פורסם במקור על ידי Druddigon man יואב, קודם אנחנו ניפגש.. יאללה הימורים, אך הבחורה שלי תראה..? P: כיעור מוחלט סתם אחי,היא בטח תראה סבבה,אתה יודע, כוסית
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט? כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין. People are strange when you're a stranger ] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
ביי דניס
אני מקציב עד 5 שימחקו לי את המדריכים ואז אפתח נושא במשוב .
פורסם במקור על ידי Machine X כיעור מוחלט סתם אחי,היא בטח תראה סבבה,אתה יודע, כוסית יונתן הבטיח לי אחת כזאת, אבל איך? ג'ינג'ית? בלונדינית? אם זאת שחרחורת אז בבקשה שיעשה עם מחליק ברזילאי D: ביי דניס..
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
פורסם במקור על ידי Druddigon man יונתן הבטיח לי אחת כזאת, אבל איך? ג'ינג'ית? בלונדינית? אם זאת שחרחורת אז בבקשה שיעשה עם מחליק ברזילאי D: ביי דניס.. בטח ג'ינג'ית ודניס-למה עוד לא ענו לי על הבקשה לפתיחת פורום ששלחתי?
יואב תגיב במשחק!
פורסם במקור על ידי Machine X בטח ג'ינג'ית ודניס-למה עוד לא ענו לי על הבקשה לפתיחת פורום ששלחתי? לא יונתן לא יודע על חברה שלי.. S: איזה פורום?
פורסם במקור על ידי Druddigon man לא יונתן לא יודע על חברה שלי.. S: איזה פורום? מוזיקה,ושלחתי לפני דניאל ולא ענו לי
פורסם במקור על ידי Primo עוד פעם? כמה פעמים אתה עושה פיפי ביום?
NYO HO HO BITCH
פורסם במקור על ידי SnoopyDisco כמה פעמים אתה עושה פיפי ביום? אחי למה עוד לא ענו לי על הבקשה שלי לפתיחת פורום?
פעם אחת למה?
מה קורה יואב?.
בברכה אבי, מנהל ספורט ודיבורים בדימוס ומשתמש וותיק בהווה חתימה בשיפוצים.
פורסם במקור על ידי Imperia מה קורה יואב?. אני סבבה מה איתך?
פורסם במקור על ידי SnoopyDisco כמה פעמים אתה עושה פיפי ביום? תתן לעצמך באן! אתה מתבקש למחוק את הנושאים שלי ממבוכים ודרקונים .
פורסם במקור על ידי Machine X אני סבבה מה איתך? סבבה, קרוב להקדשה.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום