פורסם במקור על ידי scizor-x צמרורים ננסיים לשלטון! הגזמת, הם לא כאלה טעימים.. איזה טעם יש להם בכלל..?
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
צמרורים... צמרורים העם! רוצה! צמרור ננסי! יש להם טעם של מקדונלס. אבל הם חמודים. הם כמו אלה מקלאב פינגווין
קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam
פורסם במקור על ידי Druddigon man לא.... אכפת לי LOL מה אתה צוחק יא גיי? >< ילד מייפל מזדיין..
חמוף
פורסם במקור על ידי Druddigon man הגזמת, הם לא כאלה טעימים.. איזה טעם יש להם בכלל..? עוף עם פרווה XD
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט? כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין. People are strange when you're a stranger ] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
לא.. של מקדנולס זה לא מתקרב לעוף... זה מתקרב לחומצה רדיאוקטיבית
חזרתי שוב פעם...
הקדשות 1K-1000 2K-2000 3K-3000 4K-4000 5K-5000 מנהל פורום ירוק מהתאריך: 3.9.2011-לא בדקתי XD
פורסם במקור על ידי scizor-x צמרורים... צמרורים העם! רוצה! צמרור ננסי! יש להם טעם של מקדונלס. אבל הם חמודים. הם כמו אלה מקלאב פינגווין זה העם דורש לא רוצה >< פורסם במקור על ידי Sakurai Tomoki מה אתה צוחק יא גיי? >< ילד מייפל מזדיין.. אני לא צוחק, אני רציני... לא אכפת לי מה אתה חושב! לא אכפת לי פורסם במקור על ידי Machine X עוף עם פרווה XD יאמי ~
פורסם במקור על ידי Druddigon man זה העם דורש לא רוצה >< אני לא צוחק, אני רציני... לא אכפת לי מה אתה חושב! לא אכפת לי יאמי ~ כן
הגבתי במ''ת שלי והתפנו שני מקומות
פורסם במקור על ידי Druddigon man זה העם דורש לא רוצה >< אני לא צוחק, אני רציני... לא אכפת לי מה אתה חושב! לא אכפת לי יאמי ~ LOL זה לצחוק, תלמד לקרוא יא עילג מחורבן
שלום המסן שלי, למי שרוצה: nel_foxman@walla.com
פורסם במקור על ידי ♥leafeon♥ שלום המסן שלי, למי שרוצה: nel_foxman@walla.com שלחתי לך
פורסם במקור על ידי ♥leafeon♥ שלום המסן שלי, למי שרוצה: nel_foxman@walla.com הוספתי אותך..
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי Sakurai Tomoki LOL זה לצחוק, תלמד לקרוא יא עילג מחורבן זה סתם כדי לעצבן אותך, הרי שנינו רוצים שתקבל באן.. D: פורסם במקור על ידי ♥leafeon♥ שלום המסן שלי, למי שרוצה: nel_foxman@walla.com היי נל ~
פורסם במקור על ידי Primo הגבתי במ''ת שלי והתפנו שני מקומות אני נרשם!
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום