תפתח,תפתח. יש לך מסן? אני יכול לתת לך טיפים יואב אז אני יכול את הזימון?
קרדיט ענק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לGeneralAdam
פורסם במקור על ידי Druddigon man בסדר, מחכה להגיע להוגוורטס, ולראות לאן אני אשתבץ... לי בא... D: אבל לא יודע, אם אני אפתח זה יהיה המ"ת הראשון אה מגניב...אני וג'סמין כבר חברים רשמית
למה פיל הוא אפור,גדול ומקומט? כי אם הוא היה לבן קטן ועגול הוא היה אספירין. People are strange when you're a stranger ] [YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=awi14wDTxNw[/YOUTUBE]
חחח. הולך לגדול לה מקדימה. יואב,אז זה בסדר הזימון חיות?
פורסם במקור על ידי scizor-x תפתח,תפתח. יש לך מסן? אני יכול לתת לך טיפים יואב אז אני יכול את הזימון? אין לי.. עניתי לך בה"פ.. פורסם במקור על ידי Machine X אה מגניב...אני וג'סמין כבר חברים רשמית נחמד... עכשיו תוכלו להתנשק ולצאת לדייטים P:
Super Omer הפורום מסוכן, אבל לא כשעומר כאןסופר-עומר מעל כולם סופר-עומר אח בדם סופר עומר לא פוחד כלל סופר עומר סופר עומר פורסם במקור על ידי DiviLon~ omer FTW ספוילר ספוילר
ספוילר ספוילר
ספוילר
להתנשק ולצאת לדייטים. זה נחמד. בשנה השנייה יהיה לה כבר גדול מקדימה. אה יואב התאריך של ג'סמין זה ה-11.1 והתאריך במשחק כרגע הוא ה8.1
פורסם במקור על ידי Druddigon man אין לי.. עניתי לך בה"פ.. נחמד... עכשיו תוכלו להתנשק ולצאת לדייטים P: מעולה~ ויונתן-באמת הולך לגדול מקדימה XD?
זה מזכיר לי.. יונתן יש מצב שבאחד השנים יהיה לנו גביע האש..? S:
כן. בערך אמצע השנה זה כבר יהיה די גדול. היא מתפתחת מוקדם לגילה xd גביע האש אולי יהיה איוונט. יש המון ספיישלים ואיוונטים שיש לי בראש. מעניין כמה זמן המשחק יימשך.
פורסם במקור על ידי Machine X מעולה~ ויונתן-באמת הולך לגדול מקדימה XD? יהיה לה ריאות מפותחות..
עומר,בבקשה תפתח מסן.
פורסם במקור על ידי Druddigon man יהיה לה ריאות מפותחות.. חחחח ויונתן-מצטער,אבל אולי תבחר כוח אחר? זה דומה מדי למה שעמית בחר.
עניתי לך הרגע בה"פ.. P: יואב, אם נהיה בגריפינדור יש מצב ששנינו נהיה בקווידיץ'.. :o
אוף. תן לי רעיון לכוח מגניב. ובקרוב יהיה ספיישל בחינות לקווידיץ'. טוב יואב,אתה רוצה רעינות למ"ת של הארי פוטר?
פורסם במקור על ידי scizor-x אוף. תן לי רעיון לכוח מגניב. ובקרוב יהיה ספיישל בחינות לקווידיץ'. גדול! אני מת להיות שחקן קווידיץ'. ולא סיכמנו על שליטה בצמחים?
אני יודע אבל חשבתי על זה וזה די מעפן.
יש כרגע 1 גולשים שצופים באשכול. (0 משתמשים ו-1 אורחים)
תקנון הפורום