השחקן (הנעדר) יחזור לטורניר הוא יכנס לקבוצת המחליפים. זה יכול גם לעזור לטורנירים גדולים יותר.
    כבר טיפלתי בעניין הקרב האחרון של הסיבוב הזה.. יש שתי מתמודדים שהצעתי להם.
    אם שניהם יענו לדרישה? זה קרב בניהם.
    אם אחד מהם יענה לדרישה? הוא זה שיעלה.

פשוט מאוד...

.

15. מנהל למופת! (לשעבר)
    מצטער על הדאבל אבל אין ברירה.. אף אחד לא טורח להגיב ואני מחכה שמישהו יעשה זאת כבר יומיים!!!

כמו שחשבתי בניגוד אליכם, red dd לא יענה לשום דבר כי הוא מתחבר רק פעם בכמה זמן... בקיצור יהב (ranrevah) עולה אוטמטית לשלב הבאה.

יש לנו רבעיית חצי גמר בשעה טובה!!!

רבעיית חצי הגמר היא כזאת:
    העולה הראשון: אני, ניב, NivX10.

העולה השני: מור, Hei.

העולה השלישי: אביב, Blackbeard.

העולה הרביעי: יהב, ranrevah.

בהצלחה לכולם, נתראה באשכול השלב הבא.. שיפתח מחר על הבוקר

.

עמוד 3 מתוך 4 ראשוןראשון 1234 אחרוןאחרון

מידע על הנושא

משתמשים שצופים באשכול

יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)

הרשאות

• אתה לא יכול לפרסם נושאים חדשים
  • אתה לא יכול לפרסם תגובות
  • אתה לא יכול לצרף קבצים להודעותיך
  • אתה לא יכול לערוך את הודעותיך
  •