פורסם במקור על ידי ♥leafeon♥ אני אחזור כי אתה ביקשת ואני מכבדת את הבקשות שלך. (קרדיט לתומר על המשפט הזה) אבל אני חוזרת ~רק~ בגלל שביקשת. יש רק בגללי. אבל אני הולך.. אהמממ ביי
HALA MADRID ספוילר מנהל פורום חתימות ולוגואים מהתאריך 12.7.11 ירידה מהתאריך:2.8.11 ספוילר מתנה מדניאל PUTA BARCELONA [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=pWe_lwegpHk[/YOUTUBE]
ספוילר
ספוילר מתנה מדניאל
פורסם במקור על ידי ♥leafeon♥ אני אחזור כי אתה ביקשת ואני מכבדת את הבקשות שלך. (קרדיט לתומר על המשפט הזה) אבל אני חוזרת ~רק~ בגלל שביקשת. איך יכולת לפרוש? רק אתמול דיברתי איתך בה"פ..
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
פורסם במקור על ידי Machine X רגע,פרשת? פרשתי זמנית מהנו"ד. אבל ראול ביקש שאחזור לכאן, ולכן חזרתי.
חזרתי
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
פורסם במקור על ידי ♥leafeon♥ פרשתי זמנית מהנו"ד. אבל ראול ביקש שאחזור לכאן, ולכן חזרתי. אה הבנתי. וגם אני רוצה שתחזרי. את היית אחד מהאנשים הראשונים שהיו חברים שלי פה.
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט? כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין. People are strange when you're a stranger ] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
אה.. אל תפרשי מהנו"ד את חברה טובה.. חסר לנו בחורה לאווירה
למה דה רובוט חשב שאני נמצא כאן כדי לעצבן? O.o
פורסם במקור על ידי Machine X אה הבנתי. וגם אני רוצה שתחזרי. את היית אחד מהאנשים הראשונים שהיו חברים שלי פה. תודה פורסם במקור על ידי Druddigon man אה.. אל תפרשי מהנו"ד את חברה טובה.. חסר לנו בחורה לאווירה אני הייתי מעדיפה שתכתוב "חסרה", לא "חסר".
נל את יודעת שבתוך בערך יום יואב ואני השגנו חברות..? אנחנו גם הולכים לעשות דאבל דייט.. Xd יואב חח..
פורסם במקור על ידי ♥leafeon♥ תודה אני הייתי מעדיפה שתכתוב "חסרה", לא "חסר". נו פרובלמו עומר-דאבל דייט תעשה עם מרטין,אני גם רוצה להשיג משהו בסוף XD
פורסם במקור על ידי Druddigon man נל את יודעת שבתוך בערך יום יואב ואני השגנו חברות..? אנחנו גם הולכים לעשות דאבל דייט.. Xd יואב חח.. מזל טוב
פורסם במקור על ידי ♥leafeon♥ מזל טוב במ"ת של יונתן,כן?
פורסם במקור על ידי Machine X נו פרובלמו עומר-דאבל דייט תעשה עם מרטין,אני גם רוצה להשיג משהו בסוף XD קוראים לו מרטי XD וזה היה בצחוק כי לא יודעת על המשחק חח יכולתי באותה מידה לרשום לה שאני בדיוק שט לטירה שלך והחברות שלנו בנות 11.. XD
פורסם במקור על ידי Machine X במ"ת של יונתן,כן? כן, כבר הבנתי.
פורסם במקור על ידי Druddigon man קוראים לו מרטי XD וזה היה בצחוק כי לא יודעת על המשחק חח יכולתי באותה מידה לרשום לה שאני בדיוק שט לטירה שלך והחברות שלנו בנות 11.. XD אני כבר בטירה
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום